نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 609 از 805 نخستنخست ... 109509559599600601602603604605606607608609610611612613614615616617618619659709 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,081 تا 6,090 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

من که خودم از راهنمایی وارد کردم. دبیرستان و پیش دانشگاهی رو هم یه جا وارد کردم. شما اصلش دانشجو هستید پش باید بنویسید دانشجو.
    نقل قول نوشته اصلی توسط ghpar نمایش پست ها
    سلام. من حین تحصیلم در ارشد یک جا کار تمام وقت می‌کردم و بیشتر از یک سال سابقه بیمه هم دارم. الآن هم هنوز کار می‌کنم و هنوز دفاع هم نکردم. تو قسمت primary occupation باید بزنم student? و خوب محل کارم رو کجا بزنم؟
    اون قسمتی که باید کارهای قبلی یا تحصیلات رو بزنیم دقیقاً باید از چه مقطعی زده بشه؟ من فقط تحصیلات دانشگاهی رو زدم ولی الآن می بینم که گفتن باید راهنمایی و دبیرستان رو هم زد. دبیرستان و پیش دانشگاهی هم جدا باید زده بشن؟
    من قبلا یه ds-160 هم پر کردم که یه جاهاییش اشتباه داشته. قبلی رو برای دوبی پر کردم و الآن می خوام یکی دیگه برای دوبی پر کنم. دردسر نمی شه؟
    ویرایش توسط solaleh : May 2nd, 2015 در ساعت 10:14 PM دلیل: جا به جایی سوال حذف شده

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenrakhshan نمایش پست ها
    من که خودم از راهنمایی وارد کردم. دبیرستان و پیش دانشگاهی رو هم یه جا وارد کردم. شما اصلش دانشجو هستید پش باید بنویسید دانشجو.
    مرسی از جوابتون. یعنی اصلاً کارم رو وارد نکنم؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام

تصمیم با شماست چون به فرض اگر متوجه بشن دروغ گفتید شمایید که مسئولید. اما عمدتا توصیه میشه که کار رو که اصولا روش حساسیت هم هست اگر همزمان با تحصیله یا اگر ازش مدرکی در دستشون نیست گفته نشه. بازم تصمیم نهایی با خود شما.

اطلاعیه مهم در بخش آمریکا
    اطلاعیه مهم در بخش کانادا

شبیه ساز آزمون تافل را از کجا دانلود کنیم؟
    از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام

شما که دنبال پاسخ دقیق هستید فکر میکنید افرادی که اینجا راهنمایی میکنند دستی در امور سفارت دارند؟ همه مثل خودتون دانشجو بودند یک چیزی نوشتند و نهایتا ویزا گرفتند یا نگرفتند. حالا بدون اینکه اطمینانی باشه میگن که احتمالا چون این موارد رو گفتیم یا پنهان کردیم موفق شدیم. شما اگر خیلی شک دارید به نظرم از خود سفارت پرس و جو کنید که منظورشون از این بند چی بوده. به نظر شخصی بنده اگر در فرم ننوشتید روز مصاحبه هم نباید حرفی بزنید. چون میشه عدم صداقت. شما گپ تحصیلی دارید و باید این سوال آفیسر رو که این مدت چه می کردید پاسخ بدید. پس براش پاسخی قانع کننده داشته باشید. مشاغل غیر حساس هم موردی نداره. حالا اینکه یک نفر زده من طلا فرشوم و بعد رد شده و نسبت میده به اینکه چنین خود اظهاری کرده باید روی حرفاش تعمق کرد. مگه طلافرشوی چه خطری برای امنیت یک کشور میتونه داشته باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط asylum نمایش پست ها
    دوستان عزیز لطفا سوال من را هم جواب بدید. خیلی ممنون.
    گپ تحصیلی چند ساله قبل از ورود به دانشگاه را (اگر شغل غیر حساس و بدون سابقه بیمه بوده باشد) باید در سوابق کاری فرم DS-160 قید کنیم؟ البته شغلی که بنده در اون دوران داشتم با رشته ای که بعد در دانشگاه خوندم مرتبط نبود.
    اگر نیازی به ذکرش در فرم نیست لطفا بفرمایید آیا آفیسر در سفارت نمیپرسه اگر در آن دوران شغلی داشتی چرا در فرم DS-160 عنوان نکردی؟
    عزیزان تو را خدا لطف بفرمایید پاسخ مطمئن بدید. خوشبختانه اینجا همه دوستان بسیار عزیز قصد کمک به یکدیگر دارند ولی باید هممون به این نکته خیلی دقت کنیم که پاسخهای ما در آینده دوستانمون تاثیر گذار خواهند بود چون دوستان طبق راهنماییهای ما عمل خواهند کرد. واقعا از راهنماییتون پیشاپیش ممنونم و برای همتون آرزوی موفقیت می کنم.

از پاسخ دادن به پیام خصوصی یا پیام بازدید کننده ایی که در سطح انجمن قابل مطرح کردن است معذورم.

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام

مورد اول همینه که داشتید برای اپلای مدارک رو اماده می کردید و آزمون ها رو میخوندید. مورد دوم میتونید بزنید 2 سال. معمولا بیش از 2 سال میشه اما جای نگرانی نیست. دکتری هم میزنند 4 سال اما عملا 5 ساله درسشون تموم میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط emm نمایش پست ها
    سلام
    من سوال primary occupation رو unemployed زدم ولی برای توضیحاتش نمیدونم چی بنویسم. من پارسال تابستون فارغ التحصیل شدم و بعدش بدون کنکور دانشگاه خودمون ارشد خوندم حالا با توجه به اینکه بعد گرفتن ویزا میخام انصراف بدم اینو باید بگم؟ تو این مدت برای تافل و جی ار ای هم میخوندم و کارای اپلای رو هم انجام میدادم.
    سوال intended length of stay in US رو چی جواب بدم برای مستر با تز (مکانیک) ؟هنوز I20 به دستم نرسیده.بعدا دردسر میشه اگه اشتباه جواب بدم؟
    ممنون

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    PhD. ECE

Keep your form as simple as possible, and being a student is a good way for that.
    It is fine to fill more than a form, they usually only check the form that you will give them its confirmation in your interview day, but it is recommended to not change your DS when you booked an interview with that.
    In case of a significant error in your DS after submitting and booking an appointment, you still can fill another form, but you should have confirmation letter of both new and the one that your booked your interview with (give them the new one), and explain the officer the reason for updating your form, if he/she asked.

Good Luck
    Every thing is possible, because impossilbe says i-m possible.

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام

سابقه کار میل خودتونه. دوست دارید بگید یا نگید. در هر دو صورت میتونه ایجاد مشکل بکنه یا اصلا تاثیری روی روال کارتون نداشته باشه. اما کار کردن برای کسی که گپ تحصیلی نداره مزیتی نداره.
    اون بخش رو دوستانی بودند که فقط تحصیلات دانشگاهی رو زدند و برخی قبلترش رو. اگر نگرانید تا مقطع دبیرستان به نظرم کفایت کنه. بازم خودتون تصمیم بگیرید. پر کردن فرم جدید موردی نداره.

سلام. من حین تحصیلم در ارشد یک جا کار تمام وقت می‌کردم و بیشتر از یک سال سابقه بیمه هم دارم. الآن هم هنوز کار می‌کنم و هنوز دفاع هم نکردم. تو قسمت primary occupation باید بزنم student? و خوب محل کارم رو کجا بزنم؟
    اون قسمتی که باید کارهای قبلی یا تحصیلات رو بزنیم دقیقاً باید از چه مقطعی زده بشه؟ من فقط تحصیلات دانشگاهی رو زدم ولی الآن می بینم که گفتن باید راهنمایی و دبیرستان رو هم زد. دبیرستان و پیش دانشگاهی هم جدا باید زده بشن؟
    من قبلا یه ds-160 هم پر کردم که یه جاهاییش اشتباه داشته. قبلی رو برای دوبی پر کردم و الآن می خوام یکی دیگه برای دوبی پر کنم. دردسر نمی شه؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام

از 1 ماه قبل میتونید بزنید. توجه کنید تا بعشد رو نیمشه گفت چون خصوصا در گیت فرودگاه اگر تاریخ I-20 گذشته باشه و نامه لیت نداشته باشید میتونن مانع از ورودتون به آمریکا بشن.

نقل قول نوشته اصلی توسط faribazin نمایش پست ها
    سلام
    تاریخ ورود i20 من،22/8 زده شده. از طرفی تو ادمیشن لتر زده برای دورهای زبان نباید دیرتر از 23 جولای برسید،حتما برای TA باید این دوره رو بگذرونم. حالا اون قسمت که تاریخ ورود رو خواسته حتما باید 22جولای رو انتخاب کنم؟ نمیشه تاریخ زودتر از این رو زد؟؟

Global Moderator

Simon آواتار ها

سلام

خیر ابوظبی نیست. دبی رو بزنید. ضمنا مراقب باشید فرمتون رو ندید آژانس پر کنه. کلا در این امرو به آژانس ها اختیار ندید کوچکترین اشتباهاشون براتون گرون تموم میشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط elhammavis نمایش پست ها
    بچه ها سوال مهم دارم
    من میخام برم دبی پس یابد location رو بزنم UAE-Dubai دیگه؟
    آخه من از یه آژانس شنیدم واسه دانشجویی باید بریم ابوظبی؟!
    توروخدا کمک کنین گیج شدن

Junior Member

سلام،يكي لطفا كمك كنه،من وقتي فرمهاي خودم و همسرم و پر ميكردم نوع پاسپورتامون رو official زدم و سابميتم كردم، حالا بايد چي كار كنم؟ اشتباه بوده ظاهرا

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)