نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 613 از 805 نخستنخست ... 113513563603604605606607608609610611612613614615616617618619620621622623663713 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,121 تا 6,130 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط masoodse نمایش پست ها
    سلام
    من عکسی که توی فرم DS160 اپلود کردم 3 در 4 هست. الان فهمیدم که باید عکس بزرگتری اپلود می کردم. ایا لازمه یه DS دیگه پر کنم؟؟

لطفا اگر در این مورد کسی برای سفارت دبی تجربه داره راهنمایی کنه
    ممنون
    اگه سیستم ارور نداد یعنی اوکیه و مشکلی نیست. روزی که تشریف میبرید سفارت یه قطعه عکس 5*5 همراه تون ببرید محض احتیاط (لازم باشه اونو میدن بهشون)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط emeliano نمایش پست ها
    اگه سیستم ارور نداد یعنی اوکیه و مشکلی نیست. روزی که تشریف میبرید سفارت یه قطعه عکس 5*5 همراه تون ببرید محض احتیاط (لازم باشه اونو میدن بهشون)
    ممنونم از پاسختون. سیستم ارور نداد و فرم رو سابمیت کردم و دیگه نمیشه تغییر داد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط haley نمایش پست ها
    در سیستم وقت دهی سفارت ها (حداقل در مورد آنکارا که کاملا مطمئنم) شما امکان تغییر بارکد DS-160 رو حتی بعد از وقت گرفتن هم دارید. حتما این پست هایزنبرگ رو بخونید:

حل مشکل تعویض DS-160 Barcode Number
    بله اونو خوندم میخواستم همون کارو کنم ولی بنظرتون قبلی رو نمیخونن؟ :-(

دوستان اگر کسی تاریخ فارغ التحصیلی ارشدشو اشتباه بزنه چند ماه، چه پیامدی داره؟ من متاسفانه روز و ماه رو اشتباه زدم. یازده جون رو زدم شش دسامبر!

نگران نباشيد، مشكل پيش نمياد.

نقل قول نوشته اصلی توسط peyman90 نمایش پست ها
    دوستان اگر کسی تاریخ فارغ التحصیلی ارشدشو اشتباه بزنه چند ماه، چه پیامدی داره؟ من متاسفانه روز و ماه رو اشتباه زدم. یازده جون رو زدم شش دسامبر!
    The difficult roads often lead to beautiful destinations

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    UChicago

سلام به دوستان،

متاسفانه من در حال پر کردن DS-160 هستم و فرصت نیست در فروم به دنبال جواب سوالم بگردم. می خواستم بپرسم توی قسمتی که درباره relatives می پرسه، دقیقا شامل چه کسایی میشه؟ محدود به عمو و خاله و ... می شه فقط یا نه؟ در واقع عمو و عمه های مادرم ساکن آمریکا هستن ( خارج از ایالت دانشگاه من) اما هیچ رابطه ای باهاشون نداشتیم هیچ وقت. اگه بگم اقوامی ندارم ممکنه حمل به دورغ بشه؟!

ممنون از لطفتون

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman_senior نمایش پست ها
    سلام به دوستان،

متاسفانه من در حال پر کردن DS-160 هستم و فرصت نیست در فروم به دنبال جواب سوالم بگردم. می خواستم بپرسم توی قسمتی که درباره relatives می پرسه، دقیقا شامل چه کسایی میشه؟ محدود به عمو و خاله و ... می شه فقط یا نه؟ در واقع عمو و عمه های مادرم ساکن آمریکا هستن ( خارج از ایالت دانشگاه من) اما هیچ رابطه ای باهاشون نداشتیم هیچ وقت. اگه بگم اقوامی ندارم ممکنه حمل به دورغ بشه؟!

ممنون از لطفتون
    عمو و عمه های مادر رو نمیخاد بنویسی

Junior Member

سلام دوستان،

من I-20 دستم نرسیده بود شماره SEVIS رو از دانشگاه گرفتم و پر کردم.
    امروز که آی بیست رسید دستم دیدم مدت تحصیل د دوره ارشدم رو زده 21 ماه. من توو فرم DS مدت موندن در آمریکا رو زدم 2 سال. به نظرتون مجددا پر کنم؟

ضمنا وقت گرفتم متاسفانه ... ولی دبی وقتاش خالیه و خودش توضیح داده برای تغییرات میشه وقت رو کنسل کنید دوباره پر کنید. فقط این دوباره پر کردن ینی 160 دلار دیگه؟

ممنون

Junior Member

سلام دوستان عزیز مشکلات دارم ، اگه ممکنه راهنماییم کنید

من توی فرم DS-160 یه شماره تلفن رو اشتباه وارد کردم ، مثلا 00913332767 که درستش 009813332767، که البته این فرم رو تازه سابمیت کردم. قبلا هم یک بار فرم رو سابمیت کرده بودم که با اون وقت سفارت گرفتم و بخاطر اشتباه تایپی کوچیک تغییرش دادم که این فرم جدیده باشه که بازاشتباه داره! و هنوز confirmation number جدید رو تو سایت سفارتی که وقت گرفتم وارد نکردم . حالا سوالم اینه که باتوجه به وقت مصاحبه من که حدود 15 روز دیگه است ، سه باره تغییرش بدم و بار کد این آخری رو به سایت سفارت بگم یا به سفارت اطلاع بدم ، یا ...؟ چیکار کنم !

2- من درقسمت work در هر دو فرمی که تا الان سابمیت کردم ، چون بعد از فارغ التحصیل ارشد و سربازی یک سال گپ بود، اونجا گفتم کار میکردم کار میکردم به صورت part time teacher in a nongovernmental school and tutor + بعد از تافل و جی آر ای و اپلای هم که بعد از سربازی بود کار میکردم (از مدرسه میتونم نامه کار بگیر به صورت پاره وقت) حالا اینجا گفتند که چون بیمه و... نداری کار حساب نمیشه. نظرتون چیه تغییر بدم یا بزارم بمونه که درد سر نشه .
    ممنون از emiliano عزیز بخاطر پستهای خوبش ، خدا خیرش بده
    اگه ممکنه راهنماییم کنید

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط aliaadib نمایش پست ها
    سلام دوستان،

من I-20 دستم نرسیده بود شماره SEVIS رو از دانشگاه گرفتم و پر کردم.
    امروز که آی بیست رسید دستم دیدم مدت تحصیل د دوره ارشدم رو زده 21 ماه. من توو فرم DS مدت موندن در آمریکا رو زدم 2 سال. به نظرتون مجددا پر کنم؟

ضمنا وقت گرفتم متاسفانه ... ولی دبی وقتاش خالیه و خودش توضیح داده برای تغییرات میشه وقت رو کنسل کنید دوباره پر کنید. فقط این دوباره پر کردن ینی 160 دلار دیگه؟

ممنون
    به نظر من که نیازی نیست DS جدید پر کنید.
    ولی به فرض شما یک DS جدید هم پر کنید، ارتباطش رو با وقت گرفتن دوباره و 160 دلار متوجه نمیشم!!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)