نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 618 از 805 نخستنخست ... 118518568608609610611612613614615616617618619620621622623624625626627628668718 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,171 تا 6,180 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Hero

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

دوستان اگر این گپ تحصیلی قبل از ورود به دانشگاه و بعد از پیش دانشگاهی باشه چی؟ من 3 سال فاصله دارم بین این دو، چون یه دانشگاه دیگه قبول شدم و بعد یه سال انصراف دادم و بعد یه سال کار کردم و دوباره یه سال کنکور دادم، ولی اصلاً نمی خوام به انصرافم از اون دانشگاه قبلی اشاره ای بکنم، به نظرتون این فاصله رو آفیسر با توجه به سنم می فهمه؟؟ چه دلیل منطقی میشه آورد؟
    ای کسانی که ایمان آورده اید، آیا پیش از ارسال پیام، صندوق پیام خود را خالی کرده اید؟!

موردي نيست. ميتونيد بگيد داشتم براي كنكور ميخوندم! بگيد مشكلي پيش نمياد .

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdizad88 نمایش پست ها
    دوستان اگر این گپ تحصیلی قبل از ورود به دانشگاه و بعد از پیش دانشگاهی باشه چی؟ من 3 سال فاصله دارم بین این دو، چون یه دانشگاه دیگه قبول شدم و بعد یه سال انصراف دادم و بعد یه سال کار کردم و دوباره یه سال کنکور دادم، ولی اصلاً نمی خوام به انصرافم از اون دانشگاه قبلی اشاره ای بکنم، به نظرتون این فاصله رو آفیسر با توجه به سنم می فهمه؟؟ چه دلیل منطقی میشه آورد؟
    The difficult roads often lead to beautiful destinations

Junior Member

سلام دوستان عزیز. من 1 ماهه پیش فرم DS ام رو پر کردم و با هاش وقت سفارت گرفتم. حالا احتمال داره که 5، 6 روز قبل از روز مصاحبم که تو ارمنستان هست، یه مسافرت تفریحی برم استانبول. 1) می خواستم ببینم اگر این سفر رو برم برام مشکلی ایجاد نمی شه و ریسکی نداره؟ و سوال دومم اینه که من که تو فرم DS که سابمیت کردم این سفر رو ننوشتم چون بعد از سابمیت کردن DS دارم میرم! مشکلی پیش نمیاد یا باید یه فرم جدید پر کنم؟
    ممنون میشم اگه پاسخ بدید چون خیلی ذهنم رو در گیر کرده.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Msmh نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز. من 1 ماهه پیش فرم DS ام رو پر کردم و با هاش وقت سفارت گرفتم. حالا احتمال داره که 5، 6 روز قبل از روز مصاحبم که تو ارمنستان هست، یه مسافرت تفریحی برم استانبول. 1) می خواستم ببینم اگر این سفر رو برم برام مشکلی ایجاد نمی شه و ریسکی نداره؟ و سوال دومم اینه که من که تو فرم DS که سابمیت کردم این سفر رو ننوشتم چون بعد از سابمیت کردن DS دارم میرم! مشکلی پیش نمیاد یا باید یه فرم جدید پر کنم؟
    ممنون میشم اگه پاسخ بدید چون خیلی ذهنم رو در گیر کرده.
    چرا دوست من حتما مشکل پیش میاد و شما را اصلا تو سفارت راه نمی دن چه برسه به ویزا
    نه بابا درگیری ذهنت از بیکاریه هیچ مشکلی پیش نمیاد! سفر خوش بگذزه

ApplyAbroad Veteran

دوست عزیز
    گپ داشتن مهمه. به خصوص اگه سه سال باشه. و به نظر من سه سال پشت کنکور خوندن برای آفیسر منطقی نیست. گپ 10 ماهه من چندان برای آفیسر قانع کننده نبود. بهتره راه دیگه ای پیدا کنید.
    ویرایش توسط haley : May 10th, 2015 در ساعت 10:46 AM

سلام دوستان

من همه فرم رو پر کزدم، فقط قسمتی که میگه who will pay your trip رو نمیدونم چی بنویسم؟ از دانشگاه فول فاند گرفتم.

خیلی ممنون

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط haley نمایش پست ها
    دوست عزیز
    گپ داشتن مهمه. به خصوص اگه سه سال باشه. و به نظر من سه سال پشت کنکور خوندن برای آفیسر منطقی نیست. بهتره راه دیگه ای پیدا کنید.
    به نظرم می تونم بگم دو سال زبان تدریس می کردم تا اینکه به این نتیجه رسیدم که بهتره بشینم برای کنکور بخونم و توی مهندسی ادامه بدم. اگر تحصیلات رو از دبیرستان ننویسیم مشکلی پیش میاد؟ اینجوری اصلاً شاید آفیسر نفهمه
    ای کسانی که ایمان آورده اید، آیا پیش از ارسال پیام، صندوق پیام خود را خالی کرده اید؟!

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط kaftarbache نمایش پست ها
    سلام دوستان

من همه فرم رو پر کزدم، فقط قسمتی که میگه who will pay your trip رو نمیدونم چی بنویسم؟ از دانشگاه فول فاند گرفتم.

خیلی ممنون
    کفتربچه عزیز
    این سوال شما بارها و بارها و بارها و بارها و بارها و بارها پاسخ داده شده:

اینجا
    اینجا
    اینجا
    یه بار دیگه اینجا
    مجددا اینجا
    باز دوباره اینجا

اینم دیگه مطمئن ترین جواب

این ها فقط چند مورد جواب بود تو 100 صفحه اول. این تاپیک 618 صفحه رفته جلو و بعید میدونم سوالی باشه که تو همون 20-30 صفحه اول پاسخ داده نشده باشه.
    ویرایش توسط haley : May 10th, 2015 در ساعت 10:44 AM

ApplyAbroad Veteran

به نظرم می تونم بگم دو سال زبان تدریس می کردم تا اینکه به این نتیجه رسیدم که بهتره بشینم برای کنکور بخونم و توی مهندسی ادامه بدم. اگر تحصیلات رو از دبیرستان ننویسیم مشکلی پیش میاد؟ اینجوری اصلاً شاید آفیسر نفهمه
    بقیه دوستان توانایی های آفیسر رو overestimate میکنن. شما دیگه زیادی underestimate میکنین
    تحصیلاتتون رو باید از دبیرستان (و حتی راهنمایی) بنویسید. موردی بوده که به این علت گفتن فرمت ناقص هست و دوباره وقت سفارت گرفته. تصمیم با شماست.

وقتی کسی سوالی میپرسه، دوستی که لطف میکنه جواب میده از زاویه دید خودش نگاه میکنه. پس جواب ها objective نیست و بعضی وقت ها کاملا در تضاد با هم. اگه چند صفحه از این تاپیک رو بخونید، تجربیات و نظرات خیلی از دوستان رو میبینید و خودتون میتونید تصمیم گیری کنید. خدایی نکرده این طور نشه که بعدا مشکلی پیش بیاد و عواقب تصمیممون رو گردن فرد دیگه ای بندازیم.
    ویرایش توسط solaleh : May 15th, 2015 در ساعت 01:58 AM دلیل: درخواست کاربر http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?115570&p=1964741#post1964741

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط haley نمایش پست ها
    بقیه دوستان توانایی های آفیسر رو overestimate میکنن. شما دیگه زیادی underestimate میکنین
    تحصیلاتتون رو باید از دبیرستان (و حتی راهنمایی) بنویسید. موردی بوده که به این علت گفتن فرمت ناقص هست و دوباره وقت سفارت گرفته. تصمیم با شماست.

وقتی کسی سوالی میپرسه، دوستی که لطف میکنه جواب میده از زاویه دید خودش نگاه میکنه. پس جواب ها objective نیست و بعضی وقت ها کاملا در تضاد با هم. اگه چند صفحه از این تاپیک رو بخونید، تجربیات و نظرات خیلی از دوستان رو میبینید و خودتون میتونید تصمیم گیری کنید. خدایی نکرده این طور نشه که بعدا مشکلی پیش بیاد و عواقب تصمیممون رو گردن فرد دیگه ای بندازیم.
    دوست عزیز شما لازم نیست این موضوع را بزرگ کنید و این مورد باعث ریجکت شما نخواهد شد! پرسید راستشو بگید. بگو شزایط کار داشتم شروع به کار کردن ولی بعدش به خیلی دلایل برگشتم به تحصیل.
    یا بگو دوست داشتم پول در بیارم دانشچویی خوبی داشته باشم یا به خانوادم وابسته نباشم. خیلی سادس بزرگ نکنید!
    ویرایش توسط solaleh : May 15th, 2015 در ساعت 01:58 AM دلیل: اصلاح پست کوت

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)