نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 620 از 805 نخستنخست ... 120520570610611612613614615616617618619620621622623624625626627628629630670720 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,191 تا 6,200 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

Junior Member

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

دوستان راهنمایی بفرمایید
    من عکسی رو تو فرم DS160 آپ کردم ولی همون عکس رو با اندازه 5*5 نداشتم که اگه سفارت خواست بهش بدم (من 6*4 دارم) ، بعد رفتم یه سری عکس 5*5 گرفتم دیگه گرفته (با لباس متفاوت )که اگه سفارت خواست بهش بدم.
    حالا سوالم اینه ، همون عکسی رو که آپ کردیم باید به سفارت بدیم یا هر عکس تازه ای اوکی هست؟

یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
    من خیلی از آدرسایی که این فرم DS-160 ازمون میخواد رو تقریبی وارد کردم مثل آدرس مدرسه ها و آدرس دو نفر در ایران چون وقتی داشتم پرش میکردم به هیچکس دسترسی نداشتم که بخوام این آدرسا رو دقیق در بیارم و مجبور هم بودم کارمو تکمیل کنم و وقت بگیرم. میخواستم ببینم این مسئله ممکنه مشکل ساز بشه؟ مثلا برای یکی از آدرسای دوستان در ایران من فقط اسم خیابون و آپارتمانشونو میدونستم دیگه پلاک و واحد و اینا رو ننوشتم ولی خوب شماره تلفن و ایمیل رو نوشتم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

نقل قول نوشته اصلی توسط sajadlovly نمایش پست ها
    دوستان راهنمایی بفرمایید
    من عکسی رو تو فرم DS160 آپ کردم ولی همون عکس رو با اندازه 5*5 نداشتم که اگه سفارت خواست بهش بدم (من 6*4 دارم) ، بعد رفتم یه سری عکس 5*5 گرفتم دیگه گرفته (با لباس متفاوت )که اگه سفارت خواست بهش بدم.
    حالا سوالم اینه ، همون عکسی رو که آپ کردیم باید به سفارت بدیم یا هر عکس تازه ای اوکی هست؟

هر عکس 5*5 جدیدی اوکی هست.

اگه عکس DS-160 شما کیفیت خوب داشته باشه و جدید باشه ( روزی که میرید سفارت چک میکنند با قیافتون خودشون ) ، اصلاً ازتون عکس 5*5 نمیخوان و همون عکس DS-160 رو میزنن روی ویزاتون.

اون عکس 5*5 درواقع یه بک آپ هست که اگه عکس DS-160 مناسب نبود، اون و ازتون میگیرن و میزنن روی ویزاتون.

(-;
    "Energy and persistence conquer all things"

B. Franklin

نقل قول نوشته اصلی توسط starry eyed نمایش پست ها
    یه سوالی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.
    من خیلی از آدرسایی که این فرم DS-160 ازمون میخواد رو تقریبی وارد کردم مثل آدرس مدرسه ها و آدرس دو نفر در ایران چون وقتی داشتم پرش میکردم به هیچکس دسترسی نداشتم که بخوام این آدرسا رو دقیق در بیارم و مجبور هم بودم کارمو تکمیل کنم و وقت بگیرم. میخواستم ببینم این مسئله ممکنه مشکل ساز بشه؟ مثلا برای یکی از آدرسای دوستان در ایران من فقط اسم خیابون و آپارتمانشونو میدونستم دیگه پلاک و واحد و اینا رو ننوشتم ولی خوب شماره تلفن و ایمیل رو نوشتم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    اینی که میگم فقط تجربه و حدس خودم هست.

فکر نکنم کار به جایی بکشه که اینا کارشون لنگ اسم خیابون دوست شما بشه و چون شما کامل نزدید، دردسر ساز شه. کلاً طبیعیه آدم روی این چیزای کوچیک گیر باشه قبل رفتن. ولی مشکلی نیست.

اگه درجا ویزاتون اپروو شه یا درجا ریجکت شین که عمرا کار به اون جاها نمیکشه.

اگه کلیرنس بخورین هم باز فکر نکنم اون آدرس ها براشون خیلی اهمیت داشته باشه. اگرم داشته باشه پیدا میکنن.

کلاً نگران نباش. من چیزای خیلی بزرگ تر از اینارو یا ناقص زدم یا اشتباه و هیچ مشکلی هم پیش نیمد.

B. Franklin

یه سوال مهم داشتم درباره فرمDS 160
    توی این فرم سوال مشه که فامیل درجه یک در آمریکا دارید یا نه. آیا سوالی هم در مورد فامیل درجه دو،... داره؟؟ اگه داره وباید نوشت پسردایی وعمو پدر و مادرم رو هم باید بنویسم؟؟ (اگر آره که من باید یک لیست طویل از فامیل دور تحویل بدم!) ممنون میشم اگر جواب سوالمو بدین.

نقل قول نوشته اصلی توسط sagh نمایش پست ها
    یه سوال مهم داشتم درباره فرمDS 160
    توی این فرم سوال مشه که فامیل درجه یک در آمریکا دارید یا نه. آیا سوالی هم در مورد فامیل درجه دو،... داره؟؟ اگه داره وباید نوشت پسردایی وعمو پدر و مادرم رو هم باید بنویسم؟؟ (اگر آره که من باید یک لیست طویل از فامیل دور تحویل بدم!) ممنون میشم اگر جواب سوالمو بدین.
    توی اون فرم میپرسه Immediate Family رو بگین. شما اگه پدر و مادر ، خواهر و برادر ، همسر و بچه اونجا دارین باید بنویسین.

فکر نکنم نیازی به بقیه فامیل ها باشه.

باز هم تصمیم گیری و تحقیق بیشتر به عهده ی خودتون.

B. Franklin

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط majid1991 نمایش پست ها
    توی اون فرم میپرسه Immediate Family رو بگین. شما اگه پدر و مادر ، خواهر و برادر ، همسر و بچه اونجا دارین باید بنویسین.

فکر نکنم نیازی به بقیه فامیل ها باشه.

باز هم تصمیم گیری و تحقیق بیشتر به عهده ی خودتون.
    در ادامه هم میپرسه آیا اصلا فامیلی دارید اونجا؟

Junior Member

سلام دوستان. مدت اقامت در آمریکا رو از روی I-20 زدم تو DS160 ولی تو ای۲۰ زده ۸۴ واه یعنی ۷ سال!!! زیاد نیست؟ نکته: با کارشناسی مستقیم برای دکترا پذیرش گرفتم.

نقل قول نوشته اصلی توسط haley نمایش پست ها
    در ادامه هم میپرسه آیا اصلا فامیلی دارید اونجا؟
    الآن براتون چک کردم. اول میپرسه آیا پدرتون توی US ه ؟ بعد میپرسه آیا مادرتون توی USه ؟ بعد میپرسه آیا Immediate Family دارین ؟ اگه بزنین Yes قسمت Immediate Family رو ، گزینه ی Relationship to you ، همسر ، نامزد ، فرزند و خواهر برادر داره. عکس ها از خود دی-اس-160 هست . موفق باشی.
    تصاویر پیوست تصاویر پیوست
    • نوع فایل: jpg AA.jpg (193.4 کیلوبایت, 6 views)
    • نوع فایل: jpg AA2.jpg (140.1 کیلوبایت, 6 views)

B. Franklin

نقل قول نوشته اصلی توسط navidrajil نمایش پست ها
    سلام دوستان. مدت اقامت در آمریکا رو از روی I-20 زدم تو DS160 ولی تو ای۲۰ زده ۸۴ واه یعنی ۷ سال!!! زیاد نیست؟ نکته: با کارشناسی مستقیم برای دکترا پذیرش گرفتم.

من هم برای فوق میرفتم و مدت تحصیلم توی I-20 بود 3 سال ولی خودم زدم 2 سال. مشکلی هم پیش نیمد. الآن اعتبار ویزام هم 2 سال هست. نمیدونم اگه اون و میزدم 3 سال به مشکل میخوردم یا نه و اگه قرار بود وییزا بدن مدت اعتبارش 3 سال میشد یا نه.

ولی دیدم کسی رو هم که برای دکترا میرفت و ویزاش 2 سال اعتبار داشت وقتی گرفت.

B. Franklin

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)