نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 622 از 805 نخستنخست ... 122522572612613614615616617618619620621622623624625626627628629630631632672722 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,211 تا 6,220 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط sagh نمایش پست ها
    میدونم که اینوباید وارد کرد ولی در حال حاضر I20 به دستم نرسیده ومیخوام DS 160 رو پرکنم.
    شما Graduate Coordinator دپارتمانتون رو هم بنویسی هیچ مشکلی نیست (اطلاعات تماسش هم که به راحتی رو وب سایت دپارتمان هست. برا آدرسش آدرس دپارتمان رو میدی برا تلفن و ایملش هم که مشکلی نداری) من با اینکه I-20 دستم بود اما Graduate Coordinator رو دادم. هیچ فرقی هم نداره که Graduate Coordinator رو بدین یا احیانا استادی که باش در دپارتمان مربوطه در ارتباط بودین و قراره استاد راهنماتون شه یا اونی که I-20 رو امضا زده.
    اصن شما میشه بری وب سایت دانشگاه تون قسمت International Center و اسم رییس اونجا رو بدی.
    فقط نام و آدرس فامیل و آشنا در امریکا ندین تو این قسمت (us point of contact information).

نقل قول نوشته اصلی توسط roshaaa نمایش پست ها
    آقای emeliano ممنون میشم اگر در این مورد که بالاتر هم نوشتم منو راهنمایی کنید
    اینکه آیا هیچ کجای فرم Ds-160 از ما نمیخواد که اگر عمو یا عمه یا پدر بزرگ سیتیزن در امریکا داریم رو ذکر کنیم؟

عموی من و پدر بزرگم(پدر پدرم) سیتیزن هستن اما مادربزرگ و عمه ام گرین کارت دارن و هنوز سیتیزن نشدن. از این بابت خیلی استرس دارم که مبادا وجود این همه فامیل در امریکا خدایی نکرده باعث ریجکت من بشه
    در فرم DS-160 در قسمت تب Family در قسمت Relatives حتما از شما می پرسه که Do you have any immediate relatives, blah blah blah

وارد کردن تحصیلات دوره راهنمایی ضروریه؟ اگر آرهcourse of study رو چی باید وارد کرد؟

وارد کردن تحصیلات دوره راهنمایی ضروریه؟ اگر آرهcourse of study رو چی باید وارد کرد؟
    اگه بنویسید بهتره به نظرم. course of study رو خودش کنار صفحه نوشته بنویسید Academic ولی برای لیسانس به بعد رشته تحصیلی رو بنویسید.

ببخشید منم یک سوال دارم، یعنی هیچ کجای فرم Ds-160 از ما نمیخواد که اگر عمو یا عمه یا پدر بزرگ سیتیزن در امریکا داریم رو ذکر کنیم؟

عموی من و پدر بزرگم(پدر پدرم) سیتیزن هستن اما مادربزرگ و عمه ام گرین کارت دارن و هنوز سیتیزن نشدن. از این بابت خیلی استرس دارم که مبادا وجود این همه فامیل در امریکا خدایی نکرده باعث ریجکت من بشه
    قسمتى كه مربوط به خانواده ميشه همون عكسيه كه آپلود كردم.
    دوباره پستم و بخونيد.
    اول پدر و ميپرسه
    بعد مادر
    بعد Immediate Relatives كه اگه Yes بزنيد بايد بين همسر، فرزند، خواهر برادر، نامزد انتخاب كنيد. ( فكر كنم Other نداشت. خودتون عكسىكه آپ كردم و چك كنيد. من امكانش رو ندارم الآن )

بنابراين شايد منطقى باشه كه عمو و پدربزرگ و ننوشت .

ولى يادتون باشه اگه آفيسر مشخصا پرسيد بايد بگين راستش و.
    "Energy and persistence conquer all things"

B. Franklin

postal zone/zip code توی سایت دانشگاه نیست و I 20 هم ندارم که ببینم. میشه PO BOX رو زد؟

Junior Member

دوستان در قسمت Address Where You Will Stay in the U.S من آدرس دانشگاه رو وارد کردم، آخرش هم یک zip codec میخواد، این zip code رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
    توی سایت دانشگاه گشتم پیدا نکردم
    آیا این زیپ کد با اون school code که توی I-20 نوشته شده فرق میکنه؟

دوستان در قسمت Address Where You Will Stay in the U.S من آدرس دانشگاه رو وارد کردم، آخرش هم یک zip codec میخواد، این zip code رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
    توی سایت دانشگاه گشتم پیدا نکردم
    آیا این زیپ کد با اون school code که توی I-20 نوشته شده فرق میکنه؟
    یا وحشی بافقی! بله که zip code با school code فرق داره. اسم داشگاه تون رو گوگل کن به همراه Zip code ببین میاره. یا اسمش رو بده من پیدا کنم zip codeش رو. یا از این سایت استفاده کن: http://www.unitedstateszipcodes.org/
    و یا این سایت در قسمت Address اسم دانشگاه رو بزن:
    http://maps.huge.info/zip.htm
    ویرایش توسط emeliano : May 13th, 2015 در ساعت 07:29 AM

postal zone/zip code توی سایت دانشگاه نیست و I 20 هم ندارم که ببینم. میشه PO BOX رو زد؟
    خیر نمیشه Po Box رو نوشت. شما توی سایت دانشگاه بگردی حتما پیداش میکنی. آدرسش رو بگو من پیدا کنم براتون. یا ایمیل بزن منشی دپارتمان بپرس. یا گوگل کن اسم دانشگاه تون رو به همراه Zip code یا از این سایت استفاده کن:
    http://www.unitedstateszipcodes.org/
    و یا این سایت در قسمت Address اسم دانشگاه رو بزن:
    http://maps.huge.info/zip.htm
    ویرایش توسط emeliano : May 13th, 2015 در ساعت 07:29 AM

Junior Member

برای کانتکت های آخر فرم باید اسم دوستانو بنویسیم یا ریکامندرامون!؟؟!
    بعد من الان ترکیه زندگی میکنم نوشته In country of residence!?
    باید تو ایران بنویسم یا ترکیه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)