لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
امیلیانو (emeliano) دیگر فعالیتی در اپلای ابرود ندارد (تاریخ: 6 مرداد 1394)
.I gave you a portion of my life that I will never get back
سلام
من یه سوال خیلی خیلی مهم دارم در مورد پر کردن فرم DS-160 و مصاحبه. من دانشجوی دکترا هستم تو ایران و حالا پذیرش بدون فاند دارم و میخوام انصراف بدم برم. خودم فکر میکردم گفتن این موضوع مشکلی نباشه اما الان دیدم پارسال هایزنبرگ به یک نفر گفته بود که رها کردن دکترا برای پذیرش بدون فاند حتما ریجکت در پی داره! حالا من میخواستم بدونم نظر دوستان صاحب نظر چیه و من چی کار کنم بهتره؟ من مشکل سربازی هم دارم و وقتی بگم که سریازی نرفتم با وثیقه اومدم مصاحبه میفهمن دانشجو هستم.
اگه فرم ds160 جایی ذخیره نکنیم و سابمیت کرده باشیم دیگه به اطلاعاتش به جز صفحه confirmation دسترسی نداریم؟
درود
دوستان من توی قسمتی که می پرسه نشونی 2 نفر رو بده که میشناسنت، اسم استاد راهنمام توی ارشد و یکی از استادا توی کارشناسی رو دادم. به نظرم میتونستم افراد معمولی مثل دوستام رو بدم. آخه من که نمیدونم اونا چه مقالاتی چاپ کردن و یه وقت مشکل دار هست یا نه. حالا به نظرتون اگه یه دونه دیگه DS پر کنم فایده ای داره؟ خب اونا دسترسی به DS قبلی هم دارن دیگه. قشنگ میتونن برن راجع به اون دو تا استاد من تحقیق کنن. تازه اگرم پرسیدن که چرا DS رو عوض کردی چی بگم؟ بگم ببخشید اینا رو نمیشناختم اشتباهی وارد کردم؟ یا بگم 2 نفر از دوستام بهتر من رو میشناسن؟
نظرتون چیه؟
دوستان سلام،
من برای پرکردن سابقه کار مشکل دارم. لطفا راهنمایی کنید. من در همان جایی که امریه سربازی را گذراندم بعد از اتمام سربازی 6 ماه هم کار کردم (یک شرکت تحقیقاتی ایرانخودرو). در رزومه که به دانشگاه دادم کل مدت زمان خدمت را هم جزو سابقه کار نوشتم. حالا با توجه به اینکه در زمان خدمت حقوق دریافت نمی کردم میخوام فقط مدت زمانی که بعنوان کارمند اونجا بودم را در فرم بنویسم. بنظرتان اشکالی دارد؟ یا بهتر است مثل رزومه تاریخ ها رو وارد کنم؟
متشکرم
خیلی حساسیت به خرج نده! شخصیت و موقعیت اون دو نفر تاثیری در ویزای شما نداره و فقط و فقط اون دو نفر رو از این جهت می پرسن که کسانی باشند که بتونن حرفای زده شده توسط شما در فرم DS160 رو تایید کنند. ضمن اینکه در تاریخ اپلای ایرانیان و اپلای ابرود تا الان مشاهده و گزارش نشده که با اون دو نفر تماسی گرفته باشند که حرفای شمارو تایید کنند یا نکنند. پس آرامش خودتون رو حفظ کنید و به بقیه کارهاتون برسید![]()
دمت گرم بابت پاسخ
من حرفم این نیست که دروغ نوشته باشم توی DS.
من الان حرفم اینه. فرض کن یکی از استادایی که من اسمش رو اونجا نوشتم یه مقاله داده باشه که مثلا چه میدونم در رابطه با نفت باشه یا انرژی هسته ای باشه. (من که عمرانی هستم، این مورده بعیده، ولی خب مثلا گفتم) یه چیزی که یه گیری داشته باشه. منم که بی خبر هستم دیگه. میگم نکنه به خاطر اونا برای من خدای نکرده داستانی پیش بیاد.
علاقه مندی ها (Bookmarks)