نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: 1

رأی دهندگان
0. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
صفحه 624 از 805 نخستنخست ... 124524574614615616617618619620621622623624625626627628629630631632633634674724 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 6,231 تا 6,240 , از مجموع 8047

موضوع: فرم DS-160

پیش فرض پاسخ : فرم DS-160

نقل قول نوشته اصلی توسط emeliano نمایش پست ها
    یعنی گرایش
    مثلا:
    رشته: شیمی (Chemistry)
    گرایش (course of study): شیمی آلی (Organic Chemistry)
    ممنون یعنی مقطع را نمیخواد؟
    مثلا
    Msc-Civil Engineering

?

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط h4ughi نمایش پست ها
    ممنون یعنی مقطع را نمیخواد؟
    مثلا
    Msc-Civil Engineering

?
    به نظر من که فقط بازه دانشگاهی براشون مهم بوده وگرنه میپرسیدن مستر بوده یا لیسانس. شما اینجوری بنویس:
    مثلا:
    Organic Chemistry, Master's Degree
    Pure Chemistry, Bachelor's Degree

سلام

من یه سوال خیلی خیلی مهم دارم در مورد پر کردن فرم DS-160 و مصاحبه. من دانشجوی دکترا هستم تو ایران و حالا پذیرش بدون فاند دارم و میخوام انصراف بدم برم. خودم فکر میکردم گفتن این موضوع مشکلی نباشه اما الان دیدم پارسال هایزنبرگ به یک نفر گفته بود که رها کردن دکترا برای پذیرش بدون فاند حتما ریجکت در پی داره! حالا من میخواستم بدونم نظر دوستان صاحب نظر چیه و من چی کار کنم بهتره؟ من مشکل سربازی هم دارم و وقتی بگم که سریازی نرفتم با وثیقه اومدم مصاحبه میفهمن دانشجو هستم.

Junior Member

اگه فرم ds160 جایی ذخیره نکنیم و سابمیت کرده باشیم دیگه به اطلاعاتش به جز صفحه confirmation دسترسی نداریم؟

Member Seigneur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management - UNL

نقل قول نوشته اصلی توسط sara252 نمایش پست ها
    اگه فرم ds160 جایی ذخیره نکنیم و سابمیت کرده باشیم دیگه به اطلاعاتش به جز صفحه confirmation دسترسی نداریم؟
    سلام
    بله دقیقا. همون موقع که برای اولین بار میخواین سابمیت کنین، یه بار و فقط یه بار این امکان هست که از کل اطلاعاتی که گرفتین پرینت بگیرین. بعد از سابمیت فقط میتونین confirmation رو ببینید.

رشته و دانشگاه

درود

دوستان من توی قسمتی که می پرسه نشونی 2 نفر رو بده که میشناسنت، اسم استاد راهنمام توی ارشد و یکی از استادا توی کارشناسی رو دادم. به نظرم میتونستم افراد معمولی مثل دوستام رو بدم. آخه من که نمیدونم اونا چه مقالاتی چاپ کردن و یه وقت مشکل دار هست یا نه. حالا به نظرتون اگه یه دونه دیگه DS پر کنم فایده ای داره؟ خب اونا دسترسی به DS قبلی هم دارن دیگه. قشنگ میتونن برن راجع به اون دو تا استاد من تحقیق کنن. تازه اگرم پرسیدن که چرا DS رو عوض کردی چی بگم؟ بگم ببخشید اینا رو نمیشناختم اشتباهی وارد کردم؟ یا بگم 2 نفر از دوستام بهتر من رو میشناسن؟

نظرتون چیه؟

دوستان سلام،
    من برای پرکردن سابقه کار مشکل دارم. لطفا راهنمایی کنید. من در همان جایی که امریه سربازی را گذراندم بعد از اتمام سربازی 6 ماه هم کار کردم (یک شرکت تحقیقاتی ایرانخودرو). در رزومه که به دانشگاه دادم کل مدت زمان خدمت را هم جزو سابقه کار نوشتم. حالا با توجه به اینکه در زمان خدمت حقوق دریافت نمی کردم میخوام فقط مدت زمانی که بعنوان کارمند اونجا بودم را در فرم بنویسم. بنظرتان اشکالی دارد؟ یا بهتر است مثل رزومه تاریخ ها رو وارد کنم؟
    متشکرم

نقل قول نوشته اصلی توسط Seigneur نمایش پست ها
    درود

دوستان من توی قسمتی که می پرسه نشونی 2 نفر رو بده که میشناسنت، اسم استاد راهنمام توی ارشد و یکی از استادا توی کارشناسی رو دادم. به نظرم میتونستم افراد معمولی مثل دوستام رو بدم. آخه من که نمیدونم اونا چه مقالاتی چاپ کردن و یه وقت مشکل دار هست یا نه. حالا به نظرتون اگه یه دونه دیگه DS پر کنم فایده ای داره؟ خب اونا دسترسی به DS قبلی هم دارن دیگه. قشنگ میتونن برن راجع به اون دو تا استاد من تحقیق کنن. تازه اگرم پرسیدن که چرا DS رو عوض کردی چی بگم؟ بگم ببخشید اینا رو نمیشناختم اشتباهی وارد کردم؟ یا بگم 2 نفر از دوستام بهتر من رو میشناسن؟

نظرتون چیه؟
    خیلی حساسیت به خرج نده! شخصیت و موقعیت اون دو نفر تاثیری در ویزای شما نداره و فقط و فقط اون دو نفر رو از این جهت می پرسن که کسانی باشند که بتونن حرفای زده شده توسط شما در فرم DS160 رو تایید کنند. ضمن اینکه در تاریخ اپلای ایرانیان و اپلای ابرود تا الان مشاهده و گزارش نشده که با اون دو نفر تماسی گرفته باشند که حرفای شمارو تایید کنند یا نکنند. پس آرامش خودتون رو حفظ کنید و به بقیه کارهاتون برسید

نقل قول نوشته اصلی توسط rezareza5589 نمایش پست ها
    دوستان سلام،
    من برای پرکردن سابقه کار مشکل دارم. لطفا راهنمایی کنید. من در همان جایی که امریه سربازی را گذراندم بعد از اتمام سربازی 6 ماه هم کار کردم (یک شرکت تحقیقاتی ایرانخودرو). در رزومه که به دانشگاه دادم کل مدت زمان خدمت را هم جزو سابقه کار نوشتم. حالا با توجه به اینکه در زمان خدمت حقوق دریافت نمی کردم میخوام فقط مدت زمانی که بعنوان کارمند اونجا بودم را در فرم بنویسم. بنظرتان اشکالی دارد؟ یا بهتر است مثل رزومه تاریخ ها رو وارد کنم؟
    متشکرم
    هیچ اشکالی نداره. شما فقط همون شش ماهی که بعد از اتمام سربازی اونجا بودی رو بنویس. در کل کار در ایرانخودرو حساسیت برانگیز نیست.

رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط emeliano نمایش پست ها
    خیلی حساسیت به خرج نده! شخصیت و موقعیت اون دو نفر تاثیری در ویزای شما نداره و فقط و فقط اون دو نفر رو از این جهت می پرسن که کسانی باشند که بتونن حرفای زده شده توسط شما در فرم DS160 رو تایید کنند. ضمن اینکه در تاریخ اپلای ایرانیان و اپلای ابرود تا الان مشاهده و گزارش نشده که با اون دو نفر تماسی گرفته باشند که حرفای شمارو تایید کنند یا نکنند. پس آرامش خودتون رو حفظ کنید و به بقیه کارهاتون برسید
    دمت گرم بابت پاسخ
    من حرفم این نیست که دروغ نوشته باشم توی DS.
    من الان حرفم اینه. فرض کن یکی از استادایی که من اسمش رو اونجا نوشتم یه مقاله داده باشه که مثلا چه میدونم در رابطه با نفت باشه یا انرژی هسته ای باشه. (من که عمرانی هستم، این مورده بعیده، ولی خب مثلا گفتم) یه چیزی که یه گیری داشته باشه. منم که بی خبر هستم دیگه. میگم نکنه به خاطر اونا برای من خدای نکرده داستانی پیش بیاد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)