سلام دوستان من فوق فیزیک از دانشگاه تربیت مدرس هستم و همسرم هم لیسان فیزیک داره می خواستم ببینم من چقدر شانس گرفتن فاند دارم و آیا برای کبک اقدام کنم بهتره یا دیگر شهرها؟خیلی گیجم بین بلژیک و سوئدو کانادا گیر کردیم
سلام دوستان من فوق فیزیک از دانشگاه تربیت مدرس هستم و همسرم هم لیسان فیزیک داره می خواستم ببینم من چقدر شانس گرفتن فاند دارم و آیا برای کبک اقدام کنم بهتره یا دیگر شهرها؟خیلی گیجم بین بلژیک و سوئدو کانادا گیر کردیم
سلام دوستان یک راهنمایی به من بکنید
لیسانس اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی معدل 19 رتبه 2 دانشگاه
تافل 119
1 مقاله isi
مسلط به زبان برنامه نویسی پایتون
مسلط به نرم افزارهای spss
gre هنوز ندادم
با این مشخصات شانس پذیرش من برای دانشگاه های خوب کانادا برای فوق لیسانس همراه با فاند کامل چقدر است؟
سلام دوستان
من دانشجوی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی هستم با معدل 17.46
معدل کارشناسی هم 14.10 هستش . ils 7 دارم به همراه یک isi و دو مقاله کنقرانسی
ایا امکانش هست که apply کنم
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
سلام و خوش آمدین
پستهای مشابه رو از صفحات قبل بخونید همه چیز دستگیرتون میشه. بجز معدل لیسانس بقیه رزومتون خیلی خوبه و البته برای دکترا و به خصوص کانادا باید حتما استاد پیدا کنید معدل کارشناسیتونم پایینه دست شما رو برای خیلی از دانشگاه ها می بنده پس باید زحمت بیشتری بکشید. بقیش توکل یه خداست. موفق باشید
نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....
سلام، یه راهنماییم اینجا بی زحمت:
-کارشناسی رو دو رشته ای خوندم: مهندسی مواد، دانشگاه امیرکبیر، معدل 16 و مهندسی مکانیک، امیرکبیر، 16
-کارشناسی ارشد مهندسی مواد، امیرکبیر، 16.6
-مدرک دانشنامه ممتازی برای هر دو تا کارشناسی
-تافل 92 (R:30 , L:25 , S:18 , W:19) ،ولی دوباره امتحان میدم (با فرض بالای 100)
-GRE ندادم ولی خوندم براش (با فرض نمرات خوب کوانت و وربال)-یک ترم TA تو دانشکده بین الملل امیرکبیر
-واسه فوق لیسانس مکانیک میخوام اقدام کنم (چون 3 سالی از فارغ التحصیلیم میگذره و میخوام بعدا واسه دکتری جای بهتری بتونم پذیرش بگیرم)
حدودشانسم برای پذیرش و فاند؟
و یه سوال جانبی: یه نمره خوب تو جی آر ای سابجکت ریاضی چقدر میتونه کمک کنه؟
(امسال از تورین ایتالیا پذیرش دارم اما اگه بدونم یکی دو ترم دیرتر جای بهتری میتونم برم اونو نمیرم، اگه پیشنهادی با توجه به اینم هست ممنون میشم)
سلام دوستان من با لیسانس مهندسی شیمی سراسری کاشان معدل14
ارشد همونجا 16.52
تافل 97
10 مقاله ای اس ای که 4 تاش اسم خودم اوله و یکیش ریویو با ایمپکت0.75 هست
1 ثبت اختراع
ایا جایی برای فول فاند شدنم هست؟
مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: کارشناسی ارشد
رشته مورد نظر: biomedical engineering (image and signal processing)
معدل لیسانس:17.40
رشته لیسانس:مهندسی پزشکی
دانشگاه لیسانس:دانشگاه صنعتی سهند
مدرک زبان انگلیسی: تافل (88-93)(هنوز امتحان نداده ام)
gre: هدف کسب مینیمم است
مقالات خارجی:-
مقالات داخلی: 1 ISC
تالیف کتاب:-
سابقه کار:-
سایر افتخارات و مدارک:اشنایی با زبان المانی و موسیقی , اشنایی با پدازش تصویر در متلب و opencv در جاوا اندروید
دانشگاه مورد نظر: دانشگاه های خوب با امکان کمک هزینه بیشتر
سه سال زمان زیادی نیست و شاید بتوانید برای دکتری هم مستقیما اپلای کنید و پذیرش خوبی هم بگیرید. لزوما مستر مجدد هم شانس شما و هم دانشگاه بهتر را تضمین نمی کند و به ویژه در کانادا پوزیشنهای خالی استاد و زمینه کاری برای انتخاب بین این دو مقطع تعیین کننده تر خواهد بود.
در مورد سوال جانبی هم به هرحال به عنوان یک فاکتور مثبت در رزومه به ویژه اگر کارهای تحقیقاتیتان روشهای عددی و مدلهای ریاضی بوده است موثر است اما انتظار تاثیر فوق العاده ای را ندارید.
در مورد تورین هم ترجیح شخصی اینجانب در صورت عدم دریافت پذیرش برای کشور مورد نظر در سال جاری ، شروع این دوره و سپس انتقال در صورت موفقیت در اخذ پذیرش سال بعد و در غیر این صورت یا تعویض شرایط اتمام آن دوره است.
موفق باشید
“I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"
علاقه مندی ها (Bookmarks)