صفحه 38 از 80 نخستنخست ... 282930313233343536373839404142434445464748 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 , از مجموع 794

موضوع: معرفی کالج های آلمان و شرایط لازم برای ورود به کالج

پیش فرض پاسخ : معرفی کالج های آلمان و شرایط لازم برای ورود به کالج

سلام

یه بنده خدای میگفت برای فرار از شرابط سخت سفارت میشه یک کلک زد که به شرح زیر :

به دلیل رایگان نبودن دانشگاه های اتریش, سفارت اتریش خیلی از سفارت آلمان راحتتر ویزا میده و برای کسای که سنشون و معدلاتشون برای کالج مناسب نیست و چون اونی ایسیست معدل های پاین تر از 15 ( فکرکنم ) در اولین مرحله ریجکت میکنه میشه برای اتریش اقدم کرد و بعد از ورود به خاک اتریش برای کالج های آلمان اقدام کرد و در صورت قبولی همونجا کارای اقامتشو بکنه و در آلمان مشغول به تحصیل بشه .

میخواستم بدونم این کار شدنیه ؟؟؟

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط HamidT نمایش پست ها
    سلام

یه بنده خدای میگفت برای فرار از شرابط سخت سفارت میشه یک کلک زد که به شرح زیر :

به دلیل رایگان نبودن دانشگاه های اتریش, سفارت اتریش خیلی از سفارت آلمان راحتتر ویزا میده و برای کسای که سنشون و معدلاتشون برای کالج مناسب نیست و چون اونی ایسیست معدل های پاین تر از 15 ( فکرکنم ) در اولین مرحله ریجکت میکنه میشه برای اتریش اقدم کرد و بعد از ورود به خاک اتریش برای کالج های آلمان اقدام کرد و در صورت قبولی همونجا کارای اقامتشو بکنه و در آلمان مشغول به تحصیل بشه .

میخواستم بدونم این کار شدنیه ؟؟؟
    سفارت آلمان در اتریش از تهران سختگیر تره!!!

حذف شود لطفا

Junior Member

سلام
    من امسال کنکور دارم می خواستم بدونم‌ کارنامه ی پیش دانشگاهیم جزو مدارک تحصیلی لحاظ میشه یا فقط مدرک گذروندن این دوره رو می خوان( یعنی نمره های کارنامم مهمه) در ضمن من رشته ام تجربیه و می خوام پزشکی بخونم چون به کنکور امسالم امید ندارم تصمیم گرفتم واسه کالج پذیرش بگیرم .معدل نهاییم ۱۹٫۵ شده برای زبان هم فکر نکنم مشکلی داشته باشم(c1 دارم) به نظر شما شانس اینکه پذیرش بگیرم رو دارم؟ خیلی نگرانم که میشه یا نه چون آخرین امیدمه
    لطفا راهنماییم کنید باتشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa96 نمایش پست ها
    سلام
    من امسال کنکور دارم می خواستم بدونم‌ کارنامه ی پیش دانشگاهیم جزو مدارک تحصیلی لحاظ میشه یا فقط مدرک گذروندن این دوره رو می خوان( یعنی نمره های کارنامم مهمه) در ضمن من رشته ام تجربیه و می خوام پزشکی بخونم چون به کنکور امسالم امید ندارم تصمیم گرفتم واسه کالج پذیرش بگیرم .معدل نهاییم ۱۹٫۵ شده برای زبان هم فکر نکنم مشکلی داشته باشم(c1 دارم) به نظر شما شانس اینکه پذیرش بگیرم رو دارم؟ خیلی نگرانم که میشه یا نه چون آخرین امیدمه
    لطفا راهنماییم کنید باتشکر
    سلام کارنامه ی پیش دانشگاهی هم مهمه و گواهی پیش دانشگاهی هم میخوان. نمره ی نهاییتون که خیلی خوبه.اگه معدل پیش دانشگاهی هم بالا باشه میتونین از یه کالج عالی پذیرش بگیرین تازه مدرک زبانتون بالاس مثلا با این مدرک میتونین بدون امتحان ورودی برین کالج هامبورگ و این وااااقعا عالیه.
    موفق باشید.

Junior Member

با سلام میخواستم ببینم آیا همه ی کالج ها آزمون ورودی دارن؟ و اینکه سطح آزمون هاشون چطوره و از چه چیزایی سوال میدن و اگه قبول نشیم چی میشه؟
    و سطح زبان خوب برای اینکه کالج پذیرش بگیریم چیه؟

Junior Member

سلام.اگه به جای مدرک B1 مدرک تافل یا ILST داشته باشه پزیرش می شه؟؟

Junior Member

باسلام میخواستم ببینم با معدل دیپلم 16 و پیش دانشگاهی 17.5 اگر در کالج M-Kurs امتحان بدم چقدر شانس برای پذیرش گرفتن در پزشکی آلمان دارم.با مدرک زبان C1(قبولی کنکور سراسری هم دارم)
    ممنون میشم پاسخ بدید

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi95 نمایش پست ها
    باسلام میخواستم ببینم با معدل دیپلم 16 و پیش دانشگاهی 17.5 اگر در کالج M-Kurs امتحان بدم چقدر شانس برای پذیرش گرفتن در پزشکی آلمان دارم.با مدرک زبان C1(قبولی کنکور سراسری هم دارم)
    ممنون میشم پاسخ بدید
    تقریبا هیچی!

Junior Member

سلام من ترم ۲ مکانیک شهید بهشتی هستم (عباس پور) می خواستم بدونم می تونم دوباره در آلمان طراحی صنعتی رو شروع بکنم-
    معدل دیپلم ۱۹
    پیش دانشگاهی ۱۸
    زبان آلمانی b 2
    شانسم چقدره و کدوم کالج ها برام مناسب تر هست
    ممنون می شم اگر زود تر جواب بدید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)