لطفاً ابتدا قبل از ارسال پست
سوالات متدوال (FAQ) درباره فرم DS-160
را مطالعه بفرمایید
آیا وقت آن نرسیده که از کسانی که به ما کمک میکنند با دادن امتیاز قدردانی کنیم؟ نه نرسیده واقعن؟!؟!
تو رو خدا نپرسید از آفیسر آنکارا
بنده و F2 گرامی، در آمریکا uncle داریم. لذا، من جواب other relatives رو بله دادم ولی آفیسر اصلا کوچکترین اشاره ای به این مساله نکرد. حتی نپرسید کی رو اونجا داری!
یه نگاه هم به این پست بندازید.
به نظر من:
1. aunt و uncle رو باید نوشت.
2. cousin بستگی به نظر خودتون داره. اگه جز اسم cousinتون هیچ اطلاعات دیگه ای راجع بهش ندارید مثلا، خیلی راحت میتونن relative محسوب نشن.
3. دختر عمه شوهرخاله پدر و مادر هم صد در صد فامیل محسوب نمیشن![]()
ویرایش توسط haley : May 20th, 2015 در ساعت 04:27 PM
سلام دوستان
من 10 روز دیگه دبی وقت مصاحبه دارم فقط یه سوال واسم پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید .
سابقه ی کاری من اینجوری که زمان تحصیل لیسانس توی یه شرکت غیر حساس کار پارت تایم داشتم بعد از اول دوره ی فوق لیسانسم هم توی یه شرکت دیگه دارم کار میکنم تا الان اونم کارش غیرحساسه حدود دو سالم توی 2 تا دانشگاه سابقه ی تدریس دارم پیام نور و علمی کاربردی ، توی فرم ds-160 توی سابقه ی کاری فقط کار شرکتی که الان کار می کنتم رو به عنوان شغل کنونی و دانشگاه پیام نور رو به عنوان شغل گذشته گذاشتم ،ولی واسه apply کردن به دانشگاه همه ی شغلا رو گفتم حالا سوالم اینه که روز سفارت توی رزومم و sop همه ی شغلامو بذارم و بگم؟ نمیگن چرا توی ds-160 ننوشتی؟؟؟
لطفا بچه ها جوابمو بدید
ممنون از همگی
سلام دوستان
من یه بار ریجکت شدم و حالا می خوام DS جدید پر کنم و باید بگم که یه بار ریجکت شدم حالا سوال اینه که در قسمت explain برای ریجکت چی باید بنویسم؟ علت رو باید بنویسم؟دلیل رو باید بگم با جزییات؟ اگه کسی تجربه داره ممنون می شم که راهنمایی کنه
سلام دوستان
من توی قسمت سابقه کاری، حقوق ام را به جای 8500000 IRR زدم 850 بدون واحد. البته فول فاند هم هستم. به نظرتون اگر روز مصاحبه پرسیدن و درستش را بگم کافی هست؟ خیلی اشتباه بزرگیه؟؟؟؟؟
ممنون
سلام
من سال 2011 فارغ التحصیل شدم و از اون موقع تا حالا درگیر زبان و اپلای بودم الان میخوام فرم DS 160 رو پر کنم سوالم اینه که برای قسمت occupation چی بنویسم که برام مشکل ساز نباشه؟
سلام دوستان
توی کدوم قسمت این فرم میشه شرحی برای سابقه خدمت نوشت. من جایی پیدا نکردم ولی ظاهرا باید باشه!
ممنون میشم کمک کنید چند روز دیگه وقت مصاحبه دارم.
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)