صفحه 527 از 859 نخستنخست ... 27427477517518519520521522523524525526527528529530531532533534535536537577627 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,261 تا 5,270 , از مجموع 8583

موضوع: شانس پذیرش از دانشگاههای کانادا + مسائل كلي

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش از دانشگاههای کانادا + مسائل كلي

سلام خدمت دوستان ..
    تاپییک پر باری خیلی استفاده کردم یه سوال داشت شاید تکراری باشه ولی‌ ممنون میشم راهنمایئم کنید
    می‌خواستم بدونم برا گرفتن پذیرش فوقم باید از قبلش با استاد اون جا هماهنگ کنم و ایمیل بزنم یا برا مستر نیازی به این کار نیست؟؟
    سوال دوم من فوق طراحی صنعتی‌ دارم می‌خوام برا معماری اپلای کنم تو سفارت به این مساله گیر میدان که چرا داری دوباره مستر میخونی ???این که تون یه شاخهٔ دیگه دارم اپلای می‌کنم توجیهشون می‌کنه

ممنون

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    برق کنترل-خواجه نصیر،اتوماسیون بولونیا،برق واشینگتن

نقل قول نوشته اصلی توسط benmirmiran نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان ..
    تاپییک پر باری خیلی استفاده کردم یه سوال داشت شاید تکراری باشه ولی‌ ممنون میشم راهنمایئم کنید
    می‌خواستم بدونم برا گرفتن پذیرش فوقم باید از قبلش با استاد اون جا هماهنگ کنم و ایمیل بزنم یا برا مستر نیازی به این کار نیست؟؟
    سوال دوم من فوق طراحی صنعتی‌ دارم می‌خوام برا معماری اپلای کنم تو سفارت به این مساله گیر میدان که چرا داری دوباره مستر میخونی ???این که تون یه شاخهٔ دیگه دارم اپلای می‌کنم توجیهشون می‌کنه

ممنون
    سلام
    در سفارت به همه چی ممکنه گیر بدن و یا حداقل سوال بپرسن و این شمایید که باید بلد باشید و تمرین کرده باشین که چی بگین و چقدر بگین. چون رشتتون رو دارین عوض می کنید قابل قبوله ولی به شرطی که توجیههای درست،محکم،و قاطعی داشته باشید. حواستون به SOP باشه چون مال شما رو احتمالا بخواد بخونه. رشته حساسی هم ندارید و استرستون باید کمتر باشه. برای ارشد استاد پیدا کردن نیازی نیست ولی اگر فاند بخواین بهتره استاد پیدا کنید.
    نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....

Junior Member

مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: phd
    رشته مورد نظر: Electrical Engineering

معدل فوق لیسانس:18.25 (تا ترم 2 که میدونم شاگرد اول بودم ولی بقیه را بهم نگفتن ولی 99 درصد هستم)
    نمراتمم 6تا A+ و 3 تا A البته توی اشل آمریکا.
    رشته فوق لیسانس:مهندسی برق قدرت
    دانشگاه فوق لیسانس: آزاد نجف آباد
    مدرک زبان انگلیسی: آیلتس (7حتمی ولی اگه زورم رسید که بیشتر)(هنوز امتحان نداده ام)
    gre: لازم هست ؟
    مقالات خارجی: 1 ISI
    مقالات داخلی: 1 ISC
    تالیف کتاب:-
    سابقه کار:-
    سایر افتخارات و مدارک: RA هم بودم. پایان نامه ارشدم هم برای یک کارخونه یک دستگاه ساختم و نامه مبنی بر این که توی خط تولیدشون کار میکنه را میتونم بگیرم.
    فقط وضعیت لیسانسم خرابه(معدل کل 14/ دو سال آخر 15) البته لیسانسم برق الکترونیک بوده که برای ارشد گرایش را عوض کردم.
    دانشگاه مورد نظر: زیاد فرق نمیکنه فقط فاند داشته باشه
    با تشکر.

Junior Member

سلام
    شرایطم رو اینجا نوشتن به نظر دوستان آیا میتونم فول فاند بگیرم از دانشگاه های خوب کانادا
    کارشناسی: فردوسی مشهد
    معدل :16.98
    رشته کارشناسی : برق -قدرت
    کارشناسی ارشد : دانشگاه تهران
    معدل : 18.13
    رشته ارشد: برق - الکترونیک قدرت
    مقالات: یک عدد کنفرانس خارجی
    نمره تافل : 95

سلام دوستان
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که با توجه به رزومه ذیل، برای کدام یک از دانشگاه های کانادا، شانس گرفتن پذیرش همراه با fund برای مقطع Phd بیشتر است؟
    رشته کارشناسی: مهندسی عمران
    معدل کارشناسی: 15.96 (از دانشگاه آزاد)
    گرایش ارشد: سازه
    معدل ارشد: 17 (از دانشگاه آزاد)
    مقاله: 3 تا isi
    نمره تافل: 90

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Chemical Eng. University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط farshid1988 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که با توجه به رزومه ذیل، برای کدام یک از دانشگاه های کانادا، شانس گرفتن پذیرش همراه با fund برای مقطع Phd بیشتر است؟
    رشته کارشناسی: مهندسی عمران
    معدل کارشناسی: 15.96 (از دانشگاه آزاد)
    گرایش ارشد: سازه
    معدل ارشد: 17 (از دانشگاه آزاد)
    مقاله: 3 تا isi
    نمره تافل: 90
    مهم اینه که استاد پبدا کنی.. الان کلی وقت داری که ایمیل بزنی و استاد پیدا کنی.. معدل هات که اکی هستن فقط بعضی از دانشگاه های کانادا (بخصوص تو انتاریو) روی مینیمم نمره زبان حساس هستن مثل Ryerson که تافل 92 میخواد.. ولی به استادای همه دانشگاه ها فعلا میل بزن.. در مجموع کونکوردیا رو خیلی روش حساب کن.. مخصوصا واسه گرایش سازه استاد زیاد داره..

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط benmirmiran نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان ..

ممنون
    سلام، ببینید دانشگاه های کانادا استاد محور هستن و شما برای گرفتن فاند نیاز به استاد دارید. برخی دانشگاه ها بدون پیدا کردن استاد پذیرش میدن اما بعد از اوکی دادن به طرف میگن حالا حتما باید یک استاد پیدا کنی برای اینکه بتونی شروع کنی حتی اگر فاندی در کار نباشه چون در هر صورت استاد مهم است. پس با این اوصاف به شما توصیه میکنم با گزینه استاد جلو برید تا مشکلی پیش نیاد. در مورد تغییر رشتتون این توانایی شماست که زیرکانه مسیر علاقه گذشتتون رو به علاقه جدیدتون ربط بدید! یک سناریوی زیبا و هنرمندانه که از رشته قبلیتون شروع و به رشته جدید ختم میشه!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط jokeman نمایش پست ها
    سلام
    شرایطم رو اینجا نوشتن به نظر دوستان آیا میتونم فول فاند بگیرم از دانشگاه های خوب کانادا
    کارشناسی: فردوسی مشهد
    معدل :16.98
    رشته کارشناسی : برق -قدرت
    کارشناسی ارشد : دانشگاه تهران
    معدل : 18.13
    رشته ارشد: برق - الکترونیک قدرت
    مقالات: یک عدد کنفرانس خارجی
    نمره تافل : 95
    سلام، دوست عزیز شما حداقل ها رو دارید (البته منظورم این نیست حداقل ها رو به طور حداقل دارید چه بسا خیلی هاشون در حد خیلی خوب هستن) پی باقیش به تلاش و زیرکیتون بسته هست که چطور استاد پیدا کنید و آنچه هستید و انجام دادید رو به بهترین شکل به استاد ارایه بدید و ایشون رو متقاعد کنید که شما دقیقا همونی هستید که دنبالشه! در مورد نمره زبان البته بسته به دانشگاه داره و معمولا شما با 6.5 آیلتس ( معادل تافل نمیدونم) براى ارشد و تا جایی که میدونم با افزایش نیم نمره گاها یعنی 7 برای دکتری پذیرش میگیرن رشته مهندسی اما باز دکتری رو چک کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Alikhazaeli نمایش پست ها
    مهم اینه که استاد پبدا کنی.. الان کلی وقت داری که ایمیل بزنی و استاد پیدا کنی.. معدل هات که اکی هستن فقط بعضی از دانشگاه های کانادا (بخصوص تو انتاریو) روی مینیمم نمره زبان حساس هستن مثل Ryerson که تافل 92 میخواد.. ولی به استادای همه دانشگاه ها فعلا میل بزن.. در مجموع کونکوردیا رو خیلی روش حساب کن.. مخصوصا واسه گرایش سازه استاد زیاد داره..
    ممنون از راهنماییتون.
    من زمینه تحقیقاتیم خیلی شبیه یکی از اساتید mcmaster هستش ولی می ترسم از نظر معدل ریجکت بشم،آیا بنظرتون معدل 17 ارشد(و 15.69 کارشناسی) برای پذیرش همراه با فاند از mcmaster برای مقطع دکتری کفایت می کند؟(یا باید معدلم بالای 18 می بود؟)
    ویرایش توسط farshid1988 : May 23rd, 2015 در ساعت 01:03 PM

Junior Member

با سلام به دوستان عزیز

شرایط من به این صورت هست. میشه لطف کنید بفرمایید شانس گرفتن پذیرش از دانشگاههای متوسط کانادا رو دارم یا خیر؟

1) کارشناسی مهندسی برق-الکترونیک، دانشگاه آزاد شهرستان، معدل 17.79 (رتبه دوم)
    2) دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق-الکترونیک-آنالوگ دانشگاه شهید بهشتی تهران (معدل 16.33 بدون پایان نامه)
    3) تافل هنوز امتحان ندادم ولی با اطمینان خوبی می تونم بالای 100 بیارم.
    4) چندین ترم TA دروس الکترونیک در مقطع لیسانس و ارشد بودم.
    5) مقاله ندارم.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)