صفحه 24 از 307 نخستنخست ... 14151617181920212223242526272829303132333474124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

1- دانشگاه علوم و فنون مازندران- کارشناسی مهندسی صنایع- معدل 18.10
    2- دانشگاه علم و صنعت ایران- کارشناسی ارشد مهندسی صنایع- معدل 17.05
    3- آیلتس: L6.5, R7.5, W6.5, S6.5, OV6.5
    4-جی آر ای: Q162, V145, AWA 3
    5- 3 مقاله ی ISI اکسپت شده و 2 مقاله ی سابمیتی دیگر در دو ژورنال ISI
    6- 6 ماه سابقه ی کار مرتبط
    7-Rutgers, Virginia Tech, Buffalo,Northeastern, ...
    8- مهندسی کیفیت
    9- بهار 2016
    10- یکی از نویسندگان یک کتاب مرتبط، 1 سال کمک استادی استاد راهنما

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Shahid Beheshti university- civil engineering

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

1- دانشگاه شهید بهشتی - عمران - معدل 15.20
    2- -
    3- تافل 105
    4- جی آر ای 317
    5- بدون مقاله
    6- 3 ماه کار آموری در مهاب قدس که البته به خاطر تحریم بودن این شرکت مایل به ذکرش نیستم -
    7- دانشگاه تا رنک 200 همراه با فاند ( TA یا RA )
    8- در رشته های عمران محیط زیست - عمران آب - منابع آب و ...
    9- fall 2016
    10- 3 تا درس TA بودم و پروژه های بسیار خوبی در رزومم دارم
    لطفا راهنمایی کنید که برای چه دانشگاه هایی اقدام کنم - با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط ssmhmss نمایش پست ها
    1- دانشگاه علوم و فنون مازندران- کارشناسی مهندسی صنایع- معدل 18.10
    2- دانشگاه علم و صنعت ایران- کارشناسی ارشد مهندسی صنایع- معدل 17.05
    3- آیلتس: L6.5, R7.5, W6.5, S6.5, OV6.5
    4-جی آر ای: Q162, V145, AWA 3
    5- 3 مقاله ی ISI اکسپت شده و 2 مقاله ی سابمیتی دیگر در دو ژورنال ISI
    6- 6 ماه سابقه ی کار مرتبط
    7-Rutgers, Virginia Tech, Buffalo,Northeastern, ...
    8- مهندسی کیفیت
    9- بهار 2016
    10- یکی از نویسندگان یک کتاب مرتبط، 1 سال کمک استادی استاد راهنما
    سلام دوست عزیز

معدل کارشناسی شما بسیار خوب هست و نکته بسیار مثبتی در رزومه شما خواهد بود. معدل کارشناسی ارشد شما هم خوب هست. شرکت دوباره در امتحان ایلتس، پیشنهاد ویژه بنده به شماست زیرا این مره با رزومه بسیار خوب شما هماهنگی نداره و تعادل رو در رزومه شما از بین میبره، سعی کنید نمره 7 با نمره بالای 7 در مهارت های اسپیکینگ و رایتینگ رو کسب کنید. امتحان GRE هم تکرارش به شما در پذیرفته شدن در دانشگاههای تاپ بسیار کمک خواهد کرد، سعی کنید نمره بالاتر از 315 با کوانت بالای 160 کسب کنید. تعداد مقالات شما و رکورد پژوهشی شما بسیار خوب هست و جای تحسین داره. نوشتن کتاب به زبان فارسی که تاثیر خاصی نداره اما ذکر کنید در رزومتون و 1 سال TA یا RA بودن شما کمک بسیار زیادی به شما در جهت کسب فاندهای TA و RA خواهد کرد. با فرض کسب نمرات اشاره شده توسط اینجانب، شانس بسیار بالایی در پذیرش فول فاند از دانشگاههای با رنک 10 تا 30 خواهید داشت (البته زیر 10 هم شانستون رو امتحان کنید ولی در اون بازه پیشبینی خیلی سخت خواهد بود زیرا رقابت بسیار سخت هست برای شانس بیشتر در اون بازه نمره GRE شما باید به بالای 325 ارتقا پیدا کنه و مقداری هم خوشنامی و معروفیت بین المللی دانشگاه های مقطع قبلی در دانشگاه های 1 تا 10 تاثیر داره، اما خوب 1 تا 2 دانشگاه در این بازه رو هم امتحان کنید که در آینده حسرتی در کار نباشه، همچنین چند تا دانشگاه هم در رنک 30 تا 50 انتخاب کنید تا مقداری محکم کاری کرده باشید.) اما اگر امتحان دوباره در آیتم های اشاره شده شرکت نکنید شانس خوبی در بازه های 25 تا 50 خواهید داشت (باز هم به معنی بی شانس بودن در رنک های 10 تا 25 نیست اما خوب رنک زیر 10 با این نمرات ایلتس و GRE تقریبا صفر هستش). امیدوار و موفق باشید.
    آیا از دوستانی که وقت میزارن و به شما کمک میکنن با دادن امتیاز مثبت تشکر میکنید؟
    با عذرخواهی فراوان از پاسخگویی خصوصی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم.

Junior Member

با سلام
    1-کارشناسی مهندسی صنایع- تولید صنعتی- دانشگاه شمال 15.42
    2-کارشناسی ارشد مهندسی صنایع- صنایع- دانشگاه علوم و فنون مازندران 17.61
    3-تافل و GRE دردست اقدام
    4- فعلا دو ISI با ایمپکت 1.32 و 2.7، یک علمی و پژوهشی و 5 کنفرانس داخلی فارسی
    5-بیش از دو سال سابقه کار مرتبط
    6- فکر کنم بتونم 2 ریکام قوی بگیرم
    7- 5 دوره مربوط به مدیریت کیفیت و ایمنی مواد غذایی در آکادمی توف نرد.
    آمریکا یا کاندا فول فاند
    برای رنک 100-200شانس دارم؟
    ممنون[/QUOTE]

نقل قول نوشته اصلی توسط moalz نمایش پست ها
    با سلام
    1-کارشناسی مهندسی صنایع- تولید صنعتی- دانشگاه شمال 15.42
    2-کارشناسی ارشد مهندسی صنایع- صنایع- دانشگاه علوم و فنون مازندران 17.61
    3-تافل و GRE دردست اقدام
    4- فعلا دو ISI با ایمپکت 1.32 و 2.7، یک علمی و پژوهشی و 5 کنفرانس داخلی فارسی
    5-بیش از دو سال سابقه کار مرتبط
    6- فکر کنم بتونم 2 ریکام قوی بگیرم
    7- 5 دوره مربوط به مدیریت کیفیت و ایمنی مواد غذایی در آکادمی توف نرد.
    آمریکا یا کاندا فول فاند
    برای رنک 100-200شانس دارم؟
    ممنون
    [/QUOTE]

سلام دوست عزیز
    در صورت نمره تافل بالای 95 و نمره GRE بالای 315 یا حتی 310 برای رنک مورد اشاره شده در امریکا حتما شانس خواهید داشت. در کانادا مینیمم برخی از دانشگاه های رو احتمالا نخواهید داشت (به علت معدل زیر 16 لیسانس) پس حتما قوانین دپارتمان هارو قبل از اپلای در کانادا چک کنید. امیدوار و موفق باشید.
    آیا از دوستانی که وقت میزارن و به شما کمک میکنن با دادن امتیاز مثبت تشکر میکنید؟
    با عذرخواهی فراوان از پاسخگویی خصوصی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم.

Member
    رشته و دانشگاه
    UNSW-Computer Science

نقل قول نوشته اصلی توسط farzin680 نمایش پست ها
    با سلام به همه گی

من میخوام برای PhD اپلای بگیرم اما فاند هم نداشته باشه اصلا مهم نیست اگر 50% فاند هم باشه بهتر.
    خیلی نمیخوام رنک بالایی باشه و مورد تایید وزارت علوم هم باشه اما سختگیری نکنه که مثلا 600 تا مقاله داشته باشی و ...
    از نظر IELTS - TOFEL یا GRE هم مشکلی نیست هرچی باشه ...

البته کار تحقیقی خصوصا توی رباتیک خیلی زیاد دارم و مسابقات جهانی و بین المللی زیادی شرکت کردم.
    رشتم کامپیوتره.

جایی هست که بشه روش فکر کرد ؟

میشه دانشگاهی معرفی کنید ؟

دانشگاه کارشناسی : موسسه ی غیر انتفاعی کوثر قزوین - 13.76
    دانشگاه کارشناسی ارشد : دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی تهران - ( هنوز تموم نشده ولی نزدیکای ) 16.5
    آیلتس آکادمیک : 7.0
    تافل هم میتونم بالا بگیرم.
    هنوز GRE ندادم ولی تا سال دیگه که میخوام اپلای کنم میتونم روش کار کنم.
    بعلاوه اینکه 2-3 مقاله هم در دست نگارش دارم که ایشالله اینترنشنال چاپ میشه.
    سلام،
    با فرض اینکه چند تا مقاله داشته باشید و GRE بالای 320 شاید بتونید مشکل معدل رو تا حدی رفع کنید. معدل کارشناسیتون متاسفانه خیلی پایین هست، و بسیاری از دانشگاه ها شاید بخاطر همین Reject کنن. نمره آیلس که در حد قابل قبولی هست، فقط تا 3 سال دوباره باید آزمون بدید، که انشالله 7.5 بشید. معدل ارشد رو هم بیارید رو 17 با پایان نامه احتمالا بتونید. کلا تو آمریکا مقاله رو گیر نمیدن! اولویت چندم شاید باشه براشون، مطمئنا شما باید مشکل معدل رو تعدیل کنید با بالا بودن بقیه معیارها

ApplyAbroad Hero iman7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical & Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط farzin680 نمایش پست ها
    با سلام به همه گی

من میخوام برای PhD اپلای بگیرم اما فاند هم نداشته باشه اصلا مهم نیست اگر 50% فاند هم باشه بهتر.
    خیلی نمیخوام رنک بالایی باشه و مورد تایید وزارت علوم هم باشه اما سختگیری نکنه که مثلا 600 تا مقاله داشته باشی و ...
    از نظر IELTS - TOFEL یا GRE هم مشکلی نیست هرچی باشه ...

البته کار تحقیقی خصوصا توی رباتیک خیلی زیاد دارم و مسابقات جهانی و بین المللی زیادی شرکت کردم.
    رشتم کامپیوتره.

جایی هست که بشه روش فکر کرد ؟

میشه دانشگاهی معرفی کنید ؟

دانشگاه کارشناسی : موسسه ی غیر انتفاعی کوثر قزوین - 13.76
    دانشگاه کارشناسی ارشد : دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی تهران - ( هنوز تموم نشده ولی نزدیکای ) 16.5
    آیلتس آکادمیک : 7.0
    تافل هم میتونم بالا بگیرم.
    هنوز GRE ندادم ولی تا سال دیگه که میخوام اپلای کنم میتونم روش کار کنم.
    بعلاوه اینکه 2-3 مقاله هم در دست نگارش دارم که ایشالله اینترنشنال چاپ میشه.
    سلام
    با داشتن نمره GRE می تونید روی دانشگاه هایی تو فلوریدا (Central Florida , Florida institute of technology)، نیویورک (Binghamton) و تگراس (Texas Arlington) حساب کنید.

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط shima_2015 نمایش پست ها
    1- دانشگاه شهید بهشتی - عمران - معدل 15.20
    2- -
    3- تافل 105
    4- جی آر ای 317
    5- بدون مقاله
    6- 3 ماه کار آموری در مهاب قدس که البته به خاطر تحریم بودن این شرکت مایل به ذکرش نیستم -
    7- دانشگاه تا رنک 200 همراه با فاند ( TA یا RA )
    8- در رشته های عمران محیط زیست - عمران آب - منابع آب و ...
    9- fall 2016
    10- 3 تا درس TA بودم و پروژه های بسیار خوبی در رزومم دارم
    لطفا راهنمایی کنید که برای چه دانشگاه هایی اقدام کنم - با تشکر
    برای مستر می خواید اپلای کنید یا دکترای مستقیم؟
    اما در مورد کلیات رزموتون:
    با توجه نمرات آزمون ها و معدلتون فکر می کنم می تونید برای رنک بالای پنجاه با اطمینان اپلای کنید. اما من توصیه می کنم پیش از هر کار با اساتیدی که زمینه کاریشون با زمینه کاری شما نزدیک هست مکاتبه کنید. در موقع اپلای هم سعی کنید برای دانشگاه هایی اپلای کنید که اساتید به شما پاسخ مثبت دادن.
    ...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...

Junior Member

سلام دوستان.
    1.کاردانی مکانیک خودرو 16.54 کارشناسی ناپیوسته مکانیک حرارت و سیالات آزاد کاشان 14.53
    2. کارشناسی ارشد تربیت مدرس مکانیک تبدیل انرژی 19.5
    3. iBT : 105
    4.GRE: 315
    5. دوتا مقاله isi
    6.سابقه کار ندارم. فقط تدریس بوده.
    7.برای کانادا یا امریکا فول فاند
    8.مهندسی مکانیک (تبدیل یا مکاترونیک) یا هوافضا(پیشرانش)
    ممنون میشم اگه راهنمای کنید که من چقدر شانس دارم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadaliv نمایش پست ها
    دوست عزیز کلن دانشگاه های آمریکا تو این زمینه سیاست های یکسان دارن و از چند حالت خارج نیست.
    بسته به قوت رزومه شما بعد از دریافت پذیرش یکی از حالت های زیر برای شما پیش می آید:
    1- پذیرش بدون فاند
    2- دریافت توییشن ویو که معمولن یه درصدی از هزینه شهریه شما رو پوشش میده.
    3- پذیرش با فاند (TA,RA,GA) که علاوه بر پوشش هزینه های شهریه و بیمه درمانی، یه مقداری بابت مخارج زندگی هم باقی می مونه. البته معمولن برای دریافت پوزیشن ها باید با اساتید، کوآردینیتور یا دین دانشکده در ارتباط باشید تا برای اون پوزیشن کاندید بشید.
    4- دریافت فلوشیپ های دانشکده یا فاندهای دولتی که مختص بعضی رشته ها و گاهن اشخاص و ملیت های خاصی میشه.
    خب داداش اینطوری که اصلا ارزش نداره من این همه تلاش کنم لیسانس حقوق با معدل بالا بگیرم این همه بدو بدو کنم که اخرش بورسیه خوبی گیرم نیاد؟ خب میرم کمبریج میزنم که علاوه بر خودم به خانوادمم پول میده
    یه سوال تخصصی تر به نظرت رشته حقوق اگه دکتری بگیرم می تونم سالی مثلا 300 هزار دلار درارم؟ بازار کار حقوق چطوره اونجا؟ چه رشته تخصصی از حقوق ثروت بی نهیاتی میاره؟ خواهشا خواهشا خواهشا یه کم کمکم کن تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)