صفحه 531 از 859 نخستنخست ... 31431481521522523524525526527528529530531532533534535536537538539540541581631 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,301 تا 5,310 , از مجموع 8583

موضوع: شانس پذیرش از دانشگاههای کانادا + مسائل كلي

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش از دانشگاههای کانادا + مسائل كلي

نقل قول نوشته اصلی توسط aliasl نمایش پست ها
    با سلام با این شرایط ایا شانس پذیرش از دانشگاه های کانادا را دارم؟

معدل :16.16
    رشته کارشناسی : مهندسی معماری (از دانشگاه سراسری)
    مقالات: یک عدد کنفرانس داخلی
    نمره آیلتس : 7
    و آیا اصلا برای مستر ترم های بهار یا زمستان هست؟چون شهریور نمره آیلتس ام expire میشه.
    به لحاظ مینیمم زبان و معدل شرایط لازم برای پذیرش را دارید. برخی دانشگاهها در تزمهای فقط سپتامبر پذیرش دارند و برخی در هر سه ترم سپتامبر، ژانویه و می میتوانید اپلای کنید. این مساله را برای دانشگاه مورد نظرتان در سایت مربوطه چک کنید. Validity آیلتس شما در زمان اپلایعموما ملاک خواهد بود.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Parshang نمایش پست ها
    با تشکر از دوست عزیز.
    معدل دوره کارشناسی بنده 13.5 است که پر واضح است که عامل مثبتی نمی باشد.
    معدل دوره کارشناسی ارشد 17.4.
    بله متاسفانه معدل لیسانستان چندان جالب نیست
    البته گاها برخی دانشگاهها ضوابط متفاوتی در minimum Requirements ممکن است اعمال کنند که شرایط شما را ارتقا دهد نظیر معدل دوسال یا شصت واحد آخر. در صورتی که این شرایط ممکن است باعث بهبود معدل یا نزدیک شدن آن به مینیمم شود ممکن است این مرحله قابل دسترسی باشد. با مکاتبه با تحصیلات تکمیلی یا مراجعه به سایت دانشگاهای مورد نظر می توانید اطمینان یابید.
    “I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"

Junior Member

1. مقطع تحصیلی و دانشگاه:کارشناسی-دانشگاه دولتی گرمسار
    2. معدل:16.80
    3. رشته:مهندسی عمران-عمران
    4. نمره زبان:ایلتس7
    5.نمره GRE یا GMAT و ....:ندارم
    6. تعداد مقاله و نوع:ندارم
    8. کشورهای مورد نظر به عنوان اولویت:کانادا
    9. سایر فاکتورهایی که میخاید مورد توجه قرار بگیره: از کدام دانشگاه ها شانس گرفتن پذیرش برای مستر را دارم؟

Junior Member Dj arash آواتار ها

با سلام
    بنده لیسانس دانشگاه آزاد دارم با معدل 14 .میدونم زیاد جالب نیست.
    فوق از دانشگاه EMU قبرس شمالی با معدل 3.2/4
    رشته الکترونیک زمینه image processing
    مدرک TOEFL داشتم که الان مدتش تموم شده . ولس تو EMU به زبان انگلیسی خوندم . گرفتن مدرک برام ماکزیمم 2 ماه تول میکشه.
    در حال سابمیت کردن یک جورنال هستم و یک کنفرانسم هم سابمیت شده منتظر جواب نهاییم.
    سابقه کاری تو رشتم دارم و سابقه مدیریتی
    میخواستم ببینم اولا چقدر شانس پذیرش دارم و ثانیاً امکان گرفتن فاند (فول) چقدر است

Junior Member

سلام وخسته نباشید
    دانشجوی دانشگاه امیرکبیرم
    در حال حاضر ترم هشت هستم

معدل 13.77 کارشناسی اکتشاف معدن
    چنتا سوال داشتم ازتون . ممنون میشم اگه وقت بذارین جواب بدین

خودم این ترم باید برای ارشد بخونم.
    ولی تجربه خوبی از دوره کارشناسیم نداشتم و احساس میکنم چیز زیادی اینجا یاد نگرفتم
    اولا آیا با رفتن به کانادا شرایط تغییر میکنه؟
    آیا در صورتی که بخوام بعد از ارشد به ایران برگردم وضعیت فرقی میکنه؟
    با این معدل میتونم پدیرش بگیرم؟
    مساله فاند زیاد برام مهم نیست
    و اینکه آیا ارزش داره که ارشد اینجا رو رها کنم و زبان بخونم در تمام تابستان؟
    آیا امکانش هست که با وجود گرفتن مدرک زبان باز هم موفق به رفتن نشم؟
    درحال حاضر روی پروژه(( بررسی نقش ***** کیک کارخانه فولادسازی در جذب آلودگی زیست محیطی)) کار میکنم.

امکان تحصیل در رشته محیط زیست در کانادارا رو دارم؟
    و اینکه کدوم دوره ارشد مناسب تره؟Course base یا research ؟

ممنون...

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    برق کنترل-خواجه نصیر،اتوماسیون بولونیا،برق واشینگتن

نقل قول نوشته اصلی توسط amin72 نمایش پست ها
    1. مقطع تحصیلی و دانشگاه:کارشناسی-دانشگاه دولتی گرمسار
    2. معدل:16.80
    3. رشته:مهندسی عمران-عمران
    4. نمره زبان:ایلتس7
    5.نمره GRE یا GMAT و ....:ندارم
    6. تعداد مقاله و نوع:ندارم
    8. کشورهای مورد نظر به عنوان اولویت:کانادا
    9. سایر فاکتورهایی که میخاید مورد توجه قرار بگیره: از کدام دانشگاه ها شانس گرفتن پذیرش برای مستر را دارم؟
    سلام،
    ببینید کانادا GRE اجباری نداره مگر چند دانشگاه تاپش. به هر حال شما معدل ونمره زبان خوبی دارید ولی فاند برای ارشد خیلی سخت شده این سالها! باید سعی کنید یه مقاله ای بدین وگرنه با همیت شرایطم شما خوبین و بهتره اپلای کنید برای رنکهای بالای 100. البته اگر مقاله داشتین کارتون برای استاد پیدا کردن راحت تر بود ولی الانم روی SOP وقت بذارید و خوب بنویسید برای پیدا کردن استاد تلاشی بکنید بد نیست. موفق باشید
    نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    برق کنترل-خواجه نصیر،اتوماسیون بولونیا،برق واشینگتن

نقل قول نوشته اصلی توسط Dj arash نمایش پست ها
    با سلام
    مدرک TOEFL داشتم که الان مدتش تموم شده . ولس تو EMU به زبان انگلیسی خوندم . گرفتن مدرک برام ماکزیمم 2 ماه تول میکشه.
    در حال سابمیت کردن یک جورنال هستم و یک کنفرانسم هم سابمیت شده منتظر جواب نهاییم.
    میخواستم ببینم اولا چقدر شانس پذیرش دارم و ثانیاً امکان گرفتن فاند (فول) چقدر است
    سلام. حقیقتش رو بخوام بگم شانس شما برای دکترای فول فاند در رقابت با سایر داوطلبای قوی زیاد نیست چون نه دانشگاههاتون مطرحن نه معدلتون خیلی خوب. ولی بازم حالا مقالاتتون اکسپت بشه و یه نمره خوب زبان بگیرین دیگه باید استاد پیدا کنید. به نظرم اگر برای رنک بالای 300 با شرط استاد پیدا کردن اقدام کنید شانس دارید. موفق باشی
    نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....

Junior Member

مهندسی کشاورزی- علوم باغبانی از دانشگاه شیراز (متاسفانه معدلم 67/12) نمی دونم تاثیری داره یا نه دروس عمومی و پایه نمراتم پایین هست و دروس تخصصی نمراتم نسبتا بد نیست!
    فوق لیسانس باغبانی از دانشگاه ازاد شیراز معدل بدون نمره پایان نامه 68/17
    6 مقاله ISI چاپ شده (در اشپرینگر وTaylor & Francis) که یکی از مقالات اشپرینگر اسم خودم اول هست. سه علمی-پژوهشی انگلیسی، سه علمی پژوهشی فارسی چاپ شده و 4 ISI سابمیت شده، 5 علمی-پژوهشی فارسی و 1 انگلیسی سابمیت شده دارم که تا سال اینده چاپ یا اکسپت میشوند
    مدرک زبان ندارم.. ولی سعی خودم می کنم حداقل ها را بیارم.
    مقطع دکتری و رشته های کشاورزی- گیاه شناسی (PLANT SCIENCE) و یا تغذیه گیاهی (PLANT NUTRITION
    یک کتاب فارسی چاپ شده دارم

چقدر شانس پذیرش دارم نیاز به فاند کامل هم دارم
    و کدوم دانشگاه های کانادا شانس دارم..
    ممنون

سلام،ميخواستم بدونم براي پذيرش گرفتن از دانشگاه هاي كانادا مثل ubc يا sfu با فاند آيا نيازي به مكاتبه با استاد هست يا فقط پذيرش به شرايط خودم و قابليت هاي خودم بستگي داره؟؟ ( براي مستر)
    كارشناسي اقتصاد فردوسي مشهد
    معدل ١٨
    تافل ١٠٠

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Dj arash نمایش پست ها
    با سلام
    سابقه کاری و مدیریتی به جز رشته MBA برای رشته خودتان مزیتی ایجاد نمیکند و به عکس معدل پایین نسبی در دوره لیسانس برای بسیاری موارد از مینیمم دانشگاهها در کانادا کمتر است(حداقل نزدیک15یا16 در برخی موارد حساب کنید) البته با توجه به شرایط خاص در محاسبه معدل برخی دانشگاهها می توانید این مساله را به لحاظ نحوه چکینگ معدل بررسی کنید.
    شانس شما در پذیرش و فاند به ویژه پس از رد شدن از این مرحله برمیگردد به شرایط مقالات و پیداکردن استاد در زمینه کاری شما که به رزومه شما علاقه مند باشد. در صورتی که دروه ارشد شما در مدت حداقل دوسال و محیط ارائه دوره به زبان انگلیسی باشد، عموما به آزمون زبان نیازی نخواهید داشت.
    موفق باشید
    “I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)