صفحه 39 از 80 نخستنخست ... 293031323334353637383940414243444546474849 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 381 تا 390 , از مجموع 794

موضوع: معرفی کالج های آلمان و شرایط لازم برای ورود به کالج

Junior Member

پیش فرض پاسخ : معرفی کالج های آلمان و شرایط لازم برای ورود به کالج

سلام . شنیده ام به علت اینکه تعدادی خارجی( که ایرانی هم جزو شون بوده ) مدارک تقلبی به کالج فرستاده اند فعلا ارسال پذیرش از طرف uni assist متوقف شده ! خواستم بدونم چقدر این ممکنه درست باشه ؟ و اینکه پذیرش معمولا چقدر بعد از ارسال مدارک فرستاده میشه ؟ ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط HamidT نمایش پست ها
    سلام

یه بنده خدای میگفت برای فرار از شرابط سخت سفارت میشه یک کلک زد که به شرح زیر :

به دلیل رایگان نبودن دانشگاه های اتریش, سفارت اتریش خیلی از سفارت آلمان راحتتر ویزا میده و برای کسای که سنشون و معدلاتشون برای کالج مناسب نیست و چون اونی ایسیست معدل های پاین تر از 15 ( فکرکنم ) در اولین مرحله ریجکت میکنه میشه برای اتریش اقدم کرد و بعد از ورود به خاک اتریش برای کالج های آلمان اقدام کرد و در صورت قبولی همونجا کارای اقامتشو بکنه و در آلمان مشغول به تحصیل بشه .

میخواستم بدونم این کار شدنیه ؟؟؟
    این کار ریسکش بالاست. یک نفر که قبلا سفارت آلمان ریجکت کرده بودش, برای اتریش اقدام کرد اما باز سفارت آلمان در اتریش ریجکتش کرد!

نقل قول نوشته اصلی توسط silence19 نمایش پست ها
    سلام . شنیده ام به علت اینکه تعدادی خارجی( که ایرانی هم جزو شون بوده ) مدارک تقلبی به کالج فرستاده اند فعلا ارسال پذیرش از طرف uni assist متوقف شده ! خواستم بدونم چقدر این ممکنه درست باشه ؟ و اینکه پذیرش معمولا چقدر بعد از ارسال مدارک فرستاده میشه ؟ ممنون
    به نظرم صحیح نیست, برای اینکه مدارک به یونی اسیست ارسال میشه و نه به کالج. یونی اسیست مسئول بررسی کلیه مدارکه و بسیار سختگیره. اگه کوچکترین مشکل و یا نقص مدارک باشه ریجکت میکنه راحت و چون برای این کار پول قابل توجهی میگیره پس امکان نداره پذیرش از یونی اسیست متوقف شده باشه.
    بعد از ارسال مدارک اصولا یک ماه تا دو ماه طول میکشه. هرچه زودتر هم بهتر! یونی اسیست مدارک را از نظر کامل بودن و شرط معدل بررسی میکنه و برای دانشگاه میفرسته, دانشگاه تصمیم میگیره به شما پذیرش بده یا نه ک یکم طول میکشه این پروسه

نقل قول نوشته اصلی توسط nahal77 نمایش پست ها
    با سلام میخواستم ببینم آیا همه ی کالج ها آزمون ورودی دارن؟ و اینکه سطح آزمون هاشون چطوره و از چه چیزایی سوال میدن و اگه قبول نشیم چی میشه؟
    و سطح زبان خوب برای اینکه کالج پذیرش بگیریم چیه؟
    تا اونجای که من میدوم کالج های دولتی همگی امتحان ورودی دارن( به علت تعداد بالای دانشجو) سطح آزمون بین ب1 و ب2 هست. بیشتر Lückentest هست نحوه ی امتحان. سرچ کن پیدا میکنی نمونه سوالات را. اگه قبول نشی میتونی ترم بعد هم امتحان بدی. اما برای چند جا پذیرش بگیر تا ب مشکل برنخوری و بالاخره یکی را قبول بشی

نقل قول نوشته اصلی توسط hosein_j نمایش پست ها
    سلام من ترم ۲ مکانیک شهید بهشتی هستم (عباس پور) می خواستم بدونم می تونم دوباره در آلمان طراحی صنعتی رو شروع بکنم-
    معدل دیپلم ۱۹
    پیش دانشگاهی ۱۸
    زبان آلمانی b 2
    شانسم چقدره و کدوم کالج ها برام مناسب تر هست
    ممنون می شم اگر زود تر جواب بدید
    برای هر رشته ای در رابطه با ریاضی فیزیک مثل مکانیک میتونید پذیرش بگیرید. شرایطتون خوبه. کالج هم فرانکفورت, , هامبورگ, هانوفر, ماینس خوبه. البته ماینس دانشگاهش رشته های مهندسی نداره. فقط میتونید دوره کالج را اونجا برید

نقل قول نوشته اصلی توسط Goraan نمایش پست ها
    سلام.اگه به جای مدرک B1 مدرک تافل یا ILST داشته باشه پزیرش می شه؟؟
    زبان تدریس المانی هست و داشتن مدرک آلمان الزامی است. درضمن امتحان ورودی هم به آلمانی هست که مستلزم داشتن آلمانی هست حداقل ب1 و بعضا ب2

Junior Member

من نمی دونستم طراحی صنعتی جز هنر هست یعنی هیچ امیدی برای من که دارم کارشناسی مکانیک می خونم نیست
    (من به امیدطراحی مکانیک خوندم تازه فهمیدم هیچ ربطی به طراحی نداره)
    ممنون میشم راهنماییم کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط hosein_j نمایش پست ها
    من نمی دونستم طراحی صنعتی جز هنر هست یعنی هیچ امیدی برای من که دارم کارشناسی مکانیک می خونم نیست
    (من به امیدطراحی مکانیک خوندم تازه فهمیدم هیچ ربطی به طراحی نداره)
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    فکر کنم این رشته امتحان ورودی طراحی داشته باشه. دقیق از شرایط پذیرش این رشته اطلاع ندارم. به نظرم ببینید کدوم دانشگاه ها این رشته را دارند و مستقیم ازشون سوال کنید که شرایط پذیرش را براتون توضیح بدن. میتونید در سایت daad.de رشته را سرچ کنید تا لیست دانشگاه ها و مشخصاتشون را بهتون بده.

سلام مرسی که اینقد خوب جواب مییدن
    اول از همه میخوانبگم که قصد رواج تقلبو ندارم ( چون یه مدت سوءتفاهم شد و اختار گرفتم )

میشه از یه دانشگاه غیر دولتی ( که رایگان نیست ) که راحتتر پذیرش میدن پذیرش گرفت و با این پذیرش ویزا گرفت و بعد که وارد آلمان شدی برای کالج اقدام کنیم و در صورت قبولی در آزمون کالجو ادامه داد ؟؟؟

آیا میشه با کلاس های زبان قبل از کالج ویزا رو به 1 ساله تمدید کرد ؟؟؟

چون سن من (23) برای گرفتم ویزا کالج یه خورده زیاده و میخوام اول ویزا بگیرم و بعد اقدام کنم .

نقل قول نوشته اصلی توسط HamidT نمایش پست ها
    سلام مرسی که اینقد خوب جواب مییدن
    اول از همه میخوانبگم که قصد رواج تقلبو ندارم ( چون یه مدت سوءتفاهم شد و اختار گرفتم )

میشه از یه دانشگاه غیر دولتی ( که رایگان نیست ) که راحتتر پذیرش میدن پذیرش گرفت و با این پذیرش ویزا گرفت و بعد که وارد آلمان شدی برای کالج اقدام کنیم و در صورت قبولی در آزمون کالجو ادامه داد ؟؟؟

آیا میشه با کلاس های زبان قبل از کالج ویزا رو به 1 ساله تمدید کرد ؟؟؟

چون سن من (23) برای گرفتم ویزا کالج یه خورده زیاده و میخوام اول ویزا بگیرم و بعد اقدام کنم .
    سلام واسه قسمت اول نمیدونم شاید بشه.اما واسه سوال دوم با زبان خوندن ویزای شما از 3 ماهه به 6 ماهه تبدیل میشه نه یکساله.

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)