صفحه 43 از 163 نخستنخست ... 33343536373839404142434445464748495051525393143 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 1625

موضوع: Erasmus Mundus

پیش فرض پاسخ : Erasmus Mundus

نقل قول نوشته اصلی توسط paniya_ab2000 نمایش پست ها
    سلام
    مرسی از راهنمایتون
    من قبل از اینکه برای اینجا اپلای کنم به استادی که کردیناتور اینکار بود میل زدم اونوم از رزومه من خیلی خوشش اومد البته من دوست داشتم برای دکترا باشه چون ولی اون گفت برای این برنامه اپلای کنم
    میگم من یک فکری کردم می خواستم با شما مشورت کنم به نظرتون بهشون میل بزنم بگم که اگه میشه بورس منو بیشتر کنن اصلا اینکار مرسوم هست یانه ؟
    همسرم چی میتونه اونجا کار کنه؟
    نخیر مقدار بورس یه چیز ثابته و دانشگاه ها نمیتونن استثنا قائل بشن.
    همسرتون توی سوئد اگه اقامت یکساله بگیرن حق کار کردن هم دارند، توی بلژیک از قوانینش اطلاعی ندارم و به احتمال زیاد نمیشه.
    «مسائلی که بدلیل سطح فعلی تفکر ما بوجود می‌آیند، نمی‌توانند با همان سطح تفکر حل گردند .» انشتین
    - تا حد ممکن پیغام خصوصی ندید، ولی اگه هم لازمه، لطفا لینک موضوع رو هم بفرستید.

ApplyAbroad Champion
    m0h3n آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master of Computer Science, University of Bonn

نقل قول نوشته اصلی توسط arash نمایش پست ها
    همسرتون توی سوئد اگه اقامت یکساله بگیرن حق کار کردن هم دارند،
    میشه منبع این مورد رو مشخص کنید؟؟ البته بعد از پاسخ شما این چند پست به تاپیک مربوطه در قسمت سوئد منتقل خواهند شد ؟؟

When one helps another, Both gain in strength
    جهان هر کس به وسعت جهان فکر اوست !

Junior Member

سلام بر دوستان

کسی از برنامه ی CIMNE خبری نداره؟ نتایج امسالش اومده یا نه؟

ممنون

Senior Member 7para2x آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک(انرژی) - KTH, Sweden

نقل قول نوشته اصلی توسط sam3135 نمایش پست ها
    سلام بر دوستان

کسی از برنامه ی CIMNE خبری نداره؟ نتایج امسالش اومده یا نه؟

ممنون
    سلام

من کماکان توی پروفایلم نوشته :

* Your registration request is being evaluated or it is pending of some documents. Shortly you will receive confirmation of your admission.*

شما هم همینطور ؟!
    در صورت گرفتن پذیرش لطفاً اطلاعات خودتان را بخش "نتایج پذیرش" وارد کنید
    فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی یا دریای بیكران ، زلال كه باشی ، آسمان در توست

Junior Member

نه برای من اینو ننوشته اما هرچی میل هم می زنم جواب نمی دن. نمی دونم امسال چرا دیر کردند.

نقل قول نوشته اصلی توسط m0h3n نمایش پست ها
    میشه منبع این مورد رو مشخص کنید؟؟ البته بعد از پاسخ شما این چند پست به تاپیک مربوطه در قسمت سوئد منتقل خواهند شد ؟؟
    شرمنده اشتباها حکم کلی دادم، فکر میکردم که کلا اگه کسی توی سوئد ویزای اقامت بالای یکسال داشته باشه قانونا اجازه کار هم داره اما الان که دوباره چک کردم دیدم این مسئله برای دانشجوهاست:
    http://www.migrationsverket.se/info/165_en.html

البته خوبه که به سوئد منتقل بشه اما اونجا اطلاعات کافی در این مورد هست و بچه ها بحث کردند، میتونید کلا پاک کنید.
    (در ضمن جملات خبری علامت سوال نمیخواستن که)
    «مسائلی که بدلیل سطح فعلی تفکر ما بوجود می‌آیند، نمی‌توانند با همان سطح تفکر حل گردند .» انشتین
    - تا حد ممکن پیغام خصوصی ندید، ولی اگه هم لازمه، لطفا لینک موضوع رو هم بفرستید.

سلام به همه ی دوستان،

من برای برنامه ای که درخواست دادم نوشته که باید جواب ها رو Brussels هم تایید بکنه. قرار بود که Brussels تا 2 هفته تایید بکنه ولی بعد از دو هقته گفتند که چون تعداد بورسیه ها از 10 به 11 افزایش یافته است یه کم بیشتر طول می کشه. الان حدوده 2 هفته از این موضوع گذشته ولی باز هم هنوز جواب ندادند. من هم که بهشون میل زدم میل من هم جواب ندادند. خواستم ببینم کسی از دوستان هست که در برنامه ای که درخواست داده، Brussels تایید کرده باشد و آیا آنها هم به یه اینطور مسئله ای برخورد کرده اند؟

ممنونم

کسی نیست تو این زمینه راهنمایی بکنه؟

ممنون

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط mousavi22 نمایش پست ها
    کسی نیست تو این زمینه راهنمایی بکنه؟

ممنون
    ببینید دوست عزیز...
    یه دلیل اینکه شاید کسی جواب نداده اینه که تعداد متقاضی ایرانی برای برنامه های اراسموس کم هست و خوب کمتر کسی از اون اطلاع داره و براش اپلای می کنه..به دلیل اینکه شرایط خاصی میخاد و تو هر رشته نیست...

بهتون توصیه می کنم تماس تلفنی داشته باشید...معمولا با ای میل دیر جواب میدن یا جواب درست و حسابی نمیدن...

روز خوش

سلام

من هم برای این دوره درخواست داده ام. خواستم ببینم می تونید لطف کنید و من رو به دوستتون لینک کنید.

My mail: mostafa.mousavi22@gmail.com

ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)