با پوزش فراوان امکان پاسخگویی به پیام های خصوصی را ندارم، در صورت تمایل، پس از بیان پرسش در فروم، لینک آنرا برای من ارسال کنید.در نوشته ها و گفتار خویش، تا جاییکه می توانیم از واژه های فارسی استفاده کنیم.ثروتمندان Facebook روند و تهیدستان سوی تو آیند، Applyabroad جان!
سلام دوستان
من لیسانس بیولوژی سلولی مولکولی از شهید مدنی آذربایجان با معدل 17
ارشد ژنتیک انسانی از شهید بهشتی با معدل بالای 17
دو تا مقاله اسم اول ISI IF=2.44 تا حالا و یدونه هم از پایان نامه خواهم داشت انشاا... + یکی دو تا مقاله اسم غیر اول.
زبان مدرک زبانی تا حلا نگرفتم و میخوام شروع کنم
برای دکتری میخوام اپلای کنم بنظرتون چطوری شروع کنم که بتونم فول فاند بگیرم؟ بهترین دانشگاه واسه بچه های علوم پزشکی تو کانادا کدوم دانشگاه ها هستن؟
با تشکر قبلی از توجه دوستان
چرا.. مسلماً اسم امیرکبیر خیلی کمک میکنه.. در خصوص ارجحیت تحصیل تو مالزی، این سلیقه ای هستش.. اگر میخوای ایران کار کنی فکر میکنم مدرک ایران بهتر از مالزی باشه. من خودم اصلا خوشم نمیاد از مالزی!!! نظر بازار کار واسه مالزی خوب نیست.. اما اگر مالزی درس بخونی راحت میتونی برای دکترا دانشگاه های خیلی خوب استرالیا رو راحت بری.. اگر بعد ارشد فکر کار کردن تو ایران هستی مدرک فوق از دانشگاه های ایران یک امتیاز دیگه ای هم داره.. توی دوره فوق مسلما کانکشن هایی با اساتید و بازار کار پیدا میکنی
سلام دوستان
این چندمین بار هست که من سوال میپرسم ولی کسی پاسخ نمیده. ممنون میشم نظرتون رو بگین و عالمی رو از نگرانی درآرین.
لیسانسم دانشگاه خلیج فارس بوشهر بودم با معدل 13:74
فوقم فردوسی مشهد 15:60
مهندسی شیمی
حالا واسه مک مستر اقدام کردم. با استاد اینترویو داشتیم و اون اوکی کرد و گفت اکتبر یه ایمل بزن و یادآوری کن احتمالا پوزیشن واسم بازمیشه و در اون صورت تو در اولویتی.
حالا مک مستر زده ب مثبت برای دو سال آخر. نمیدونم مینیمم دانشگاه رو اصلا دارم یا نه! حالا که استاد اوکی کرده ممکنه دانشگاه اگه مقداری معدلت زیر مین باشه ریجکت کنه؟
مرسی
در سایت مک مستر نوشته
What are the minimum admission requirements?
Master's program: 4 year undergraduate degree in engineering or physical science with a minimum B+ (77 to 79%) average.
Ph.D. program: successful completion of a research Master's degree with at least a B+ (77 to 79%) average.
ایا برای phd هم باید معدل لیسانس بالای b+ باشه یا فقط ارشد؟
نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....
علاقه مندی ها (Bookmarks)