صفحه 31 از 307 نخستنخست ... 21222324252627282930313233343536373839404181131 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

دوست عزیز، mechatronic، جایی اشاره کردید که برای فول فاند بهتره اسپیکینگم ۷/۵ به بالا باشه . آیا شما هم مثل ghoroob دلیلتون بالا بردن شانس در گرفتن TAبود؟ چون من با توجه به معدل لیسانسم احتمالا نمی تونم TA بگیرم. نتیجتا باید راه حل دیگری برای فول فاند پیدا کنم.
    ای که مرا خـوانـده ای راه نـشـانـم بـده ...

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط palmera نمایش پست ها
    دوست عزیز، mechatronic، جایی اشاره کردید که برای فول فاند بهتره اسپیکینگم ۷/۵ به بالا باشه . آیا شما هم مثل ghoroob دلیلتون بالا بردن شانس در گرفتن TAبود؟ چون من با توجه به معدل لیسانسم احتمالا نمی تونم TA بگیرم. نتیجتا باید راه حل دیگری برای فول فاند پیدا کنم.
    نمرۀ زبان هم در نظر کمیتۀ پذیرش میتونه اثرگذار باشه و هم در نظر استادی که میخواد از شما حمایت کنه. برای هر دو دسته، معمولاً نمرۀ اسپیکینگ و رایتینگ مهمتر از نمرۀ لیسنینگ و ریدینگ هست. در نمرۀ لیسنینگ و ریدینگ، همین که مینیمم مورد نظر کمیته فراهم بشه کفایت میکنه اما در اسپیکینگ و رایتینگ، رقابت بین اپلیکنت ها میتونه داغ باشه.

شانس دریافت TA تنها به معدل لیسانس بستگی نداره که اگر داشت، کسانی که معدل بالای 17 میگیرند و اسپیکینگ 6 دارند هم باید TA بگیرند؛ که البته نمیگیرند. معدل لیسانس شما برای دریافت TA کفایت میکنه. معدل های از شما کمتر هم بودند که با نمرۀ بالای اسپیکینگ موفق شدند TA بگیرند. فراموش نکنید که معدل ارشد شما میتونه به دپارتمان، اطمینان خاطر بده که میتونید از پس وظایف TA بر بیاید.

بنابراین، تا جایی که میتونید روی بالا بردن نمرات رایتینگ و اسپیکینگ انرژی و تمرکز بگذارید.

موفق باشید.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط eva2015 نمایش پست ها
    دانشگاه آزاد کرج-برق و الکترونیک -معدل .15.40
    2-دانشگاه ازاد تهران غرب- برق و قدرت(الکترونیک قدرت)-معدل 19.53- نمره پروژه 20
    3- ایلتس 6.5- رایتینگ 7- اسپیکینگ 6- ریدینگ 6- لیسنینگ 6
    4-جی ار ای امتحان ندادم
    5- 4 ژورنال ای اس ای- دو ژورنال ای اس سی- 3 تا ژورنال اسکوپوس-3 تا ؤورنا علمی پژوهشی-17کنفرانس (3 تا بین المللی و یکی ملی)- 11 ثبت اختراع
    6- 2سال سابقه کار مرتبط(با نا مه رضایت مندی عالی)
    7- بهترین رنک هایی که می تونم اپلای کنم برای امریکا و کانادا چیه؟
    8-فول فاند باید باشه
    رکورد مقالات و صد البته ثبت اختراع های شما باعث ایجاد عدم تعادل نامطلوب در رزومه تون شده. بنابراین توصیۀ اکید میکنم که تنها مواردی در رزومه تون درج بشه که وزن قابل توجهی دارند. به دلیل این که مقالات انگلیسی قابل قبولی دارید، پیشنهاد من اینه که مقالات فارسی در رزومه منعکس نشه و برای عنوان این بخش هم از Selected Publications استفاده کنید. در مورد ثبت اختراع هم با توجه به اطلاعی که از روند ثبت اختراع در ایران دارم، میتونم به شما اطمینان بدم که داشتن این تعداد رکورد ثبت اختراع، ممکنه اثر معکوس روی فردی بگذاره که اقدام به ارزیابی رزومۀ شما میکنه. در نتیجه، چه در مقالات و چه در اختراعات، فقط موارد باکیفیت و ویژه درج بشه.

وضعیت معدل های شما مطلوب هست و نکتۀ نامطلوب رزومۀ فعلی شما، نمرۀ زبان شماست. داشتن سه نمرۀ 6 اتفاق جالبی نیست؛ خصوصاً نمرۀ کم اسپیکینگ. پیشنهادم اینه که به تکرار آزمون و کسب نمرۀ 7 (با قید اسپیکینگ و رایتینگ حداقل 6.5 و ترجیحاً 7) فکر کنید.

برای GRE هم اصلاً به نمرۀ زیر 310 فک نکنید. هر چه این نمره بالاتر بشه، وزن رقابتی رزومه تون هم بالاتر میره.

در مورد بهترین رنک، باید زمانی نظر داده بشه که رزومۀ شما آمادۀ اپلای هست و تمام گزینه ها موجود باشه. رزومۀ فعلی شما، در کانادا شانس قابل قبولی داره. نکتۀ نگران کننده در مورد دانشگاه های کانادا اینه که روی نمرات زبان (چه نمرۀ کلی و چه نمرۀ تک تک مهارت ها) حساسیت و سخت گیری ویژه ای دارند که احتمال بروز مشکل برای نمرۀ فعلی شما، کم نیست.

در مورد امریکا باید دید آیا GRE مینیمم 310 فراهم میشه یا خیر. اگر فراهم شد، میتونید روی رنک 50-150 مانور بدید. موفقیت احتمالی شما در دانشگاه های top 50 به نمرۀ GRE و آیلتس بستگی داره. هر چه کیفیت دانشگاه مورد نظر شما بالاتر باشه، نیاز به رزومۀ وزین، بیشتر احساس میشه. وزن رزومه هم مجموعه ای از فاکتورها را شامل میشه که معدل و نمرۀ زبان و GRE و رکورد مقالات، همگی سهم دارند.

موفق باشید.

Junior Member

١-عمران- عمران دانشگاه الزهرا - معدل: ١٧
    ٢- ----------
    ٣-تافل ٩٥
    ٤- دارم براش مي خونم فكر كنم تقريبا ٣١٠ به بالا بشم
    ٥- يك مقاله isi
    ٦- ٣ سال سابقه كار تو شركت ساختماني
    ٧- مي تونم دايركت phd بگيرم يا نه؟
    ٨- با فاند حتما باشه

Junior Member

لیسانس زیست جانوریدانشگاه گیلان 14.66
    ارشد سلولی تکوینی دانشگاه علومو تحقیقات 18.55
    دو تا پوستر به زبان انگلیسی-فاقد مقاله
    ایلتس 7
    GRE ندارم
    3سال سابقه کار در رشته فروش
    برای دکترای MBA میخوام اقدام کنم
    کلا شانسی برای تغییر گرایش وگرفتن فاند در هیچ جایی از امریکا دارم؟

Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghazal75n نمایش پست ها
    ٢- ----------
    ٣-تافل ٩٥
    ٥- يك مقاله isi
    ٨- با فاند حتما باشه
    معدلتون برای دایرکت PhD مناسب هست؛ اما باید دید نمرۀ تک تک مهارت های تافل چنده و البته نمرۀ GRE که بعدا فراهم میشه، چطور خواهد بود.
    برای اطمینان خاطر، روی GRE مینیمم 315 برنامه ریزی کنید تا شانس فول فاند دکترا بالاتر بره.
    امیدوارم نمرۀ اسپیکینگ و رایتینگ تافل زیر 25 نباشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghazal75n نمایش پست ها
    ٢- ----------
    ٣-تافل ٩٥
    ٥- يك مقاله isi
    ٨- با فاند حتما باشه
    سلام دوست عزیز

معدا کارشناسی شما خوب هست. یک عدد مقاله ISI دارید که البته بسته به میزان ایمپکت فکتورش میتونه به شما کمک کنه و این مقاله برای دانشجوی کارشناسی بسیار خوب هست و نشون دهنده روحیه پژوهشگری شما هستش و شانس شمارو برای دریافت فاند RA افزایش میده. واقعیت اینه که رقابت برای دریافت فاند در مقطع ارشد بسیار شدید هست و شما باید با رزومه هایی بسیار خوبی رقابت کنید. پیشنهاد من برای افزایش شانس شما نمره تافل بالای 100 با نمره بالای 25 در مهارت اسپیکینگ هست که شانس شمارو برای دریافت فاند TA به شده افزایش میده، و تمرکز برای نمره GRE بالای 320 با کوانت حداقل 165. در این صورت شانس شما بسیار افزایش خواهد یافت. سابقه کار غیر پژوهشی و دانشگاهی کمکی به شما نمیکنه. بله برای دایرکت هم میتونید اقدام کنید. پیشنهاد من به شما در صورت کسب نمرات اشاره شده در تافل و GRE، تمرکز بر رنک 40 تا 100 هست. امیدوار و موفق باشید.
    آیا از دوستانی که وقت میزارن و به شما کمک میکنن با دادن امتیاز مثبت تشکر میکنید؟
    با عذرخواهی فراوان از پاسخگویی خصوصی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم.

1-دانشگاه آزاد نجف آباد - مهندسی مکانیک جامدات -معدل 16.97
    2-دانشگاه صنعتی سهند -مهندسی پزشکی بیومکانیک - -معدل 17.20- مکانیک سلول کار کردم
    3-تاففل 90
    4-در حال خواندن برای GRE هستم.
    5- سه مقاله ژورنال که یکیش حل ریاضی استوانه هست و به موضوع پایان نامه ربطی نداره دوتا مقاله داخلی هم دارم
    6-از مهرماه قراره دانشگاه آزاد تدریس کنم.
    7-برای دانشگاه دوک و کارولینای شمالی و دانشگاه ایالتی کارولیننا میخوام ایلای کنم البته دانشگاههای دیگه هم بشه میرم حتی دانشگاههای پایین تر از اینها.
    8- 4 تا توصیه نامه میتونم بگیرم.
    9-میتونم فول فاند بگیرم؟

Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghmohammadi نمایش پست ها
    1-دانشگاه آزاد نجف آباد - مهندسی مکانیک جامدات -معدل 16.97
    2-دانشگاه صنعتی سهند -مهندسی پزشکی بیومکانیک - -معدل 17.20- مکانیک سلول کار کردم
    3-تاففل 90
    4-در حال خواندن برای GRE هستم.
    5- سه مقاله ژورنال که یکیش حل ریاضی استوانه هست و به موضوع پایان نامه ربطی نداره دوتا مقاله داخلی هم دارم
    6-از مهرماه قراره دانشگاه آزاد تدریس کنم.
    7-برای دانشگاه دوک و کارولینای شمالی و دانشگاه ایالتی کارولیننا میخوام ایلای کنم البته دانشگاههای دیگه هم بشه میرم حتی دانشگاههای پایین تر از اینها.
    8- 4 تا توصیه نامه میتونم بگیرم.
    9-میتونم فول فاند بگیرم؟
    معدل های قابل قبولی که دارید، قدرت رقابت خوبی به شما میده. به شرط فراهم شدن نمرۀ تافل و GRE نرمال، پذیرش فول فاند شما در دسترس خواهد بود. اگر از نمرۀ تک تک مهارت های تافل صحبتی میکردید بهتر میشد در مورد شانس فاند شما اظهارنظر کرد. برای از بین نرفتن تعادل رزومه، به نمرۀ مینیمم 310 در GRE فکر نکنید. مقالات غیرمرتبط شما قدرت رایزنی ویژه ای به شما نمیده؛ هر چند که بودنشون بهتر از هیچ خواهد بود. مقالات منتشر شده به زبان فارسی هم چندان اهمیت خاصی ندارند.

پیشنهاد من به شما اینه که دست از تدریس بردارید و فول تایم روی GRE تمرکز کنید که رستگاری شما در گرو این نمره خواهد بود و تدریس شما، پوئن خاصی محسوب نخواهد شد.

موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mechatronic نمایش پست ها
    معدل های قابل قبولی که دارید، قدرت رقابت خوبی به شما میده. به شرط فراهم شدن نمرۀ تافل و GRE نرمال، پذیرش فول فاند شما در دسترس خواهد بود. اگر از نمرۀ تک تک مهارت های تافل صحبتی میکردید بهتر میشد در مورد شانس فاند شما اظهارنظر کرد. برای از بین نرفتن تعادل رزومه، به نمرۀ مینیمم 310 در GRE فکر نکنید. مقالات غیرمرتبط شما قدرت رایزنی ویژه ای به شما نمیده؛ هر چند که بودنشون بهتر از هیچ خواهد بود. مقالات منتشر شده به زبان فارسی هم چندان اهمیت خاصی ندارند.

پیشنهاد من به شما اینه که دست از تدریس بردارید و فول تایم روی GRE تمرکز کنید که رستگاری شما در گرو این نمره خواهد بود و تدریس شما، پوئن خاصی محسوب نخواهد شد.

موفق باشید.
    سلام مجدد اینکه سابقه تدریس داشته باشیم رو گرفتن TA تاثیر نداره؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)