صفحه 535 از 859 نخستنخست ... 35435485525526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545585635 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,341 تا 5,350 , از مجموع 8583

موضوع: شانس پذیرش از دانشگاههای کانادا + مسائل كلي

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش از دانشگاههای کانادا + مسائل كلي

نقل قول نوشته اصلی توسط Hitman908 نمایش پست ها
    سلام دوستان وقتتون بخير
    بنده اين فروم از ساليان قبل دنبال ميكنم و در حال حاضر در يك سرگردمي عجيبي به سر ميبرم، ابتدا اگه اجازه بديد وضعيت درسي خودمو بگم
    ليسانس مهندسي عمران دانشگاه آزاد تهران مركز با معدل ١٥.٢٦
    فوق ليسانس مهندسي عمران- آب از دانشگاه آزاد تهران مركز با معدل ١٧.٣٠
    نمره آيلتس همه اسكيل ها ٦ در مجموع ٦ (دارم براي ٦.٥-٧ ميخونم)
    مقاله كنفرانس داخلي دارم ( ميتونم isi هم بدم)
    ٢ سال سابقه كار بدون بيمه
    دوستان خواهشا بنده رو راهنمايي كنيد كه با اين شرايط كجا ميتونم اقدام كنم كانادا، اروپا و استراليا و نيوزيلند و يا حتي آسيا؟
    كل پس انداز هم چيزي حدود ٣٠ هزار دلار بيشتر نيست و چون متأهل هم هستم خيلي نمي تونم ريسك كنم
    لطفا راهنمايي كنيد با اين شرايط كدوم كشور ميتونم برم؟
    به نظر کلی یک مقدار رزومه شما برای پذیرش در مقطع دکتری با فاند در دانشگاههای کانادا ضعیف است. با هزینه شخصی نیز با این مبلغ نمی توان حساب خاصی داشت. برای دکتری داشتن مقاله در ارشد یا سایر فاکتورهای خاص در رزومه به لحاظ امکان دریافت فاند مهم و تعیین کننده است. نمره زبان مینیمم دانشگاهههای کانادا 7.0 و در موارد محدودی 6.5 با مینیمم باند 6.0 است که باید تجدید آزمون زبان با این هدف گذاری انجام شود. ارائه مقاله ISI با گذشت زمان و اتمام تحصیل نیز مشکل تر خواهد بود و اگر قصد آنرا دارید باید سریعتر اقدام کنید. از طرفی سوابق تدریس و TA و... نیز در رزومه می تواند کمک کننده باشد.
    در سایر گزینه ها از جمله استرالیا و نیوزیلند نیز وضعیت مشابهی خواهید داشت. گزینه های آسیایی نظیر کشورهای مالزی و کره دانشگاههای خوبی با هزینه پایین تر دارند که احتمالا شرایط شما را بهتر فراهم می نمایند. در فرومهای مربوطه می توانید کسب اطلاع فرمایید.
    موفق باشید
    “I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی شیمی - دانشگاه صنعت نفت

نقل قول نوشته اصلی توسط gbahrein نمایش پست ها
    معمولا در دانشگاههای کانادایی مشابه آنچه در پست قبلی 5336# پاسخ داده شد در صورت اخذ پذیرش با فاند می توان هزینه های دانشگاه و اقامت حداقل یک نفر را به طور کامل اما در حد دانشجویی پوشش داد. برای آلمان در فروم مربوطه سوالتان را مطرح فرمایید تا دوستان راهنمایی کنند اما عموما اگر موقعیت مناسبی در هریک از کشورها پیداکنید بعدا در مورد انتخاب بین دو یا چند دانشگاه می توانید تصمیم بگیرید(تاپیک جداگانه ای هم برای راهنمایی این موضوع هست) و فعلا بهتر است ببینید کجا امکان موفقیت در پذیرش را دارید. در حالت کلی البته برای رشته نفت حساسیتهای ویزا در کانادا بالاتر و احتمال عدم صدور ویزا نسبت به اروپا بیشتر است(در امریکا که اصولا این احتمال بسیار بالاست) و از طرفی امکان کار و اقامت پس از تحصیل در کانادا باز به صورت جنرال بهتر از اروپا ست.
    توو پست 5336 که چیزی نیافتم اما در مورد ویزا یکی از نگرانیام همینه اصن. همرشته ای ها که واسه امریکا اقدام کردن همه ویزاشون رد شد (البته معلوم نیس بعد توافق چی بشه) و کانادا هم فقط به بعضی ها ویزا داد. اما آلمان ازین نظر مطمئن تره و اینکه راحت تر از کانادا میشه کار پیدا کرد بعد تحصیل(طبق تجربه قبلی دوستانی که از صحت گفته هاشون اطمینان دارم)
    به هر حال ممنون

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط madsh نمایش پست ها
    توو پست 5336 که چیزی نیافتم اما در مورد ویزا یکی از نگرانیام همینه اصن. همرشته ای ها که واسه امریکا اقدام کردن همه ویزاشون رد شد (البته معلوم نیس بعد توافق چی بشه) و کانادا هم فقط به بعضی ها ویزا داد. اما آلمان ازین نظر مطمئن تره و اینکه راحت تر از کانادا میشه کار پیدا کرد بعد تحصیل(طبق تجربه قبلی دوستانی که از صحت گفته هاشون اطمینان دارم)
    به هر حال ممنون
    در پست پاسخ 5336# دانشگاههای UCalgary و UAlberta معرفی شده و ارجاع سوال شما مربوط به پوشش هزینه ها در صورت اخذ پذیرش به این مفهوم است که در این دانشگاهها و مشابه آنها، عموما وضع تامین هزینه ها با پذیرش بافاند به چه صورت (تامین هزینه دانشگاه+هزینه زندگی دانشجویی عموما) خواهد بود. در برخی دانشگاهها تامین مالی می تواند به صورت صرفا تامین هزینه دانشگاه یا بخشی از آن نیز با توجه به شرایط شما و فاند استاد و ... باشد.
    برای ویزا هم در پست قبلی توضیح داده شد که توضیحات شما را در پست اخیر را نیز برمبنای مشاهدات تجربی تایید می نماید.
    موفق باشید
    “I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"

Junior Member

با سلام به همه دوستان خوب در این فروم
    لطف کنید و نظرتون رو در مورد شرایط من هم بگین، بسیار ممنون میشم.
    من لیسانسم رو در رشته سخت افزار کامپیوتر از دانشگاه غیرانتفاعی خیام در مشهد گرفتم با معدل 17.24 (البته ناپیوسته بودم، کاردانیم رو با معدل 18.11 گذروندم)
    فوق لیسانس رو در رشته هوش مصنوعی کامپیوتر از دانشگاه آزاد مشهد گرفتم با معدل 18.89.
    یک کتاب ترجمه در زمینه رشته ارشدم دارم و 1 مقاله آی اس آی که مستخرج از پایان نامه ام "نیست" به همراه چندین مقاله کنفرانس داخلی و خارجی.
    در لیسانسم TA بودم 5 ترم و دارم واسه تافل می خونم.
    به نظرتون شانسی برا گرفتن پذیرش دکتری با شرایط خوب و فاند مناسب دارم یا خیر؟ واسه کدوم کشور اقدام کنم و از کی شروع کنم؟
    بسیار ممنون میشم که پاسخ سوالامو بدین.

Junior Member

سلام خدمت دوستان عزیز
    من متولد 61 هستم (33 سال)
    ورودی 80 رشته صنایع دانشگاه آزاد که انصراف دادم (حدود 90 واحد پاس کردم) و وارد بازار کار شدم.
    نامزدم فوقش رو کانادا تموم کرده و در آلبرتا مشغول به کار هستش. تصمیم دارم ترجیحا دانشجویی برم و نه از راه های دیگه.
    حالا این سوال رو دارم که اصولا با شرایط من گرفتن پذیرش و مهمتر ازون ویزای تحصیلی از ایالت آلبرتا شدنی هست؟ مقطع ادامه تحصیل اصلا برام مهم نیست تا جایی که رشته ی نزدیک به رشته مورد علاقم باشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

کارشناسی آزاد نجف آباد+مهندسی مکانیک ساخت و تولید+ ۱۴/۹۱
    ارشد آزاد نجف آباد+مهندسی مکانیک ساخت و تولید+ ۱۸/۵۶ (دفاع نکردم هنوز می خوام بچسبم به زبان!)
    ۳- آیلتس پنج سال پیش ۴ تا ۶/۵ گرفتم باید برم برا ۷
    ۴- جی آر ای هنوز واردش نشدم.
    ۵- یه ISI اکسپت شده دارم دو تا سابمیت. همه ایمپکتا بین ۱ تا ۲ در زمینه بایومکانیک هست و قصد دارم تو همین زمینه هم اپلای کنم. دو تا کتاب ترجمه کردم که هیچکدوم هنوز چاپ نشده.
    ۶- دو ماه سابقه کار ساخت و تولیدی دارم.
    ۷ - رنک زیر ۱۰۰ می خوام هییچیم پول ندارم فقط فول فاند می خوام!
    ۸- تو زمینه بایومکانیک فقط می خوام کار کنم.
    در ضمن من تصمیم گرفتم فعلا پایان نامه رو مسکوت بذارمو‌بچسبم به زبان بعد از اپلای دوباره پایان نامه رو ادامه بدم چون خیلی کار داره. به نظرتون با توجه به شرایطم چقدر واسه کانادا شانس دارم؟
    ای که مرا خـوانـده ای راه نـشـانـم بـده ...

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Templar نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان عزیز
    ورودی 80 رشته صنایع دانشگاه آزاد که انصراف دادم (حدود 90 واحد پاس کردم) و وارد بازار کار شدم.
    نامزدم فوقش رو کانادا تموم کرده و در آلبرتا مشغول به کار هستش. تصمیم دارم ترجیحا دانشجویی برم و نه از راه های دیگه.
    حالا این سوال رو دارم که اصولا با شرایط من گرفتن پذیرش و مهمتر ازون ویزای تحصیلی از ایالت آلبرتا شدنی هست؟ مقطع ادامه تحصیل اصلا برام مهم نیست تا جایی که رشته ی نزدیک به رشته مورد علاقم باشه.
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    برای دوره لیسانس می توانید اقدام کنید و در صورتی که هزینه ها را بتوانید تامین کنید شانس دارید. البته یک راه کاهش هزینه اقدام برای اقامت (با توجه به اقامت نامزدتان اگر شرایط لازم را دارید) و سپس اقدام برای تحصیل است. هزینه های مربوط به دوره لیسانس را به همراه شرایط مربوطه اینجا جستجو کنید.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط amin2020 نمایش پست ها
    با سلام به همه دوستان خوب در این فروم
    لطف کنید و نظرتون رو در مورد شرایط من هم بگین، بسیار ممنون میشم.
    من لیسانسم رو در رشته سخت افزار کامپیوتر از دانشگاه غیرانتفاعی خیام در مشهد گرفتم با معدل 17.24 (البته ناپیوسته بودم، کاردانیم رو با معدل 18.11 گذروندم)
    فوق لیسانس رو در رشته هوش مصنوعی کامپیوتر از دانشگاه آزاد مشهد گرفتم با معدل 18.89.
    یک کتاب ترجمه در زمینه رشته ارشدم دارم و 1 مقاله آی اس آی که مستخرج از پایان نامه ام "نیست" به همراه چندین مقاله کنفرانس داخلی و خارجی.
    در لیسانسم TA بودم 5 ترم و دارم واسه تافل می خونم.
    به نظرتون شانسی برا گرفتن پذیرش دکتری با شرایط خوب و فاند مناسب دارم یا خیر؟ واسه کدوم کشور اقدام کنم و از کی شروع کنم؟
    بسیار ممنون میشم که پاسخ سوالامو بدین.

تا جایی که به این تاپیک مرتبط است برای کانادا به شرطی که موضوع تحقیق ارشد شما به رزو بوده و استادی در کانادا پیدا کنید که روی همین موضوع یا مرتبط با آن در حال کار و به رزومه شما علاقه مند باشد، شانس دارید. علاقه مندی به رزومه نیز فاکتوری است که با داشتن فاکتورهایی نظیر معدل، سوابق مقالات و تدریس و TA و... مشخص می گردد. نداشتن مقاله برای دانشجوی دکتری یک نقطه ضعف عمده در پذیرش فاند خواهد بود ولی همچنان امکان اخذ پاسخ مناسب وجود دارد. برای رشته کامپیوتر متاسفانه رقابت بالا و شانس محدودتر است با اینجال شانس خود را در دانشگاههای نه خیلی بالا به لحاظ رنک میتوانید، امتحان کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Templar نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان عزیز
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    نقل قول نوشته اصلی توسط gbahrein نمایش پست ها
    برای دوره لیسانس می توانید اقدام کنید و در صورتی که هزینه ها را بتوانید تامین کنید شانس دارید. البته یک راه کاهش هزینه اقدام برای اقامت (با توجه به اقامت نامزدتان اگر شرایط لازم را دارید) و سپس اقدام برای تحصیل است. هزینه های مربوط به دوره لیسانس را به همراه شرایط مربوطه اینجا جستجو کنید.
    ممنون از شما ولی منظورتون از اینکه شانس دارم چیه؟ بیشتر توضیح میدین؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Alikhazaeli نمایش پست ها
    واسه مهندسی شیمی هیچ دانشگاهی تو کانادا GRE نمیخواد.. ای میل بزن به استادا حتما میتونی استاد پیدا کنی.. ایلتس 6.5 برای western ontario، waterloo کافیه.. ولی رایرسون، تورنتو و کویینز اصلا اپلیکیشن ات رو درجا ریجکت میکنه و به دپارتمان نمیفرسته.. پس روی این سه تا اصلا وقت نزار.. ولی به همه استادای دانشگاه ها میل بزن... در کل اگر ویزا استرالیا ات اکی بشه ادلاید از همه این دانشگاه های کانادا بهتره.. مخصوصا فاندش..
    درود بر علیرضای عزیز که همیشه جواب سوالاتو میدن

من معدل لیسانسم 15.07 هست از دانشگاه ازاد و پدیرش گرفتم از دانشگاه بلونیا ایتالیا برای ارشدم به زبان انگلیسی هست کورسها
    سوالی که از خدمتتون داشتم اینه که من چی کار میتونم در طول تحصیلم بکنم برای رسیدن به کانادا چون برادر بنده در کنادا زندگی میکنن رشته بنده هم مهندسی شیمی هست
    ایا نیاز به نمره ایلتس مجدد دارم یا این که گدروندن کورس ها به زبان انگلیسی کافیه؟
    معدل و مقاله هم باید در چه حدی داشته باشم؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)