صفحه 33 از 307 نخستنخست ... 23242526272829303132333435363738394041424383133 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

سلام. دوستان شانس پذیرش من با این رزومه چقدره؟
    ۱- لیسانس: دانشگاه تبریز - عمران - معدل 15 (معدل کل 3.12 از 4 ، معدل 60 واحد آخر 3.75 از 4)
    ۲- فوق لیسانس: ندارم
    ۳- تافل: 102 (ریدینگ 25 ، لیسنینگ 26 ، اسپیکینگ 24 ، رایتینگ 27)
    ۴- GRE شد 317 (کوانت 161 ، وربال 156 ، رایتینگ 3.5)
    ۵- مقاله: ندارم
    ۶- سابقه کار مرتبط : 5 سال در شرکتهای مشاور در زمینه آب
    ۷- دانشگاه های مورد نظر : واشینگتن (سیاتل) مستر (بدون فاند)
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه : مستر (بدون فاند) عمران گرایش آب یا ژئوتکنیک
    ۹- نیم‌سال مورد نظر: بهار یا پاییز 2016
    ۱۰- موارد دیگر : از بین این دو تا گرایش (آب و ژئوتکنیک) کدوم یکی شانس کار پیدا کردن براش بیشتره؟ شانس ویزا گرفتن با این رزومه درصورت پذیرش (بدون فاند) در چه حدیه؟
    مرسی

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط Ghmohammadi نمایش پست ها
    سلام کمال سپاس رو از شما دارم به خاطر راهنماییهایی که میکنید واقعا ممنون
    فقط یه سوال دیگه داشتم با شرایطی که من دارم اگه بتونم GRE 320 بگیرم امکان پذیرش تو کدوم دانششگاهها رو بیشتر دارم؟ بهترینهایی که شانسش هست رو بگید ممنون میشم
    سلام

لطفاً موقعی که میخواید بصورت زنجیره ای با کاربرها صحبت کنید، حتماً از "پاسخ با نقل قول" استفاده کنید تا مشخص بشه مخاطب شما چه فرد یا افرادی هستند.

با توجه به معدل هایی که دارید، با نمرۀ مینیمم 320 در GRE، قدرت مانور در top 50 مهندسی مکانیک فراهم میشه. این که دقیقاً بگم بهترین جایی که میتونید پذیرش بگیرید کجاست، از عهدۀ من و هر کاربر دیگری خارج هست چون در فرآیند اپلای، تنها رزومۀ شما تعیین کننده نیست و رقبای شما هم 50 درصد قضیه هستند.

خاطرتون باشه که در دانشگاه های top 30، بهتره تافل حداقل 95 با قید اسپیکینگ 26 و رایتینگ 25 در رزومۀ شما باشه و نمرۀ کوانت GRE هم حداقل 165 باشه. در این صورت، رزومۀ شما قدرت رقابت به مراتب بیشتری خواهد داشت.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

سلام، حدود شانسم برای پذیرش و فاند در مستر مکانیک؟
    1- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:
    کارشناسی رو دو رشته ای خوندم: مهندسی مواد، دانشگاه امیرکبیر، معدل 16 و مهندسی مکانیک، امیرکبیر، 16
    2-دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:
    کارشناسی ارشد مهندسی مواد، امیرکبیر، 16.6
    3-تافل: 92 (R:30 , L:25 , S:18 , W:19) ،ولی دوباره امتحان میدم (با فرض بالای 100)
    4-جی آر ای: هنوز امتحان ندادم (با فرض نمرات خوب کوانت و وربال، بالای 320)
    10-موارد دیگر:مدرک دانشنامه ممتازی برای هر دو تا کارشناسی و یک ترم TA تو دانشکده بین الملل امیرکبیر

Junior Member

سلام دوستان
    من با برنده شدن در لاتاری ایشالا به زودی عازم ایالات متحده هستم ، در خصوص ادامه تحصیل در اونجا از شما سوال داشتم ،
    مدارک تحصیلی من به این شرح است :
    1- کاردانی علوم ازمایشگاهی از ازاد شاهرود با معدل 16.83
    2- کارشناسی علوم ازمایشگاهی از ازاد بابل با معدل 15.30
    3- ایلتس 6.5 در 2013
    4- 9 سال سابقه کار مرتبط در مرکز تحقیقاتی درمانی وابسته به وزارت بهداشت
    5- چندین مقاله ای اس ای ، البته به عنوان همکار طرح
    سوال اول اینکه با توجه به اینکه گرین کارت دارم امتحان gre لازمه و اینکه شانس اینکه بتونم در مقطع دکترا با فاند درس بخونم چقدره ؟
    ممنون میشم اگه داهنماییم کنید

1- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه آزاد قزوین برق کنترل معدل 14
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل :-----------------------------
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها): می تواند نمره آیلتس 7 بیاورد
    ۴- نمرهGRE (Verbal/Quantitative/Writing : verbal 150 quant 160 writing 3
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیق‌تر کمک شایانی می‌کند. : یک مقاله آی اس آی
    ۶- سابقه کار مرتبط: ندارد
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد): ------ ترجیحا رنک 200 تا 400
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: قدرت یا الکترونیک
    ۹- نیم‌سال مورد نظر:-----
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه)
    :-----

با این شرایط فوق دوستم برای کدوم دانشگاه ها در رنک ذکر شده شانس دارد؟ اگر ندارد برای بهبود رزومه ی خود باید کدام مورد را تقویت کند؟

Banned
    رشته و دانشگاه
    University of Southern California (USC) Aerospace, Aeronautical and Astronautical Engineering

دانشگاه State University of New York , Binghamton یا همون Binghamton University به شما براحتی پذیرش میده مشروط بر اینکه حداقل نمره GRE 300 را داشته باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط fanif نمایش پست ها
    سلام، حدود شانسم برای پذیرش و فاند در مستر مکانیک؟
    1- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:
    کارشناسی رو دو رشته ای خوندم: مهندسی مواد، دانشگاه امیرکبیر، معدل 16 و مهندسی مکانیک، امیرکبیر، 16
    2-دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل:
    کارشناسی ارشد مهندسی مواد، امیرکبیر، 16.6
    3-تافل: 92 (R:30 , L:25 , S:18 , W:19) ،ولی دوباره امتحان میدم (با فرض بالای 100)
    4-جی آر ای: هنوز امتحان ندادم (با فرض نمرات خوب کوانت و وربال، بالای 320)
    10-موارد دیگر:مدرک دانشنامه ممتازی برای هر دو تا کارشناسی و یک ترم TA تو دانشکده بین الملل امیرکبیر

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مواد-صنعتی شریف

دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه تبريز- مهندسي متالورژي-١٦.٦٠
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : مهندسي مواد-شريف-١٧.٥٠
    ۳-
    - دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: شيمي- دانشگاه ماساچوست-٣.٧٥
    نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها): تافل ١٠٣
    ۴- نمرهGRE (Verbal/Quantitative/Writing : verbal 150 quant 160 writing 3
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). : ٢ مقاله ISI چاپ شده در ACS و 2 مقاله سابميت شده به JACS و PNAS
    ۶- و يك US PATENT PENDING
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد): CARNEGIE MELLON, BOSTON UNIVERSITY, ILLINOIS URBANA,UNI. OF PITTSBURGH 0
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: مهندسي مواد يا شيمي
    ۹- نیم‌سال مورد نظر:-----
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه) : توصيه نامه از استنفورد( استادم visiting scholarاينجا) و از دانشگاه ماساچوست

For GPA Conversion See INJA

Junior Member

شرایط تحصیلی من به شرح زیر است:

۱- دانشگاه لیسانس (آزاد تهران جنوب) + رشته تحصیلی (مهندسی استخراج معدن) + معدل (13.65)
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس (آزاد تهران جنوب)+ رشته تحصیلی(مهندسی اکتشاف معدن) + معدل (16.60)
    ۳- نمره زبان (آیلتس) (6.5) و TCF)B2)
    ۴- نمره (GRE (Verbal/Quantitative/Writing (هنوز نگرفتم)
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (1 عدد داخلی به زبان فارسی و 1 عدد خارجی منتشر شده در مجله دارای ISI به زبان انگلیسی و 1 مقاله خارجی به زبان فرانسه فاقد ISI).
    ۶- 3 سال سابقه کار مرتبط
    ۷- ترجیحا دانشگاههای ایالت کالیفرنیا
    ۸- قصد ادامه تحصیل برای مقطع فوق لیسانس در رشته زمین شناسی ذخایر یا مهندسی اکتشاف نفت در یکی از دانشگاههای آمریکا را دارم.
    ۹- سال تحصیلی 2016-2017
    10 - در صورت داشتن گرین کارت آمریکا آیا شرایط پذیرش تغییر می کند؟
    11- و یک نکته معدل لسانس من در صورت تبدیل به سیستم GPA زیر 3 است البته معدل 2 سال آخر لیسانس من بالای 3 است، با توجه به اینکه اکثر داشنگاهها در آمریکا GPA بالای 3 می خواهند آیا معدل لیسانس مشکل ساز خواهد بود؟

با تشکر از راهنمایی شما

Junior Member

دانشگاه صنعتی اصفهان -شیمی محض 16.74
    دانشگاه اصفهان -نانوشیمی 18.30
    زبانم بد نیست اما مدرک ندارم
    مقاله پذیرفته شده 1 و ارائه شده 4 (isi)
    فعالیت داوطلبانه در زمینه ترویج نانو
    دانشگاه های خوب امریکا حتما با فاند کامل
    فعالیت در زمینه سنتز انواع مختلف نانوذرات و کار بر سل های خورشیدی و سیستم های دارورسانی مغناطیسی
    توصیه نامه دارم و یک کتاب تالیف کردم
    لطفا راهنمایی کنید چه دانشگاه هایی مناسبن و چقدر شانس دارم ؟

سلام خيلي ممنون كه بدون هيچگونه منتي اطلاعاتتون رو در اختيار ميزارين
    1-كارداني مهندسي نرم افزار از دانشگاه جامع علمي كاربردي معدل 16/59
    2-كارشناسي ناپيوسته مهندسي نرم افزار از دانشگاه آزاد تهران معدل 16/90
    3-ايلتس در حال خواندن نمره احتمالي 6 تا 6/5
    4-مقاله ندارم
    5- سابقه بيمه 8 سال البته در ماركتينگ كار ميكردم 2 تا كمپاني معروف ايراني
    6-ترجيحا كاروليناي شمالي بدليل سكونت اقوام اونجا
    7- اگر فاند باشه بهتره حداقل معاف ازشهريه
    لطفا اگر ممكن لينك دانشگاه در صورت شرايط من بزارين

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)