صفحه 536 از 859 نخستنخست ... 36436486526527528529530531532533534535536537538539540541542543544545546586636 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 5,351 تا 5,360 , از مجموع 8583

موضوع: شانس پذیرش از دانشگاههای کانادا + مسائل كلي

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    communication engineering

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش از دانشگاههای کانادا + مسائل كلي

سلام
    من لیسانس برق از دانشگاه سراسری هستم. برای مقطع ارشد از دانشگاه RWTH آلمان برای ترم پاییز امسال پذیرش گرفتم ولی میخوام اگه بشه از الان شروع کنم به میل زدن به استادا در کانادا شاید بتونم یه فاند پیدا کنم. اگه هم لازم باشه میرم یه ترم آلمان میخونم از اونجا میام کانادا..
    رنک دانشگاه خیلی برام مهم نیست و فقط برام مهمه با حدود 8000 یورویی که برای آلمان ببرم بتونم با یه کار دانشجویی زندگیم رو در کانادا پوشش بدم.
    شرایط: معدل 15.5
    تافل : 87 ( یه تافل دیگه هم دادم که نمره اش داره بررسی میشه و امکانش هست بیاد ، اگه اون بیاد : 95 ) لازم باشه بازم تافل میدم.
    جی آر ای : 310
    سابقه کار : دوسال
    به نظرتون امیدی هست استاد پیدا کنم ؟
    ممنون میشم جواب بدین

Junior Member

1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی

مهندسی کامپیوتر نرم افزار -دانشگاه شهید چمران اهواز-معدل 14.80
    2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی
    مهندسی کامپیوتر نرم افزار -دانشگاه شیراز-معدل 17.973- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس/...) به تفکیک نمرات مهارت‌ها: شهریور امتحان خواهم داد فکر کنم بین 85 تا 95

4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها آبان امتحان خواهم داد ولی فکر کنم قسمت ریاضیش عالی از پسش بربیام
    5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر :.
    یه مقاله چاپ شده در ژورنال الکترونیکی اسپرینگر
    6- تعداد مقالات کنفرانسی (به تفکیک فارسی یا انگلیسی) با ذکر نام برگزار کننده یه مقاله کنفرانسی در کشور آمریکا دانشگاه جورجیا-دو مقاله کنفرانس ملی داخلی
    7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای
    phd in computer science" "
    8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت آمریکا / کانادا/اروپا
    9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام در رخدادهای مرتبط بین‌المللی، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه و ...)
    8 سال سابقه تدریس دروس مختلف رشته کامپیوتر مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه آزاد علمی کاربردی و غیرانتفاعی
    10- سایر نکات مهم (
    مقیم دائم یا شهروند کشور دیگر بودن موقع اپلای، میزان نیاز
    به فاند و ...)معدل دیپلمم حدود 19.54 در رشته ریاضی بوده و رتبه کنکورم زیر 1000میخوام شانس پذیرش با فاندم رو بدونم و اینکه حدودا چه دانشگاههایی اپلای کنم

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Templar نمایش پست ها
    ممنون از شما ولی منظورتون از اینکه شانس دارم چیه؟ بیشتر توضیح میدین؟
    منظور از شانس یعنی امکان دریافت پذیرش با هزینه شخصی در دوره لیساس را دارید. اینکه مجا بتوایند و در چه رشته ای پذیرش بگیرید بستگی به شرایط مقطع قبلی شما (پیش دانشگاهی و دیپلم) و سایر فاکتورهای رزومه شما دارد. نمره زبان هم که در حد 6.5-7 آیلتس باید داشته باشید. اینجا را برای راهنمایی بیشتر ببینید.
    “I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط astute نمایش پست ها
    سلام
    من لیسانس برق از دانشگاه سراسری هستم. برای مقطع ارشد از دانشگاه RWTH آلمان برای ترم پاییز امسال پذیرش گرفتم ولی میخوام اگه بشه از الان شروع کنم به میل زدن به استادا در کانادا شاید بتونم یه فاند پیدا کنم. اگه هم لازم باشه میرم یه ترم آلمان میخونم از اونجا میام کانادا..
    رنک دانشگاه خیلی برام مهم نیست و فقط برام مهمه با حدود 8000 یورویی که برای آلمان ببرم بتونم با یه کار دانشجویی زندگیم رو در کانادا پوشش بدم.
    شرایط: معدل 15.5
    تافل : 87 ( یه تافل دیگه هم دادم که نمره اش داره بررسی میشه و امکانش هست بیاد ، اگه اون بیاد : 95 ) لازم باشه بازم تافل میدم.
    جی آر ای : 310
    سابقه کار : دوسال
    به نظرتون امیدی هست استاد پیدا کنم ؟
    ممنون میشم جواب بدین
    برای ارشد بیشتر معدل و سوابق رزومه شما مثل رتبه ، نمرات آزمونها و سوابق علمی مدنظر است. دانشگاه محل اخذ مدرک کارشناسی شما نیز در مواردی مهم خواهد بود.
    مساله مهم اینستکه برای Fall 2015و حتی Jan2016 ددلاین بسیاری دانشگاهها در کانادا برای ارسال اپلیکیشن گذشته و شاید بهترین گزینه برای شما شروع دوره ارشد در آلمان و سپس اقدام برای ترانسفر به دانشگاههای کانادا در سال دوم باشد. ضمن اینکه با توجه به معدل و شرایط مالی که نیاز به فاند را اجتناب ناپذیر و مساله رقابت در دوره ارشد را شارپ تر می نماید، شاید به این نتیجه برسید که دوره ارشد را در آلمان با تقویت رزومه تکمیل و سپس با رزومه ای کاملتر برای دانشگاههای کانادا اقدام کنید. برخی دانشگاههای کانادا نظیر UBC اصولا معدل زیر 16 از ایران را برای پذیرش به عنوان زیر مینیمم قبول ندارند.
    “I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"

Junior Member

سلام کسی اطلاعاتی در مورد کالج های مونترال برای پذیرش داره که شرایطشون چطور هست .؟؟

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط zahra1489 نمایش پست ها
    1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی

مهندسی کامپیوتر نرم افزار -دانشگاه شهید چمران اهواز-معدل 14.80
    2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی
    مهندسی کامپیوتر نرم افزار -دانشگاه شیراز-معدل 17.973- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس/...) به تفکیک نمرات مهارت‌ها: شهریور امتحان خواهم داد فکر کنم بین 85 تا 95

4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارت‌ها آبان امتحان خواهم داد ولی فکر کنم قسمت ریاضیش عالی از پسش بربیام
    5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر :.
    یه مقاله چاپ شده در ژورنال الکترونیکی اسپرینگر
    6- تعداد مقالات کنفرانسی (به تفکیک فارسی یا انگلیسی) با ذکر نام برگزار کننده یه مقاله کنفرانسی در کشور آمریکا دانشگاه جورجیا-دو مقاله کنفرانس ملی داخلی
    7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای
    phd in computer science" "
    8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت آمریکا / کانادا/اروپا
    9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام در رخدادهای مرتبط بین‌المللی، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه و ...)
    8 سال سابقه تدریس دروس مختلف رشته کامپیوتر مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه آزاد علمی کاربردی و غیرانتفاعی
    10- سایر نکات مهم (
    مقیم دائم یا شهروند کشور دیگر بودن موقع اپلای، میزان نیاز
    به فاند و ...)معدل دیپلمم حدود 19.54 در رشته ریاضی بوده و رتبه کنکورم زیر 1000میخوام شانس پذیرش با فاندم رو بدونم و اینکه حدودا چه دانشگاههایی اپلای کنم
    اگر این هشت سال پس از فارغ التحصیلی آخرین مقطع یا بخش عمده آن پس از این دوره بوده است، شانس شما به مراتب برای پذیرش دکتری بافاند در هریک از گزینه ها کاهش خواهد یافت. برای دوره دکتری به ویژه در رشته کامپیوتر رقابت بالاست و فاکتورهای رزومه شما به ویژه مقاله و معدل و سوابق TA و نیز نمره GRE (درامریکا)تعیین کننده خواهد بود. رتبه کنکور لیسانس و معدل دیپلم چندان در پذیرش دکتری فاکتور قابل اتکایی نیست و به ویژه روی معدل ارشد و تاحدودی لیسانس شما زوم خواهد شد. چنانچه دوره هشت ساله تدریس همزمان با تحصیل یا بخش عمده ای از آن قبل از اتمام دوره ارشد شماست می توانید برای پذیرش بافاند شانس خود را امتحان کنید. در خصوص سایر کشورها به جز کانادا به فروم مربوطه مراجعه فرمایید ولی تا حدود زیادی همین قواعد حکمفرماست.
    موفق باشید

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در زمینه Fund و بورسيه تحصيلي

سلام ... ممنون میشم شانس بنده برای پذیرش در دانشگاه
    کانادا را با فاند کامل در مقطع دکترا بررسی بفرمایید.
    سن 26
    کارشناسی : مکانیک سیالات معدل 14.71 ازاد اهواز
    کارشناسی ارشد : سیستم های انرژی (تا العان 18.40 ) چمران
    مدرک زبان هنوز نگرفتم ولی برای امتحان اماده هستم و مشکلی ندارم
    ۲ سال سابقه کار در زمینه رشته تحصیلی ( کارشناس ارشد مهندس مکانیک ..کنترل و بازرسی و تعمیرات )
    ۱ مقاله isi با if :۲.۵ مقاله دوم در مراحل نهایی هستش ...
    موضوع پایاننامه : طراحی مبدل حرارتی

سلام ... ممنون میشم شانس بنده برای پذیرش در دانشگاهکانادا را با فاند کامل در مقطع دکترا بررسی بفرمایید.
    سن 26
    کارشناسی : مکانیک سیالات معدل 14.71 ازاد اهواز

کارشناسی ارشد : سیستم های انرژی (تا العان 18.40 ) چمران

مدرک زبان هنوز نگرفتم ولی برای امتحان اماده هستم و مشکلی ندارم

۲ سال سابقه کار در زمینه رشته تحصیلی ( کارشناس ارشد مهندس مکانیک ..کنترل و بازرسی و تعمیرات )

۱ مقاله isi با if :۲.۵ مقاله دوم در مراحل نهایی هستش ...

موضوع پایاننامه : طراحی مبدل حرارتی

دانشگاه کارشناسی :صنعتی امیر کبیر
    معدل کارشناسی : 15.10
    رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی: مهندسی هوافضا
    دانشگاه کارشناسی ارشد :صنعتی امیر کبیر
    معدل کارشناسی ارشد :16.23
    رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد : مهندسی هوافضا
    تعداد مقالات :0
    سابقه کار: دارم ولی رسمی نیست( یعنی بیمه رد نشده). مدت 2 سال هم خودم یک کارگاه تولیدی داشتم
    سابقه دریافت بورس :ندارم
    تالیف و یا ترجمه کتاب :0
    نمره زبان انگلیسی: امتحان رسمی ندادم ولی با توجه به نمونه هایی که تست گرفتم( بدون تمرین) بالای 6 آوردم . مطمئنم با کمی تمرین حتما 6.5 به بالا میارم
    برام کمک هزینه تحصیلی دانشگاهی که می خوام پذیرش بگیرم خیلی مهمه و میخوام تا حد امکان بیشتر هزینه ها رو پوشش بده.
    اضافه می کنم که از فارغ التحصیلی ارشدم سال 91 بوده - می خواستم بدونم که آیا این فاصله تاثیری تو روند پذیرش داره؟
    در ضمن می خوام در زیر مجموعه های مهندسی مکانیک شانس خودم رو امتحان کنم و اصلا به پذیرش هوافضا فکر نمی کنم( البته هوا فضا هو زیر شاخه مکانیکه)
    --نکته ای که جا موند اینه که من تو آزمون کارشناسی ارشد رتبه 2 آوردم می خواستم بدونم مهم هست یا نه---

با سلام به همه دوستان.من لیسانس نرم افزار از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 14:85 دارم.الان هم در حال آماده شدن برای تافل هستم.میخاستم برای فوق توی شبکه (یا مواردی که پیشنهاد میکنید) برای یکی از دانشگاههای کانادا اقدام کنم.ترجیحا هم دانشگاهی باشه که هزینه تحصیلی مجبور نباشم بدم.در صورت امکان چند تا دانشگاه بهم پیشنهاد بدین.
    با تشکر

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)