نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: آنکارا: هتل، بلیت رفت و برگشت و اقدامات لازم روزهای قبل از مصاحبه کبک

Lightbulb آنکارا: هتل، بلیت رفت و برگشت و اقدامات لازم روزهای قبل از مصاحبه کبک

با سلام خدمت همه‌ی دوستان عزیز.
    با توجه به اینکه جای چنین تاپیکی در اینجا خالی بود، با اجازه‌ی ادمین ها این تاپیک رو آغاز کردم.

دوستانی که تجربه و یا اطلاعاتی از چگونگی رفت و برگشت به آنکارا، هتل های مناسب برای اقامت و یا احتمالا اقدامات خاصی که لازمه قبل از رفتن به مکان مصاحبه کبک انجام بشه دارند، در صورت تمایل میتوانند از این تاپیک برای به اشتراک گذاردن آنها با دیگران استفاده کنند.

با تشکر از همه‌ی دوستان گرامی
    و با آروزی موفقیت همه در مصاحبه

ApplyAbroad Guru

پیش فرض پاسخ : آنکارا: هتل، بلیت رفت و برگشت و اقدامات لازم روزهای قبل از مصاحبه کبک

سلام
    برای آنکارا توصیه میکنم از تورهای سه یا چهار روزه ای که آژانسها اکثرا ارائه میکنند با بلیط رفت و برگشت ایران ایر یا کیش ایر یا... و هتل نزدیک به سفارت (که معمولا اینطور هم هست) استفاده کنید که شامل ترانسفر هم میشه.
    بقیه مسیرها و رفت و آمدهاش هم خودشون راهنمایی میکنند هزینه ها هم صرفه جویی میشه.
    “I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"

Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Eng & Business Managment

پیش فرض پاسخ : آنکارا: هتل، بلیت رفت و برگشت و اقدامات لازم روزهای قبل از مصاحبه کبک

سلام
    بسته به روز مصاحبه می تونید از تورهای موجود ( پرواز داخلی ارزونتر هست) استفاده کنید
    البته من خودم بلیط رو جدا خریدم و هتل هم از طریق اینترنت و ارتباط مستقیم با هتلها رزرو کردم که البته خیلی هم راضی بودم
    هم از نظر قیمت و هم از نظر نزدیکی به هتل شرایتون ( 3 دقیقه پیاده تا هتل شرایتون فاصله داشت) راضی بودم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)