دوست عزیز شما به نظرم اول بگردید استاد پیدا کنید بعد اپلای کنید برا دانشگاه ها. با استادا مکاتبه کنید ببینید کدوم از رزومه شما خوششون میاد و افر بهتری بهتون میدن. نکته اخری که گفتید تو رزومه تون یه امتیاز مثبت خواهد بود. به خصوص دانشگاهی که فارغ التحصیل شدید همه تاثیر داره. با استادا مکاتبه کنید حتما.
سر ارادت ما و آستان حضرت دوست***********که هرچه برسر ما می رود ارادت اوست
معدل لیسانس شما کم است و برای برخی دانشگاهها ممکن است مشکل ساز باشد. بنابراین حتما این مساله را از روی سایت یا با ارسال ایمیل به پذیرش تحصیلات تکمیلی دانشگاه مربوطه چک کنید.
آیلتس حدود7 را هدف گذاری کنید. بدون آن قادر به درخواست پذیرش نخواهید بود ضمن اینکه نمره آزمون با پیش بینی شما ممکن است ماهها تفاوت داشته باشد و بهتر است زودتر اقدام کنید.
در زمینه Heat Exchanger ها که احتمالا روی موضوع خاصی از آن کارکرده اید(چون خودطرح مبدل HE که موضوع ویژه ای نیست) باید در دانشکده های مکانیک به دنبال اساتیدی بگردید که روی این موضع کارکرده اند. سابقه کاری غیرآکادمیک تاثیر چندانی بر پذیرش دکتری ندارد و به جای آن رزومه خوب و به ویژه مقالاتتان کاربردی تر و موثرتر خواهد بود.
شانس کلی شما با رعایت موضوعات پیشگفته با توجه به رشته خوب و تسریع در انجام اقدامات موجب افزایش آن نیز خواهد بود.
موفق باشید
“I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"
لیسانس مهندسی برق قدرت سراسری تهران معدل 13.2
فوق لیسانس برق قدرت سراسری تهران معدل 16.3
2 مقاله آی اس آی و 1 کنفرانس
آیلتس 7
4 سال سابقه کار مرتبط
بهترین پایان نامه سال کارشناسی در دانشگاه
سابقه تدریس 100 ساعت
3 توصیه نامه
دوستان می خواستم ببینم شانسی برای پذیرش به همراه فاند در کانادا دارم یا نه؟
0- رشتۀ فوق دیپلم – نام دانشگاه – معدل نهاییICT دانشکده فنی دولتی قوچان 15.5
1- رشتۀ لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی
الکترونیک غیرانتفاعی ابیک 17
2- رشتۀ فوق لیسانس – نام دانشگاه – معدل نهایی
کنترل شهیدرجایی تهران تاالان ک ترم 2 هستم متاسفانه 12.5
3- نمرۀ زبان (تافل/آیلتس/...) به تفکیک نمرات مهارتها
هتوز ندادم اما فکرکنم 6.5 یا7 بشم ایلتس رو
4- نمرۀ GRE یا GMAT به تفکیک نمرات مهارتها
تدارم
5- تعداد مقالات ژورنالی (به تفکیک ISI یا غیر ISI) با ذکر نام ناشر
ندارم
6- تعداد مقالات کنفرانسی (به تفکیک فارسی یا انگلیسی) با ذکر نام برگزار کننده
ندارم
7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای
یا مستر مجدد یا اگگگگگه شانسی دارم دکتری تو همون گرایشهای کنترل
8- کشورهای (و یا دانشگاه های) مورد نظر برای اپلای به ترتیب اولویت
فقط کاااانااادا
9- نکات برجستۀ رزومه (سابقۀ TA/RA، مقام در رخدادهای مرتبط بینالمللی، رتبۀ برتر دانشکده/دانشگاه و ...)
ندارم
10- سایر نکات مهم (
مقیم دائم یا شهروند کشور دیگر بودن موقع اپلای، میزان نیاز
به فاند و ...)
فقط رفتن برام مهمه من خیلی دنبال اینم ک به هررررطریقی برم کانادا.همسرم اکسپرس اینتری شرکت کرده امابدلیل نداشتن جاب افر وامتیاز 350 امیدچندانی بهش نداریم تصمیم گرفتیم تحصیلی اقدام کنیم امااوضاع معدلای من خییییییلی خرابه اگه فاند ندن هم برام مهم نیس هردانشگاهی وهررشته ای و هرمقطعی باشه فرقی نداره فقط بهم بگین ازکجاشروع کنم و چکار کنم؟اما خواهش میکنم هرکی راهنمایی مناسب حال مارو داره دریغ نکنه لطفا.مررررسی
با سلام
مقطع تحصیلی برای گرفتن پذیرش: دکترا
رشته مورد نظر:
اقتصاد
معدل ارشد:19.49
رشته ارشد:علوم اقتصادی
دانشگاه ارشد:دانشگاه آزاد
معدل لیسانس:14.28
رشته لیسانس:اقتصاد نظری
دانشگاه لیسانس:دانشگاه اصفهان
مدرک زبان انگلیسی:tofel 95
مقالات خارجی:-
مقالات داخلی: دو مقاله چاپ شده در مجلات معتبر داخلی
تالیف کتاب:-
سابقه کار:تدریس
سایر افتخارات و مدارک:ارایه دو مقاله در دو کنفرانس ملی و بین المللی و پذیرش مقاله به عنوان مقاله برتر، آشنایی با نرم افزار های فرونتیر، شزم، ایویوز، استتا، متلب و گذراندن کارگاه های نرم افزاری ذکر شده با اخذ گواهی، شاگرد اول در کل دوره ارشد، رتبه 2 در کنکور ارشد دانشگاه ازاد. پایان نامم یه موضوع تاپ هست که با درجه عالی و 19.9 دفاع شده.
دانشگاه مورد نظر در کانادا: هر دانشگاهی که بتونم پذیرش بگیرم به صورت فول فاند
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید با شرایط فوق امکان پذیرش به صورت فول فاند در مقطع دکتری در کانادا برایم وجود دارد؟ اگه به فرض پذیرش برای مستر بگیرم بعدا پذیرش برای دکتری کانادا راحتر نیست؟
من به تازگی csq گرفتم و هنوز در مرحله فدرال هستم در ضمن قصد دارم برای پذیرش از دانشگاه مونترال اقدام کنم . به نظرتان اگه پذیرش بگیرم برای ترم بعد و درخواست ویزای دانشجویی بدم ؛ در پرونده مهاجرتم اخلال و وقفه ای وارد نمیشه؟ یعنی از نظر اداره مهاجرت تاثیر منفی رو پروسه مهاجرتم نداره ؟ و آیا درخواست ویزای دانشجویی ام مورد موافقت قرار میگیره وقتی که در پروسه مهاجرتی نیز هستم .با تشکر
“I find the great thing in this world is not so much where we stand, as in what direction we are moving"
دوستان سلام
بنده در حال حاضر مشغول خوندن مستر تو زمینه ی عمران-آب در آلمان دانشگاه اشتوتگارت با رنگ 50 تو عمران هستم و الان دارم تز مسترمو تو بزرگترین مرکز تحقیقاتی اروپا (Helmholtz association) تو زمبنه هایدرو ژئوفیزیک میگذرونم. معدل لیسانسم 17.62 و مستر هم تا الان 2.0 هستش. میخواستم واسه کانادا دکترا اقدام کنم. به نظرتون شانسم چقدره؟ در ضمن میخوام فاند کامل بگیرم. و کدوم دانشگاها تو زمینه ی من بهتر هستن؟
ممنون از همگی
علاقه مندی ها (Bookmarks)