وای یادم نبود من پاسپورت ندارم الان.ممکنه نزارن امتحان بدم؟
کارت ملی و شناسنامه تون باشه هم ایراد نمیگرین. فقط گاهی اگه حوصله نداشته باشند به تاریخ انقضای کارت ملی گیر میدن و یه کم شمارو دچار استرس میکنند. خیلی از آقایون هم پاسپورت ندارن و تنها راه حلشون همینه....سنتر سنجش رو دست کم نگیرید! ماشاالله مرکز دولتی که عدالت رو حق و بالانصاف در نهایت روا می داره! خدا پشت و پناهتون و موفق باشید.
where there's a will, there's a way
اولا باید بگم که جای تعجبه که مسئولین فروم چرا این پست خلاف رو حذف نکردن. ثانیا خطاب به دوستی که با این ادبیات و با یک مثال خیالی سنجش رو محکوم به چنین جرمی می کنه باید عرض کنم که که در صورت آگاهی مسئولین، این قبیل ادعا ها وصحبت ها فقط منجر به برخورد محکم ترو سخت گیرانه تر شون با آزمون دهنده ها میشه . کاری که سنجش و سایر تست سنتر ها انجام می دهند دقیقا مطابق قوانین و ضوابط اعلام شده از سوی ets است و کاری که شما انجام دادین اگر حقیقت داشته باشه تقلب بوده که مسئولین تست سنتر متوجه نشدن. چون تست سنترهای داخل آمریکا سخت گیری زیادی می کنن که مطابق با قوانین ets است (برای مثال رجوع کنید به پست های 213 و214 تجربیات مرتبط با مراکز برگزار کننده آزمون TOEFL iBT) . در آخر از اعضای فروم انتظار ادبیات مودبانه می رود و نه ادبیات کوچه بازاری.
من امروز امتحان دادم، همه چی عالی بود اصلا هم زیاد گیر نمیدادن! دمای هوا مناسب، فاصله کابین ها مناسب. فقط من یه چیزی رو درک نمیکنم اونم اینه که فلسفه اجازه ندادن بردن شکلات به سر جلسه چیه؟
بچه ها اگه چند صفحه ی قبلی رو نگاه بندازید من از نیومدن تافلم گله داشتم ، یه طومار نوشتم و فرستادم ای تی اس ، امیدوارم که نمره ام بیاد ،هرچند دیگه پذیرش گرفتم و تو پروسه ویزا هستم ، اما ما تا ایرانیم باید بتونیم حقمون رو بگیریم ، فک کنم تلفن بیشتر تاثیر بذاره ، و سعی کنید تا حد امکان سنجش امتحان ندین. من 87 شده بودم بار اول چون خیلی استرس داشتم ، این دفعه راحت 95 میشم اگه بیاد نمره ام.
میخواستم بگم سنتر سنجش بسیار جای خوبی هست و من خیلی راضی بودم برخورد مراقبین هم خیلی خوب بود من استرس داشتم بخاطر مدارک شناسایی ام که میترسیدم گیر بدن اصلا مشکلی نبود و سختگیری نکردن کابینها عالی بود خیلی خوب بود کلا.
من یه سوال دارم که شاید مضحک به نظر بیاد ولی سواله دیگه و در ضمن اینجا ایرانه هر احتمالی وجود داره. با توجه به گرمی هوا امکان امتحان دادن با پیراهن آستین کوتاه(یا تی شرت) و سندل وجود داره؟ در کل محدودیتی برای پوشش آقایون وجود داره یا نه؟ من شنبه هفته آینده امتحان دارم. ممنون میشم دوستانی که تازه امتحان دادن پاسخ بدن.
علاقه مندی ها (Bookmarks)