صفحه 112 از 137 نخستنخست ... 1262102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,111 تا 1,120 , از مجموع 1368

موضوع: پرسشهای مربوط به شروع زندگی در کانادا (مونترال)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : پرسشهای مربوط به شروع زندگی در کانادا (مونترال)

سلام دوستان خوب
    ١- اگر كسي اوايل اكتبر لند مي كند مي تواند براي كلاس زبان و كلاس بيزنس جا پيدا كند و ثبت نام كند يا بايد يكي دوماهي منتظر بماند
    ٢- مي شود اينترنتي ثبت نام كرد. و يا دوستي در مونترال ثبت نام يا پيش ثيت نام كند قبل از امدن به انجا
    ٣- اگر از كلاس بيزنيس و با كمك وام استفاده شود در پاييز ايا مي شود در ترم زمستان هم در دانشگاه ثبت نام كرد و از وام و بورس استفاده نمود
    ٤- اگر كسي مثل ما كارشناسي ارشد دادر و بخواهد يك دوره ي تمام وقت يك ساله ي ديپلم يا شش ماهه سرتيفيكت در دانشگاه بگذراند وام و بورس به او تعلق مي گيرد
    ٥- گذراندن دوره زبان و بيزنس در پاييز و گرفتن كمك هزينه در هردو مغايرتي مشغول به تحصيل شدن و گرفتن وام و بورس در زمستان ندارد
    ممنون دوستان از پاسخ دادن و در اختيار گذاشتن تجربيات

Local Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط golizad نمایش پست ها
    سلام دوستان خوب
    ١- اگر كسي اوايل اكتبر لند مي كند مي تواند براي كلاس زبان و كلاس بيزنس جا پيدا كند و ثبت نام كند يا بايد يكي دوماهي منتظر بماند
    ٢- مي شود اينترنتي ثبت نام كرد. و يا دوستي در مونترال ثبت نام يا پيش ثيت نام كند قبل از امدن به انجا
    ٣- اگر از كلاس بيزنيس و با كمك وام استفاده شود در پاييز ايا مي شود در ترم زمستان هم در دانشگاه ثبت نام كرد و از وام و بورس استفاده نمود
    ٤- اگر كسي مثل ما كارشناسي ارشد دادر و بخواهد يك دوره ي تمام وقت يك ساله ي ديپلم يا شش ماهه سرتيفيكت در دانشگاه بگذراند وام و بورس به او تعلق مي گيرد
    ٥- گذراندن دوره زبان و بيزنس در پاييز و گرفتن كمك هزينه در هردو مغايرتي مشغول به تحصيل شدن و گرفتن وام و بورس در زمستان ندارد
    ممنون دوستان از پاسخ دادن و در اختيار گذاشتن تجربيات
    کلاس ثبت نام کردن به این راحتی نیست هر کس میاد دو ماه تو صف ، برای ثبت نام برگه لندینگ و سی اس کیو لازمه
    کلاس ها نباید با هم باشه

دوستان
    من جاهای دیگر پرسیدم ولی اگز کسی اطلاعات دقیق یا سورس داره مرا راهنمایی کند:
    من از طریق فدرال سپتامبر می آیم ولی پذیرش کونکوردیا دارم و می خواهم برم مونترال ولی لند در اتاوا.
    1)این کار قانونی است یا غیر قانونی؟
    2)برای ورود و استفاده از امکانات کبک باید مدرک دیگری بگیرم و یا کاری کنم؟
    3)برای کارت هم می خواهم ادرس مونترال بدهم؟میشه؟(با توجه به مهاجرت از فدرال)
    ممنون

Local Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza1359 نمایش پست ها
    دوستان
    من جاهای دیگر پرسیدم ولی اگز کسی اطلاعات دقیق یا سورس داره مرا راهنمایی کند:
    من از طریق فدرال سپتامبر می آیم ولی پذیرش کونکوردیا دارم و می خواهم برم مونترال ولی لند در اتاوا.
    1)این کار قانونی است یا غیر قانونی؟
    2)برای ورود و استفاده از امکانات کبک باید مدرک دیگری بگیرم و یا کاری کنم؟
    3)برای کارت هم می خواهم ادرس مونترال بدهم؟میشه؟(با توجه به مهاجرت از فدرال)
    ممنون
    برای استفاده از امکانات کبک باید سی اس کیو داشته باشی
    شهریه دانشگاه هم کمتر میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط hiver نمایش پست ها
    برای استفاده از امکانات کبک باید سی اس کیو داشته باشی
    شهریه دانشگاه هم کمتر میشه
    برای سی اس کیو باید چیکار کرد؟با سین نامبر فرق داره؟با سی اس کیو کبکی به حساب می آییم ؟دانشگاه 3 حالت داره 1)کانادایی کبکی 2)کاندایی غیر کبکی و3)غیر کانادایی

Junior Member

برای سی اس کیو باید چیکار کرد؟با سین نامبر فرق داره؟با سی اس کیو کبکی به حساب می آییم ؟دانشگاه 3 حالت داره 1)کانادایی کبکی 2)کاندایی غیر کبکی و3)غیر کانادایی
    دوست عزیز ما هم اتاوا لند کردیم و بعد به مونترال اومدیم . بدون داشتن سی اس کیو ، فقط با ارایه مدارک اجاره ، بیمه و مدارک مشابه دیگری(که ثابت کنه شما مقیم کبک هستید ) از امکاناتی مثل شهریه دانشگاه برای افراد کبکی، کلاس فرانسه و ... تونستیم استفاده کنیم . شما شرایط استفاده از شهریه کبکی را در سایت دانشگاه مربوطه می تونید پیدا کنید. ظاهرا شما اگر در مدتی کمتر از یک (شاید هم سه ) ماه پس از لندینگ به کبک نقل مکان کنید می تونید بدون سی اس کیو از امکانات اینجا استفاده کنید.

Local Moderator

برای اجاره ماشین کسی جایی را میشناسه که قیمش خوب باشه؟

دوستان
    مناسبترین محدوده برای زندگی(لحاظ دسترسی،هزینه اجاره،نزدیکی جهت کاهش هزینه رفت وآمد) برای دانشجوی کونکوردیا کجاست.؟دانشگاه در شهر مونترال در خیابان RUE GUY&CATHERIN O قرار دارد.

Local Moderator

دوستان
    مناسبترین محدوده برای زندگی(لحاظ دسترسی،هزینه اجاره،نزدیکی جهت کاهش هزینه رفت وآمد) برای دانشجوی کونکوردیا کجاست.؟دانشگاه در شهر مونترال در خیابان RUE GUY&CATHERIN O قرار دارد.
    اگر کارت مترو نمی خواهید بگیرید همون اطراف اجاره استودیو 800 ، من خودم از ساختمونهای اونجا خوشم نمیاد پر از حیون خانگی که سر و صدا میکنند، شلوغی خیابان ، کثیفی ساختمونها، .....
    اگر بخوای کارت مترو بگیری شرق استودیو 450 ، تو کت دو نژ 600 ، کارت مترو 82 دلار
    بستگی به خودتون داره جای شلوغ دوست داشته باشید یا نه
    قیمتها هم تقریبی گفتم

ApplyAbroad Guru

دوستان
    همانطور که دوستمان گفتند cote des neiges را بگیرید به سمت بالا بروید از شربروک به بعد آپارتمانهای دانشجویی با قیمت مناسب پیدا میکنید. دور و بر خود دانشگاه معمولا گرانتر است.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)