صفحه 168 از 191 نخستنخست ... 68118158159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,671 تا 1,680 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

Member Ameri19 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Colorado State University

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط farnaz8131604 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه سوال داشتم، میخواستم بدونم همسر من با ویزای F2 هم باید واکسنها رو بزنه و برگه اشو دریافت کنه؟
    سلام،

تا جایی که میدونم بله باید بزنند مخصوصا اگر on-campus زندگی کنید. بهترین کار اینه که یک ایمیل به دانشگاه بزنید تا دقیقتر راهنمایی تون کنن. منتهی حتی اگه گفتن نیازی نیست به نظر من برای سلامتی خودشون هم که شده بزنن حتما.

موفق باشید
    What doesn't kill you makes you stronger

Member Seigneur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management - UNL

نقل قول نوشته اصلی توسط emeliano نمایش پست ها
    دوستان من یدونه MMR دیروز در مرکز بهداشت زدم (از بچه های دانشگاه پرسیدم مثل اینکه دانشگاه 80 دلار میگیره برای MMR!! ایران رایگان میزنه)
    الان توی فرم مخصوص دانشگاه که باید پر شه جای دوتا تاریخ گذاشته برای MMR. میگم یه ماه دیگه برم یه MMR دیگه بزنم اشکالی داره؟! دکتر مکتر تو فامیلتون دارید میپرسید برام؟
    سلام
    من امروز از انستیتو پاستور پرسیدم. گفتن که بین این 2 تا واکسن باید حداقل 30 روز وقت باشه، حالا مثلا چندین سال هم شد اشکال نداره. من خودم یکیش رو سال 1994 زدم و یکیش رو هم سال 2003 و از نظر اونا OK بود.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    NCSU/Physics

نقل قول نوشته اصلی توسط ILU نمایش پست ها
    با تشکر از پاسختون
    بله فکر کنم توی دبیرستان زده باشم ولی دانشگاه ما گفته سرخک رو باید دو دوز زده باشید. دوگانه شامل سرخک بوده؟ اگه نه من باید یه دوز دیگه سرخک بزنم؟
    کزاز و دیفتری رو هم دانشگاه گفته باید توی 10 سال اخیر a Td Booster دریافت کرده باشید که من دریافت نکردم یعنی اینطور که شما میگین قبل دبیرستان زدم ولی الان باید دوباره بزنم.
    بله Measles سرخک هست که تو واکسن ۲گانه یا همون MR وجود داشته. واکسن ۳گانه اریون رو هم شامل می‌شه

بله دورهٔ واکسن کزاز دیفتری ۱۰ سال یکبار هست که معمولان انتظار میره به این صورت بزنیم: ۴ سالگی، ۱۴ سالگی، ۲۴ سالگی. اون واکسن که آقایون قبل سربازی یا خانمها قبل ازدواج میزنن مثلا برای همین ۲۴ سالگی هست.
    این واکسن رو انستیتو پاستور تهران رایگان می‌زنه. از هلال احمر شهر‌های دیگه به اطلاعم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط roxi_M نمایش پست ها
    با سلام خسته نباشيد. من ٢١ جولاي نوبت مصاحبه از سفارت ارمنستان دارم و ويزام هم از نوع مهاجرت به امريكا هست اولا ميخواستم بدونم كه ايا براي وقت مصاحبه هزينه اي بايد بدم؟ هيچ كجا صحبتي از اين موضوع نشده فقط تو يكي دوتا از سايت ها خوندم و كنجكاو شدم. دوما در مورد واكسنهايي كه بايد بزنم هيچ كجا گفته نشده كه براي ويزا مهاجرت دقيقا چه واكسن هايي لازمه كه سفارت ازم ميخواد و كدوم هاش رو ميتونم تو ايران بزنم؟ ممنون ميشم اگه جواب سوالام رو بديد.
    چرا هیچکس جواب سوال منو نمیده؟؟من ویزام دانشجویی نیست که برم تو سایت دانشگاه نگاه کنم میخوام بدونم واسه ویزای مهاجرتی سفارت چه واکسن هایی رو ازم میخواد؟ الان هم زنگ زدم پاستور جواب درستی ندادن.گفت چون یک ماه بیشتر اینجا نیستی MMR رو نمیتونی بزنی ولی تو سایت سفارت نوشته بود اگه دوز اول رو هم زده باشید قابل قبوله.گفت واکسن خاصی نمیتونم بزنم ولی کلا 200 300 تومن برا کارت زرد همرام باشه. اخه من شهرستان هستم نمیتونم که الکی برم تهران اینقد هم پول بدم واسه هیچی که هیچ واکسنی نزنم! خواهشا یکی بگه من چیکاد باید بکنم؟؟

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط roxi_M نمایش پست ها
    چرا هیچکس جواب سوال منو نمیده؟؟من ویزام دانشجویی نیست که برم تو سایت دانشگاه نگاه کنم میخوام بدونم واسه ویزای مهاجرتی سفارت چه واکسن هایی رو ازم میخواد؟ الان هم زنگ زدم پاستور جواب درستی ندادن.گفت چون یک ماه بیشتر اینجا نیستی MMR رو نمیتونی بزنی ولی تو سایت سفارت نوشته بود اگه دوز اول رو هم زده باشید قابل قبوله.گفت واکسن خاصی نمیتونم بزنم ولی کلا 200 300 تومن برا کارت زرد همرام باشه. اخه من شهرستان هستم نمیتونم که الکی برم تهران اینقد هم پول بدم واسه هیچی که هیچ واکسنی نزنم! خواهشا یکی بگه من چیکاد باید بکنم؟؟
    شما هر شهرستانی باشید مشکلتون با نزدیکترین مرکز بهداشت (خانه بهداشت) و مرکزهلال احمر حل میشه. نیازی به رفتن به تهران نیست. تازه خانه بهداشت شهرستانها خیلی از واکسن ها رو رایگان میزنه اما تهران پول میگیرن میزنن!
    اگه واکسن هارو زده باشی میبری مرکز هلال احمر سه سوته برات وارد میکنن و یه مهرم میزنن برات (یه کارت زرد بین المللی هم بهت میدن که گرچه دانشگاه اونو ازت نمیخاد و فقط فرم خودشون رو میخاد اما محض احتیاط و برای سوابق خودت بگیرش)
    مثلا واکسن های مهم برای دانشگاه ما این چهارتاست:
    * MMR (سرخک-سرخجه-اوریون): دو دوز با فاصله حداقل سی روز (مرکز بهداشت شهرستانمون رایگان زد)
    * هپاتیت B: سه دوز با فواصل سی روز و سه ماه (من 11 سال پیش زده بودم دانشگاه گفت نمیخاد دوباره بزنی همون کافیه. کارتش رو داشتم. اما مرکز هلال احمر میزنه اینو)
    * مننژیت چهارگانه (فرق داره با مننژیت سربازی اون دوگانه ست): یک دوز (45 هزار تومن مرکز هلال احمر شهرستانمون زد. باید 10 نفر جمع شه تا بزنن. چون پکش 10تاییه. شماره موبایل گرفت 5 روز بعد زنگ زدن گفتن فلان ساعت بیاین. زدن و یه کارت زرد بین المللی رایگان هم دادن که توش تاریخ واکسن رو نوشتن)
    * تست سل پوستی (اینو دنبالشم ببینم کجا میزنن) این واکسن فقط برای اونایی که میخان توی خوابگاه های دانشگاه باشن اجباری بود.
    شما چون به قول خودت ویزات دانشجویی نیست این چهارتا واکسن رو علی الحساب دنبالش باش.

Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی تجزیه دانشگاه صنعتی شریف

شما هر شهرستانی باشید مشکلتون با نزدیکترین مرکز بهداشت (خانه بهداشت) و مرکزهلال احمر حل میشه. نیازی به رفتن به تهران نیست. تازه خانه بهداشت شهرستانها خیلی از واکسن ها رو رایگان میزنه اما تهران پول میگیرن میزنن!
    اگه واکسن هارو زده باشی میبری مرکز هلال احمر سه سوته برات وارد میکنن و یه مهرم میزنن برات (یه کارت زرد بین المللی هم بهت میدن که گرچه دانشگاه اونو ازت نمیخاد و فقط فرم خودشون رو میخاد اما محض احتیاط و برای سوابق خودت بگیرش)
    مثلا واکسن های مهم برای دانشگاه ما این چهارتاست:
    * MMR (سرخک-سرخجه-اوریون): دو دوز با فاصله حداقل سی روز (مرکز بهداشت شهرستانمون رایگان زد)
    * هپاتیت B: سه دوز با فواصل سی روز و سه ماه (من 11 سال پیش زده بودم دانشگاه گفت نمیخاد دوباره بزنی همون کافیه. کارتش رو داشتم. اما مرکز هلال احمر میزنه اینو)
    * مننژیت چهارگانه (فرق داره با مننژیت سربازی اون دوگانه ست): یک دوز (45 هزار تومن مرکز هلال احمر شهرستانمون زد. باید 10 نفر جمع شه تا بزنن. چون پکش 10تاییه. شماره موبایل گرفت 5 روز بعد زنگ زدن گفتن فلان ساعت بیاین. زدن و یه کارت زرد بین المللی رایگان هم دادن که توش تاریخ واکسن رو نوشتن)
    * تست سل پوستی (اینو دنبالشم ببینم کجا میزنن) این واکسن فقط برای اونایی که میخان توی خوابگاه های دانشگاه باشن اجباری بود.
    شما چون به قول خودت ویزات دانشجویی نیست این چهارتا واکسن رو علی الحساب دنبالش باش.
    اون تست سل رو دانشگاه ما گفت از خارج از آمریکا قبول نمیکنن و باید همونجا تست بدیم. چند تا سوال دارم:
    1.دانشگاه ما ظاهرا فقط همون دوتا mmr رو میخواد آیا همه دانشگاهها همه این چهارتا رو میخواد؟ یعنی ممکنه من اشتباه کنم؟
    2. این فرم دانشگاه رو باید خودمون پر کنیم یا هلال احمر؟
    3.من یادم نیست که قبلا زدم یا نه. چیکار کنم؟ اگه دوباره هر دوبار رو بزنم ضرر نداره؟ میگن یه آزمایش میگیرن ببینن زدی قبلا یا نه خوب این آزمایشو همون هلال احمر میگیره؟ هزینش چقدره؟!
    ویرایش توسط maryammaryam20 : June 17th, 2015 در ساعت 05:23 PM
    توقف فعالیت تا رسیدگی به اعتراض کاربر فرهیخته emeliano!!!
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...=1#post2015891

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط maryammaryam20 نمایش پست ها
    اون تست سل رو دانشگاه ما گفت از خارج از آمریکا قبول نمیکنن و باید همونجا تست بدیم. چند تا سوال دارم:
    1.دانشگاه ما ظاهرا فقط همون دوتا mmr رو میخواد آیا همه دانشگاهها همه این چهارتا رو میخواد؟ یعنی ممکنه من اشتباه کنم؟
    2. این فرم دانشگاه رو باید خودمون پر کنیم یا هلال احمر؟
    3.من یادم نیست که قبلا زدم یا نه. چیکار کنم؟ اگه دوباره هر دوبار رو بزنم ضرر نداره؟ میگن یه آزمایش میگیرن ببینن زدی قبلا یا نه خوب این آزمایشو همون هلال احمر میگیره؟ هزینش چقدره؟!
    1. الزامات هر دانشگاهی متفاوته.
    2. فرم رو اکثر بچه های تهرانی میبرن پاستور براشون پر میکنه.
    3. به طور خاص میدونم اگه آنتی بادی هپاتیت بی رو داشته باشید، زدنش توصیه نمیشه. مننژیت هم معمولا دو ساله منقضی میشه و باید مجددا بزنید (گویا یه مدل 5 ساله هم داره) در مورد بقیه اطلاعی ندارم. این ها آزمایش خون هست که پزشک براتون مینویسه و باید آزمایشگاه، آزمایش بدید.

سلام
    کسی اطلاع داره آیا واکسن آبله مرغان در ایران هست یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Paradise4 نمایش پست ها
    سلام
    کسی اطلاع داره آیا واکسن آبله مرغان در ایران هست یا نه؟
    بله هست
    یه مرکز هست تو خیابان طالقانی تقاطع ولیعصر اونجا چند سال پیش بود ولی فکر کنم برای کودکان یا افراد خاص هست

Junior Member

دوستان من یدونه MMR دیروز در مرکز بهداشت زدم (از بچه های دانشگاه پرسیدم مثل اینکه دانشگاه 80 دلار میگیره برای MMR!! ایران رایگان میزنه)
    الان توی فرم مخصوص دانشگاه که باید پر شه جای دوتا تاریخ گذاشته برای MMR. میگم یه ماه دیگه برم یه MMR دیگه بزنم اشکالی داره؟! دکتر مکتر تو فامیلتون دارید میپرسید برام؟
    آقا شما کجا زدی؟ منم باید MMR و مننژیت بزنم همونجا برم بزنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)