«مسائلی که بدلیل سطح فعلی تفکر ما بوجود میآیند، نمیتوانند با همان سطح تفکر حل گردند .» انشتین
- تا حد ممکن پیغام خصوصی ندید، ولی اگه هم لازمه، لطفا لینک موضوع رو هم بفرستید.
سلام بر دوستان
کسی از برنامه ی CIMNE خبری نداره؟ نتایج امسالش اومده یا نه؟
ممنون
در صورت گرفتن پذیرش لطفاً اطلاعات خودتان را بخش "نتایج پذیرش" وارد کنید
فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی یا دریای بیكران ، زلال كه باشی ، آسمان در توست
نه برای من اینو ننوشته اما هرچی میل هم می زنم جواب نمی دن. نمی دونم امسال چرا دیر کردند.
شرمنده اشتباها حکم کلی دادم، فکر میکردم که کلا اگه کسی توی سوئد ویزای اقامت بالای یکسال داشته باشه قانونا اجازه کار هم داره اما الان که دوباره چک کردم دیدم این مسئله برای دانشجوهاست:
http://www.migrationsverket.se/info/165_en.html
البته خوبه که به سوئد منتقل بشه اما اونجا اطلاعات کافی در این مورد هست و بچه ها بحث کردند، میتونید کلا پاک کنید.
(در ضمن جملات خبری علامت سوال نمیخواستن که)
«مسائلی که بدلیل سطح فعلی تفکر ما بوجود میآیند، نمیتوانند با همان سطح تفکر حل گردند .» انشتین
- تا حد ممکن پیغام خصوصی ندید، ولی اگه هم لازمه، لطفا لینک موضوع رو هم بفرستید.
سلام به همه ی دوستان،
من برای برنامه ای که درخواست دادم نوشته که باید جواب ها رو Brussels هم تایید بکنه. قرار بود که Brussels تا 2 هفته تایید بکنه ولی بعد از دو هقته گفتند که چون تعداد بورسیه ها از 10 به 11 افزایش یافته است یه کم بیشتر طول می کشه. الان حدوده 2 هفته از این موضوع گذشته ولی باز هم هنوز جواب ندادند. من هم که بهشون میل زدم میل من هم جواب ندادند. خواستم ببینم کسی از دوستان هست که در برنامه ای که درخواست داده، Brussels تایید کرده باشد و آیا آنها هم به یه اینطور مسئله ای برخورد کرده اند؟
ممنونم
کسی نیست تو این زمینه راهنمایی بکنه؟
ممنون
ببینید دوست عزیز...
یه دلیل اینکه شاید کسی جواب نداده اینه که تعداد متقاضی ایرانی برای برنامه های اراسموس کم هست و خوب کمتر کسی از اون اطلاع داره و براش اپلای می کنه..به دلیل اینکه شرایط خاصی میخاد و تو هر رشته نیست...
بهتون توصیه می کنم تماس تلفنی داشته باشید...معمولا با ای میل دیر جواب میدن یا جواب درست و حسابی نمیدن...
روز خوش
سلام
من هم برای این دوره درخواست داده ام. خواستم ببینم می تونید لطف کنید و من رو به دوستتون لینک کنید.
My mail: mostafa.mousavi22@gmail.com
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)