صفحه 15 از 24 نخستنخست ... 56789101112131415161718192021222324 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 231

موضوع: راهنمایی و ایده دادن در نوشتن انواع Writing

پیش فرض پاسخ : راهنمایی و ایده دادن در نوشتن انواع Writing

سلام میشه کسی دقبق بگه که سوالای تیپ زیر رو چجوری باید پاسخ بدی؟ منظورم تعداد پاراگراف و اینکه هر پاراگراف باید شامل چی باشه؟ نتیجه گیری باید چی باشه؟

Some people prefer to develop a large social circle, whereas others prefer to have a few close friendships. Discuss the advantages of both. Then state which situation do you prefer and why

حالا اگه گفته بود مزایا و معایب هر دو طرف رو بگو چی؟

ممنون

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidasgari نمایش پست ها
    سلام میشه کسی دقبق بگه که سوالای تیپ زیر رو چجوری باید پاسخ بدی؟ منظورم تعداد پاراگراف و اینکه هر پاراگراف باید شامل چی باشه؟ نتیجه گیری باید چی باشه؟

Some people prefer to develop a large social circle, whereas others prefer to have a few close friendships. Discuss the advantages of both. Then state which situation do you prefer and why

حالا اگه گفته بود مزایا و معایب هر دو طرف رو بگو چی؟

ممنون
    سلام

در چنین مواردی باید هر دو حالت بیان شده حلاجی بشن و مزایا و معایب هرکدوم از دید شما تحلیل بشن...
    در پاراگراف اول کلیت مسئله باید تحلیل بشه و دو رویکرد مطرح شده به صورت خلاصه و البته paraphrased بیان بشن...
    در پاراگراف های دو و سه مورد pros و cons مربوط به رویکرد اول باید تحلیل بشه... پاراگراف های چهار و پنج هم مربوط به همین موارد درباره مورد دوم هستند...
    در پاراگراف آخر کارکردهای خیلی bold و مهم هرکدوم رو (که می تونند مثبت یا منفی باشند) بیان کنید و نهایتا بدون جانبداری اساسی، با ذکر علت نظری هم در مورد اینکه کدوم راه بهتر هست بدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

میشه لطف کنید دو دلیل در موافقت یا مخالفت با این جمله بیارید:
    Educating children is a more difficult task than before because children spend too much time on cell phones, online games, and social networking Web sites.

خیلی ممنون
    Take The First Step in Faith.You Don't Have To See The Whole Staircase,Just Take The First Step
    Success And Happiness are The Progressive Realization of a Worthy Goal or ideal

نقل قول نوشته اصلی توسط everafter نمایش پست ها
    میشه لطف کنید دو دلیل در موافقت یا مخالفت با این جمله بیارید:
    Educating children is a more difficult task than before because children spend too much time on cell phones, online games, and social networking Web sites.

خیلی ممنون
    مخالف
    1- بچه ها امروزه بیشتر با اینترنت سروکار دارن، در نتیجه با استفاده از منابع اینترنت، اطلاعاتشون زیاد میشه که کار اموزش اونها اسون تر میشه
    2- به دلیل رقابت در جامعه و بین خانواده ها و حتی بچه ها، بچه ها تلاش بیشتری میکنن که جز بهترین ها باشن، پس این تلاش کار اموزش رو اسون میکنه
    3- خانواده ها امروزه بیشتر به فکر بچه ها هستن مثلا اونارو توی کلاسهای فوق برنامه ثبت نام میکنن که این خودش کار آموزش رو اسون میکنه
    4- چیزهایی که باعث از بین رفتن تمرکز میشه مثل شبکه های اجتماعی و تلفن همراه و ... به راحتی با مدریت خانواده به ابزار سودمند تبدیل میشن

موفق باشید

Junior Member

سلام ممنون میشم جواب منو بدین..
    در مورد رایتینگ وقتی انتخاب بین دو مورد هست در هر پاراگراف مثلا باید بگیم اولی اوکیه به اید دلیل ولی دومی اینو نداره؟ یا فقط ساپورت انتخاب اول کافیه و نیازی به اشاره به مورد دوم نسیت؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ghafooor نمایش پست ها
    سلام ممنون میشم جواب منو بدین..
    در مورد رایتینگ وقتی انتخاب بین دو مورد هست در هر پاراگراف مثلا باید بگیم اولی اوکیه به اید دلیل ولی دومی اینو نداره؟ یا فقط ساپورت انتخاب اول کافیه و نیازی به اشاره به مورد دوم نسیت؟
    سلام.اگر فقط انتخاب باشه بله یک مورد رو انتخاب میکنید و اون رو بسط میدید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Matinking نمایش پست ها
    سلام

در چنین مواردی باید هر دو حالت بیان شده حلاجی بشن و مزایا و معایب هرکدوم از دید شما تحلیل بشن...
    در پاراگراف اول کلیت مسئله باید تحلیل بشه و دو رویکرد مطرح شده به صورت خلاصه و البته paraphrased بیان بشن...
    در پاراگراف های دو و سه مورد pros و cons مربوط به رویکرد اول باید تحلیل بشه... پاراگراف های چهار و پنج هم مربوط به همین موارد درباره مورد دوم هستند...
    در پاراگراف آخر کارکردهای خیلی bold و مهم هرکدوم رو (که می تونند مثبت یا منفی باشند) بیان کنید و نهایتا بدون جانبداری اساسی، با ذکر علت نظری هم در مورد اینکه کدوم راه بهتر هست بدید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
    من عذر میخوام که روی کامنت یه قدیمی فزوم کامنت میگذارم. ولی میگم که آیندگان بدونند. در مورد سوالی که دوستمان گفتند و راهکاری بسیار عملی که بهشون پیشنهاد دادین، فقط باید بگم که در مورد پاراگراف نهایی لازم نیست ایشان در نقطه ای بی طرفانه و از موضعی objective حتما داوری کنند(این تفائت انشا تافله با انشا gre). همانطور که مشخصا خود سوال هم میگه طرف میتونه نهایتا از منظر شخصیش هم داوری کنه. در واقع انشا تافل نظر فرد رو میخواد و شبیه انشا اول gre است. اما در انشا دوم gre ایستکه شخص باید از منظری منطقی و objective امر قضائت رو انجام بده. پس در اون انشا گذایی تافل، این دوستمون میتونه زاویه اول شخص رو به قلمش بده و نگران کاهش نمره از این جهت، دستکم، نباشه.
    بازم عذر میخوام اگه جسارتی کردم.
    Whatever doesn't kill you simply makes you Stranger

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    الکترونیک دانشگاه تهران

سلام به همه ی دوستان
    خسته نباشید
    چند تا رایتینگ نمره بالا که توسط ETS منتشر شده رو بررسی کردم و یه سری قالب و عبارات تکراری از متنشون بیرون کشیدم
    به سه بخش کلی تقسیم کردم: پاراگراف اول(مقدمه)، بدنه ی متن(دلایل و مثالها)، و نتیجه گیری. میتونه بهتون کمک کنه
    میتونه بهتون ایده هایی بده، به من که خیلی کمک کرد و همچنان مرورش برام مفیده (خصوصا! اینکه فقط دو صفحه س!).

http://www.mediafire.com/download/4v...templates.docx

Junior Member

سلام دوستان میشه در مورد این موضوع ایده بدید؟ دو یا سه دلیل در موافقت در رد یا تایید موضوع.
    immigration to be or not to be

Junior Member

سلام دوستان . من یک کم تو stucture writing Toefl مشکل دارم . میشه 4 تا 3 مثال اورد که نصف Agree و نصف disagree باشی ؟ یا کلا نظرتو قطعی بگی. ممنون
    ویرایش توسط negin5880 : June 16th, 2015 در ساعت 05:07 PM

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)