صفحه 39 از 307 نخستنخست ... 29303132333435363738394041424344454647484989139 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 381 تا 390 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط amincds نمایش پست ها
    با سلام

۱- دانشگاه لیسانس: دانشگاه شیراز |رشته تحصیلی:مهندسی عمران-عمران|معدل :13.86(کلا اونجا معدلا پایین بود)
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس: دانشگاه تهران-دانشکده مهندسی عمران| رشته تحصیلی:مهندسی عمران-محیط زیست|معدل:18.93(معدل اول رشته)
    رشته فوق لیسانس همزمان : MBA دانشکده فنی دانشگاه تهران | معدل 17.34
    ۳- نمره زبان: هنوز امتحان نداده ام، تافل حدود 100. ریدینگ لیسنیگ:27 رایتینگ:25 اسپیکینگ:23
    ۴- نمره (GRE هنوز امتحان نداده ام. حدود 320 با کوانت بالای 168
    ۵- دو ISI و یک داخلی شفاهی(جزء 10 مقاله برگزیده کنفرانس). مقالات ISI در مرحله ریویو هستند(سابمیت شده ،ریجکت نشده و اولین ریویو را گرفته اند)
    ۶- دو سال سابقه کار در پروژه های پژوهشی ملی - در موسسه آب دانشگاه تهران همراه با تاییده این مرکز
    ۷- دانشگاه های 1-50 آمریکا
    ۸- مدیریت محیط زیست، همزیستی با تغییر اقلیم، تغییراقلیم
    ۹- فال 2017
    ۱۰- دستیاری استاد در 4 درس لیسانس(دانشگاه شیراز) و 3 درس فوق لیسانس(دانشگاه تهران)-دوره دو ماهه کارآموزی در کشور صربستان مرتبط با محیط زیست همراه با ریکامندیشن استاد دانشگاه بلگراد|نفر اول مسابقات ملی رباتیک دانش آموزی|دانش آموز ممتاز مدارس سمپاد|نفر اول المپیادهای آزمایشگاهی شیمی|سه سال سابقه کار مرتبط با مهندسی عمران در شرکت های بزرگ ایران
    سلام دوست عزیز
    نمره لیسانستون پایینه (متأسفانه این توجیهات برای اونها ارزشی نداره )
    اما این مورد در کنار سایر پوئن های مثبت رزومتون قابل چشم پوشیه. (البته با درنظر گرفتن فرضیات گفته شده درمورد نمره تافل و GRE)
    با توجه به این موارد برای رنک 50-100 به طور حتم و برای 1-50 به احتمال قوی شانس پذیرش دارید.
    موفق باشید
    ...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...

رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط fanif نمایش پست ها
    مرسی، به عنوان سوال آخر(چون تو این پست بحث دکتری رو آوردین میگم): الان دنبال پذیرش دکتری نیستم البته ارشد مواد رو دارم ولی واسه یه ارشد دیگه(مکانیک) میخوام اقدام کنم. کماکان راهنمایی های قبلی به قوتش میمونه؟
    دوست عزیز یه تافل بالای 100 و GRE بالای 320 شانس شما رو تو پذیرش و گرفتن فاند خیلی بالا می بره.
    گرچه اساتید برای دانشجوهای ارشد سخت تر فاند میدن اما رزومه شما به طور قابل توجهی رقابتیه و شانس خوبی دارید.
    اما همچنان توصیه می کنم که موقع اپلای از رنک های پایین تر هم انتخاب کنید (محض احتیاط)
    موفق باشید

رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط zaxscd نمایش پست ها
    1- دانشگاه فردوسی مشهد+ علوم اجتماعی +16.20
    2- دانشگاه تهران+ جامعه شناسی + 19.12
    3- تافل 92
    4- GRE 310
    5- مقاله خارجی 3 عدد ISI در هند. 1 عدد Elsvier
    6- دو مقاله کنفرانس خارجی به صورت سخنرانی در لهستان و اسپانیا. یک مقاله کنفرانس داخلی
    7- سابقه 6 سال کار در آموزش و پرورش به عنوان معلم علوم اجتماعی
    8- علایق: جامعه شناسی سیاسی، جامعه شناسی شهری
    9- کار در عرصه خبرنگاری/ رتبه دوم جشنواره عکاسی دانشگاه/ بازیگری تئاتر/ قهرمان دومیدانی 3000 متر دانشگاه های کشور/ عضویت در انجمن جامعه شناسان ایران حدود 5 سال
    / گذراندن بیش از 40 ساعت وورک شاپ های مرتبط با رشته
    10- دانشگاه مورد نظر هاروارد یا استنفورد یا ... فول فاند
    با سپاس
    دوست عزیز
    پیش از هرچیز به شما بابت این رزومه متنوع و قوی تبریک میگم. خدا قوت
    اما بیاییم با واقعیت ها روبرو بشیم:
    معدل کارشناسی و نمره GRE شما چندان با بلندپروازیهایتان تطابق نداره!
    نمره تافل شما هم احتمالن حداقل دانشگاه را برای پذیرش داره اما چندان چشمگیر نیست.
    به هر حال با دوستان هم رشته ای مشورت کنید، چرا که مسلمن اونها دقیقتر راهنماییتون می کنن.
    تماس با اساتید را نیز فراموش نکنید.
    موفق باشید

رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط rooh2015 نمایش پست ها
    با سلام.ممنون میشم راهنمایی کنید چه رنکی سرچ کنم و چه شانسی دارم
    لیسانس- دانشگاه آزاد تهران-14.88
    ارشد-خواجه نصیر طوسی-17.53
    نمره تافل-100
    gre general- احتمالا بالای 300
    یک مقاله آی اس آیjournal of heterocycle compouds
    یک سمینار داخلی
    رشته مورد نظر:دکتری شیمی آلی
    آمریکا و کانادا
    2 سال سابقه ی کاری در صنعت داروسازی روغن خودرو
    نفر اول گروه آلی در دوره ی ارشد
    نیاز به پذیرش با فاند
    سلام دوست عزیز
    معدل لیسانستون پایینه؛ پس سعی کنید گامی را که در شرف برداشتنش هستید (آزمون GRE)، با قدرت بردارید.
    در مورد بند 4 (GRE General) چرا "احتمالا"؟! با توجه به نمره تافل و سایر موارد رزومه، شما حتمن بالای 300 میشید؛ مهم اینه چقدر بالای 300 میارید. پس تمام سعیتون رو به کار ببندید.
    بدون مشخص بودن نمره GRE نمیشه نظر قطعی داد پس در این مرحله تمام تمرکزتون روی آزمون GRE باشه و فعلن ذهنتون رو درگیر رنک دانشگاه مقصد نکنید.
    رزومه شما تا اینجا به اندازه کافی خوب هست که برای رنک های زیر 100 شانس داشته باشید.
    موفق باشید

Junior Member

سلام
    من چون نظرات متضاد (نه متفاوت) دادن بچه ها گفتم جامعه آماری مو بزرگ کنم :\
    لطفأ نظر بدید:
    1-صنعتی شیراز برق مخابرات 17.16

2-دانشگاه تهران برق مخابرات (ترم2 هستم معدل 12میخوام انصراف بدم به هدف direct phd البته نصف کلاس زیر 14 شدن :|)
    3-شاید95-100
    4-نمیدونم
    5-ندارم
    6-دوره کارآموزی مرتبط با گرایش
    7- تا 50 امریکا direct phd واگر ارشد بافاند پیدا کنم تا100آمریکا یا کانادا
    8-برق مخابرات یا مهندسی پزشکی
    9- بهار یا پائیز 16
    10-TA سه درس در کارشناسی/RA/استعداد درخشان کارشناسی/پذیرش ارشد دانشگاه تهران/رتبه اول مسابقات آزمایشگاهی کامپیوتر

Senior Member hirt-01 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mining engineering, Urmia University

البته سوال من جنبه شانس پذیرش نداره ولی به هر حال رزومه ام رو مینویسم:

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : مهندسی معدن - دانشگاه ارومیه - معدل: 17.48 - شاگرد اول
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارت‌ها): تافل 100 - R:28 - L:24 - S:23 - W:25
    4- GRE: 321 : (158 Verbal/163 Quantitative/3 Writing
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی: ندارم
    ۶- سابقه کار مرتبط: دو ترم TAیه درس تخصصی مهم
    ۷- دانشگاه های مورد نظر : دانشگاه خاصی مد نظرم نیست ولی دکترا مستقیم اپلای می کنم.
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه
    ۹- نیم‌سال مورد نظر: فال و بهار 2016
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه)

پارسال اپلای کردم (برای مستر ) که همان طور که تو امضام میبینید به جز یه دانشگاه اروپایی از هیچ جا 1 دلار هم فاند نگرفتم! میخوام این دانشگاه اروپایی رو ثبت نام بکنم و برم، تا بتونم از استادای اونجا استفاده بکنم و یه مقاله بدم.
    برای 2016 میخوام دوباره دکترای مستقیم اپلای بکنم.

چند تا سوال داشتم:

1- موقع ایمیل زدن به استادا/اپلای کردن/ SOP نوشتن بگم که در حال حاضر ارشد میخونم و میخوام نصف کاره ولش کنم بیام برای دکترا اونجا یا خیر؟
    2- منتظر بشم یه مقاله چاپ بکنم بعد اپلای بکنم یا هر طوری شده برای فال 2016 اپلای بکنم و نزارم برای بهار 16 بمونم؟
    3- این بار گروه های ژئوتکنیک دپارتمان های عمران رو میخوام بیشتر در نظر بگیرم. پارسال یه دونه ژئوتکنیک اپلای کردم و بقیه همشون معدن بودن. 2016 همه رو دکترا مستقیم بزنم یا چند تا مستر هم اپلای بکنم؟

با تشکر
    خوب میریم که داشته باشیم اپلای دکترا برای فال 17 یا 18
    Resume: BSc: From Urmia Uni,17.59/20; MSc GPA: From Uni of Bologna, 28.2/30; GRE(Q163/V158/AWA3) ; iBT:100 (have to take it agian!); 0 publication ; PhD Applicant

Junior Member

1. صنعتی شریف- مهندسی نفت- 14.06
    2.صنعتی شریف- ام بی ای- 18.25
    3. تافل 116
    4. gre (163/170/5)
    5. مقاله ندارم
    6. به همراه استادم به مدت یکسال کارهای مربوط به استراتژی انجام دادم
    7. دانشگاه های موردنطرم فقط دانشگاه های امریکا هستش تو ایالت کالیفرنیا
    8. مدیریت استراتژی , public policy-
    9.برای ترم بهار 2016
    10. چاپ مقالات مختلف در مرتبط با استراتژی و حوزه نفت در روزنامه های دنیای اقتصاد وقانون، دستیار اموزشی 3 درس استراتژی_ استراتژی پیشرفته- مدیریت منابع انسانی در دانشگاه شریف و ترجمه کتاب گرنت استراتژِی به همراه استاد این درس
    میخواستم بدونم شانس قبولی من تو چه دانشگاههای امریکا بیشتر هستش و مقدار فاند احتمالی که بتونم بگیرم چقدر هستش؟

شرایطتون خیلی خوبه اما برای نظر دادن دوستان این رشته بیشتر میتونن کمک کنن اما نکته ای که از هکین الان در نظر داشته باشید بخاطر لیسانستون و مقالاتی که در روزنامه دادین در صورتی که در اینترنت جیزی از شما در مورد نفت و ... باشه با تقریب خوبی باید بیخیال آمریکا باشید، پس نه اینکه فقط آمریکا و اونم فقط کالیفرنیا. سعی کنید کشورهای مختلف اپلای کنید که بعدا موقع ویزا گرفتن حسرت نخورید ( دوستی دارم که دانشگاه رایس دکتری نفت میخوند بعد از دو سال برگشت ایران و به عنوان دانشجوی ریترنینگ باز رفت سفارت، این دفعه ریجکت شد و نتونست برگرده!!!)

نقل قول نوشته اصلی توسط cambiz نمایش پست ها
    1. صنعتی شریف- مهندسی نفت- 14.06
    2.صنعتی شریف- ام بی ای- 18.25
    3. تافل 116
    4. gre (163/170/5)
    5. مقاله ندارم
    6. به همراه استادم به مدت یکسال کارهای مربوط به استراتژی انجام دادم
    7. دانشگاه های موردنطرم فقط دانشگاه های امریکا هستش تو ایالت کالیفرنیا
    8. مدیریت استراتژی , public policy-
    9.برای ترم بهار 2016
    10. چاپ مقالات مختلف در مرتبط با استراتژی و حوزه نفت در روزنامه های دنیای اقتصاد وقانون، دستیار اموزشی 3 درس استراتژی_ استراتژی پیشرفته- مدیریت منابع انسانی در دانشگاه شریف و ترجمه کتاب گرنت استراتژِی به همراه استاد این درس
    میخواستم بدونم شانس قبولی من تو چه دانشگاههای امریکا بیشتر هستش و مقدار فاند احتمالی که بتونم بگیرم چقدر هستش؟
    دوستان عزیز لطفا اگه جواب دوستان واستون مفید بوده حتما بهش امتیاز مثبت بدید تا بقیه دوستان بتونن به پاسخ های اون فرد بیشتر اعتماد کنن. با تشکر!

Junior Member

سلام دوستان
    لیسانس- دانشگاه دولتی شهرستان- 15.44(WES 3.15/4)
    ارشد-دانشگاه دولتی شهرستان- 16.90(WES 3.72/4)
    IELTS- 5.5
    GRE- Q159- V138- w2.5
    یک مقاله در یک ژورنال معتبر آمریکایی در رشته ام، یکی دیگه هم دارم آماده می کنم+ 1 مقاله کنفرانس داخلی
    رشته مورد نظر:دکترای مهندسی عمران یا مستر هوافضا
    آمریکا و کانادا
    3 سال سابقه ی کاری در رشته خودم که عمران هست (شامل 1 سال طراحی و محاسبات در یک شرکت مشاور+ 1 سال تدریس در دو دانشگاه+ 15 ماه کار نظارتی در پروژه)
    زمینه تحقیقاتی Structural Health Monitoring
    اضافه می کنم برای GRE و IELTS به علت ساعت کاری بالا متاسفانه نتوانستم وقت بگذارم. به نظر شما علاوه بر IELTS، آزمون GRE رو هم تکرار کنم؟
    البته یه پذیرش از یک کشور دیگه برای Spring 2016 دارم و یه استادی از کمبریج هم تازگیا ok داده اما بدون فاند متاسفانه برام مقدور نیست. به نظرتون شانس من برای چه رنکی بیشتره... امسال به علت GRE پایین یه Reject از Colorado داشتم.

رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط civil_89 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    لیسانس- دانشگاه دولتی شهرستان- 15.44(WES 3.15/4)
    ارشد-دانشگاه دولتی شهرستان- 16.90(WES 3.72/4)
    IELTS- 5.5
    GRE- Q159- V138- w2.5
    یک مقاله در یک ژورنال معتبر آمریکایی در رشته ام، یکی دیگه هم دارم آماده می کنم+ 1 مقاله کنفرانس داخلی
    رشته مورد نظر:دکترای مهندسی عمران یا مستر هوافضا
    آمریکا و کانادا
    3 سال سابقه ی کاری در رشته خودم که عمران هست (شامل 1 سال طراحی و محاسبات در یک شرکت مشاور+ 1 سال تدریس در دو دانشگاه+ 15 ماه کار نظارتی در پروژه)
    زمینه تحقیقاتی Structural Health Monitoring
    اضافه می کنم برای GRE و IELTS به علت ساعت کاری بالا متاسفانه نتوانستم وقت بگذارم. به نظر شما علاوه بر IELTS، آزمون GRE رو هم تکرار کنم؟
    البته یه پذیرش از یک کشور دیگه برای Spring 2016 دارم و یه استادی از کمبریج هم تازگیا ok داده اما بدون فاند متاسفانه برام مقدور نیست. به نظرتون شانس من برای چه رنکی بیشتره... امسال به علت GRE پایین یه Reject از Colorado داشتم.
    سلام دوست عزیز
    رزومه شما چندان برجسته نیست!
    معدل های لیسانستون نرماله و معدل ارشدتون خوبه.
    نمره زبانتون پایینه و حتی ممکنه مینیمم بعضی از دانشگاه ها رو هم پاس نکنه.
    نمره GRE تون ضعیفه و Under Qualified محسوب میشه (مجموع نمراتتون زیر 300 هست)
    نمرات بالای آزمون زبان و GRE وضعیت را تغییر میدن و امید هست که با بالا رفتن این نمرات شانس پذیرشتون هم بالا بره.
    موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)