صفحه 44 از 163 نخستنخست ... 34353637383940414243444546474849505152535494144 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 1625

موضوع: Erasmus Mundus

پیش فرض پاسخ : Erasmus Mundus

ببخشید که شاید پاسخ قبلیم یه کم مبهمه. خواستم ببینم کسی از دوستان که خودش الان در این دوره مشغوله و یا یکی ار دوستانش در این دوره درس می خونه را می تونم پیدا کنم تا ببینم اونها که خودشون این برنامه رو تجربه کردند نظرشون در موردش چیه.

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط mousavi22 نمایش پست ها
    ببخشید که شاید پاسخ قبلیم یه کم مبهمه. خواستم ببینم کسی از دوستان که خودش الان در این دوره مشغوله و یا یکی ار دوستانش در این دوره درس می خونه را می تونم پیدا کنم تا ببینم اونها که خودشون این برنامه رو تجربه کردند نظرشون در موردش چیه.

ممنون

سلام mousavi22

من مشغول درس خوندن توی یکی از همین برنامه ها هستم.

اما سوال شما: منظورتون از بروکسل، تاییدیه کمیسیون اروپاست؟ اگه آره، بله برای همه برنامه ها این تاییدیه باید انجام بشه. اگه ایمیل رو جواب نمیدن زنگ بزنید. در ضمن اگه به شما تاییدیه پذیرش رو دادند و گفتن که منتظر جواب اونان، با احتمال خیلی بالایی شما بورس رو هم خواهید گرفت (حداقل تا به حال پیش نیومده که کسی تو این مرحله ریجکت بشه) پس فعلا تبریک من رو داشته باشید.
    راستی رشته ای که پذیرفته شدید و رزومه رو هم بگید که خیلی خوب میشه
    «مسائلی که بدلیل سطح فعلی تفکر ما بوجود می‌آیند، نمی‌توانند با همان سطح تفکر حل گردند .» انشتین
    - تا حد ممکن پیغام خصوصی ندید، ولی اگه هم لازمه، لطفا لینک موضوع رو هم بفرستید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط arash نمایش پست ها
    سلام mousavi22

اما سوال شما: منظورتون از بروکسل، تاییدیه کمیسیون اروپاست؟ اگه آره، بله برای همه برنامه ها این تاییدیه باید انجام بشه. اگه ایمیل رو جواب نمیدن زنگ بزنید. در ضمن اگه به شما تاییدیه پذیرش رو دادند و گفتن که منتظر جواب اونان، با احتمال خیلی بالایی شما بورس رو هم خواهید گرفت (حداقل تا به حال پیش نیومده که کسی تو این مرحله ریجکت بشه) پس فعلا تبریک من رو داشته باشید.
    سلام دوست عزیز
    لطف می کنید از کیفیت دانشگاه هایی که توش دوره رو می گذرونید کمی تعریف کنید، البته می دونم که وضعیت رشته های مختلف ، فرق داره اما اگر کمی توضیح بدید که کلا راضی هستین یا نه احتمالا برای بقیه هم مفیده.
    در ضمن توی پست های قبلی یکی از دوستان گفته بود پروفایلش رو چک کرده....من فقط با آفیسر خود دانشگاهی که باید بهش اپلیکیشن رو می فرستادیم در ارتباطم و خبری هم از پروفایل نیست...می شه کسی توضیح بده که این هم یه چیزیه که دانشگاه به دانشگاه فرق داره یا این که در روند کار من یه ایرادی وجود داشته؟
    ممنون.

نقل قول نوشته اصلی توسط arash نمایش پست ها
    سلام mousavi22

سلام

آرش جان از اینکه جواب دادین خیلی ممنونم

من برای رشته ی Complex Systems Science اقدام کردم که در دانشگاههای Warwick-UK , Ecole Polytechnique de paris- France, Gothenburg-Sweden برگزار می شه. و به من گفتند که اولین دانشگاهم هم Ecole Polytechnique de paris.
    رزومه ام هم اصلی هاش اینه:
    دانشجوی سال آخر مهندسی صنایع دانشگاه امیرکبیر با معدل 17.84
    نمره ی 100 در TOEFL IBT
    2 تا Journal paper (که تازه می خوام submit کنم)
    2 تا Book chapter (که البته هنوز publish نشده)
    2 ترمTA
    2 تا Recommendation letter بسیار خوب

میشه آرش جان در مورده این دوره بیشتر توضیح بدین- اصلا خودتون چه رشته ای در کدوم دانشگاهها می خونین- و آیا از اون راضی هستین یا نه؟ و ایا من می تونم یه وسیله ارتباطی دیگه از شما مانند میل تون رو داشته باشم.

ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط simindokht نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    لطف می کنید از کیفیت دانشگاه هایی که توش دوره رو می گذرونید کمی تعریف کنید، البته می دونم که وضعیت رشته های مختلف ، فرق داره اما اگر کمی توضیح بدید که کلا راضی هستین یا نه احتمالا برای بقیه هم مفیده.
    در ضمن توی پست های قبلی یکی از دوستان گفته بود پروفایلش رو چک کرده....من فقط با آفیسر خود دانشگاهی که باید بهش اپلیکیشن رو می فرستادیم در ارتباطم و خبری هم از پروفایل نیست...می شه کسی توضیح بده که این هم یه چیزیه که دانشگاه به دانشگاه فرق داره یا این که در روند کار من یه ایرادی وجود داشته؟
    ممنون.
    سلام

این موضوع بستگی به هر برنامه داره. چون که در هر برنامه یک دانشگاه مسئول ثبت نام متقاضیان و سیستم دانشگاه ها با هم فرق می کنه. مثلا در برنامه ای هم که خود من ثبت نام کرده ام، چیزی به نام پروفایل وجود نداره و من هم فقط با آفیسر دانشگاه در ارتباطم. پس جای هیچ نگرانی در این مورد نیست. راستی فکر میکنم اکثر برنامه ها رو باید تا الان جواب داده باشند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mousavi22 نمایش پست ها
    سلام

این موضوع بستگی به هر برنامه داره. چون که در هر برنامه یک دانشگاه مسئول ثبت نام متقاضیان و سیستم دانشگاه ها با هم فرق می کنه. مثلا در برنامه ای هم که خود من ثبت نام کرده ام، چیزی به نام پروفایل وجود نداره و من هم فقط با آفیسر دانشگاه در ارتباطم. پس جای هیچ نگرانی در این مورد نیست. راستی فکر میکنم اکثر برنامه ها رو باید تا الان جواب داده باشند.
    ممنون از راهنماییتون
    من تا الآن هیچ ایمیل یا خبری نگرفتم ازشون. احتمال داره ریجکت شده باشم یا به ریجکتی ها هم خبری میدن؟ به اونا هم امروز ایمیل زدم اما هنوز جواب ندادن. اروپاییا هم اسپرینگ برک دارند؟ ممکنه توی تعطیلات باشند؟
    نگران شدم دیدم خیلی ها می گند جوابا اعلام شده.....

Junior Member behzad276 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

دوستان امروز متاسفانه از CIMNE,Computational mechanics به من ایمیل زدن و گفتن که برای فاند توی لیست رزرو هستم .
    کسی از دوستان هست که سال های قبل توی لیست رزرو بوده و بورس بهش تعلق گرفته باشه؟ به نظرتون کلی با این وضعیت شانسی دارم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط simindokht نمایش پست ها
    ممنون از راهنماییتون
    من تا الآن هیچ ایمیل یا خبری نگرفتم ازشون. احتمال داره ریجکت شده باشم یا به ریجکتی ها هم خبری میدن؟ به اونا هم امروز ایمیل زدم اما هنوز جواب ندادن. اروپاییا هم اسپرینگ برک دارند؟ ممکنه توی تعطیلات باشند؟
    نگران شدم دیدم خیلی ها می گند جوابا اعلام شده.....
    من فکر می کنم که اگه هم ریجکت شده باشین بهتون میل می زنند. چون خلاف این موضوع اصلا منطقی نیست و من هم خیلی از بچه های فروم رو دیدیم که گفتند که ریجکت شدند. توی سایت برنامه ای که من درخواست داده بوده، زمان اعلام نتایج رو گفته بودند و دقیقا هم در اون تاریخ جواب دادند و فقط یه کم این تاییدیه کمیسیون اروپا بی نظمی داشت. شما هم سایت برنامه تون رو دقیق نگاه کنید شاید اون هم زمانی رو تعیین کرده باشه. اصلا هم دید منفی نداشته باشین و منتظر اومدن جواب ها بمونین چون deadline برنامه ها خیلی فرق می کنه و مسلما خیلی از برنامه ها دیرتر اعلام میشه. daedline برنامه من 4 ژانویه بود و جوابش هم 4 فبریه اومد.
    امیدوارم هر چه زودتر نتایج رو اعلام کنند و شما هم جز قبول شده ها باشین.

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad276 نمایش پست ها
    دوستان امروز متاسفانه از CIMNE,Computational mechanics به من ایمیل زدن و گفتن که برای فاند توی لیست رزرو هستم .
    کسی از دوستان هست که سال های قبل توی لیست رزرو بوده و بورس بهش تعلق گرفته باشه؟ به نظرتون کلی با این وضعیت شانسی دارم؟
    سلام بهزاد جان،

من برای برنامه ی دیگری درخواست داده ام ولی فکر می کنم که شما بهتره که بهشون میل بزنین و ازشون بپرسون که چندمین نفر توی لیست رزوین. اگه جزو نفرات اول باشین خیلی محتمله که بهتون بورسیه برسه.

Senior Member 7para2x آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک(انرژی) - KTH, Sweden

نقل قول نوشته اصلی توسط behzad276 نمایش پست ها
    بهتون تبریک میگم

ان شاء الله که حتما بورس می گیرید. همونطور که دوستان گفتن حتما بهشون ایمیل بزنین و ازشون بپرسید که نفر چندم لیست هستید.

ضمنا لطف کنید و مختصری از رزومه تون رو اینجا بگید که برای آیندگان مفید باشد
    ممنون
    در صورت گرفتن پذیرش لطفاً اطلاعات خودتان را بخش "نتایج پذیرش" وارد کنید
    فرقی نمی كند كه گودال كوچك آبی باشی یا دریای بیكران ، زلال كه باشی ، آسمان در توست

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)