صفحه 43 از 307 نخستنخست ... 33343536373839404142434445464748495051525393143 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

ApplyAbroad Veteran
    abarmard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineering

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadaliv نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    اگر نمره لیسانس شما رو کنار بگذاریم، با درنظر گرفتن سایر موارد به نظر میرسه که رزومه شما شرایط مینیمم پذیرش اکثر دانشگاه ها رو همراه خود داره؛ اما بحث دریافت فاند مقوله دیگریه! برای دریافت فاند شما به رزومه درخشانتری نیاز دارید.
    اما به نظر من سابقه پژوهشی شما خیلی جای مانور داره (11 مقاله چاپ شده که از بین اونها 5 مقاله ISI هستن). توصیه من به شما اینه که به دنبال اساتیدی بگردید که در زمینه مقالات و ریسرچ شما کار کرده باشند؛ داشتن استاد حامی و مصر این حسن رو داره که بعد از دریافت پذیرش از دانشکده و عودت کیس شما به دپارتمان، شما شانس بالایی برای دریافت فاند خواهی داشت.
    موفق باشید
    خیلی ممنون از پاسخ خوبتون. میشه بفرمایید بنظر شما تا چه رنکی معقول هست که برای پذیرش اقدام کنم؟ در واقع میخوام بدونم با توجه به اینکه مدرک فوق لیسانسم از آزاد بوده، میتونم امید به این داشته باشم که از TOP 50 یا حداقل زیر 100 پذیرش بگیرم با فاند؟ ضمنا بعضی از دوستان توصیه میکنند که برای مستر دوباره اقدام کنم و برای PhD بعد از اون میتونم یک دانشگاه خیلی خوب پذیرش بگیرم؛ نظر شما چیه؟

با سپاس

ApplyAbroad Veteran
    abarmard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineering

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط qzs نمایش پست ها
    با سلام مجدد اگه امکانش هست جواب منم بدین. مجددا شرایطم رو مینویسم..
    کاردانی: الکترونیک سراسری چمران کرمان:12.5
    کارشناسی: IT علمی کاربردی:18.5
    تافل: 100
    Gre: ندارم
    مقالات: 1آی اس آی
    2 توصیه نامه
    گرایش ها و زمینه مورد علاقه: ارشد شبکه
    با تئجه به اعتبار کم دانشگاه کارشناسی که خوندم و با اضافه کردن یه نمره بالای gre به نظر شما چه قد شانس دارم برای گرفتن فاند آمریکا؟ به نظرتون بهتر اینه که برای کنکور ارشد بخونم یا نوی یه سال آینده رزومم رو تقویت کنم خیلی سردرگمم میدونم نمیشه نظر قطعی داد ولی لطفا با توجه به تجربیاتتون راهنماییم کنین.
    سپاس
    با سلام، معدل لیسانس و نمره تافلتون خیلی خوبه. ولی فاند گرفتن برای مستر از آمریکا خیلی دشواره (ناشدنی نیست). شاید بتونید برای مستر برید اروپا (مثلا آلمان) و از اونجا برای PhD اقدام کنید برای آمریکا. گزینه دیگه میتونه این باشه که اگر بتونید یک مستر از یک دانشگاه خوب ایرانی مثل شریف، تهران، یا امیرکبیر بگیرید، با نمرات خوب GRE و تافل میتونید برای TOP 30 هم اقدام کنید.

موفق باشید
    ویرایش توسط abarmard : June 21st, 2015 در ساعت 05:09 PM

ApplyAbroad Veteran
    abarmard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط qamirrr نمایش پست ها
    • سلام:
      لیسانس مکانیک سیالات ازاد مشهد معدل 18.01
      ارشد تبدیل معدل 17.10 همین ازاد مشهد
      1 کنفرانس فارسی داخلی و یه isi اکسپتی و یکی دیگر هم کار میکنم روش
      برای سه درس استاد حل تمرین انتقال و ترمو و سیالات به مدت 2.5 سال
      همکاری با استاد در تالیف کتاب انتقال حرارت جابجایی پیشرفته
      2 سال سابقه طراحی تاسیسات از شرکت پایه یک
      کوانت 159 وربال 149 رایتینگ 3.5
      تافل 95
      به نطر شما برای دانشگاههای
    • university of north carolina at charlotte
      louisiana state
      nevada las vegas
      university of florida
      texas tech
      texas san antonio
      kansas state university
    • univ louisville
    • univ of missouri colombia
    • لطفا بفرمایید میتوانم فاند بگیرم؟
    سلام، شرایط مساعدی دارین برای پذیرش. پیشنهاد میکنم با اساتید دپارتمان خاص خودتون تقریبا ار یک ماه دیگه شروع به ایمیل زدن کنید. اگر بتونید نظر مساعد یک استاد بگیرین گرفتن فاند دور از دسترس نیست. توی این مدت هم شاید سابمیت کردن یک ژورنال دیگه در زمینه کاری اساتید کمک شایانی بکنه به جلب نظرشون.

موفق باشید

ApplyAbroad Veteran
    abarmard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Celline نمایش پست ها
    سلام.
    کارشناسی: مترجمی-سراسری زنجان-18.5
    ارشد: آموزش -دانشگاه تهران-17.90
    آیلتس: 8
    GRE: ندارم
    مقالات: 1 آی اس آی که من نویسنده دومشم
    یه کنفرانس داخلی
    2تا مقاله هم سابمیت کردم
    توصیه نامه هم می تونم حداقل 2 تا جور کنم

گرایش ها و زمینه مورد علاقه: آموزش-زبانشناسی کاربردی ...

سابقه 1 سال تدریس در دانشگاه سراسری دارم + 2و3 سال تدریس آموزشگاه
    توضیحات: رتبه 84 کنکور کارشناسی- رتبه 1 ارشد (می تونه موثر باشه؟)

ممنون می شم نظر بدین.
    با سلام

بنظرم رزومه خوبی دارید فقط GRE در رزومتون کمه. باید ابتدا یک سرچ بکنید که دانشگاه های مرتبط با رشته شما چه نوع GRE لازم دارن (شاید سابجکت بخوان). بنظرم شانس پذیرش از دانشگاه های TOP 10 دارید. حتما شانستون برای دانشگاه های خوب امتحان کنید.

موفق باشید

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط aria2015 نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه آزاد-کرج - مهندسی عمران -معدل 14.96
    ۲-
    ۳- تافل هنوز ندادم ولی پیش بینی 95 دارم
    ۴- هنوز امتحان ندادم
    ۵-
    ۶- 2سال
    ۷-
    ۸- سازه-زلزله
    ۹- Fall 2016
    ۱۰-
    نقل قول نوشته اصلی توسط aria2015 نمایش پست ها
    من نمیدونم چرا جواب من رو نمیدید !!! ؟!
    دوست عزیز نمره GRE شما مشخص نیست.
    پیش از این هم بارها من و سایر دوستان اشاره کرده اند که با مشخص نبودن نمرات زبان و GRE نمیشه درمورد شانس پذیرش قضاوت کرد.
    موفق باشید
    ...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...

Member mohamadaliv آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mech Eng - BASU

نقل قول نوشته اصلی توسط abarmard نمایش پست ها
    خیلی ممنون از پاسخ خوبتون. میشه بفرمایید بنظر شما تا چه رنکی معقول هست که برای پذیرش اقدام کنم؟ در واقع میخوام بدونم با توجه به اینکه مدرک فوق لیسانسم از آزاد بوده، میتونم امید به این داشته باشم که از TOP 50 یا حداقل زیر 100 پذیرش بگیرم با فاند؟ ضمنا بعضی از دوستان توصیه میکنند که برای مستر دوباره اقدام کنم و برای PhD بعد از اون میتونم یک دانشگاه خیلی خوب پذیرش بگیرم؛ نظر شما چیه؟

با سپاس
    دوست عزیز مطئنن دوستان هم رشته ای دقیقتر راهنمایی خواهند کرد؛ اما یکی از منابعی که می تونه به شما کمک کنه، نتایج پذیرش سال های گذشته هست. مقایسه رزومه شما با افراد پذیرفته یا رد شده، به شما یک دید نسبی درمورد میزان شانستون میده.
    اما من شخصن با توجه به این رزومه رنج رنکینگ 50-200 رو پیشنهاد می کنم. البته پاسخی که اساتید در قبال ایمیل شما می دهند هم می تونه شما رو راهنمایی کنه.
    اما درمورد مستر دوباره:
    اول از همه همونطور که خودتون هم احتمالن اطلاع دارید گرفتن پذیرش همراه فاند برای دوره مستر به مراتب سخت تر از دکترا هست. من شخصن در این مورد اطلاعی ندارم. اما مطمئنن در این فروم می تونید در این باره هم اطلاعاتی به دست بیارید.
    گذشته از این، تصمیم گیری در این زمینه برمیگرده به خود شما، هدفتون از ادامه تحصیل و برنامه ای که برای آینده دارید. برای مستر مجدد شما حدودن 2 سال از عمر خودتون رو صرف تحصیل مجدد می کنید. اما خوب همونطور که می دونید شانستون برای پذیرش در دکترا بیشتر خواهد بود. پس همه چیز برمیگرده به اولویت هاتون که هیچ کس بیشتر از خود شما درمورد اونها نمی دونه.
    امیدوارم که بهترین تصمیم رو بگیرید.
    ...::: یه بغل آرامش، یه سیر دل خوش، همه خواسته من از زندگی :::...

Junior Member

سلام
    کارشناس پرستاری دانشگاه تهران
    معدل دیپلم 19
    معدل لیسانس 15.5
    معدل سال آخر و واحدهای بالینی: بالای 17
    آیلتس : 7
    GRE : هنوز ندادم ولی نمره قبولی رو فرض کنید.
    RN : هم هنوز ندادم ولی اونم قبول شده فرض کنید.
    1 مقاله ISI
    ترم مورد نظر پاییز 2016
    تا اون موقع سابقه کارم میشه سه سال و نیم در حوزه بالینی و تجهیزات پزشکی
    کشور موردنظر: آمریکا
    اپلای برای ارشد یکی از رشته های علوم پزشکی
    ..................................
    یه وکیل گفته 2000 دلار حق الزحمه میگیره و یه دانشگاه برام اکی میکنه با شهریه کم یعنی زیر 10 هزارتا در سال
    میخواستم ببینم فکر میکنید امکان بورس باشه؟ با وکیله جلو برم؟

با سلام

بچه ها لطفا منو راهنمایی کنید؟

من مهندسی برق ام تازه تمام شده از دانشگاه منچستر....معدل 70
    آیلتس 6.5 هم دارم
    دنبال بورسیه برای مهندسی بیومدیکال هستم
    خیلی دوست دارم همین منچستر بورس بگیرم در درجه اول.......ولی اگر آمریکا هم بشه عالیه
    چقدر زمان میبره و برای کجا و چطور اقدام کنم؟

ApplyAbroad Veteran
    abarmard آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط diffindo نمایش پست ها
    سلام
    کارشناس پرستاری دانشگاه تهران
    معدل دیپلم 19
    معدل لیسانس 15.5
    معدل سال آخر و واحدهای بالینی: بالای 17
    آیلتس : 7
    GRE : هنوز ندادم ولی نمره قبولی رو فرض کنید.
    RN : هم هنوز ندادم ولی اونم قبول شده فرض کنید.
    1 مقاله ISI
    ترم مورد نظر پاییز 2016
    تا اون موقع سابقه کارم میشه سه سال و نیم در حوزه بالینی و تجهیزات پزشکی
    کشور موردنظر: آمریکا
    اپلای برای ارشد یکی از رشته های علوم پزشکی
    یه وکیل گفته 2000 دلار حق الزحمه میگیره و یه دانشگاه برام اکی میکنه با شهریه کم یعنی زیر 10 هزارتا در سال
    میخواستم ببینم فکر میکنید امکان بورس باشه؟ با وکیله جلو برم؟
    با سلام،

اولا باید بگم امکان فاند برای ارشد خیلی کمه (بطور کلی) و هزینه دانشگاه های آمریکا هم خیلی زیاد میشه (از توی سایت هاشون میتونید اطلاعات بدست بیارید). ثانیا، من بالشخصه وکیل پیشنهاد نمیکنم چرا که شما آیلتس 7 دارین و میتونید تمام اطلاعات که در سایت دانشگاه ها موجود هست خودتون بدست بیارین. شاید اگر ارشدتون رو هم بگیرید و بعد برای PhD اقدام کنید خیلی راحت تر بتونید هم پذیرش بگیرید هم فاند. در این موقع هم میتونید چندتا مقاله دیگه چاپ کنید.

موفق باشید
    آنچه مرا نکشد، قوی ترم می سازد!

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط abarmard نمایش پست ها
    با سلام

بنظرم رزومه خوبی دارید فقط GRE در رزومتون کمه. باید ابتدا یک سرچ بکنید که دانشگاه های مرتبط با رشته شما چه نوع GRE لازم دارن (شاید سابجکت بخوان). بنظرم شانس پذیرش از دانشگاه های TOP 10 دارید. حتما شانستون برای دانشگاه های خوب امتحان کنید.

موفق باشید
    خیلیییی ممنون واسه پاسختون. یعنی منتظر اکسپت شدن مقاله ها واسه اپلای نباشم؟ همینطوری شانسی دارم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)