صفحه 169 از 191 نخستنخست ... 69119159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,681 تا 1,690 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

ApplyAbroad Hero emeliano آواتار ها

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط ma_safary نمایش پست ها
    آقا شما کجا زدی؟ منم باید MMR و مننژیت بزنم همونجا برم بزنم.
    این اطلاعات برای شهر تبریزِ:
    MMR رو همه مراکز بهداشت رایگان میزنن من مرکز بهداشت شهر جدید سهند زدم (شما نصف راه برو بزن نزدیکتره): رایگان
    مننژیت چهارگانه (45هزارتومن) و هپاتیت ب (هر بار 15تومن) رو مرکز هلال احمر (10قدم بالاتر از چهاراره آبرسان)
    تست سل پوستی رو باید مرکز بیماری های سل بزنی (چایکنار) (قیمت ندارم چون هنوز نرفتم بزنم)
    در آخر همه رو که زدی و کارتاشون رو گرفتی میبری مرکز بهداشت تو نصف راه یه کارت بین المللی زرد میده بهت و فرم دانشگاه رو برات پر میکنه و مهر و امضا میکنه.
    اگه هر واکسن دیگه رو هم زدی و کارتش رو داری ببری واست وارد میکنن تو کارت بین المللی.

سلام دوستان

من رفتم مرکز آیت ا... خوانساری اصفهان که برای واکسن های خارج از کشور هست

من تقریبا همه واکسن ها را زدم به غیر از مننژیت و آنفولانزا
    در این مرکز به من گفتن که تا این دو تا واکسن که هزینش 60 هزار تومان هست را نزنم کارت زرد بهم نمیدن!
    در ضمن برای صادر کردن کارت زرد هم باید مبلغ 58 هزار تومان پرداخت کنیم.
    میخواستم ببینم اوضاع همه جا همینطوره یا توی شهر ما فکر میکنن سر گردنس!

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط ILU نمایش پست ها
    سلام

من رفتم هلال احمر اصفهان خیابان آیت الله خوانساری

1- من کارت زرد بین المللی که توش مهر چند تا واکسن خورده رو از قبل دارم اما گفتن باید مجدد 58 هزار تومن واسه صدور کارت بدم. یکی از دوستان گفتن توی تبریز این کارت رایگان بوده آیا توی اصفهان یا تهران هم جایی رایگان میدن؟
    2- من کارت واکسنم (از تولد تا دبیرستان) رو پیدا نکردم. ازم پرسید متولد چه سالی هستی وقتی گفتم گفت به شما واکسن سه گانه زده نشده و باید بزنی ولی اینجا بچه ها نوشتن که توی دوران کودکی بهمون تزریق شده. اونهایی که بهشون تزریق شده متولد چه سالی به بعد هستن؟
    3- گفت دیفتیری، کزاز رو هم چون ازدواج نکردی نزدی ولی من یادمه یه واکسن توی دبیرستان بهمون زدن که اینجا بچه ها نوشتن توام بزرگسالان بوده که توی اینترنت زدم دیفتیری کزار بود. یعنی دوباره بزنم؟
    4- توی اصفهان جایی هست که تست سل Tuberculosis انجام بده و معتبر باشه؟

با تشکر
    سلام
    من برای تست سل رفتم آزمایشگاه اریترون در خیابان سپهسالار اصفهان. منتها به نظر میاد مراکز دولتی هم انجام میدن.
    نحوه آزمایش به این صورت هست که یک محلول را زیر پوست ساعد تزریق میکنن و بعد از 48 تا 72 ساعت باید بری تا میزان واکنش را با خط کش یا کولیس اندازه بگیرن. (توی این مدت نباید آب به اون ناحیه برسه اگه نه جوایتون اشتباها مثبت میشه!)
    هلال احمر اصفهان به من گفت که آزمایش سل ایران را سفارت امریکا قبول نداره ولی خب چون من فقط برای دانشگاه میخواستم مشکلی نبود

موفق باشید

ApplyAbroad Veteran

واکسن مننژیت هلال احمر تهران

آدرس: میدان انقلاب، خ کارگر جنوبی، کوچه مهدیزاده، هلال احمر شهر تهران
    تلفن: 3-66925000

آدرس و شماره تلفن درمانگاه های هلال احمر (برای واکسن مننژیت و انفولانزا):

ساعت کار بخش واکسیناسیون:

برنامه واکسیناسیون در ماه رمضان و هرینه واکسن ها:

فقط چند نکته:
    1. همون طور که بارها گفته شده برای واکسن مننژیت باید صبر کنید تا 10 نفر بشید.
    2. واکسن مننژیت حجاج 4 ظرفیتی (ACYW) و واکسن مننژیت سربازها 2 ظرفیتی (AC) هست.
    3. معمولا اعتبار مننژیت دو ساله هست (5 ساله هم داره گویا)
    تصاویر پیوست تصاویر پیوست
    ویرایش توسط haley : June 21st, 2015 در ساعت 12:28 PM

Member Seigneur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management - UNL

نقل قول نوشته اصلی توسط haley نمایش پست ها
    واکسن مننژیت هلال احمر تهران

آدرس: میدان انقلاب، خ کارگر جنوبی، کوچه مهدیزاده، هلال احمر شهر تهران
    تلفن: 3-66925000

آدرس و شماره تلفن درمانگاه های هلال احمر (برای واکسن مننژیت و انفولانزا):

ساعت کار بخش واکسیناسیون:

برنامه واکسیناسیون در ماه رمضان و هرینه واکسن ها:

فقط چند نکته:
    1. همون طور که بارها گفته شده برای واکسن مننژیت باید صبر کنید تا 10 نفر بشید.
    2. واکسن مننژیت حجاج 4 ظرفیتی (ACYW) و واکسن مننژیت سربازها 2 ظرفیتی (AC) هست.
    3. معمولا اعتبار مننژیت دو ساله هست (5 ساله هم داره گویا)
    سلام
    شما که تهرانی بیا هلال احمر فرمانیه منطقه 1. خواستی آدرسش رو برات پیام خصوصی میکنم. هیچی کس نیست خلوته خلوته. همونجا سه سوته برات میزنن. نیاز نیست که 10 نفر بشین. کزاز و هپاتیت هم که تجریش استیتو پاستور رایگان میزنه

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط Seigneur نمایش پست ها
    سلام
    شما که تهرانی بیا هلال احمر فرمانیه منطقه 1. خواستی آدرسش رو برات پیام خصوصی میکنم. هیچی کس نیست خلوته خلوته. همونجا سه سوته برات میزنن. نیاز نیست که 10 نفر بشین. کزاز و هپاتیت هم که تجریش استیتو پاستور رایگان میزنه
    انستیتو پاستور (شعبه اصلی حوالی میدون پاستور) کزاز و دیفتری رو رایگان میزنه.
    ولی هپاتیت B رو 7 هزارتومن میگیره.

نقل قول نوشته اصلی توسط emeliano نمایش پست ها
    ...
    * هپاتیت B: سه دوز با فواصل سی روز و سه ماه (من 11 سال پیش زده بودم دانشگاه گفت نمیخاد دوباره بزنی همون کافیه. کارتش رو داشتم. اما مرکز هلال احمر میزنه اینو)
    ...
    من هپاتیت B رو سال 74 زده بودم. آزمایش خون دادم و آنتی بادیش کمتر از مقدار مجاز بود. دکتر پاستور به من گفت یه نوبتش رو بزن.

شما هم با توجه به اینکه 11 سال گذشته، یه آزمایش خون بدی برای خودت، ایده بدی نیست.
    ویرایش توسط haley : June 21st, 2015 در ساعت 04:27 PM

Member Seigneur آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Construction Management - UNL

انستیتو پاستور (شعبه اصلی حوالی میدون پاستور) کزاز و دیفتری رو رایگان میزنه.
    ولی هپاتیت B رو 7 هزارتومن میگیره.

من هپاتیت B رو سال 74 زده بودم. آزمایش خون دادم و آنتی بادیش کمتر از مقدار مجاز بود. دکتر پاستور به من گفت یه نوبتش رو بزن فقط ولی خودم ترجیح میدم 3 نوبت رو مجددا بزنم.

شما هم با توجه به اینکه 11 سال گذشته، یه آزمایش خون بدی برای خودت، ایده بدی نیست.
    ببخشید هپاتیت پولی هست تو تجریش. من منظورم کزاز بود. حق باش شماست. اونجا هم فکر کنم 7 هزار تومنه

ApplyAbroad Veteran

من هپاتیت B رو سال 74 زده بودم. آزمایش خون دادم و آنتی بادیش کمتر از مقدار مجاز بود. دکتر پاستور به من گفت یه نوبتش رو بزن.

اگه برداشت من اشتباه نباشه، اگر پس از واکسیناسیون اولیه، بدن ایمن شده باشه، با گذشت زمان و پایین اومدن سطح آنتی بادی تقریبا تمامی افراد واکسینه شده، نسبت به HBV infection مصون باقی میمونن:

After primary immunization with hepatitis B vaccine, anti-HBs levels decline rapidly within the first year and more slowly thereafter.
    Among young adults who respond to a primary vaccine series with antibody concentrations of >10 mIU/mL, 17%--50% have low or undetectable concentrations of anti-HBs (reflecting anti-HBs loss) 10--15 years after vaccination (155--157). In the absence of exposure to HBV, the persistence of detectable anti-HBs after vaccination depends on the concentration of postvaccination antibodies (158).

Even when anti-HBs concentrations decline to <10 mIU/mL, nearly all vaccinated persons remain protected against HBV infection. The mechanism for continued vaccine-induced protection is thought to be the preservation of immune memory through selective expansion and differentiation of clones of antigen-specific B and T lymphocytes (159). Persistence of vaccine-induced immune memory among persons who responded to a primary adult vaccine series 4--23 years previously but then had anti-HBs concentrations of <10 mIU/mL has been demonstrated by an anamnestic increase in anti-HBs concentrations in 74%--100% of these persons 2--4 weeks after administration of an additional vaccine dose and by antigen-specific B and T cell proliferation (160). Although direct measurement of immune memory is not yet possible, these data indicate that a high proportion of vaccinees retain immune memory and would have an anti-HBs response upon exposure to HBV.

منبع

در قسمت دیگه ای نوشته شده که واکسیناسیون مجدد خطر تاثیرات مضر رو بالا نمیبره ولی یک تست خون قبل از واکسیناسیون میتونه هزینه ها رو کم کنه:

Vaccination of persons who are immune to hepatitis B virus (HBV) infection because of current or previous infection or vaccination does not increase the risk for adverse events. However, in adult populations that have expected high rates of previous HBV infection, prevaccination testing might reduce costs by avoiding vaccination of persons who are already immune
    در قسمت بعدی هم گفته شده کسی که anti-HBs زیر 10 اومده بعد از گذشت چند سال، نمیشه گفت ایمن نیست. همین طور ممکنه کسی فقط با یک نوبت واکسیناسیون anti-HBs بیش از 10 داشته باشه و ایمن نباشه. ولی ایمنی دائم رو کسی داره که مطابق برنامه واکسن هاش رو زده و همیشه anti-HBs بیشتر از 10 بوده:
    Postvaccination anti-HBs concentrations decline over time, and vaccine responders remain protected even when anti-HBs concentrations are no longer detectable; therefore, a negative anti-HBs result does not necessarily indicate lack of immunity in vaccinated persons. In addition, an anti-HBs-positive result can occur even for persons who received >1 dose of vaccine but did not complete the series. However, long-term protection has been demonstrated only for persons who have completed a licensed vaccination series and have ever had an anti-HBs concentration of >10 mIU/mL; persons with an anti-HBs-positive result but who did complete a vaccine schedule might not have long-term protection from HBV infection.
    در مجموع، میتونم اینچوری نتیجه بگیرم که تقریبا تمامی افرادی که واکسیناسیونش رو طبق برنامه انجام دادن، حتی با پایین اومدن anti-HBs بعد از سال ها ایمن هستند (مگر افراد خاص مثل مبتلایان ایدز و ...)
    ویرایش توسط haley : June 21st, 2015 در ساعت 06:55 PM

Junior Member

دوستان دقت کنند که آزمایش سل پوستی (PPD) رو قبل از همه واکسیناسیون ها انجام بدن چون یک سری از واکسن ها در نتیجه اون اختلال ایجاد می کنه
    قیمتش حدود 9 تومان هست و آزمایشگاه های تشخیص طبی هم انجام میدن

Junior Member

با عرض سلام خدمت دوستان یه سوال مهمی داشتم
    من کارت واکسیناسیون بچگیمو تا 6 سالگی دارم که فلج اطفال.سرخک.دیفتری و کزاز و ب.ث.ژ توش هس
    7 سال پیش هپاتیت ب زدم(3 مرحله).مننژیت 4 گانم همون موقع زدم. تا یک ماهه دیگم بیشتر فرصت آپلود مدارک پزشکی ندارم کدوم یک ازین واکسنارو باید تکرار کنم؟
    مرسی بابت وقتی که میزارید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)