صفحه 171 از 191 نخستنخست ... 71121161162163164165166167168169170171172173174175176177178179180181 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,701 تا 1,710 , از مجموع 1905

موضوع: واکسیناسیون

پیش فرض پاسخ : واکسیناسیون

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaodise نمایش پست ها
    سلام دوستان

کسی میدونه جز موسسه پاستور در تهران کسانی که ساکن اصفهان هستن این گواهی واکسیناسیون بین المللی از کجا میتونن تهیه کنن؟

مرسی
    سلام
    اینجا

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط pooyaodise نمایش پست ها
    سلام دوستان

کسی میدونه جز موسسه پاستور در تهران کسانی که ساکن اصفهان هستن این گواهی واکسیناسیون بین المللی از کجا میتونن تهیه کنن؟

مرسی
    تعدادی از پست های مرتبط با اصفهان:

پست 1
    پست 2
    پست 3
    پست 4
    پست 5
    پست 6
    پست 7
    پست 8
    پست 9

پست 10

بررسی صحت و سقم پست ها با توجه به گذر زمان به عهده خود شما

در نهایت همگان رو به جست و جو و مطالعه صفحات قبلی دعوت میکنم
    ویرایش توسط haley : June 24th, 2015 در ساعت 01:16 AM

Junior Member

سلام. در ارتباط با مراکزی که واکسن میزنند و کارت بین المللی هم صادر میکنند، چون من در بیشتر پست های اینجا دیدم که نوشته بودن فقط انستیتو پاستور صادر میکنه این کارت رو، باید عرض کنم من تمام واکسن های مننژیت(95000 تومان و پنج سال مصونیت) و MMR و دیفتری کزاز رو در هلال احمر شهر خودمون(یزد) زدم و در آخر هم برام کارت بین المللی واکسیناسیون صادر کردن. افرادی که در شهرستانها زندگی میکنید حتما اول با هلال احمر شهر خودتون صحبت کنید و ببینید اونجا چه واکسن هایی رو تزریق میکنند و آیا کارت بین المللی هم صادر میکنن یا نه. در ضمن حتما وقتی برای واکسن زدن میرید اگر دانشگاهتون یک سری فرم برای همین واکسن ها بهتون داده که پر کنید، حتما این فرم ها رو هم با خودتون ببرید که همونجا براتون تاریخ زدن واکسن رو بزنن و مهر کنن.

Junior Member

​آهان ضمنا اون واکسن مننژیت رو بنظرم حتما بزنید چون در آمریکا این بیماری بسیار از ایران شایع تر هست و بیماری خطرناک و در بعضی موارد کشنده ای هست

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط haley نمایش پست ها
    دقیقا باید ببینید دانشگاه ازتون چی میخواد. اگه دو دوز MMR بخواد و در طرح عمومی سال 82 شرکت نکرده باشید، چاره ای جز دو دوز نمیمونه.

ولی اگه دو دوز سرخک، یه دوز سرخجه و یه دوز اوریون رو قبول میکنن، چون شما دو دوز سرخک رو زدید، با یه دوز MMR کارتون راه میفته.

در مورد تاثیر واکسن ها روی تست پوستی سل اطلاعی ندارم ولی حتما از دانشگاه بپرسید آیا تست ایران رو قبول دارن؟ بعضی دانشگاه ها تاکید میکنن حتما باید در امریکا تست گرفته بشه.
    تست سل هیچ ربطی به MMR نداره. من خودم اول MMR و دیفتری-کزاز رو زدم و سه روز بعدش هم رفتم تست سل دادم و نتیجه ش هم منفی شد(4 میلی متر)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط haley نمایش پست ها
    در این پست قیمت انواع واکسن در هلال احمر رو ببینید. واکسن مننژیت کونژوگه (MCV) قیمتش 95 هزار تومن هست و 5 سال اعتبار داره. واکسنی که من دیدم بیشتر دانشگاه ها میخوان واکسن مننژیت 4 ظرفیتی (ACYW) هست که 40 هزارتومن قیمتشه و دو سال اعتبار داره. پس مهمه که ببینید دانشگاه ازتون چی میخواد.

کزاز-دیفتری بزرگسال (Td) رو انستیتو پاستور رایگان میزنه.

MMR رو مراکز بهداشت هم میزنن. آدرس های بیشتر رو در پست های زیر ببینید:
    پست 1
    پست 2
    پست 3
    پست 4

حتما قبلش با مرکز مورد نظرتون تماس بگیرید و ببینید همچنان واکسن رو میزنن یا تموم نکردن. همین طور ساعت کار بخش واکسیناسیون رو بپرسید.
    فکر میکنم اشتباه میکنید چون اون واکسن مننژیتی که من زدم در کارتم زده ACYW ولی قیمتش 95000 تومان بود و پنج سال هم مصونیت داره.

Junior Member

در ادامه سخن من کارتم رو مجددا نگاه کردم. کلا دو نوع واکسن ممنژیت هست. AC و ACYW یا ACWY!!! در کارت من مهر واکسن مننژیت پلی والان کونژوگه با تاریخ اعتبار 5 سال پس از تزریق خورده و همچنین نام واکسن A.C.W.Y هست و قیمتش هم همونطور که گفتم 95000 تومان در هلال احمر

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط roxanaat نمایش پست ها
    فکر میکنم اشتباه میکنید چون اون واکسن مننژیتی که من زدم در کارتم زده ACYW ولی قیمتش 95000 تومان بود و پنج سال هم مصونیت داره.
    نقل قول نوشته اصلی توسط roxanaat نمایش پست ها
    در ادامه سخن من کارتم رو مجددا نگاه کردم. کلا دو نوع واکسن ممنژیت هست. AC و ACYW یا ACWY!!! در کارت من مهر واکسن مننژیت پلی والان کونژوگه با تاریخ اعتبار 5 سال پس از تزریق خورده و همچنین نام واکسن A.C.W.Y هست و قیمتش هم همونطور که گفتم 95000 تومان در هلال احمر

ممنون از اطلاعات خوبتون
    پست قبلی من ناقص هست ولی فکر نمی کنم اشتباه باشه من یه مقدار دیگه تحقیق کردم و اون پست رو اصلاح و تکمیل میکنم. اگر کسی اطلاعات یا تجربه بیشتری داره، ممنون میشم اینجا در اختیارمون بذاره.

A.C. و A.C.W.Y به ترتیب علیه 2 و 4 گروه باکتری مننگوکوک هستن و چیزیه که ازش با عنوان 2 ظرفیتی و 4 ظرفیتی نام برده میشه. این پست رو هم ببینید.

این نتیجه تحقیقات من:

واکسن مننژیت کنژوگه (Meningococcal Conjugate Vaccine) قیمتش 95 هزار تومن هست و اعتبارش 5 ساله. MCV4 ظرفیتش 4 هست و برای افراد زیر 55 سال توصیه میشه[منبع]. (طبق گفته شما براتون A.C.W.Y نوشته. پس باید 4 ظرفیتی باشه؛ ولی بازم اگه دوستان صرفا جهت اطمینان خودشون بپرسن که خیالشون راحت بشه، خیلی بهتره)

واکسنی که ملقب به مننژیت [خالی]ه، Meningococcal polysaccharide vaccine هست و اعتبارش 2 ساله. MPSV4 هم مشابه MCV4، ظرفیتش 4ه. این واکسن برای افراد بالای 55 سال هم مجازه [منبع]. احتمالا به همین دلیل هست که این واکسن رو برای افرادی که حج میرن میزنن.

البته من در این منبع مدت اعتبار واکسن ها رو پیدا نکردم. در منبع دیگه ای (با علم به اینکه قیمت هاش به روز نیست) نوشته:
    وی [داریوش جواهری رئیس جمعیت هلال احمر شهر تهران] اضافه می‌کند: ما در جمعیت هلال احمر دو نوع واکسن از جمله واکسن مننژیت "کونژوگه" و "پلی ساکاریدی چهار ظرفیتی" به زائران خانه خدا تزریق می‌کنیم که نوع اول با مصونیت 5 ساله برای زائر و به قیمت 36 هزار تومان و نوع دوم با مصونیت 2 ساله به قیمت 16 هزار و 500 تومان و با ویژگی عدم انتقال بیماری به افراد به زائران تزریق می‌شود و هر دو این واکسن‌ها با مجوز و تأیید وزرات بهداشت به زائران ارائه می‌شود.

تفاوت دو واکسن موجود در کشور هم به صورت زیره [منبع]:
    رییس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وجود دو نوع واکسن مننژیت در کشور گفت: واکسن پلی ساکاریدی که در حال حاضر به صورت روتین برای حجاج مورد استفاده قرار می‌گیرد برای اطفال توصیه نمی‌شود اما واکسن کنژوگه که در حال حاضر وجود دارد معمولا در اطفال هم ایمنی ایجاد می‌کند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر داوود یادگاری خاطرنشان کرد: در حال حاضر در کشور ما دو نوع واکسن برای کنترل مننژیت وجود دارد. واکسن پلی ساکاریدی مننگوکوکی که معمولا به دلیل ارزان بودن بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و به صورت روتین به افرادی که به سفر حج مشرف می‌شوند و در فواصل زمانی سه تا پنج سال یکبار تزریق می‌شود و واکسن کنژوگه مننگوکوکی حسن‌هایی نسبت به واکسن پلی ساکاریدی مننگوکوکی دارد.

وی درباره تفاوت این دو نوع واکسن گفت: واکسن پلی‌ساکاریدی معمولی، خطر حامل بودن فرد را از بین نمی‌برد و ممکن است فردی به حج برود و میکروب را در گلو به همراه داشته باشد و با وجود اینکه بیمار و مبتلا به مننژیت نیست اما ناقبل آن برای دیگران باشد، اما واکسن‌های کنژوگه نه تنها شانس ناقل بودن را کم می‌کند بلکه افرادی که واکسینه می‌شود بالای 90 درصد در مقابل این مننژیت‌ها ایمنی پیدا می‌کنند. از طرف دیگر، مدت ایمنی‌زایی واکسن کنژوگه بیش از پنج سال بوده و برخلاف واکسن پلی‌ساکاریدی در اطفال بالای دو ماه نیز اثربخشی قطعی دارد.

مزایای واکسن کونژوگه نسبت به واکسن پلی ساکاریدی [منبع]:
    واکسن کونژوگه چه مزايايي نسبت به واکسن پلي‌ساکاريدي دارد؟

واکسن کونژوگه ابتدا براي گروه C مننژيت توليد شد ولي هم‌اکنون نوع چهار ظرفيتي آن براي گروه‌هاي A ,C,Y,W135 نيز وجود دارد و در کشور ما در کنار واکسن قديمي به حجاج يا مسافران مناطق پرخطر تزريق مي‌شود. مهم‌ترين مزاياي اين واکسن عبارتند از:

1. جلوگيري از ايجاد ناقلان بيماري سالم: وقتي کسي واکسن پلي‌ساکاريدي قديمي را دريافت مي‌‌كند، خودش در برابر بيماري ايمن مي‌شود ولي مي‌تواند باکتري را در حلق خود حمل كند و از طريق تماس با افراد سالم از جمله بوسيدن، عطسه و... آنها را بيمار کند. اين در حالي است كه در واکسن کونژوگه جديد اين خطر کاملا رفع شده است.

2. اثربخشي کامل در کودکان 2 ماه به بالا

3. داشتن دوره طولاني ايمني و همچنين تقويت ايمني‌زايي با تکرار واکسيناسيون. اين در حالي است که واکسن‌هاي پلي‌ساکاريدي با تکرار دوز، اثرشان کمتر مي‌شود.

4. چرخش بيماري در اجتماع به‌علت جلوگيري از ايجاد ناقلان سالم کمتر مي‌شود.

اینم روش واکسیناسیون که به نظرم با چیزی که در ایران اجرا میشه متفاوته ("شاید" تفاوت در نوع واکسن هاست)[منبع]:

Routine vaccination

Two doses of MCV4 are recommended for adolescents 11 through 18 years of age: the first dose at 11 or 12 years of age, with a booster dose at age 16.

Adolescents in this age group with HIV infection should get three doses: 2 doses 2 months apart at 11 or 12 years, plus a booster at age 16.

If the first dose (or series) is given between 13 and 15 years of age, the booster should be given between 16 and 18. If the first dose (or series) is given after the 16th birthday, a booster is not needed.

در مجموع، به جز موارد خاص، اگر واکسن کونژوگه ای که تزریق میشه 4 ظرفیتی باشه (که طبق شواهد 4 ظرفیتی هست)، برای افراد زیر 55 سال گزینه بهتری نسبت به واکسن پلی ساکاریدیه.
    ویرایش توسط haley : June 24th, 2015 در ساعت 02:11 PM

Junior Member

سلام

کسی میدونه هلال احمر (واحد کارگر جنوبی) و پاستور چه روزایی واکسن میزنن؟

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    برق کنترل-خواجه نصیر،اتوماسیون بولونیا،برق واشینگتن

نقل قول نوشته اصلی توسط hosein1368 نمایش پست ها
    سلام

کسی میدونه هلال احمر (واحد کارگر جنوبی) و پاستور چه روزایی واکسن میزنن؟
    پاستور که اگر اشتباه نکنم هر روز دیکه از 12 یا 1 میزنه ولی باید زود برید براتون بزنن. هلال احمرم مطمئن نیستم ولی با توجه به شلوغی تهران باید بزنن دیگه ولی باید صبح زود برید تا تمام نشده. شماره هاشونم تو نت هست:
    آدرس: تهران- خيابان كارگر جنوبي- ميدان پاستور- خيابان پاستور- خيابان 12 فروردين- پلاك 69- انستيتو پاستور ايران- بخش پايلوت بيوتكنولوژي- كد پستي: 13164
    تلفن:66465406
    نمیدونم چرا وقتی جواب یکی رو مستقیم هم میدیم امتیاز نمی دن و اگر حال داشتن و دوباره اومدن تو سایت و جواب رو خوندن در پست بعدی میگن: ممنون!!!! بجای نوشتن «ممنون» ....

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)