این دانشگاه چطوره؟
این دانشگاه چطوره؟
انگار ایرانی زیاد هست در این دانشگاه؟ واسه بهار 2016 یکی از استادها جواب تقریبا خوبی به من داده و حتی بعد از یک هفته دو باره ایمیل داد که ایشون رو در جریان مراحل اپلای قرار بدم واسه دکتری کامپیوتر. کسانی که اینجا دانشجو هستند راضی هستند؟ (از نظر وجود همزبان ها، خود سطح دانشگاه و شهرش)
من دانشجوی جدید دکتری برق فال 2015 دانشگاه لوییزیانا استیت هستم. دوسنانی که تمایل دارن از خوابگاه های نسبتا مجهز درون دانشگاه (on-campus) استفاده کنند و نیاز به هم اتاقی دارند لطفا با من تماس بگیرند. اگه سوالی هم در مورد خوابگاه داشتین در خدمتم
این دانشگاه برای دکتری مهندسی مخصوصا برق و کامپیوتر سختگیری زیادی می کنه و شانس گرفتن فاند از این دانشگاه پایینه! من از دانشگاه ّUniversity of Florida پذیرش گرفتم ولی از این دانشگاه ریجکت شدم چون قبول شدنم رو فقط در حالتی خواسته بودم که فول فاند بشم!
کسی در مورد حذف بیمه چیزی میدونه؟در صورت حذف بیمه توسط دانشگاه، چه هزینه ای به طور میانگین ماهیانه باید به بیمه اختصاص داد؟
سلام. ببخشید برای من تازه از طرف graduate school این دانشگاه نامه دریافت پذیرش اومده. ولی راجع به فاند گفته که با مسئول دانشکده تماس بگیرم. آیا به این معنی است که به من هنوز فاند ندادن؟ از طرفی هم راجع به استاد راهنمای من هیچ صحبتی نشده. یعنی هنوز تعیین نکردن؟ در ضمن به نظرتون خیلی دیر نامه پذیرش رو برای من نفرستادن؟ ممنون اگه راهنمایی کنید.
بیمه دانشگاه گرونه ترمی حدود 1000 دلار اگه حذفش کنید و از بیرون دانشگاه بگیرید ترمی 250 دلار در میاد که خیلی ارزون تره. من از بیرون دانشگاه گرفتم.
amirengineer81 باید به coordinator ایمیل بزنید و پیگیر باشید. اگه رشته تون خیلی حساس نیست دیر نیست. graduate school نمیگه فاند دارید یا نه. منم پارسال به استاد ایمیل زدم و پرسیدم.
ویرایش توسط Olympia : July 3rd, 2015 در ساعت 11:23 AM دلیل: ادغام
سلام. ببخشید میشه به من بگیر آیا این دانشگاه (LSU) معتبر هست؟ و اینکه رنک چند هست؟ و از نظر کیفیت در چه سطحی است؟
با تشکر
دانشگاه ایالتی لوییزیانا جزو دانشگاه های Tier 1 و یا درجه ۱ آمریکا بر اساس درجه بندی usnews هست که معتبرترین مرکز درجه بندی دانشگاه های آمریکاست. رتبه جهانی این دانشگاه طبق مرکز رتبه بندی شانگهای که به نظرم بی طرفترین و معتبرترین مرکز رتبه بندی جهانی دانشگاه هاست 270 هست.
البته تا چند سال پیش رتبه این دانشگاه حدود ۱۰۰ بود که با تغییرات کادر مدیریتی باعث نزول شدید رتبه این دانشگاه شد.
اما مهمترین نکته در مورد این دانشگاه اینه که این دانشگاه در بین ۳۰ دانشگاه برتر آمریکا و ۶۰ دانشگاه برتر جهان از نظر تحقیقات (research university) قرار داره
با سلام، از دوستان کسی هست که بخواد واسه ترم پیش رو برای این دانشگاه اپلای کنه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)