صفحه 115 از 127 نخستنخست ... 1565105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,141 تا 1,150 , از مجموع 1265

موضوع: سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

Banned

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

نقل قول نوشته اصلی توسط Ni1 نمایش پست ها
    من یه سوال دارم که شاید مضحک به نظر بیاد ولی سواله دیگه و در ضمن اینجا ایرانه هر احتمالی وجود داره. با توجه به گرمی هوا امکان امتحان دادن با پیراهن آستین کوتاه(یا تی شرت) و سندل وجود داره؟ در کل محدودیتی برای پوشش آقایون وجود داره یا نه؟ من شنبه هفته آینده امتحان دارم. ممنون میشم دوستانی که تازه امتحان دادن پاسخ بدن.
    سلام

راحت باشید دوست عزیز

براتون آرزوی موفقیت دارم

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

سلام دوستان -
    یه سوال : کسی تا حالا ساعتی غیر از 09:00 صبح هم تو این سنتر امتحان داده ؟ گویا داره ساعت های 12:30 ظهر هم ارائه میشه .
    کسی اگر تجربه ای داره ، بگه لطفا . ممنون

آیا خود این سنتر وچر می فروشه؟
    اگه بخوایم وچر خریداری کنیم باید چیکار کنیم؟

Junior Member

سلام

ببخشید من یه مشکل برام پیش اومد سر امتحان سازمان سنجش. آخر وقت استراحت یه نفر اومد بهم گفت شما به اسپیکینگ کناریتون داشتی گوش میدادی ما هم ریپورت میکنیم. از چندین مسئول پرسیدم گفتن نگران نباشین. من اصلا فکرم راستش جای دیگه بود و هیچی نفهمیدم کناریم چی میگه منتظر بودم امتحانم رو بدم و تموم بشه. الان واقعا استرس گرفتم. نمره من نمیاد؟ من هیچ چیزی هم در برگه هام ننوشته بودم. به نظرتون چی میشه؟ لطفا همگی من رو راهنمایی کنین. 12 جولای امتحان دادم

Member

من عادت دارم قبل از شروع ليستنيگ و اسپيكينگ كاغذم رو با خودكار تقسيم بندي كنم. اگه سر امتحان هم اينكار رو انجام بدم ازم ايراد ميگيرن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط shima1393 نمایش پست ها
    من عادت دارم قبل از شروع ليستنيگ و اسپيكينگ كاغذم رو با خودكار تقسيم بندي كنم. اگه سر امتحان هم اينكار رو انجام بدم ازم ايراد ميگيرن؟
    من هم عادت دارم به این کار تا حدی اما سز جلسه ازم هیش ایرادی نگرفتن... تازه من عادت دارم کاغذ رو هز وسط تا بزنم!!

نگران اصلا نباش..

پیروز باشی

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط abolfazl6678 نمایش پست ها
    من هم عادت دارم به این کار تا حدی اما سز جلسه ازم هیش ایرادی نگرفتن... تازه من عادت دارم کاغذ رو هز وسط تا بزنم!!

نگران اصلا نباش..

پیروز باشی
    فقط حواستون باشه قبل شروع لیسنینگ یا اسپیکینگ هیچ چیز ننویسید، یعنی بعضی ها توی فرصت قبل شروع اسپیکینگ مثلاً تمپلت می نویسن، اگر ببینن براتون مشکل میشه.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    متاسفانه برق و همین حوالی

سلام
    دوستان آزمون خودتون رو زیـــــــاد کِش ندید لطفا . بلایی که سر Astute اومد سرِ بنده ام آمد(نمره ام نیومده).
    من ام خیلی خیلی آزمون ام رو کش دادم که هم برای اسپیکینگ راحت باشم و هم برای نوشتن رایتینگ هام، که متاسفانه بیش از حد شد. بدبختی سیستم ام 2 بار خراب شد و 2 یا 3 مین از بریک هم دیر اومدم(ساعت 12.05 بود از بریک اومدم). البته آزمون امم خراب کردم. یکی از مراقبین خیلی شاکی بود و گفت ریپورت می کنم. ساعت 1:40 از سنتر اومدم بیرون. نیم ساعت بعد از آخرین نفر در سالن.

سوال: می خوام دوباره ثبت نام کنم ولی مشکل اینجاست که زمان آزمون رو زده 12:30 PM. نمی دونم که ساعت 12 هم آزمون می گیرند یا نه ؟؟
    یه سوالِ دیگه هم دارم
    یه سایت چینی زده بود آزمون های جمعه ها سخت تر است؟؟ (من می خوام 18 سپتامبر که جمعه است رو بنویسم). حالا چه کنم به نظر شما ؟

سپاس

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    ارشد مهندسی صنایع / دانشگاه علوم و فنون مازندران

سلام، منم آزمون 18 سپتامبر که جمعه است رو ثبت نام کردم که زده بود 12:30 ظهر!!!! آیا واقعن همون ساعت 12:30 برگزار میشه؟ کسی دقیق می دونه؟
    با تشکر

Junior Member

سلام.
    من هفته پیش تافل سنجش برای تاریخ 18 سپتامبر ثبت نام کردم. ساعت 12.30 هست امتحانش. اون موقع که ثبت نامم تموم شد همه چیز خوب بود و حتی ticket برای شرکت در امتحان نیز برام میل شد. اما امروز صبح که سایت ets رو چک کردم تو قسمت view orders پس از انتخاب آزمون ثبت نامی تو قسمت registration information نوشته بود cancelled.!!
    من این آزمون رو کنسل نکردم. حتی اگه یکی دیگه هم کنسل میکرد باید ایمیلش میومد در حالی که هیچ ایمیلی برام از کنسل شدن نیومده. در ضمن در صورت کنسل شدن باید یه قسمتی از مبلغ بهتون برگرده که این طور نبود.
    میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از کجاست؟ آیا ممکنه که تاریخ امتحان سازمان سنجش برای 18 سپتامبر کنسل شده باشه کلا؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)