سلام
من به یه استادی ایمیل زدمو سی وی هم تو ایمیلم واسش فرستادم.الان دو روز گذشته و جوابی نداده. میخوام بدونم بهتره دنبال استاد دیگه ای باشم یا هنوز صبر کنم این یکی جواب بده؟ ممنون میشم از راهنماییتون
سلام
من به یه استادی ایمیل زدمو سی وی هم تو ایمیلم واسش فرستادم.الان دو روز گذشته و جوابی نداده. میخوام بدونم بهتره دنبال استاد دیگه ای باشم یا هنوز صبر کنم این یکی جواب بده؟ ممنون میشم از راهنماییتون
سلام دوستان من برای اساتید آمریکا برای فال 2016 ایمیل کردم تا حالا 22 تا ایمیل کردم کسی جواب نداده ؟ دلیلش چی هس؟ برای کانادا باید از کی شروع به ایمیل زدن کنیم؟
سلام
22 که سهل هست.. دوستانی با 1000 ایمیل هم گاها به نتیجه نرسیدند!!!
باید با برباری زیاد تلاشتون رو بکنید و امیدوار باشید اساتیدی که براشون ایمیل می فرستید، position داشته باشند..
البته ممکن هم هست که رزومه خوبی نداشته باشید که در این صورت باید سطح توقعتون رو بیارید پایین تر و کار روی اساتید دانشگاه های سطح پایین تر رو در دستور قرار بدید....
براتون آرزوی موفقیت دارم
با سلام
حدود یک ماه قبل شاید 40 روز...ایمیلی به استادی زدم ایشان 2 موضوع مطرح کردند..بعد من گفتم یک پروپوزال دارم که روش حدود 3 ماه کار کردم اجازه دارم این را بفرستم..گفت حتما بفرست من نظرم را می گم...بعد 20 روز گذشت خبری نشد..ایمیل زدم..بازم خبری نشد 3روز پیش هم یک یاداوری زدم...خبری نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I spring over the spring with the spring in the spring
سلام
من بعد از چند روز یه ایمیل Reminder به یکی از اساتید زدم. امروز ایمیل زده ولی ایمیل خالی. این یعنی چی؟
با سلام
دوستان بنده از دانشگاه یورک پذیرش گرفتم و استاد موضوع پایان نامه رو هم مشخص کرده. چند روز قبل ایمیلی برای چک کردن برنامه هام تا پایان سال فرستادم براش ولی جوابی نداده. میشه راهنمایی کنید؟ ممکنه که جوابی برای ایملم نداشته و جواب نداده؟ به نطرتون ایا تماس بگیرم با دفترش باهاش صحبت کنم بهتر نیست؟ یا اینکه منتطر باشم فعلا!!!؟؟؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام
با توجه به اینکه با استاد به طرز قابل ملاحشه ای پیش رفته اید، به نظرم این نگرانی چندان جایز نیست... به هر حال ممکن هست استاد مشغله ای داشته باشه...
اگر شماره تلفن منشی یا دفترش رو دارید، تماس بگیرید... یا بعد از چند روز مجددا ایمیل رو ارسال کنید...
براتون آرزوی موفقیت دارم
سلام به همگی
یه استادی به فاصله 5 - 6 ساعت از ایمیل اولیه من، پاسخ خیلی خوبی به من داد و گفت سوابق من بسیار عالیه و حتی گفت که افتخار میکنه که من دوست دارم با اون کارکنم. بعد گفت که توی دانشگاه اون، استاد زیاد کاره ای نیست باید حتما اپلای کنم و از من خواست توی اپلای حتما اسم اون استاد رو به عنوان معرف خودم قید کنم و این شانس پذیرش منو بالا می بره.
من هم چند ساعت بعد ایمیل زدم ازش تشکر کردم و بهش گفتم که حتما اپلای میکنم و دارم مدارکم رو تهیه میکنم و اونو در جریان نتیجه کارم قرار میدم. در نهایت گفتم امیدوارم بزودی پذیرش بگیرم و همدیگرو ببینیم. آخر نامه ازش درخواست کردم که آیا ممکنه مکاتباتمون ادامه پیدا کنه تا اگر راهنمایی خصوصاً در مورد فرایند پذیرش نیاز داشتم بهش ایمیل بزنم؟ تا حالا که 2 روز گذشته جواب نداده. به نظرتون دلیلش چی می تونه باشه و من چیکار کنم ؟ آیا لازمه که من reminder بفرستم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)