سلام دوستان -
یه سوال : کسی تا حالا ساعتی غیر از 09:00 صبح هم تو این سنتر امتحان داده ؟ گویا داره ساعت های 12:30 ظهر هم ارائه میشه .
کسی اگر تجربه ای داره ، بگه لطفا . ممنون
آیا خود این سنتر وچر می فروشه؟
اگه بخوایم وچر خریداری کنیم باید چیکار کنیم؟
سلام
ببخشید من یه مشکل برام پیش اومد سر امتحان سازمان سنجش. آخر وقت استراحت یه نفر اومد بهم گفت شما به اسپیکینگ کناریتون داشتی گوش میدادی ما هم ریپورت میکنیم. از چندین مسئول پرسیدم گفتن نگران نباشین. من اصلا فکرم راستش جای دیگه بود و هیچی نفهمیدم کناریم چی میگه منتظر بودم امتحانم رو بدم و تموم بشه. الان واقعا استرس گرفتم. نمره من نمیاد؟ من هیچ چیزی هم در برگه هام ننوشته بودم. به نظرتون چی میشه؟ لطفا همگی من رو راهنمایی کنین. 12 جولای امتحان دادم
من عادت دارم قبل از شروع ليستنيگ و اسپيكينگ كاغذم رو با خودكار تقسيم بندي كنم. اگه سر امتحان هم اينكار رو انجام بدم ازم ايراد ميگيرن؟
سلام
دوستان آزمون خودتون رو زیـــــــاد کِش ندید لطفا. بلایی که سر Astute اومد سرِ بنده ام آمد(نمره ام نیومده).
من ام خیلی خیلی آزمون ام رو کش دادم که هم برای اسپیکینگ راحت باشم و هم برای نوشتن رایتینگ هام، که متاسفانه بیش از حد شد. بدبختی سیستم ام 2 بار خراب شد و 2 یا 3 مین از بریک هم دیر اومدم(ساعت 12.05 بود از بریک اومدم). البته آزمون امم خراب کردم. یکی از مراقبین خیلی شاکی بود و گفت ریپورت می کنم. ساعت 1:40 از سنتر اومدم بیرون. نیم ساعت بعد از آخرین نفر در سالن.
سوال: می خوام دوباره ثبت نام کنم ولی مشکل اینجاست که زمان آزمون رو زده 12:30 PM. نمی دونم که ساعت 12 هم آزمون می گیرند یا نه ؟؟
یه سوالِ دیگه هم دارم
یه سایت چینی زده بود آزمون های جمعه ها سخت تر است؟؟ (من می خوام 18 سپتامبر که جمعه است رو بنویسم). حالا چه کنم به نظر شما ؟
سپاس
سلام، منم آزمون 18 سپتامبر که جمعه است رو ثبت نام کردم که زده بود 12:30 ظهر!!!! آیا واقعن همون ساعت 12:30 برگزار میشه؟ کسی دقیق می دونه؟
با تشکر
سلام.
من هفته پیش تافل سنجش برای تاریخ 18 سپتامبر ثبت نام کردم. ساعت 12.30 هست امتحانش. اون موقع که ثبت نامم تموم شد همه چیز خوب بود و حتی ticket برای شرکت در امتحان نیز برام میل شد. اما امروز صبح که سایت ets رو چک کردم تو قسمت view orders پس از انتخاب آزمون ثبت نامی تو قسمت registration information نوشته بود cancelled.!!
من این آزمون رو کنسل نکردم. حتی اگه یکی دیگه هم کنسل میکرد باید ایمیلش میومد در حالی که هیچ ایمیلی برام از کنسل شدن نیومده. در ضمن در صورت کنسل شدن باید یه قسمتی از مبلغ بهتون برگرده که این طور نبود.
میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از کجاست؟ آیا ممکنه که تاریخ امتحان سازمان سنجش برای 18 سپتامبر کنسل شده باشه کلا؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)