صفحه 70 از 92 نخستنخست ... 20606162636465666768697071727374757677787980 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 691 تا 700 , از مجموع 915

موضوع: وسایل مهم برای سفر

Member
    رشته و دانشگاه
    Intelligent Systems - St. Petersburg Polytechnic University

پیش فرض پاسخ : وسایل مهم برای سفر

نقل قول نوشته اصلی توسط javadglm نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    میشه لطفا در مورد این وکیوم ها بیشتر توضیح بدید. آخه من باید یک پتوی دونفره با خودم ببرم و نمی دونم چکارش کنم . تو چمدونم اگه بزام کلی جا اشغال می کنه
    این کیسه ها برای بسته بندی تو چمدون ها استفاده می شه یا به عنوان یه بسته بندی جدای از چمدون میشه استفاده کرد ؟
    پتو میخری اونحا دیگه، نبر با خودت دوست عزیز، همه اونجا بهترش هست، قیمتشم زیاد تفاوت نداره
    شما دوست عزیز که پیام میدی، مطمئن باش صندوق پیام هات خالیه که بعد نوشتن یه طومار یهو نبینم زده:
    ظرفیت صندوق پیام های خصوصی FELANI به اتمام است

ApplyAbroad Veteran

سلام دوست عزیز
    میشه لطفا در مورد این وکیوم ها بیشتر توضیح بدید. آخه من باید یک پتوی دونفره با خودم ببرم و نمی دونم چکارش کنم . تو چمدونم اگه بزام کلی جا اشغال می کنه
    این کیسه ها برای بسته بندی تو چمدون ها استفاده می شه یا به عنوان یه بسته بندی جدای از چمدون میشه استفاده کرد ؟
    میتونین به خوابگاهی که میرین، ایمیل بزنین و ازشون بپرسین که پتو و بالشت دارند یا نه ؟
    بخواین بیارین کلی جا میگیره !
    میتونین وکیوم هم بیارین. وکیوم حجمشو کم میکنه، میتونین تو بار بذارین یا اینکه جدا دستتون بگیرین و ببرین تو کابین.

این حساب کاربری دیگر فعالیتی در این فروم ندارد.

ApplyAbroad Veteran
    omid2015 آواتار ها

سلام دوست عزیز
    سلام

من خودم پتو و بالش رو از ایران آوردم نه تنها هم ناراضی نیستم بلکه خیلی خیلی هم خوشحالم. در واقع اینجا (اگه بتونین) خیلی سخت می تونین جنس خوب گیر بیارین. من یه چمدون گنده از اون پارچه ای ها که خودشون هم سبک وزنن داشتم و با اون آوردم که اون چمدونه هم تو اسباب کشی خیلی به دردم می خوره. برنامم برای دفعه بعدی یه فرشه!
    Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover
    H. Jackson Brown Jr. - P.S. I Love You

.When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile
    Unknown

یک بطری های آب هست برای ورزشکارها که اصولا دوچرخه ها هم دارند، یک مدل از این ها بدنه ی نرم داره. این از جمله وسایلی هست که توصیه میکنم برای توالت رفتن با خودتون بیارید. هم شیک هست! و هم راحت استفاده میشه. ایران من حدود 10 هزار تومن خریدم، اینجا به مراتب گرونتره

Junior Member pedramab آواتار ها

با سلام دوستان به من با ایران ایر میرم. به چز قرص هایی که تو چمدون هست به نظرتون به قرص توی کوله من گیر میدن ( یک ورق قرص ریتالین هست که نسخه 3 بسته (60 عدد) دارم که 2 ورق تا زمان رفتن مصرف میشه یک ورق باقی میمونه که حین پرواز هم نیاز هست). تو ایران بیشتر گیر میدن یا اونچا ؟
    ممنون

Junior Member

اگه با نسخه باشه مشکلی نيست. هيچ کجا گير نمیدن مگر اينکه تعدادش خيلی زياد باشه و نسخه نداشته باشيد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط pedramab نمایش پست ها
    با سلام دوستان به من با ایران ایر میرم. به چز قرص هایی که تو چمدون هست به نظرتون به قرص توی کوله من گیر میدن ( یک ورق قرص ریتالین هست که نسخه 3 بسته (60 عدد) دارم که 2 ورق تا زمان رفتن مصرف میشه یک ورق باقی میمونه که حین پرواز هم نیاز هست). تو ایران بیشتر گیر میدن یا اونچا ؟
    ممنون
    ویرایش توسط victor34 : May 22nd, 2015 در ساعت 06:04 PM

نقل قول نوشته اصلی توسط pedramab نمایش پست ها
    ممنون

اين دوستمون كه احتمالا رفتند و ايشالا مشكلي نداشتند
    اصولا چيزي رو چك نميكنند مگر اينكه شك كنند نه ايران نه اينجا،اينجا رو بعضي چيزها حساس اند و ايران رو چيزهاي ديگه،اگر واقعا مصرف پزشكي داريد كه هيچ و گرنه خودتون رو به اين چيزها عادت نديد اينجا از اينچيزا گير نمياد براي گلو درد حتي بايد آب نبات مخصوصش رو بمكيد دارو به اين راحتي تجويز نميشه،البته بنظر مياد براي شما تجويز شده باشه كه بهتره با نسخه بيشتر ببريد.

در كل داروي روتين در حد و اندازه كم مشكلي نداره اما اگر داروي خاصي مصرف ميكنيد كه مورد استفاده دوگانه داره حتما نسخه پزشك رو هم همراه داشته باشيد
    بعد از چند سال دوباره سلام...امیدوارم با توجه به کمبود وقتی که دارم بتونم برخی از دانسته ها و تجربیات خودم رو به دوستان انتقال بدم.شاید کمکی هرچند کوچک باشه.اگر سوالی بی پاسخ ماند لطفا لینک تاپیک رو توسط پیغام خصوصی ارسال کنید.قبلا از تاخیر احتمالی در پاسخ به دوستان عذرخواهی میکنم.

Junior Member

با سلام من واسه دکترا شهر ساربروکن پذیرش گرفتم احتمالا یکی دو ماه دیگه برم
    ، حالا دوستان سوال من اینه که آیا میشه با خودم طلا و جواهراتم را هم ببرم؟ و اگه میشه آیا اونجا توی بانک های آلمان میشه توی صندوق امانات گذاشت و آیا هزینه ای می گیرن؟ و اینکه نحوهی فرستادن پول از ایران به آلمان یا برعکسش چطوریه؟ ممنون

Junior Member

پیش فرض پاسخ : Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg

با سلام.

به نظرتون ایده ی بردن کتاب های درسی مورد نیاز از ایران ایده ی خوبیه؟
    اگه آره، لطفا بفرمایید که طبق تجربه ی خودتون چه کتاب هایی مورد نیازمون میشه که حداقل برای سال اول همراهمون ببریم که نیازمون رو به کتاب برطرف کنه. مهم تریناش رو.
    اگر نه، لطفا بفرمایید که راه جایگزین چیه؟

ممنون که همفکری می کنید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Computer Networks, University of Applied Science and Technology

پیش فرض پاسخ : Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg

نقل قول نوشته اصلی توسط cnagh نمایش پست ها
    با سلام.

به نظرتون ایده ی بردن کتاب های درسی مورد نیاز از ایران ایده ی خوبیه؟
    اگه آره، لطفا بفرمایید که طبق تجربه ی خودتون چه کتاب هایی مورد نیازمون میشه که حداقل برای سال اول همراهمون ببریم که نیازمون رو به کتاب برطرف کنه. مهم تریناش رو.
    اگر نه، لطفا بفرمایید که راه جایگزین چیه؟

ممنون که همفکری می کنید.
    به نظر من وقت بذارید و کتاب هایی که نیاز دارید رو اسکن کنید، از این اسکنرهای پرتابل هم می تونید خریداری کنید تا سریعتر و راحت تر کتاب اسکن بشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)