این حساب کاربری دیگر فعالیتی در این فروم ندارد.
سلام
من خودم پتو و بالش رو از ایران آوردمنه تنها هم ناراضی نیستم بلکه خیلی خیلی هم خوشحالم. در واقع اینجا (اگه بتونین) خیلی سخت می تونین جنس خوب گیر بیارین. من یه چمدون گنده از اون پارچه ای ها که خودشون هم سبک وزنن داشتم و با اون آوردم که اون چمدونه هم تو اسباب کشی خیلی به دردم می خوره. برنامم برای دفعه بعدی یه فرشه!
![]()
Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover
H. Jackson Brown Jr. - P.S. I Love You
.When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile
Unknown
یک بطری های آب هست برای ورزشکارها که اصولا دوچرخه ها هم دارند، یک مدل از این ها بدنه ی نرم داره. این از جمله وسایلی هست که توصیه میکنم برای توالت رفتن با خودتون بیارید. هم شیک هست! و هم راحت استفاده میشه. ایران من حدود 10 هزار تومن خریدم، اینجا به مراتب گرونتره![]()
با سلام دوستان به من با ایران ایر میرم. به چز قرص هایی که تو چمدون هست به نظرتون به قرص توی کوله من گیر میدن ( یک ورق قرص ریتالین هست که نسخه 3 بسته (60 عدد) دارم که 2 ورق تا زمان رفتن مصرف میشه یک ورق باقی میمونه که حین پرواز هم نیاز هست). تو ایران بیشتر گیر میدن یا اونچا ؟
ممنون
اين دوستمون كه احتمالا رفتند و ايشالا مشكلي نداشتند
اصولا چيزي رو چك نميكنند مگر اينكه شك كنند نه ايران نه اينجا،اينجا رو بعضي چيزها حساس اند و ايران رو چيزهاي ديگه،اگر واقعا مصرف پزشكي داريد كه هيچ و گرنه خودتون رو به اين چيزها عادت نديد اينجا از اينچيزا گير نمياد براي گلو درد حتي بايد آب نبات مخصوصش رو بمكيد دارو به اين راحتي تجويز نميشه،البته بنظر مياد براي شما تجويز شده باشه كه بهتره با نسخه بيشتر ببريد.
در كل داروي روتين در حد و اندازه كم مشكلي نداره اما اگر داروي خاصي مصرف ميكنيد كه مورد استفاده دوگانه داره حتما نسخه پزشك رو هم همراه داشته باشيد
بعد از چند سال دوباره سلام...امیدوارم با توجه به کمبود وقتی که دارم بتونم برخی از دانسته ها و تجربیات خودم رو به دوستان انتقال بدم.شاید کمکی هرچند کوچک باشه.اگر سوالی بی پاسخ ماند لطفا لینک تاپیک رو توسط پیغام خصوصی ارسال کنید.قبلا از تاخیر احتمالی در پاسخ به دوستان عذرخواهی میکنم.
با سلام من واسه دکترا شهر ساربروکن پذیرش گرفتم احتمالا یکی دو ماه دیگه برم
، حالا دوستان سوال من اینه که آیا میشه با خودم طلا و جواهراتم را هم ببرم؟ و اگه میشه آیا اونجا توی بانک های آلمان میشه توی صندوق امانات گذاشت و آیا هزینه ای می گیرن؟ و اینکه نحوهی فرستادن پول از ایران به آلمان یا برعکسش چطوریه؟ ممنون
با سلام.
به نظرتون ایده ی بردن کتاب های درسی مورد نیاز از ایران ایده ی خوبیه؟
اگه آره، لطفا بفرمایید که طبق تجربه ی خودتون چه کتاب هایی مورد نیازمون میشه که حداقل برای سال اول همراهمون ببریم که نیازمون رو به کتاب برطرف کنه. مهم تریناش رو.
اگر نه، لطفا بفرمایید که راه جایگزین چیه؟
ممنون که همفکری می کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)