صفحه 12 از 35 نخستنخست ... 2345678910111213141516171819202122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 111 تا 120 , از مجموع 342

موضوع: گرفتن فرمهای I - 20 از چند دانشگاه

Junior Member

پیش فرض پاسخ : اطلاعیه: صادر شدن/داشتن چند I-20 مشکلی ایجاد نمی کنه!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Reason نمایش پست ها

این سؤال من هم هست. من از یک دانشگاه پذیرش برای ترم تابستان دارم ولی جواب بقیه که برای ترم پاییز هست هنوز نرسیده. به این خاطر باید برای این پذیرش سریع برم سفارت. آیا من می تونم بعد از انجام مصاحبه دانشگاهم را عوض کنم و چگونه؟ لطفاً کسانی که تجربه دارند نظر بدند.
    متشکرم.
    همون طوری که ehsan99 گفت این کار به هیچ وجه امکان نداره. توی ویزا که می زنن توی پاسپورت اسم دانشگاه و رشته نوشته شده. موقعی که وارد آمریکا می شی توی فرودگاه پلیس I20 اون دانشگاه رو ازت می گیره با ویزات چکش می کنه و روش مهر و مدت اعتبار ( می نویسه for duration of study) می زنه. اگه بخوای بری جای دیگه همون جا دیپورتت می کنن. اگه نظرتون رو عوض کردین بعد از مصاحبه بهترین کار اینه که برای با سفارت تماس بگیرید و ازشون بپرسید که احتمالا (مطمئن نیستم ) ازتون می خوان که روی I20 جدید sevis بدید و دوباره مصاحبه کنین.

نقل قول نوشته اصلی توسط jason_mac نمایش پست ها
    قسمت اول سوالتو تو پ.خ. جواب دادم. قسمت دوم سوالت رو جاش اینجا نیست. اما چون من خودم از طریق وزارت علوم اقدام کردم جواب اینه که بله ملاک دانشگاه هست. اگر دانشگاه عوض شد باید پروندتو عوض کنی. و یکبار این حق رو داری خوب فکراتو بکن.
    امین جان ممنون از جوابت.

در مورد سوال اول راستش همه اون هایی که گفتم با فاند بود و الآن نگرانی من در مورد قبول کردن همزمان چند فاند با فرستادن اسکن امضا و گرفتن I-20 ( و وارد شدن در لیست سیاه بعد از رد کردن) هست. راستش فکر می کنم سوالم یه کم پیچیده بود. اگه میشه یه بار دیگه بهش فکر کن و اینجا جواب بده.

مطلب دیگه اینکه در مورد اینکه آیا دانشگاه های دیگه در مورد گرفتن I-20 ممکنه متوجه بشن و پذیرش ندن چیزی نگفتی.

و در مورد نکته آخری که گفتی من شنیدم تو وزارت علوم پرونده به نام دانشگاه بستگی داره ولی برای نظام وظیفه تغییر کشور مهمه و اونها تو باغ نام دانشگاه و.. نیستن. نظرت در مورد این چیه؟

بازم ممنون از توجهت و منتظر جوابت هستم.

سلام دوباره.

این جریان 15 آوریل چیه؟ درسته که می گن اگر از دانشگاهی قبلش بگیری باید قبول کنه که بهشون برگردونی؟ آیا ممکنه زیر بار نرن؟ من به دانشگاه قبلی اصرار کردم که زود بفرستن!!

Member
    رشته و دانشگاه
    Mineral Processing-Tehran Polytechnic-The University of Utah

دوستان خوب

من یک سوال از مجموع حرفهای اینجا دارم. این جمله من درسته:

=اگر برای چند دانشگاه اقدام کرده باشیم تا قبل از مصاحبه فرصت انتخاب داریم، چون بعد از مصاحبه ویزا فقط برای دانشگاهی که فرم آی بیست آن را به سفارت ارائه کردیم صادر خواهد شد.=

اما یک جا خوندم که برای هر کسی آی بیست صادر شه یک نسخه می ره وزارت امنیتشون. به نظر این مشکلی ایجاد می کنه تا خیر؟ یعنی تا زمانی که sevis را پرداخت نکردیم، حق انتخاب بین آی بیست ها داریم. بعد از پرداخت سویس باید باقی را کنسل کنیم؟

من الان پذیرش با فاند برام اومده ولی باقی درخواستم در حال بررسی است. نمی دونم درخواست آی بیست را بکنم یا دست دست کنم؟
    خودم توی ذهنم بود که بخوام آی بیست را بفرستند و وقت سفارت هم بگیرم، اگر تا اون موقع پذیرشهای بهتری داشتم بخوام سریعا برام تا قبل از وقت سفارت آی بیست رابفرستند. به نظرتون می شه همچین کاری کرد؟
    ویرایش توسط samir61 : April 4th, 2010 در ساعت 09:26 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط samir61 نمایش پست ها
    دوستان خوب

من یک سوال از مجموع حرفهای اینجا دارم. این جمله من درسته:

=اگر برای چند دانشگاه اقدام کرده باشیم تا قبل از مصاحبه فرصت انتخاب داریم، چون بعد از مصاحبه ویزا فقط برای دانشگاهی که فرم آی بیست آن را به سفارت ارائه کردیم صادر خواهد شد.=

اما یک جا خوندم که برای هر کسی آی بیست صادر شه یک نسخه می ره وزارت امنیتشون. به نظر این مشکلی ایجاد می کنه تا خیر؟ یعنی تا زمانی که sevis را پرداخت نکردیم، حق انتخاب بین آی بیست ها داریم. بعد از پرداخت سویس باید باقی را کنسل کنیم؟

من الان پذیرش با فاند برام اومده ولی باقی درخواستم در حال بررسی است. نمی دونم درخواست آی بیست را بکنم یا دست دست کنم؟
    خودم توی ذهنم بود که بخوام آی بیست را بفرستند و وقت سفارت هم بگیرم، اگر تا اون موقع پذیرشهای بهتری داشتم بخوام سریعا برام تا قبل از وقت سفارت آی بیست رابفرستند. به نظرتون می شه همچین کاری کرد؟
    من شنیدم اگر تا قبل 15 آوریل برات I-20 صادر بشه باید اون دانشگاه با پس دادن I-20 موافقت کنه

Member
    رشته و دانشگاه
    Mineral Processing-Tehran Polytechnic-The University of Utah

یعنی من باید تا قبل از 15 آپریل، درخواست I 20 کنم؟ یعنی بعد از 15 آپریل دیگه نمیشه I 20 گرفت؟

یک سوال دیگر علاوه بر سوالهای پست قبلیم:

نقل قول نوشته اصلی توسط samir61 نمایش پست ها
    یعنی من باید تا قبل از 15 آپریل، درخواست I 20 کنم؟ یعنی بعد از 15 آپریل دیگه نمیشه I 20 گرفت؟

یک سوال دیگر علاوه بر سوالهای پست قبلیم:
    نه. چیزی که من فهمیدم اینه که اگر قبل از 15 آوریل صادر بشه و بعد از 15 آوریل بخوای تغییر بدی برای اینکه مشکل سفارت، ویزا و دیپورت پیش نیاد باید دانشگاه اولی با پس گرفتن I-20 موافقت کنه. البته قراره یه اطلاعات جدیدی برسه دستم که زود خبرشو می دم. ولی حالا یه سوال دیگه برای خودم پیش اومده که اگر I-20 بعد از 15 آوریل صادر بشه چی میشه؟ آیا مزیتی داره؟ آیا بعد از 15 آوریل میشه I-20 رو عوض کرد؟

ApplyAbroad Veteran
    jason_mac آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UNL, Ph.D.

نقل قول نوشته اصلی توسط bana نمایش پست ها
    امین جان ممنون از جوابت.

در مورد سوال اول راستش همه اون هایی که گفتم با فاند بود و الآن نگرانی من در مورد قبول کردن همزمان چند فاند با فرستادن اسکن امضا و گرفتن I-20 ( و وارد شدن در لیست سیاه بعد از رد کردن) هست. راستش فکر می کنم سوالم یه کم پیچیده بود. اگه میشه یه بار دیگه بهش فکر کن و اینجا جواب بده.

مطلب دیگه اینکه در مورد اینکه آیا دانشگاه های دیگه در مورد گرفتن I-20 ممکنه متوجه بشن و پذیرش ندن چیزی نگفتی.

و در مورد نکته آخری که گفتی من شنیدم تو وزارت علوم پرونده به نام دانشگاه بستگی داره ولی برای نظام وظیفه تغییر کشور مهمه و اونها تو باغ نام دانشگاه و.. نیستن. نظرت در مورد این چیه؟

بازم ممنون از توجهت و منتظر جوابت هستم.
    برای قسمت اول سوالت منم این 15 آپریل رو خونده بودم. اما من سال قبل کار خودمو کردم به آن توجهی نکردم. من 5 تا پذیرش داشتم و دو تاش فاند داشت سه تاش بی فاند. اولی رو رد کردم (اخلاقا) نه به خاطر اون مقاله و قانون. دومی رو قبول کردم. واسه اون یکیام اصلا میل نزدم که نمیام چون فاند ندادن که پس حقشونه. من نظرم اینه هر چند تا پذیرش دلتون میخواد داشته باشین. واسه همه درخواست ای 20 بکنین( من 5 تا ای 20 دارم) اما واسه اونی که فاند دارین بگین که میاین یا نمیاین. بعدم یکی رو انتخاب کنبن برین ویزا. دیگه بعد این مرحله هیچ کاری نکنین. تا برین us. اگر میخواین دانشگاه عوض کنین از us اینکارو بکنین. چون خظر ریکلیرنس و این مشکلات رو داره. یعنی همون جور که تو خود ای 20 هم نوشته شما هر چند تا ای 20 دوست دارین جمع کنین اما در نهایت با یکی اقدام کنین. و با اون برین us.
    سوال بعدی هم منم اینو شنیدم اما مطمئن نیستم. تازه چه فرقی میکنه. اگه هم مشکلی پیش بیاد میری نظام حل میکنی. یه روز نهایتا کار اداری داره. مهم وزارت علوم هست نه نظام که اونم یکبار رو راحت قبول میکنه. بعد از قبول کردن وزارت علوم نظام وظیفه حتما قبول میکنه.
    لطفا تا حد امکان از ارسال پیام خصوصی خودداری کنید. اگر سوالی دارید لطفا در فوروم مطرح کنید و در صورت ابهام در جواب لینک مورد نظر رو به من پیام خصوصی بزنید تا جوابگو باشم. در این حالت من میتونم به سوالهای کاربرانی که مشکلات پیچیده تری دارند کمک کنم و عملکرد بهینه تری داشته باشم. من از کسی که پست هاش در موردی بهم کمک کرده با زدن تکمه افزایش امتیاز در زیر عکس تشکر میکنم، شما چطور؟ موفق باشید. امین

Junior Member

منم س.الم شبیه سوال bana هستش.......من از Cornell پذیرش full fund و قبول کردم و نامشونم امضا کردم......ولی اصلا موضوع رو دوست ندارم..........امروز یه استاد از John Hopkins بهم Email زد گفت هنوز می خوای بیای اینجا؟ حالا سوالم اینه که با اون نامه ی امضا شده چه کار کنم؟ در ضمن من در اوروپا هستم و مشکله سفارت رفتن ندارم........راستی I20 من هنوز صادر نشده د الان بعده 15 april هست آیا این کمکی می کنه؟
    ویرایش توسط sepehr_sce : April 18th, 2010 در ساعت 03:08 PM

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr_sce نمایش پست ها
    منم س.الم شبیه سوال bana هستش.......من از Cornell پذیرش full fund و قبول کردم و نامشونم امضا کردم......ولی اصلا موضوع رو دوست ندارم..........امروز یه استاد از John Hopkins بهم Email زد گفت هنوز می خوای بیای اینجا؟ حالا سوالم اینه که با اون نامه ی امضا شده چه کار کنم؟ در ضمن من در اوروپا هستم و مشکله سفارت رفتن ندارم........راستی I20 من هنوز صادر نشده د الان بعده 15 april هست آیا این کمکی می کنه؟
    If you really like to go to John Hopkins, you should inform both schools at the same time. As far as you don't have I20, it means that they have not completed your process and you have time to inform them about your situation... Moreover, it is better to email your first professor and let him/her know that you have better offer and want to have it.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)