صفحه 10 از 17 نخستنخست 1234567891011121314151617 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 164

موضوع: تحصیل برای افراد دارای گرین کارت در امریکا

پیش فرض پاسخ : تحصیل برای افراد دارای گرین کارت در امریکا

سلام دوستان .
    لطفا کسایی که تجریه دارن به من اطلاعات بدن تو این زمینه. من برنده لاتاری هستم و فکر میکنم با اولین سفر به امریکا A نامبر بگیرم که حکم گرین کارت را خواهد داشت. حالا مساله من این هست که از دو دانشگاه در دو مقطع ارشد و دکترا پذیرش بی فاند دارم و چون تا اذر امسال مدرک زبانم باطل میشه و دوسال هست درگیر پروسه اپلای و حواشی اون هستم میخام برم از سپتامبر سر کلاس ولی نه به هر قیمتی.
    به نظر دوستان من چه راهی دارم که بتونم هزینه هامو کاور کنم؟ کسی میدونه وام فافسا دقیقا تا کی مهلت ثبت نام داره و ایا به ترم اول میرسه یا نه؟ زمان تایید و اینکه وام عملی بشه چقدر هست؟ در همچنین این که من از هیوستن مستر پذیرش دارم و نمیدونم این دانشگاه ارزش داره که من کلا زندگیمو تو هیوستن شروع کنم؟اون یکی هم فلوریدا هست که چون دکترا بود الویت کمتری بهش دادم. ممنون میشم بهم راهنمایی بدین.

Junior Member

من دارای مدرک فوق لیسانس از دانشگاه آزاد هستم. دوره کارشناسی را بصورت ناپیوسته طی کردم و ابتدا دوره فوق دیپلمم را در یک واحد گذراندم ودوره لیسانس را در یک واحد دیگر . هم اکنون مدارک لیسانس و فوق لیسانسم را گرفته و ترجمه کردم همینطور ریز نمرات لیسانس و فوق لیسانس را گرفتم. ولی بدلیل اینکه واحد دانشگاهی که دوره فوق دیپلم را در آن گذراندم میگه تا لیست پذیرش کنکور در پرونده نباشه اقدامی برای درخواست مدرک از سازمان مرکزی نمیکنه موفق به اخذ مدرک و ریز نمرات فوق دیپلمم نشدم. علت این امر هم اینه که من در دوره اول دانشگاه آزاد در سال 62 قبول شدم.آن زمان دانشگاه آزاد معافیت تحصیلی برا دانشجو هایش نمیگرفت وبه من اعلام نمود که به سربازی بروم وبعد از سربازی میتوانم ادامه تحضیل بدهم.من هم به خدمت سربازی زفتم ولی بعداز بازگشت از سربازی بدلیل انحلال رشته من در آن واحد باموافقت سازمان مرکزی و واحد مقصد به واحد جدیدی که دارای رشته من بود انتقال یافتم وبعداز پایان دوره فوق دیپلم وقبول شدن در کنکور کارشناسی ناپیوسته با یک نامه از طرف واحدی که دوره فوق دیپلم را در آن طی کردم مبنی بر اینکه کلیه واحدها راگذراندم در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دادم واز آن زمان تاکنون که حدود 20 سال میگذرد پیگیر مدرک فوق دیپلمم نشدم. الان که برای مدرک فوق دیپلم اقدام کردم دانشگاه بدلیل اینکه لیست پذیرش(قبولی در کنکورفوق دیپلم )در پرونده ام نیست ودر زمان انتقال هم واحدی که از آنجا منتقل شدم همراه مدارک این مدرک را نفرستاده با واحد آزمون دانشگاه آزاد مکاتبه کرد تا آینکه این مدرک را برای وای واحد دانشگاهی بفرستند. واحد آزمون هم بدلیل اینکه کنکور در سال 62 برگزار شده بود و قدیمی بود اعلام نمود که سوابق موجود نمیباشد. خلاصه علیرغم تمامی پیپیگیریهای من نه دانشگاه و نه واحد آزمون زیر بار نرفته و پاسخی نمیدهند و مدرک فوق دیپلمم را نمیدهند(آخه مگه میشه کسی بدون کنکور وارد دانشگاه بشه) .حال من گرین کارت آمریکا را دارم و میخواهم در آنجا ادامه تحصیل بدهم.هم اکنون همانطور که قبلا عرض کردم مدارک لیسانس و فوق لیسانس و ریز نمراتم را در این دو مقطع دارم .آیا با همین دو مدرک میتوانم درآمریکا ادامه تحضیل بدهم و نبودن مدرک وریز نمرات دوره فوق دیپلم برایم مشکلی ایجاد نمیکند .ممنون میشم که راهنمایی ام کنید.

سلام خدمت اعضای محترم
    بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب
    من دانشجوی ترم اخر ارشد عمرانم .گرین کارت دارم . re-enter permit گرفتم که ارشد رو تموم کنم.
    مدارک اینتر سیتیمم کامله .(ایالتم مریلنده)
    معدل ارشدم 15.80 دانشگاه فردوسی مشهد.(انشالا دو ساله)
    کارشناسی 16.65 دانشگاه فردوسی مشهد.(4 ساله)
    سابقه یکساله کار در حین تحصیل
    مقاله ISI یکی .
    مقاله کنفرانسی به درد نخورم یکی!
    مدرک زبانم نگرفتم انشالا میگیرم .
    حالا سوالم از حضور شما به شرح زیر هستش:
    1-میخوام بره دانشگاه مریلند مقطع دکتری اقدام کنم ولی رنکینگش بالاس می ترسم!شانسم چقدره یا حداقل چه کارایی بکنم که شانسه بیشتر شه
    2-مشکل مادی هم شدید دارم نمیدونم چه کنم
    ممنون از راهنمایی هاتون

نقل قول نوشته اصلی توسط mozhgan1991 نمایش پست ها
    سلام خدمت اعضای محترم
    بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب
    من دانشجوی ترم اخر ارشد عمرانم .گرین کارت دارم . re-enter permit گرفتم که ارشد رو تموم کنم.
    مدارک اینتر سیتیمم کامله .(ایالتم مریلنده)
    معدل ارشدم 15.80 دانشگاه فردوسی مشهد.(انشالا دو ساله)
    کارشناسی 16.65 دانشگاه فردوسی مشهد.(4 ساله)
    سابقه یکساله کار در حین تحصیل
    مقاله ISI یکی .
    مقاله کنفرانسی به درد نخورم یکی!
    مدرک زبانم نگرفتم انشالا میگیرم .
    حالا سوالم از حضور شما به شرح زیر هستش:
    1-میخوام بره دانشگاه مریلند مقطع دکتری اقدام کنم ولی رنکینگش بالاس می ترسم!شانسم چقدره یا حداقل چه کارایی بکنم که شانسه بیشتر شه
    2-مشکل مادی هم شدید دارم نمیدونم چه کنم
    ممنون از راهنمایی هاتون
    سلام . اتفاقا این دانشگاهی که گفتی زیاد سخت گیر نیست 43 درصد پذیرش داره و یکی از دوستای من همین ماه گذشته از اونجا اکسپت شد .ولی معدل ارشدش ۱۸ بود و یک مقاله داخلی داشت .
    شما حتما باید تافل و جی ار ای بالا بیارید . و اینکه ایالت شما هم مریلند هست کمک میکنه . برای مشکل مالی هم چون اقامت داری میتونی وام بگیری و پولی برای دانشگاه ندی که بعدا از حقوقت کم میکنند.
    کلا به نظر من شانس خوبی برای این دانشگاه دارید.
    موفق باشید
    PROVE THEM WRONG
    do it for the people who want to see you fail

Junior Member

سلام دوستان
    من با برنده شدن در لاتاری ایشالا به زودی عازم ایالات متحده هستم ، در خصوص ادامه تحصیل در اونجا از شما سوال داشتم ،
    مدارک تحصیلی من به این شرح است :
    1- کاردانی علوم ازمایشگاهی از ازاد شاهرود با معدل 16.83
    2- کارشناسی علوم ازمایشگاهی از ازاد بابل با معدل 15.30
    3- ایلتس 6.5 در 2013
    4- 9 سال سابقه کار مرتبط در مرکز تحقیقاتی درمانی وابسته به وزارت بهداشت
    5- چندین مقاله ای اس ای ، البته به عنوان همکار طرح
    3- 3 عدد توصیه نامه از اساتید
    سوال اول اینکه با توجه به اینکه گرین کارت دارم امتحان gre لازمه و اینکه شانس اینکه بتونم در مقطع دکترا با فاند درس بخونم چقدره ؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    در ضمن من چون اولین باره که به این سایت سر می زنم ، نمی دونستم دقیقا سوالم رو کجا باید مطرح کنم ، برای همین اشتباهی در تاپیک پذیرش تحصیل 2016 مطرح کردم که از این بابت عذر می خوام

Member sarahshams آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Railway Eng.IUST/Busi Management. Allameh

نقل قول نوشته اصلی توسط soooso نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من با برنده شدن در لاتاری ایشالا به زودی عازم ایالات متحده هستم ، در خصوص ادامه تحصیل در اونجا از شما سوال داشتم ،
    مدارک تحصیلی من به این شرح است :
    1- کاردانی علوم ازمایشگاهی از ازاد شاهرود با معدل 16.83
    2- کارشناسی علوم ازمایشگاهی از ازاد بابل با معدل 15.30
    3- ایلتس 6.5 در 2013
    4- 9 سال سابقه کار مرتبط در مرکز تحقیقاتی درمانی وابسته به وزارت بهداشت
    5- چندین مقاله ای اس ای ، البته به عنوان همکار طرح
    3- 3 عدد توصیه نامه از اساتید
    سوال اول اینکه با توجه به اینکه گرین کارت دارم امتحان gre لازمه و اینکه شانس اینکه بتونم در مقطع دکترا با فاند درس بخونم چقدره ؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    در ضمن من چون اولین باره که به این سایت سر می زنم ، نمی دونستم دقیقا سوالم رو کجا باید مطرح کنم ، برای همین اشتباهی در تاپیک پذیرش تحصیل 2016 مطرح کردم که از این بابت عذر می خوام
    سلام
    من اونهایی که مطمئن هستم رو جواب میدم.
    از شانس پذیرشت خیلی خبر ندارم، چون زشته ام باهات نامرتبطه، اما یه اصل کلی هست، بری حضوری با یه استادی صحبت کنی شانست بالاتر میره. شما مقاله چاپ شده به زبان انگلیسی داری که این خیلی خوبه، برو اونجا و با استادای چند تا دانشگاه حضوری حرف بزن این خیلی شانس پذیرشت رو بالا میبره
    امتحان GRE ربطی به گرین کارت نداره، هم باید بدن و نمره اش چیزیه که اپلیکنت ها رو از همه جای دنیا میتونه با هم مقایسه کنه
    در مورد توصیه نامه ارتباطت رو با اساتید حفط کن الان بسیاری از دانشگاه ها فرم آنلاین توصیه نامه دارند
    کلا اگه عشق ریسرچ و اینهایی برو دکتذی وگرنه شاید با همین لیسانس یا نهایتا فوق لیسانس بتونی درامد بالاتری به نسبت یک فارق التحصیل دکتری داشته باشی، مخصوصا که الان ویزا رو هم داری

من اگه در شرایط شما بودم فعلا میرفتم و اونجا از نزدیک با شرایط بازار کار رشته ام آشنا میشدم. نامه از محل کار فراموش نشه
    خیلی از کسانی که از اینجا اپلای میکنند برای دکتری به این دلیله که ویزا ندارند و تحصیل راه ورودشون به کشور جدیده و همچنین اجازه کار ندارند و به فاند دکتری نیاز دارند، دلسوختگان واقعی ریسرچ و اینها رو البته باید کنار گذاشت

موفق باشید
    !It's nice to be important, But it's important to be Nice

Junior Member

سلام دوستان
    من برنده لاتاری 2015 هستم و تقریبا سه ماهه که گرین کارتم رو دریافت کردم
    رشتم میکروبیولوژی هست دانشگاه آزاد در تهران ترم پاییز درسم رو تموم میکنم و میخوام برای پاییز 2016 پذیرش بگیرم
    معدلم 18 و متاسفانه مقاله ای ندارم و نمره زبانم اگر بالا بشه به نظره شما در کل شانسم چقدر هست؟
    دانشگاه انتخابیم فعلا مریلند یا دانشگاه های دی سی هست
    ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی مکانیک دانشگاه مریلند کالج پارک

نقل قول نوشته اصلی توسط manah نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من برنده لاتاری 2015 هستم و تقریبا سه ماهه که گرین کارتم رو دریافت کردم
    رشتم میکروبیولوژی هست دانشگاه آزاد در تهران ترم پاییز درسم رو تموم میکنم و میخوام برای پاییز 2016 پذیرش بگیرم
    معدلم 18 و متاسفانه مقاله ای ندارم و نمره زبانم اگر بالا بشه به نظره شما در کل شانسم چقدر هست؟
    دانشگاه انتخابیم فعلا مریلند یا دانشگاه های دی سی هست
    ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
    سلام
    در مورد دانشگاه مریلند شما به نمره زبان بالا نیاز دارین که برای تافل 100 به بالاست در غیر این صورت مجبور به گذراندان دوره زبان هستید. من دقیقا نمی دونم شما برای چه دانشکده ای تو مریلند باید اپلای کنین اما تا اونجا که من اطلاع دارم مثلا دانشکده های مهندسی استاد خیلی تعیین کننده است و اگر استادی پیدا کنید که مصرانه شما را بخواد بگیره حتی بدون مقاله و نمره زبان اینا می تونه این کار رو بکنه.

Junior Member

سلام
    کسی که گرین کارت داره که I-20 نمیدن بهش ، بعد برای گذاشتن وثیقه و ثبت نام در سامانه نشا گفته داشتن I-20 الزامی است، کسی میدونه باید چکار کرد؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    UIUC

[QUOTE=Ammir73m;2050979]سلام
    کسی که گرین کارت داره که I-20 نمیدن بهش ، بعد برای گذاشتن وثیقه و ثبت نام در سامانه نشا گفته داشتن I-20 الزامی است، کسی میدونه باید چکار کرد؟[/QUOTE،

الان پذيرش رو داريد يا ميخواي شروع كنيد؟

اگر در مرحله اپلاي هستيد و روزمه اتون خوبه، اعتماد به نفس بالايي داريد و رشته اتون جزو حساس ها نيست، به عنوان اينترنشنال اپلاي كنيد، I-20 بگريد، رفتيد دانشگاه يه سر ميريد International Student Office، وضعيت رو تبديل مي كنيد

اگر دامستيك اپلاي كرديد و پذيرش گرفتيد (يا هريك يا چند تا از شرايط بالا رو نداريد)، منطقي به نظر مي رسه كه يكم ايميل بازي كنيد و بگيد براي خروج از كشور نياز به I-20 داريد يا ترجيح ميديد دانشجوي اينترنشنال باشيد و اصلا دوست نداريد رزيدنت شيد، ميشه اپلاي رو اينترنشنال كنيد (به شرطي كه فاند/اواردتون منوط به دامستيك بودن نباشه) و بقيه هزينه رو بديد (خيلي موقع ها داستان سر يه 40 دلاري ناقابله كه هزينه صدور I-20)، شايد راه اومدن دادن بهتون، رفتيد اونجا باز يه سر ميريد ميگيد گرين كارت دارم درست مي كنن

كلا اينترنشنال به دامستيك كردن وقتي مدارك كامل باشه كاري نداره (تجربه شخصي)
    برعكسش فقط حدس هايي زدم كه به نظرم ممكن بود عملي باشه (با هماهنگي دانشگاه انجام شود)

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)