صفحه 116 از 127 نخستنخست ... 1666106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125126 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,151 تا 1,160 , از مجموع 1265

موضوع: سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

نقل قول نوشته اصلی توسط BioHamed نمایش پست ها
    سلام.
    من هفته پیش تافل سنجش برای تاریخ 18 سپتامبر ثبت نام کردم. ساعت 12.30 هست امتحانش. اون موقع که ثبت نامم تموم شد همه چیز خوب بود و حتی ticket برای شرکت در امتحان نیز برام میل شد. اما امروز صبح که سایت ets رو چک کردم تو قسمت view orders پس از انتخاب آزمون ثبت نامی تو قسمت registration information نوشته بود cancelled.!!
    من این آزمون رو کنسل نکردم. حتی اگه یکی دیگه هم کنسل میکرد باید ایمیلش میومد در حالی که هیچ ایمیلی برام از کنسل شدن نیومده. در ضمن در صورت کنسل شدن باید یه قسمتی از مبلغ بهتون برگرده که این طور نبود.
    میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از کجاست؟ آیا ممکنه که تاریخ امتحان سازمان سنجش برای 18 سپتامبر کنسل شده باشه کلا؟
    منمئ همین مشکل برام پیش اومده ایمیل زدم گفتن مشکل فنی سنتر هستش، ووچر رو که برگردوندن! واسه شما نیومده؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : سؤالات خود را در ارتباط با مركز سازمان سنجش در این تاپیک مطرح نمایید

نقل قول نوشته اصلی توسط zloghmannia نمایش پست ها
    منمئ همین مشکل برام پیش اومده ایمیل زدم گفتن مشکل فنی سنتر هستش، ووچر رو که برگردوندن! واسه شما نیومده؟
    من هم برای 29 آگوست ثبت نام کردم و تیکت من ساعت 12.30 خورده، البته موقع ثبت نام هم 12.30 بود ساعت شروع امتحان. الان باید چیکار کنم؟ ایمیل بزنم جایی؟ اگر باید ایمیل بزنم، به چه ایمیلی؟ ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط srmzhr نمایش پست ها
    من هم برای 29 آگوست ثبت نام کردم و تیکت من ساعت 12.30 خورده، البته موقع ثبت نام هم 12.30 بود ساعت شروع امتحان. الان باید چیکار کنم؟ ایمیل بزنم جایی؟ اگر باید ایمیل بزنم، به چه ایمیلی؟ ممنون
    من دیروز امتحان ام 12:30 بود آقا این ساعت اصلا امتحان ندین من از شدت خواب داشتم بی هوش میشدم !!!

دوستان طبق نظرات قبلی , پس کاغذ و خودکار میشه سر جلسه اورد درسته؟ ولی تو مقررات آزمون نوشته آوردن هرگونه خوراکی و نوشت افزار و کاغذ ممنوعه!!!

Junior Member Ni1 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- Tj Uni

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_tamadon نمایش پست ها
    دوستان طبق نظرات قبلی , پس کاغذ و خودکار میشه سر جلسه اورد درسته؟ ولی تو مقررات آزمون نوشته آوردن هرگونه خوراکی و نوشت افزار و کاغذ ممنوعه!!!
    شما تنها مجاز به بردن خودکار و مداد و آب هستید. بردن خوراکی و کاغذ ممنوع است.
    موفق باشید
    نسبت سطح بال زنبور به بدن او بسیار کم است. با توجه به قوانین آیرودینامیک، پرواز ممکن نیست اما زنبور این را نمیداند و پرواز میکند . . .
    Hope is the only thing stronger than fear

از پاسخگویی به پیامهای خصوصی معذور نیستم

نقل قول نوشته اصلی توسط Ni1 نمایش پست ها
    شما تنها مجاز به بردن خودکار و مداد و آب هستید. بردن خوراکی و کاغذ ممنوع است.
    موفق باشید
    کاغذ خودشون در اختیار شرکت کننده میذارن دیگه درسته؟
    ویرایش توسط amir_tamadon : August 10th, 2015 در ساعت 01:41 AM

Local Moderator
    rtrt آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_tamadon نمایش پست ها
    کاغذ خودشون در اختیار شرکت کننده میذارن دیگه درسته؟
    بله . سه یا چهار تا(دقیق یادم نیست) کاغذ اچار رنگی رو میزتون هست. هرکدوم که پر شد صدا بزنید تعویض کنید که یهو همه کاغذا تموم نشه وسط امتحان لنگ کاغذ بمونید. البته تو تایم بریک کاغذای منو تعویض کرده بودن خودشون.

Junior Member

سلام دوستان به نظر دوستانی که توی مرکز سنجش امتحان دادن ارزشش رو داره که من برای دو هفته زودتر شرکت کردن مرکز سنجش امتحان بدم یا به نظرتون بهتره صب کنم برای تاریخ بعدی توی مرکز امیر بهادر؟ البته من تصور می کنم همین الان هم دیر شده و بین آزمون ۸ نوامبر و ۲۱ نوامبر گیر افتادم. لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط AD12 نمایش پست ها
    سلام دوستان به نظر دوستانی که توی مرکز سنجش امتحان دادن ارزشش رو داره که من برای دو هفته زودتر شرکت کردن مرکز سنجش امتحان بدم یا به نظرتون بهتره صب کنم برای تاریخ بعدی توی مرکز امیر بهادر؟ البته من تصور می کنم همین الان هم دیر شده و بین آزمون ۸ نوامبر و ۲۱ نوامبر گیر افتادم. لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه
    سلام . با توجه به تجربه شخصی خودم که توی مرکز امیربهادر کلاس رفتم و توی سازمان سنجش امتحان دادم، به نظزم سازمان سنجش به خاطر فاصله بیشتر افراد از همدیگه و تعداد بیشتر سرویس های بهداشتی (که در زمان استراحت وقت کمتری از فرد میگیره) گزینه مناسب تریه ... شما در زمان استراحت توی مرکز امیر بهادر باید 2 الی سه طبقه پایین و بالا برید در صورتی که مکان استراحت سازمان سنجش توی همون طبقس (البته با توجه به تجربه آزمون 3 سال پیش)
    موفق باشی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط AD12 نمایش پست ها
    سلام. من اخیرا توی هر دو مرکز امتحان دادم و بنظرم هر دو شرایط قابل قبولی دارن و هر جا رو انتخاب کنید به مشکل خاصی برخورد نمی کنید. هر چند من خودم سنجش رو یکم ترجیح میدم به خاطر فاصله استیشن ها

موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)