صفحه 224 از 225 نخستنخست ... 124174214215216217218219220221222223224225 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,231 تا 2,240 , از مجموع 2250

موضوع: برندگان لاتاری 2015

Junior Member

پیش فرض پاسخ : برندگان لاتاری 2015

سلام، ۲۲ سپتامبر میرسم سفارت و مدارکمو تحویل میدم،منظورم این بود اگه تا ۲۴ ویزا آماده نشه چون این تاریخ به عنوان اکسپایر اعلام شده،میسوزه همه چی؟یا همینکه قبل از ۲۴ سپتامبر مدارکمو تحویل بدم دیگه حله؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط vahid5 نمایش پست ها
    روزه شک دار نگیرید و حتما سعی کنید تا قبل از 24 ام پاسپورتهاتون رو تحویل بدین، اگر فکر میکنید دیر می رسید به سفارت ایمیل بزنید و بگید که بعلت نبودن بلیط دیرتر می رسید.

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط reza560179 نمایش پست ها
    سلام، ۲۲ سپتامبر میرسم سفارت و مدارکمو تحویل میدم،منظورم این بود اگه تا ۲۴ ویزا آماده نشه چون این تاریخ به عنوان اکسپایر اعلام شده،میسوزه همه چی؟یا همینکه قبل از ۲۴ سپتامبر مدارکمو تحویل بدم دیگه حله؟
    انشاالله مشکلی پیش نمیاد، سعی کنید همون 22ام مدارکتون رو تحویل بدین.
    موفق باشید.
    Case No: 2015AS46** ------ Submit: Nov 2014 ------ Interview: May 2015

Junior Member

سلام،ممنون،ولی من پاسخم رو نگرفتم،منظورم این بود که تاریخ اعلام شده ۲۴ام یعنی اینکه تا قبلش باید مدارکمو بدم و اگر مثلا صدور ویزا تا ۲۵ام طول بکشه مشکلی نیست؟
    انشاالله مشکلی پیش نمیاد، سعی کنید همون 22ام مدارکتون رو تحویل بدین.
    موفق باشید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط reza560179 نمایش پست ها
    سلام،ممنون،ولی من پاسخم رو نگرفتم،منظورم این بود که تاریخ اعلام شده ۲۴ام یعنی اینکه تا قبلش باید مدارکمو بدم و اگر مثلا صدور ویزا تا ۲۵ام طول بکشه مشکلی نیست؟
    Reza560179
    I am sure you got an email from US Embassy Yerevan.
    Here is a short cut of it:
    "Please come in person BEFORE 24 Sep 2015"
    this means, You MUST drop your documents just before 24 Sep 2015 into the consular section Drop Box.
    Your Visa will be issued before or after 24 Sep 2015. There will be NO problem.

Regards

با سلام
    دوستان من و همسرم که برنده اصلی هست روز یکم ژون مصاحبه داشتیم همسرم ویزای یک ضرب گرفت ولی من بخاطر سربازی AP خوردم روز مصاحبه آفیسر گفت دو تا سه ماه طول میکشه و برگه صورتی رو بهم داد ولی هیچ خبری تا الان از سوی سفارت آنکارا نشده بچند بار هم مکاتبه کردم ولی پاسخ درستی نشنیدم و میگن نمیتونیم بگیم چقدر طول میکشه حالا با وقت بسیار کمی که دارم تا 30 سپتامبر بنظرتون رفتن به سفارت بدون اینکه ایمیلی دریافت کنم تاثیر داره؟ چه پیشنهادی میدین دوستان
    ممنونم

Junior Member

سلام ، من امروز مدارکمو دادم،فقط پنجشنبه بلیط برگشت دارم،اگه زودتر صادربشه دیگه گرفتارتعویض بلیط نمیشم
    نقل قول نوشته اصلی توسط bayat نمایش پست ها
    Reza560179
    I am sure you got an email from US Embassy Yerevan.
    Here is a short cut of it:
    "Please come in person BEFORE 24 Sep 2015"
    this means, You MUST drop your documents just before 24 Sep 2015 into the consular section Drop Box.
    Your Visa will be issued before or after 24 Sep 2015. There will be NO problem.

Regards

Junior Member

سلام ، بنظر من فقط باید صبر کرد
    نقل قول نوشته اصلی توسط farshid6064 نمایش پست ها
    با سلام
    دوستان من و همسرم که برنده اصلی هست روز یکم ژون مصاحبه داشتیم همسرم ویزای یک ضرب گرفت ولی من بخاطر سربازی AP خوردم روز مصاحبه آفیسر گفت دو تا سه ماه طول میکشه و برگه صورتی رو بهم داد ولی هیچ خبری تا الان از سوی سفارت آنکارا نشده بچند بار هم مکاتبه کردم ولی پاسخ درستی نشنیدم و میگن نمیتونیم بگیم چقدر طول میکشه حالا با وقت بسیار کمی که دارم تا 30 سپتامبر بنظرتون رفتن به سفارت بدون اینکه ایمیلی دریافت کنم تاثیر داره؟ چه پیشنهادی میدین دوستان
    ممنونم

Member
    رشته و دانشگاه
    مهندسی الکترونیک

نقل قول نوشته اصلی توسط farshid6064 نمایش پست ها
    با سلام
    ممنونم
    سفارت که بدون وقت قبلی راه نمیدن! ولی بعضی دوستان که احتمال کلیری میدن، تصمیم گرفتن چند روز آخر سپتامبر به شهر محل مصاحبه برن تا اگه کلیر شدن ، فرصت رو از دست ندن.
    Case No: 2015AS46** ------ Submit: Nov 2014 ------ Interview: May 2015

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    Phd student of business Tehran uni

سفارت که بدون وقت قبلی راه نمیدن! ولی بعضی دوستان که احتمال کلیری میدن، تصمیم گرفتن چند روز آخر سپتامبر به شهر محل مصاحبه برن تا اگه کلیر شدن ، فرصت رو از دست ندن.
    باسلام:يكي از اقوام من نيز دچار همين مشكل شده و بخاطر سربازي هنوز كلير نشده.من پيشنهاد دادم برن آنكارا،ولي ايشون مردد هستش.كسي از دوستان رفته به شهر محل مصاحبه با وجود اينكه سفارت هم راه نميده؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    TESOL

حتما پاسپورت را ملاک قرار بدید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)