صفحه 264 از 341 نخستنخست ... 164214254255256257258259260261262263264265266267268269270271272273274314 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,631 تا 2,640 , از مجموع 3402

موضوع: سوالات مربوط به ویزای F2 (همسر و فرزند)

پیش فرض پاسخ : سوالات مربوط به ویزای F2 (همسر و فرزند)

احتمال که داره به خصوص اگه همسرتون کارش به نفت و گاز ارتباط داره. موارد زیادی در پرونده متقاضی موثر هستش فقط یه نکته یادتون نره که قوانین ویزا هم تغییر می کنه و ممکنه یه نفر یک بار به راحتی ویزا بگیره ولی دفعه بعد به دلیل اعمال قانون جدید ریجکت بشه. به امید موفقیت.
    نقل قول نوشته اصلی توسط mona_civil نمایش پست ها
    سلام دوستان. من ویزای F2 سینگل دارم و الان میخوام برگردم ایران. همسرم نمی تونه بیاد و امریکا میمونه. سال گذشته از ارمنستان هردومون بعد از 45 روز کلیر شدیم ولی سینگل گرفتیم. به نظرتون احتمال داره دوبی منو ریجکت کنه؟ همسرم روی safety کار میکنه در زمینه civil . متشکرم
    من اگر سد شکن نباشم، همان بهتر که نباشم!

Junior Member

سلام دوستان
    من احتمال بسیار قوی برای اسپرینگ 2016 (شروع در ژانویه) از یک دانشگاه خاص در امریکا و در مقطع PhD پذیرش خواهم گرفت در رشته مهندسی عمران گرایش محیط زیست، برای ازدواج سوال داشتم: بنده بسیاااار زیاد مالتیپل شدن ویزا برام مهمه، و قراره که به زودی با دوست دخترم ازدواج بکنیم، به نظر شما شانس من در گرفتن ویزای مالتیپل وقتی بیشتره که در همین روزا قبل از اومدن جواب ازدواج بکنم و بعدش دو نفره بریم واسه ویزا؟ یا اول ویزا رو با وضعیت مجرد برم بگیرم و داستاناش، بعد بیایم ازدواج بکنیم و خانمم جُدا اقدام بکنه واسه ویزای F-2؟ چون در هر دو حالت خانم من تا تابستون آینده نمیتونه بیاد همراهم و اگر اکسپت بشم باید ژانویه تنها برم!

Junior Member

سلام دوستان
    F2 . 15 june
    یکبار 23 جون . و یکبار مدرک سربازی خواست و 24 آگوست آپدیت شدم.
    تلفن زدم یکبار گفتن پروندت تکمیل شده منتظر ایمیل باش . یکبار دیگه زنگ زدم میگن ap هستی .
    همسرم هم 11 آگوست کلیر شده بود بعد از ایمیل زدن 19 آگوست گفتن بفرست پاستو . یعنی 8 روزی بوده که خبر ندادن .تا خودت پی نگیری بی خیالن
    از دبی و بی نظمی و جواب رو هوا دادن خسته شدم . به نظرتون برم یکجا دیگه اقدام کنم ؟
    آیا من که f2 هستم با همون آی 20 قدیمی میتونم برم جای دیگه یا آی 20 جدید بگیره همسرم ؟
    سربازی ارتش . رشته هنر هستم

Junior Member

سلام!
    من در حال حاضر سال سومم رو در آمریکا شروع کردم و یعنی حداقل تا دو سال دیگه دانشجوام. می خواستم بدونم میشه کسی رو غیابی عقد کنم و ایشون با عقدنامه برای F2 اقدام کنه و بیاد امریکا؟ از کسایی که اطلاعات دارن خواهش میکنم بگن به طور کلی پروسه این F2 و ازدواج غیابی چجوریه. ممنون!

Junior Member

سلام دوستان
    اگه کسی بین فاصله اعلام پذیریش و دریافت فرم I-20 ازدواج کنه آیا می تونه همون موقع برای صدور I-20 همسرش هم اقدام کنه و بعد هر دو با هم برای ویزا های F-1 و F-2 اقدام کنند؟ آیا اینجوری شانس دریافت ویزا هست یا خیر؟
    ممنون می شم اگه پاسخ بدید

ApplyAbroad Hero iman7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical & Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط peyman007 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    اگه کسی بین فاصله اعلام پذیریش و دریافت فرم I-20 ازدواج کنه آیا می تونه همون موقع برای صدور I-20 همسرش هم اقدام کنه و بعد هر دو با هم برای ویزا های F-1 و F-2 اقدام کنند؟ آیا اینجوری شانس دریافت ویزا هست یا خیر؟
    ممنون می شم اگه پاسخ بدید
    افیسر ویزا در این حالت شک می کنه که ازدواج صوری بوده و برای گرفتن ویزا انجام شده. شما باید بتونید قانعش کنید که اینطور نیست. برای اینکار بعضی از دوستان آلبوم عکس عروسی و عکسهای قدیمی دو نفره و خانوادگی رو بردن سفارت به افیسر نشون میدن که ظاهرا جواب هم داده. برای اطلاع بیشتر تو تاپیک مدارک لازم بگردید.

سلام دوستان
    خواهش میکنم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه
    من حقیقتش کلیر شدم و ویزامو پیکاپ کردم، مجردی اقدام کردم... سوالی که دارم اینه که الان اگر قبل از رفتن به آمریکا ازدواج کنم، چه اتفاقی میفته، آیا برای ورود به آمریکا با همون ویزای مجردی به مشکل برخواهم خورد؟ اگر ازدواج کنم قبل از رفتن در حالیکه قبلا ویزامو مجردی گرفتم برای اینکه به مشکل برنخورم چکارایی باید بکنم؟
    اینو هم بگم که الان همسرمو نمیخام ببرم، بعد از دو ترم که اونجا جاگیر شدم میبرمش...
    خیلی ممنون

Junior Member

سلام دوستان
    من ارشد هوافضا هستم و مقاله کامپوزیت و خستگی دارم. یک بار دو سال پیش برای شرکت در یک کنفرانس اقدام به گرفتن ویزا کردم از دوبی که بعد از 6 ماه بی خبری خودم پروندمو بستم. یک بار دیگه با پذیرش دانشجویی عمران برای Spring2015 از ارمنستان اقدام کردم که با بند 212 ریجکت شدم. الان ازدواج کردم و میخام درخواست ویزای F2 بدم. با توجه به سابقه ی من در سفارت و رشته ام و اینکه فاصله بین تاریخ عقدمون و اومدن ویزای همسرم کوتاه بوده و همچنین اینکه خواهرم هم ساکن آمریکاست و ایالتش نزدیک به محل تحصیل همسرم هست، فکر میکنید من چجوری میتونم آفیسر رو قانع کنم که قصد ادامه تحصیل ندارم و فقط میخام کنار همسرم باشم؟
    در ضمن من و همسرم پیش از ازدواج حدود3 سال با هم دوست بودیم و کلی عکس داریم به علاوه ی عکسای عروسیمون که نشون بده ازدواجمون صوری نبوده.
    خواهش میکنم اگر کسی تجربه ی مشابه داشته یا اطلاعاتی داره راهنماییم کنه. من خیییلییییی نگرانم.

شما با خیال راحت با همون ویزا وارد آمریکا می شید. زمانی که ازدواج می کنید در صورتی که بخواهید برای همسرتون هم ویزا بگیرید فقط ایشون باید برن سفارت و شما لازم نیست پروسه ویزا رو طی کنید. ویزای ایشون هم در صورت تایید شدن به عنوان F2 صادر می شه و اسم شما زیر ویزاشون چاپ می شه.
    نقل قول نوشته اصلی توسط rasoolmazruee نمایش پست ها
    سلام دوستان
    خواهش میکنم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه
    من حقیقتش کلیر شدم و ویزامو پیکاپ کردم، مجردی اقدام کردم... سوالی که دارم اینه که الان اگر قبل از رفتن به آمریکا ازدواج کنم، چه اتفاقی میفته، آیا برای ورود به آمریکا با همون ویزای مجردی به مشکل برخواهم خورد؟ اگر ازدواج کنم قبل از رفتن در حالیکه قبلا ویزامو مجردی گرفتم برای اینکه به مشکل برنخورم چکارایی باید بکنم؟
    اینو هم بگم که الان همسرمو نمیخام ببرم، بعد از دو ترم که اونجا جاگیر شدم میبرمش...
    خیلی ممنون
    من اگر سد شکن نباشم، همان بهتر که نباشم!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mech Engr/ ShirazU

سلام دوستان
    بسیار ممنون می شم اگر افرادی که اطلاعات خوبی دارند، من رو راهنمایی کنند
    من قصد تحصیل دکتری در آمریکا رو دارم. چون رشته م مهندسی هست، احتمال زیاد اگر ویزا بگیرم از نوع سینگل F-1 خواهد بود.
    نامزدم رشته حقوق می خونه. وقتی که ما با هم ازدواج کنیم و بخوایم برای نامزدم ویزای ّF-2 بگیریم، آیا به ایشون هم چون ویزای من سینگل هست، سینگل می دن یا احتمال مالتی پل دادن هم وجود داره؟
    با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)