والا نمراتتون خوبه ، مقاله راه شما رو واسه ایمیل زدن به استادا هموار میکنه. اگه وقت بذارید روش خیلی بهتره.
فقط بعضی از دانشگاهها هستن که روی اسم دانشگاه خیلی حساسن و کلا فقط به شریف و تهران و اینجور جاها پذیرش میدن حتی مثلا معدل بالاتر از علم و صنعت اگه باشی حسابت نمیکنن. نمونه اش مثلا دانشگاه هیوستون توی رشته مهندسی شیمی. خلاصه اگه اپلای میکنید حتما فروم مربوط به اونو چک کنید و نتایج قبلی رو ببینید که کسی تونسته پذیرش بگیره از دانشگاه ازاد یا نه.
موفق باشید.
رنک زیر 100 مربوط به رنکینگ usnews هست که توی دانشگاه های آمریکا رنکشو 100 ارزیابی کرده. با رنک 600 جهانی که QS ارزیابی می کنه تناقضی نداره.از این ایمیل های تبلیغاتی به خیلی ها میدن. برای من از Harvard Business School هم آمده! یه چند باری نشون بابا و مامانم دادم که اگه تو فامیل کسی خواست پز بده با توپ پر برن جلو. از روی این ایمیل ها تصمیم نگیرید
با توجه به نمرات خوب قطعا امکان فول فاند شدن را توی هر دو مقطع دارید. اگه فوق را توی آمریکا توی یه دانشگاه متوسط به صورت فول فاند هم بخونید بعدا برای دکترا می تونید برید دانشگاه های top20. البته به دانشجوی فوق کمتر فاند میدن اما شما بدون مقاله هم می تونید فلوشیپ دانشگاه را بگیرید.
برای دکترای مستقیم شانس خیلی خوبی دارید و در کل سریع تر هم مدرک می گیرید اما شاید نتونید دانشگاهی برید که با سناریوی بالا می تونستید اقدام کنید. فکر می کنم در top30 شانس داشته باشید.
سلام
رشته آی تی هستم، آیا شانس اخذ پذیرش و گرفتن فاند دارم؟؟؟؟
1-لیسانس، دانشگاه شمسی پور (معدل 14.89)
2-ارشد، دانشگاه آزاد کرمانشاه (معدل 19.48)
3-دو مقاله ی چاپ شده (یکیش ISIه)، دو مقاله دردست چاپ
4-تافل 90
5-گذراندن چند کورس مجازیِ مرتبط در اینترنت
6-سن 39 سال
سپاسگذارم
یا حق ...
واقعاً ممنون از راهنماییتوت دوست ارجمند. تو تاپیک خودم رفتم خیلی محدود و خالیه. لطفاً اگه ممکنه شما بزرگواری در حق این داداش کوچیکتون بفرمایید، اگه ممکنه چندتا استاد از دانشگاههای انگلستان و آمریکا به بنده معرفی کنید. یا حداقل لینک تاپیک اساتید رو بدید. باور کنید هرچی گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم. واقاً منت ممنونتون هستم. دعاتون میکنم. اگه دیدید اینجا مشکل داره، پیام خصوصی بفرمایید. یه دنیا سپاس بیکران.
با سلام و سپاس از لطفتون
من دانشجوی دکتری ایتالیا بودم ولی رها کردم و الان توی یک دانشگاه در استونی ریسرچ استیستانت هستم می خوام دوباره برای دکتری اپلای کنم برای امریکا ممنون می شم شرایطم رو ارزیابی کنید :
1. دانشگاه علم و صنعت(لیسانس) 15.73
2. دانشگاه علم و صنعت (ارشد) 16.59
3. تافل ماه آینده امتحان می دهم حدود 85
4. جی آرای، چند ماه قبل304) کوانت163، وربال 141 رایتینگ 3. دوباره برای این ماه ثبت نام کردم احتمالا بالای 305
5. 2 مقاله آی اس آی. 4 مقاله کنفرانس داخلی
6. سابقه کار:
در ایران مدرس علمی کاربردی بودم
در ایتالیا (در یک شرکت سوئدی) به عنوان بخشی از پروژه دکتری کار می کردم و تدریس یک دوره کورس نرم افزار برای applicatioin engineers داشتم
در حال حاضر به عنوان ریسرچر در دانشگاه تالین ، کشور استونی مشغول کار هستم.
7. چند دانشگاه مد نظر داشتم که مرتبط با رشتم بوده ولی استادا هیچ جوابی ندادند :
(North carolina-charlote, texas A&M, university of california riverside,North carolina state university, university of southern california)
8. مهندسی مواد -متالورژی___ برخی از دانشگاهها دپارتمانهای مهندسی صنایع مرتبط با کارم هستند: Materials processing
9. پاییز 2016
10. اخذ فاند دکتری از ایتالیا- اخذ فول فاند برای پژوهش در دانشگاه استونی- اخذ فاند برای پژوهش از موسسه نانومواد آلمان برای سال آینده
دو سوال داشتم :
- برای چه رنج دانشگاههای امریکا اپلای کنم احتمال گرفتن فاند دارم partial/full fund
- از چه طریقی مشخص می شه که دانشگاه فاند اختصاص می ده یا فقط اسیستانت شیپ هست. چون اکثر دانشگاه هایی که جستجو کردم معمولا نوشتند که دانشجوهای دکتری برای دو حالت می تونند فاند بگیرند اول ریسرچ و دوم تیچینگ اسیستانت شیپ
با تشکر
با سلام.
دوستان اگر تو ملزومات دانشگاه زده باشه که جی آر ای میخواد اما استادی که باهاش هماهنگ کردیم و به رفتنمون اوکی داد بگیم نداریم و اونم موافقت کنه دانشگاه با این موضوع مخالفت نمیکنه؟
خواهش میکنم اگر اطلاع دارید پاسخ بدید.
هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)