صفحه 115 از 307 نخستنخست ... 1565105106107108109110111112113114115116117118119120121122123124125165215 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,141 تا 1,150 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط tirlin نمایش پست ها
    سلام،
    ۱
    -لیسانس، دانشگاه تهران، کامپیوتر( نرم افزار) ، 16.50
    ۲- -
    ۳- تافل 108 - R25 - L28 - S26 - W29
    ۴- هنوز ندادم. اما 310 به بالا
    ۵- 0
    ۶- -
    ۷- -
    ۸- Data Mining و ...
    ۹- Fall 2016
    ۱۰- یک کار تحقیقاتی که به مقاله ختم نشده دارم که گزارش به انگلیسی داره.
    می خواستم ببینم چه رنکی من اقدام کنم بهتره و اینکه آیا برای ارشد هم می تونم امیدوار باشم؟ (با فاند)
    ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند.
    با gre بالای 315 میتونید ار رنک زیر 50 پذیرش بگیرید.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

Member mani_faz آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EngSci- UT

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

۱- کارشناسی علوم مهندسی گرایش ریاضی مهندسی خوشه ی مخابرات-دانشگاه تهران- ( 15.53 یا 3.1 چه به صورت بازه ای و چه به صورت تقسیم بر 5 حساب کردم معدلم همین شد!)
    ۳- iBT Total: 115 R:30 L:30 S:26 W:29
    ۴- Total: 321 V:155 (67%) Q:166 (92%) AW:4
    ۵- مقاله ندارم.
    ۶- کارآموزی تحقیقاتی انجام دادم.
    ۸- Computer science-bioinformatic- Genome science-Systems biology-Neuroscience-Biomedical engineering
    ۹- Fall 2016
    ۱۰- نفر سوم در بین فارغ التحصیلان هم ورودی ( Top 15%)

نکته : من بیشتر واحد های مخابرات رو پاس کردم به علاوه یک سری واحد های ریاضی مثل جبر خطی و گسسته و .... پروژه ی کارشناسیم رو هم در زمینه ی مدل محاسباتی بینایی انسان انجام دادم. و در زمینه ی موضوعات مورد علاقم که بالا گفتم دوره هایی رو هم در coursera گذروندم و مطالعات متفرقه داشتم. یک مانع بزرگ کاهش دهنده ی شانس برای من اینه که می خوام توی رشته های نسبتا متفاوتی از کارشناسیم ادامه بدم و اصلا علاقه ای به ادامه ی برق ندارم.

من فقط با فول فاند امکان رفتنو دارم(و به همین دلیل فقط دکترا اپلای می کنم) . دانشگاه هایی که تا حالا خودم تصمیم گرفتم اقدام کنم اینا هستند. به نظرتون این لیست خوبی هست؟ چه دانشگاه هایی می تونن حذف یا اضافه بشن؟ ارزیابیم از میزان رقابتی بودن درسته؟

Dream Schools: Wisconsin University- Washington University in saint Louis- University of Utah- Vanderbilt University-

Reasonable choices: University of florida- Darthmouth college -Drexel University- Emory University-Colorado State University-Tulane University- University of Pittsburgh-Michigan State University- -

Insurance choices: Wright State University- Florida state University- University of central Florida- University of Tennessee Knoxville- Michigan technology University

با این برنامه برای 17 دانشگاه و 26 برنامه می خوام اقدام کنم( که البته 8 تاشون از الان می دونم ردم)- متاسفانه تا به حال نتونستم جواب خوبی از اساتید بگیرم- با فرض این برنامه از بودجه ی من 100 دلار باقی مونده که نمیدونم برای دانشگاه های آمریکا بذارم یا صبر کنم با تلاش بیشتر از استادای کانادا جواب بگیرم دو تا برنامه هم اونجا اقدام کنم. مسئله ی دیگم اینه که چه جوری از 3 تا استاد 30 بار توصیه نامه بگیرم و باهاشون این موضوع رو در میون بذارم. در مورد این دو موضوع هم راهنماییم کنین.پیشاپیش ممنونم.

کاردانی ماشین ابزار از دانشگاه کار قزوین - معدل 15
    کارشناسی ساخت و تولید از دانشگاه شهید رجایی تهران - معدل 14
    سن 31 سال
    تافل 90
    مقاله ندارم
    5 سال سابقه کار مرتبط
    گرایش های مورد علاقه : انرژی و مکاترونیک

ApplyAbroad Hero iman7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical & Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mani_faz نمایش پست ها
    ۱- کارشناسی علوم مهندسی گرایش ریاضی مهندسی خوشه ی مخابرات-دانشگاه تهران- ( 15.53 یا 3.1 چه به صورت بازه ای و چه به صورت تقسیم بر 5 حساب کردم معدلم همین شد!)
    ۳- iBT Total: 115 R:30 L:30 S:26 W:29
    ۴- Total: 321 V:155 (67%) Q:166 (92%) AW:4
    ۵- مقاله ندارم.
    ۶- کارآموزی تحقیقاتی انجام دادم.
    ۸- Computer science-bioinformatic- Genome science-Systems biology-Neuroscience-Biomedical engineering
    ۹- Fall 2016
    ۱۰- نفر سوم در بین فارغ التحصیلان هم ورودی ( Top 15%)

نکته : من بیشتر واحد های مخابرات رو پاس کردم به علاوه یک سری واحد های ریاضی مثل جبر خطی و گسسته و .... پروژه ی کارشناسیم رو هم در زمینه ی مدل محاسباتی بینایی انسان انجام دادم. و در زمینه ی موضوعات مورد علاقم که بالا گفتم دوره هایی رو هم در coursera گذروندم و مطالعات متفرقه داشتم. یک مانع بزرگ کاهش دهنده ی شانس برای من اینه که می خوام توی رشته های نسبتا متفاوتی از کارشناسیم ادامه بدم و اصلا علاقه ای به ادامه ی برق ندارم.

من فقط با فول فاند امکان رفتنو دارم(و به همین دلیل فقط دکترا اپلای می کنم) . دانشگاه هایی که تا حالا خودم تصمیم گرفتم اقدام کنم اینا هستند. به نظرتون این لیست خوبی هست؟ چه دانشگاه هایی می تونن حذف یا اضافه بشن؟ ارزیابیم از میزان رقابتی بودن درسته؟

Dream Schools: Wisconsin University- Washington University in saint Louis- University of Utah- Vanderbilt University-

Reasonable choices: University of florida- Darthmouth college -Drexel University- Emory University-Colorado State University-Tulane University- University of Pittsburgh-Michigan State University- -

Insurance choices: Wright State University- Florida state University- University of central Florida- University of Tennessee Knoxville- Michigan technology University

با این برنامه برای 17 دانشگاه و 26 برنامه می خوام اقدام کنم( که البته 8 تاشون از الان می دونم ردم)- متاسفانه تا به حال نتونستم جواب خوبی از اساتید بگیرم- با فرض این برنامه از بودجه ی من 100 دلار باقی مونده که نمیدونم برای دانشگاه های آمریکا بذارم یا صبر کنم با تلاش بیشتر از استادای کانادا جواب بگیرم دو تا برنامه هم اونجا اقدام کنم. مسئله ی دیگم اینه که چه جوری از 3 تا استاد 30 بار توصیه نامه بگیرم و باهاشون این موضوع رو در میون بذارم. در مورد این دو موضوع هم راهنماییم کنین.پیشاپیش ممنونم.
    توصیه نامه گرفتن از استادهای عزیزمون یکی از بزرگتربن مصائبه! اگه بتونید راصیشون کنید که انقدر راه بیان خوبه ولی مطمئن بشید از این قضیه.
    Wisconsin رو به نظرم براش تلاش نکنید بهتره. Darthmouth هم حسابش از رنکینگش جداس و اپلیکنت زیاد داره. من بودم 2 جای دیگه رو جایگزین می کردم که شانسم بالاتر باشه. تغییر رشته می تونه مشکل ساز نشه به شرط اینکه برنامه مورد نظر را بتونی که رشته و کارهای قبلی ربط بدی. مثلا biomedical با بکگراند برق مخابرات شاید مثلا به biosensor بخوره. ولی کلا شانس فاند با تغییر رشته کم میشه

Junior Member

۱- دانشگاه شهید چمران اهواز- مهندسی برق قدرت- معدل 16.4

۲- دانشگاه صنعتی امیرکبیر- مهندسی برق قدرت- 17.2

۳- نمره زبان تافلiBT 107

۴- نمره (4 :RE (Verbal:161/Quantitative:166/Writing

۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی:

مجله: 1 مقاله: IEEE Transaction on Industrial Electronic ----------impact Factor: 6.5

کنفرانس: 1 کنفرانس خارجی و 3 کنفرانس داخلی (ایندکس شده در IEEE)

۶- سابقه کار مرتبط: 9 سال کار مرتبط و تخصصی در صنعت همزمان با 8 سال تدریس در دانشگاه های دولتی در دروس تخصصی (مهارت بالا در تدریس و آموزش)

۷- دانشگاه های مورد نظر : TOP50

۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: ماشین های الکتریکی، تشخیص عیب و پایش وضعیت، الکترونیک قدرت، پردازش سیگنال

۹- نیم‌سال مورد نظر: fall

۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): فول فاند میخوام به طوری که نگران مسائل اقتصادی نباشم ، متاهل و دارای یک فرزند، پس انداز فقط 30هزار دلار دارم، تمام مقالاتم مربوط به 2014 و 2015 می باشند. سن:34 سال و 9 سال از فارغ التحصیلی من میگذرد. یک مقاله سابمیتی دیگر در ژورنال IEEE Transaction on Idustrial electronic دارم که ادامه کارمه و شانس بالایی برای پذیرفته شدن داره. کار من Novel بوده و تحسین داوران رو در پی داشته و امکان سایتیشن بالا هست.

Senior Member hamed1908 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    PhD Candidate in Environmental Design & Planning

نقل قول نوشته اصلی توسط USAtop50 نمایش پست ها

۳- نمره زبان تافلiBT 107

مجله: 1 مقاله: IEEE Transaction on Industrial Electronic ----------impact Factor: 6.5

۶- سابقه کار مرتبط: 6 سال کار مرتبط و تخصصی در صنعت همزمان با 6 سال تدریس در دانشگاه های دولتی در روس تخصصی (مهارت بالا در تدریس و آموزش)

۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه: ماشین های الکتریکی، تشخیص عیب و پایش وضعیت، الکترونیک قدرت، پردازش سیگنال

۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): فول فاند میخوام به طوری که نگران مسائل اقتصادی نباشم ، متاهل و دارای یک فرزند، پس انداز فقط 30هزار دلار دارم، تمام مقالاتم مربوط به 2014 و 2015 می باشند. سن:34 سال و 9 سال از فارغ التحصیلی من میگذرد. یک مقاله سابمیتی دیگر در ژورنال IEEE Transaction on Idustrial electronic دارم که ادامه کارمه و شانس بالایی برای پذیرفته شدن داره. کار من Novel بوده و تحسین داوران رو در پی داشته و امکان سایتیشن بالا هست.

شما رزومه خوبی دارید و
    GRE فوق العاده. فقط به نظرم باید تو sop گپ تحصیلیتون رو به خوبی توجیه کنید. شانس برای پذیرش و فاند دارید ولی اگر فاند واقعا حیاتی هست براتون رو دانشگاه های تا 100 یا 150 هم شانستون رو امتحان کنید
    یا حق ...

ApplyAbroad Hero iman7 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical & Aerospace Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط USAtop50 نمایش پست ها
    اگر امکان داره دوستان دیگر هم نظر بدن، خیلی واسم حیاتیه

۳- نمره زبان تافلiBT 107

۶- سابقه کار مرتبط: 9 سال کار مرتبط و تخصصی در صنعت همزمان با 8 سال تدریس در دانشگاه های دولتی در دروس تخصصی (مهارت بالا در تدریس و آموزش)

شما حتی تو top20 هم شانس دارید. البته رنک های پایین تر هم حتما اپلی کنید. سابقه تدریس رو بهانه این قرار بدید که هیچ وقت از دانشگاه دور نشدید و الان حس میکنید بدون دکترا کارتون ناتمامه. برای نوشتن sop وقت بگذارید حتما.

Junior Member

سلام دوستان
    من برای سال 2015 اقدام کردم ولی علیرغم اینکه معدل حدود 17 و نمرات v165, Q 162, w 4) GRE) و نمره 8 ایلتس و دوتامقاله ISI، از 12 دانشگاه رد شدم. علتشون هم این بود که اون چیزی که از رزومم فهمیدن اینه که سابقه کاریم عمدتا غیر تحقیقاتی بوده و مقاله کم دارم. علاوه بر این مقاله نشدن پایان نامم هم براشون یه "red flag" بوده.

به نظر شما اگر فقط با لیسانسم اپلای کنم شانسم بالاتر میره با به ضررم خواهد بود؟ راستی من رشتم علوم آزمایشگاهیه و میخوام برای دکترای شاخه بیومد و زیست شناسی اقدام کنم.
    متشکر از راهنماییتون

Member
    رشته و دانشگاه
    UNSW-Computer Science

نقل قول نوشته اصلی توسط faro85 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من برای سال 2015 اقدام کردم ولی علیرغم اینکه معدل حدود 17 و نمرات v165, Q 162, w 4) GRE) و نمره 8 ایلتس و دوتامقاله ISI، از 12 دانشگاه رد شدم. علتشون هم این بود که اون چیزی که از رزومم فهمیدن اینه که سابقه کاریم عمدتا غیر تحقیقاتی بوده و مقاله کم دارم. علاوه بر این مقاله نشدن پایان نامم هم براشون یه "red flag" بوده.

به نظر شما اگر فقط با لیسانسم اپلای کنم شانسم بالاتر میره با به ضررم خواهد بود؟ راستی من رشتم علوم آزمایشگاهیه و میخوام برای دکترای شاخه بیومد و زیست شناسی اقدام کنم.
    متشکر از راهنماییتون
    سلام، بهتر است که بگید کدوم دانشگاه ها ریجکت شدید. شاید هر 12 دانشگاه شما از 20 دانشگاه اول دنیا باشه! خوب رقابت در چنین دانشگاه هایی خیلی خیلی شدیده
    معدل لیسانس رو هم بگید
    برخی از دانشگاه ها ارشد بدون تز رو کلا قبول ندارند این دانشگاه ها رو باید از لیست خود کم کنید
    رقابت واسه دکتری مستقیم هم خوب خیلی شدیدتر هست،احتمال کمتری داره در حالت کل
    در کل رزومه خیلی خوبی دارید ولی در انتخاب دانشگاه ها فکر کنم خوب کار کنید جای مناسبی قبول بشید

نقل قول نوشته اصلی توسط Arcip نمایش پست ها
    سلام .

دوستان میخواستم بدونم آیا شخصی توی رشته کامپیوتر با معدل 16 توی کاردانی (آزاد) و 13.5 توی کارشناسی (غیرانتفائی)با یه رزومه کاری مرتبط خیلی خوب، آیا با گرفتن نمره بالای GRE برای مقطع ارشد میتونه امید داشته باشه که از یکی از دانشگاه های آمریکا که سطح خوبی داشته باشه (نه عالی) پذیرش بگیره همراه با فاند ؟ منظورم از رزومه عالی این هست که اون شخص یکی دو مرتبه توی رشته خودش مثلاً توی برنامه نویسی در منطقه و کشوری رتبه 1و2 داشته باشه و پروژه های خیلی خوبی انجام داده باشه .

در صورتی که جوابتون مثبت هست ممنون میشم اسم چند تا دانشگاهی که با این شرایط میشه براشون اقدام کرد رو نام ببرید .

تشکر.
    یک راه حل اینه که برای یک کارشناسی مجدد در ایران (غیرانتفاعی، آزاد، پیام نور و...) دوباره اقدام کنید(شاید بدون کنکور هم بشود) بطوریکه واحدهای زیادی از شما را قبول کرده و مثلا یک یا دو ترم بگذرونید تا یک مدرک لیسانس دیگه بگیری.. بدین صورت نمران پاس نشده و پایین هم کلا از کارنامه بیرون میروند و به معدل 15 و چه بسا 16 هم برسید... طبق تجربه من معدل لیسانس همیشه مهم بوده و بعدا هم در مقاطع و مراحل بعد هم همواره مورد ارزیابی هستش... نمره GRE خوب هم اثر خودش را داره ولی همونطور که دوست دیگری هم گفتند معدل شما از یک حد نصابی پایین تر هستش و بشدت شانس شما را کم میکند... بنابراین اگه در آرزوی دانشگاه خوب هستید این نقطه ضعف بزرگ را از بین ببرید... به نظرم ارزشش را واقعا داره.. موفق باشید..

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)