صفحه 25 از 29 نخستنخست ... 151617181920212223242526272829 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 286

موضوع: bedingte Zulassung پذیرش مشروط به شرکت در کلاس زبان و دادن امتحان DSH در دانشگاه

ApplyAbroad Veteran

پیش فرض پاسخ : bedingte Zulassung پذیرش مشروط به شرکت در کلاس زبان و دادن امتحان DSH در دانشگ

نقل قول نوشته اصلی توسط srt71 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    از کجا باید بفهمیم که دانشگاهی پذیرش مشروط میده یا نه؟ آیا لیستی از این دانشگاه ها وجود داره؟

ممنون
    نقل قول نوشته اصلی توسط civil_boy نمایش پست ها
    نه لیستی وجود نداره و خود شخص باید دونه دونه دانشگاه هایی که رشته مورد نظرش رو دارند پیدا کنه و تو قسمت شیوه ی اپلی کردن و مدارک مورد نیازشون مطالعه کنه و ببینه که آیا اون دانشگاه برای رشته مورد نظرش برای اپلی کردن حداقل چه مدرک زبانی میخواد و اگر نتونست توی سایت پیدا کنه،میتونه به اینترنشنال آفیس اون دانشگاه ایمیل بزنه و بگه که من میخوام برای رشته X اپلی کنم آیا میتونم با B1 اپلی کنم یا نه؟و یا اینکه حداقل مدرک زبانی که باید داشته باشم برای گرفتن پذیرش مشروط چی هستش؟! و اونا جواب خواهند داد.
    و البته تو چند تا پست قبل تر کاربر Adrian اسم تعدادی از دانشگاه ها که پذیرش مشروط میدن رو نام بردند.
    دوست عزیز...
    شرایط دانشگاه ها هر ترم عوض میشه، همون سایت دانشگاه رو مرجع قرار بدید بهتره !
    موفق باشید.

این حساب کاربری دیگر فعالیتی در این فروم ندارد.

Member
    رشته و دانشگاه
    Leibniz Universität

پیش فرض پاسخ : bedingte Zulassung پذیرش مشروط به شرکت در کلاس زبان و دادن امتحان DSH در دانشگ

ببخشید دوستان من یه سوالی میخواستم بپرسم و البته امیدوارم اینجا جاش درست باشه.
    من پذیرش دانشگاه هانوفر آلمان رو دارم برای ترم تابستون.ولی زبان آلمانیم در حد B2 هستش(آبان امتحان B2 میدم)و میخوام بقیه زبان رو تو آلمان بخونم و کورس های دانشگاه هانوفر هم ثبت نام کردم اما بابت یک ماه 600 یورو میگیرن در صورتی که من یه سری sprachschule تو همون هانوفر پیدا کردم که ماهی 370 یورو میگیرن و میخوام که مثل کلاس زبان هاش زودتر برم یعنی ترمم بهار شروع میشه،من میخوام که آخر دی برم و زبانم رو شروع کنم(کلاس زبان خود دانشگاه هم 28 دی شروع میشه).
    حالا سوال اصلی من این هستش که آیا اگه از http://www.inlingua-hannover.de/ این Sprachschule پذیرش واسه دوره زبان بگیرم، و چون سربازم کارای پاسپورت اینارو با پذیرش مشروط برای ترم تابستونم انجام بدم،بعدش به سفارت باید پذیرش کلاس زبانمو نشون بدم یا پذیرش دانشگاه رو یا هر دو رو و البته تاریخ کلاس زبانم(همین موسسه زبان خارج از دانشگاه) زودتر هستش و از طرف دیگه اگه میگید تاریخ هر کدوم که زودتر هستش بعد امکان نداره که سفارت بهم ویزا نده و بگه که همین گوته تهران برو خوب اگه هدفت فقط زبان هستش و بعدش من دو تا ضرر میکنم،اولاً تا 6ماه نمیتونم دوباره وقت سفارت بگیرم و دوماً پول کلاس زبانی واسه این موسسه تو آلمان پرداخت کردم هم باطل میشه !

اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.کلاً هدفم اینه که زودتر برم که دیگه دوباره یه ترم دیگه درسم عقب نیفته.چون پذیرشم مشروط هستش تو این فروم سوالمو مطرح کردم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Wahrheit نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

طبق قانون کسانی که پذیرش مشروط دارند و قصد استفاده از معافیت تحصیلی دارند باید یکی از مدارک زیر رو داشته باشند:
    1-مدرک B2
    2-گواهی مبنی بر 1000 ساعت کلاس درس از موسسه گوته یا Okf

بعضی از دوستان در فروم گفتند که با ساعت کمتر ،مثلا 800 ساعت، و از موسسه ای بجز 2 موسسه بالا نامه گرفتند و آقای پاداشی(مسول وزرات علوم در این رابطه) ازشون قبول کرده
    خود من هم این مورد رو شنیدم؛ در همین چند هفته شنیدم کسانی با ساعت های کمتر و از موسسه های دیگه مدرک ساعت بردند و آقای پاداشی ازشون قبول کردند .گویا میشه امید داشت که قبول کنند.
    البته شما خودتون هم باید سعی کنید ایشون رو متقاعد کنید؛ مثلا بگید تا لحظه خروج زبانتون رو ادامه میدید و یا این که مدت ها پیش امتحان B1 دادید و توی این مدت در حال خوندن B2 هستید و این که به هر دلیلی مثل زمان و یا هزینه ی امتحان نمی تونید امتحان B2 بدید.
    البته کسانی زیادی هم بودند که قانون به طور کامل براشون اجرا شده و هیچ تخفیفی بهشون داده نشده

من از دوستانی که امسال برای معافیت تحصیلی به وزارت علوم رفته اند یا قصد رفتن دارند خواهش می کنم که اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه دوستان بزارند.

(مخصوصا این که ، نامه از موسسات دیگه و یا نامه ای کمتر از 1000 ساعت رو آقای پاداشی قبول می کنند یا خیر )
    سلام
    یه سوالی واسم پیش اومد.
    من الان دانشجوی ارشدم و معافیت تحصیلی دارم.
    یعنی با این وضعیت هم وزارت علوم اپلای با B1 را تایید نمیکنه؟ حتما باید B2 ارایه بدم؟

Junior Member

سلام من 6 ماه برای B1 فرصت کلاس رفتن رو دارم مشکل سربازی هم ندارم و معاف هستم. من میتونم با مدرک B1 پذیرش مشروط بگیرم(رشته مکانیک) و برای DSH برم آلمان؟ و آیا کلاسهای آمادگی DSH که خود دانشگاه میذاره رایگانه یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_atefi نمایش پست ها
    سلام من 6 ماه برای B1 فرصت کلاس رفتن رو دارم مشکل سربازی هم ندارم و معاف هستم. من میتونم با مدرک B1 پذیرش مشروط بگیرم(رشته مکانیک) و برای DSH برم آلمان؟ و آیا کلاسهای آمادگی DSH که خود دانشگاه میذاره رایگانه یا نه؟
    بستگی به دانشگاه داره.بعضیا بیشتر از B1 میخوان.
    کلاسها رایگان نیست
    سحر نزدیک است...

*دوستان عزیز؛لطفا قبل از ارسال پیام،اول وبسایت مربوط به حیطه سوالتون(سفارت،دانشگاه،...) و بعد فروم و تاپیکهای مربوط رو کامل بخونید.*

Junior Member MorSal آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    soft.computer ING

بچه ها یه سوال پیچیده دارم
    فرض کنیم کسی برا کلوستهال اقدام کرده برا ترم تابستون 16، و احتمالاهم پذیرش و ویزاشم میگیره ایشالله.و کلاساش از می شروعدمیشه تا سپتامبر.ینی بخواد زبانش رو هم کلوستهال بخونه تا اول سپتامبرتازهdshمیگیره.)الانم ب1 دارد(
    اما کلا نمیخواد زبانشو کلوستهال بخونه و فقط ویزارو میخواد.میشه بدون داشتن پذیرش از هیجای دیگه وقتی که ماه می وارد خاک آلمان شدش ، بره تو ایالت هسن ، اونجا تو کلاس زبان های هوخشوله ها یا موسسات زبان )غیراز گوته(بره مستقیم ثبت نام کنه و زبانشو بخونه وdshبگیره؟و بعدم تو یه دانشگاه های هسن بره پزیرش بگیره و درس بخونه.اگه بله لطفا بگید کجا.
    البته یسری دانشگاها مثه دارمشتات یا کاسل هم بخواداین دوستمون بخواد مستقیم برا زبان بره نیاز به پذیرش دانشگاه دارن ک متاسفانه اونا با شرط س1 یا ب2 پذیرش میدن.ک این دوستمون کلاب1 داره نمیتونه اقدام کنه اصلا الان.ترم بعدم بخواد اقدام کنه و بخواد زبانشو تو همون کلوستهال بخونه و بعد بره اونجاها از 15 جولای ترم میگذره چون dshکلوستهال تو سپتامبره.
    و سوال دوم اینکه اصلاdshکلوستهال برا دانشگاهای دیگه مورد تایید هستش؟
    دوستان من این سوال رو جای دیگم مطرح کردم ولی فکر میکنم اینجا جای بهتریه.
    لطف میکنید راهنمایم کنید.مرسی
    shine bright like a diamond

Junior Member MorSal آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    soft.computer ING

نقل قول نوشته اصلی توسط mo_atefi نمایش پست ها
    شما همونطور ک دوستمون گف بسته ب دانشگاه مقصدتون میتونین حتی با آ2 پذیرش مسروط بگیرین و وقتی بهتون پذیرش دادن اونجا میتونین دوباره بخونییییین، ب2 و س1 تااااdsh .اما یکسری دانشگا هم با ب1 و حتی بعضی ها نیاز به ب2 و س1 دارن تا پذیرشتون بدن.ولی اینکه ویزا بدن یا نه ،زیر ب1 خیییییییلی ریسکیه.
    بعضی دانشگاها شنیدم کلاس رایگان دارن که اصلا فکرشو نکنین ، چون خیلی شلوغ و بیکیفیتن.
    ولی کلاسی ک شماباید بری متاسفانه پولیه، بدم پولی:پی تو این 6ماه روزی متوسط 9 ساعت بخونید.
    shine bright like a diamond

Member
    رشته و دانشگاه
    Leibniz Universität

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed7019 نمایش پست ها
    سلام
    یه سوالی واسم پیش اومد.
    من الان دانشجوی ارشدم و معافیت تحصیلی دارم.
    یعنی با این وضعیت هم وزارت علوم اپلای با B1 را تایید نمیکنه؟ حتما باید B2 ارایه بدم؟
    سلام
    قانونش الان B2 هستش اما همه چی دست خودشونه،من یه بار حضوری با B1 رفتم سوال پرسیدم در حالی که هنوز پذیرش رو نداشتم و گفتن که حالا یه کاریش میکنیم اما یک ماه بعدش که رفتم با داشتن پذیرش گفت نه اصلاً حتماً باید B2 ارائه بدید !!!
    که منم فرداش امتحان B2 داشتم و خدارو شکر قبول هم شدم و معافیت تحصیلیم رو گرفتم.

Junior Member

سلام دوستان ایا به پذیرش کلاس زبان و امتحان زبان بدون ذکر نام رشته ویزا داده میشه؟من فقط پذیرش زبان دارم.

Junior Member

دوستان بنده پذیرش گرفتم در مقطع ارشد و پذیرش بصورت دویچ کورس هست. بنده مدرک b1 گوته رو دارم با نمرات عالی و هم اکنون مشغول خوندن دوره b2.2 هستم و از موسسه ای که دارم زبان میخونم که معتبر هم هست و زیر نظر وزارت علومه گواهی نامه گرفتم که نشون میده من تا 1 ماه دیگه این دوره رو تموم میکنم. ازونجایی که باید تا ماکسیمم 2 ماه دیگه آلمان باشم حالا میخوام برم مدرکم رو تایید کنم به نظرتون وزارت علوم قبول میکنه این مدرک رو از من یا نه اذیت می کنن؟؟؟؟ خواهش میکنم اگه ممکنه زودتر جواب بدید خیلی فوریه

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)