با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز<
آیا در رشته مدیریت بازرگانی یا mba ( کارشناسی ارشد) میشه فول فاند گرفت خواهشا هر کسی میدونه مرا راهنمایی کنه خیلی حیاتیه . اگه امکان داره شرایطش چیه ؟ از همه دوستان تشکرمیکنم
سلام دوست عزیز ممنون بابت راهنماییتون کلی گویی من دلیلش اطلاع نداشتن بندست که خوشبختانه با لطف شماها اطلاعاتم بهتر میشه. بنظرتون من چی کار کنم راهم بهتر و راحت تر پیش میره؟ من خودم علاقه دارم معماری رو ادامه بدم چون بازارش هم بهتره هم خودم بیشتر دوسش دارم ولی اگه حقوق خوندن بهتر باشه مشکلی ندارم.از این بابت اگه میشه راهنمایی کنید و اینکه چجوری برای دانشگاها سرچ میکنن یا اینکه با اساتیدشون ارتباط میگرن؟ بازم ممنون
[QUOTE=shahab_pc;2112821]سلام
برید سایت usnews دانشگاه ها رو لیستشو دربیارین یکی یکی بگردین سایتشون رو. بخش academic, programs, degrees offered, و departments معمولا اینجور بخش ها توی سایت دانشگاه شما رو هدایت میکنه به رشته ای که دنبالش میگردین و اساتید هم به عنوان faculty هستند. بخش program requirements هم مربوط به دانشجوهای کنونی هست که الزامات فارغالتحصیل شدن در رشته رو میگه. یه بخش هم باید باشه admission requirements یا خود admission که میگه واسه اپلای چیا لازمه و مینیمم ها چی هست.
موفق باشی
سلام دوست عزیز
بله میشه پذیرش گرفت. اما فاند mba خیلی خیلی کمه و باید رزومه بسیار منحصربفرد باشه تا واسه mba فول فاند بشی. در ضمن سابقه کار بسیار خوب هم لازمه. سایت دانشگاه هارو که چک بفرمایی صراحتا این رو اعلام کرده. اما دکتری مدیریت فاندش خیلی خوبه و علی رغم اینکه پذیرش بسیار رقابتیه اگه پذیرش بشی فاند هم میشه گفت اوتوماتیک بهت تعلق میگیره. البته اینرو هم بگم mba هیچ ربطی به دکتری مدیریت نداره و فوق لیسانس نیست اما بجای فوق و پیش نیاز دکتری مدیریت اکثرا مورد قبوله و خیلی جاها واجبه mba داشته باشی. امیدوارم کمکی کرده باشم.
موفق باشی
-1 دانشگاه بین المللی امام خمینی + مهندسی مکانیک جامدات + 17/18
۲- دانشگاه صنعتی اصفهان + مکانیک طراحی کاربردی + 18/40
۳- تافل 81 R: 24 L: 19 S: 20 W: 18 البته دسامبر دوباره میدم
۴- نوامبر میدم ولی احتمالا quant: 165 verb: 140 w: 3.5
۵- یک ISI ناشر 2015 Elsevier measurement(submit) یک کنفرانس خارجی Dubai (Jan. 2016) یک علمی پژوهشی داخلی تا اسفند امسال
۶- دو سال مسئول نورد سرد فولاد به همراه کار در واحد اتوماسیون
۷- از رنک 500 بیشتر نره فاند کامل میخوام
۸- تست غیر مخرب (پروژه ارشدم بوده) هیدرولیک و اتوماسیون (تجربه کاری دارم) مکانیک شکست و هر چیزی که به روز باشه فرقی نداره
۹- نیمسال پاییز یا بهار مهم نیست فقط فاند بدن
۱۰- سابقه تدریس + سابقه کار در آزمایشگاه دانشگاه + دوره های هیدرولیک فستو در تهران
با سلام
من دانشجوی کارشناسی مهندسی عمران با معدل 13 دانشگاه علم و صنعت هستم که شهریور سال دیگه فارغ التحصیل میشم و زبان انگلیسی نسبتا خوبی دارم که برای گرفتن مدرک زبان چند ماه لازم دارم ، لطفا راهنمایی کنید براای پذیرش در گرایش خاک و گرایش حمل و نقل در مقطع ارشد چه دانشگاه هایی رو بررسی کنم؟
ضمنا تا حدود 6000 دلار در سال (تقریبا رایگان) می تونم داشته باشم که هزینه هام جمع شه.
- کارشناسی EMU قبرس رشته مهندسی کامپیوتر CGPA 3.94 (خدایی خیلی کار کردم)
- 100% هم tofel هم gre میتونم نمره ی خوبی بیارم
-مقاله ندارم ولی دارم روش کار میکنم
-سابقه ندارم
- دانشگاه های آمریکا
-computer science واسه ارشد
تو چه رنکی دانشگاه بهم پذیرش میده ؟
بهم full fund تعلق میگیره ؟
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)