صفحه 41 از 54 نخستنخست ... 313233343536373839404142434445464748495051 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 536

موضوع: پزشکی، ادامه تحصیل، و کار در آمریکا

ApplyAbroad Hero sss666 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    medicine

پیش فرض پاسخ : پزشکی، ادامه تحصیل، و کار در آمریکا

نقل قول نوشته اصلی توسط epistem نمایش پست ها
    نه دیگه اونقدر ها هم نیست.
    شهریه بین 30000 تا 50000 دلار متفاوته. هزینه زندگی هم که معلومه که آمریکا خیلی گرونه. البته از خودم نمیگم این رو از یکی از همکلاسیهای امریکاییم پرسیدم.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط sss666 نمایش پست ها
    شهریه بین 30000 تا 50000 دلار متفاوته. هزینه زندگی هم که معلومه که آمریکا خیلی گرونه. البته از خودم نمیگم این رو از یکی از همکلاسیهای امریکاییم پرسیدم.
    ببین بستگی داره آخه
    سالی 26 هم شهریه هست
    زندگی هم تقریبا 800 تا در نظر بگیر. میشه با صرفه جویی حالا اصلا بگیم هزار تا. با حدود 100 تومن هم میشه .
    +همین چند ماه پیش با یک امریکایی همسفر بودم در باره شرایط صحبت میکردیم میگفت آمریکایی های که برای پزشکی از آمریکا خارج میشن اغلب نمیتونن با ما رقابت کنن در بازار و توانشو ندارن چون سابجکت های علمی ما متفاوته با تمام دنیا و حتی دانشکده به دانشکده متد ها متفاوتن. درست غلطش البته با خودش هست فقط جهت اطلاع عرض کردم.

ApplyAbroad Hero sss666 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    medicine

ببین بستگی داره آخه
    سالی 26 هم شهریه هست
    زندگی هم تقریبا 800 تا در نظر بگیر. میشه با صرفه جویی حالا اصلا بگیم هزار تا. با حدود 100 تومن هم میشه .
    +همین چند ماه پیش با یک امریکایی همسفر بودم در باره شرایط صحبت میکردیم میگفت آمریکایی های که برای پزشکی از آمریکا خارج میشن اغلب نمیتونن با ما رقابت کنن در بازار و توانشو ندارن چون سابجکت های علمی ما متفاوته با تمام دنیا و حتی دانشکده به دانشکده متد ها متفاوتن. درست غلطش البته با خودش هست فقط جهت اطلاع عرض کردم.
    در حال حاضر اکثر آمریکایی ها برای تحصیل پزشکی از این کشور خارج میشن. اصولا اگه دانشگاه از نظر سیستم آمریکا مورد تایید باشه اسم دانشگاه تو سایت IMED باشه مانعی برای تایید مدارک وجود نداره. شما اگه تو دانشگاههای اروپایی یه سرچی بزنید میبینید که تعداد زیادی دانشجوی آمریکایی و کانادایی در اونجا مشغول به تحصیلن. من خودم 6 تا همکلاسیه آمریکایی دارم از یه کلاس 20 نفره. شرایط تحصیل پزشکی تو آمریکا خیلی سخته ولی کسی اگه بتونه وارد سیستم بشه و از پس هزینه هاش بربیاد خیلی برد میکنه.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط sss666 نمایش پست ها
    در حال حاضر اکثر آمریکایی ها برای تحصیل پزشکی از این کشور خارج میشن. اصولا اگه دانشگاه از نظر سیستم آمریکا مورد تایید باشه اسم دانشگاه تو سایت IMED باشه مانعی برای تایید مدارک وجود نداره. شما اگه تو دانشگاههای اروپایی یه سرچی بزنید میبینید که تعداد زیادی دانشجوی آمریکایی و کانادایی در اونجا مشغول به تحصیلن. من خودم 6 تا همکلاسیه آمریکایی دارم از یه کلاس 20 نفره. شرایط تحصیل پزشکی تو آمریکا خیلی سخته ولی کسی اگه بتونه وارد سیستم بشه و از پس هزینه هاش بربیاد خیلی برد میکنه.
    البته اکثر که نه اونهایی که قبول نمیشن.
    بحث تایید نگفتم بحث بار علمی و توان رقابت بود. من طی تحقیقاتی که انجام دادم فهمیدم در آمریکا اسم دانشگاه محل تحصیل روی تابلو ذکر میشه یعنی باید ذکر بشه و این میشه یکی از عوامل جذب بیمار مثلا وقتی کسی هاروارد مدیکال اسکول روی تابلوش نقش بسته ابدا منی که حتی رفتم کارائیب خوندم که خیلی هم سیستم و سابجکتا شبیهن نمیتونم رقابت کنم باهاش. حالا اینهایی که میدونیم ما اینجا مینویسم ملت استفاده کنن. چون این فروم در زمینه رشته پزشکی متاسفانه قوی نیست یعنی ضعیفم هست و من گاها چیزایی میخونم تا به حال نشنیده و ندیدم و حتی مسیری که خودم یا دوستانم طی کردیم و کردند رو به صورتی بسیار عجیب میبینم نوشته شده.
    یکی از اونها هم بزرگنمایی غیر قابل توجیه در باره این رشته در آمریکا و کانادا هست . ببینید سخت هست خیلی هم سخت اما نه دیگه اینطور هالیوودی که برخی دوستان نوشتند. خدارو خوش نمیاد اطلاعاتی که کسی ممکنه آیندشو بر اساس اون تنظیم کنه بزرگنمایی بشه ازش یا غیر واقعی نوشن داده بشه. بچه هایی که رشتمون در این حوزه ها هست به نظرم یکمی باید فعال تر بحث کنیم اینجا.
    توی بحثها اطلاعات خوبی در میاد و منبع خوبی جمع میشه
    خود ما وقتی مسیری رو رفتیم تقریبا اطلاعاتمون صفر بود در موردش غیر از اینه؟ چقدر لطمه خوردیم؟ چقدر وقت گذاشتیم؟ اگر کسی میبود دردصدی از اطلاعات درست رو در اختیارمون میگذاشت طبیعتا خیلی هزینه ها و خیلی اشتباهات بر ما تحمیل نمیشد.

ApplyAbroad Guru

من طی تحقیقاتی که انجام دادم فهمیدم در آمریکا اسم دانشگاه محل تحصیل روی تابلو ذکر میشه یعنی باید ذکر بشه و این میشه یکی از عوامل جذب بیمار
    جاهایی که من در امریکا رفته ام تا حالا چنین چیزی را ندیده ام که حتما اسم دانشگاه را حتما ذکر کنند، پس لااقل اجباری نیست. فکر میکنم آنهایی که از یک محل تاپ فارغ التحصیل میشوند بطور اختیاری و برای بالا بردن پرستیژ اینکار را میکنند.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    جاهایی که من در امریکا رفته ام تا حالا چنین چیزی را ندیده ام که حتما اسم دانشگاه را حتما ذکر کنند، پس لااقل اجباری نیست. فکر میکنم آنهایی که از یک محل تاپ فارغ التحصیل میشوند بطور اختیاری و برای بالا بردن پرستیژ اینکار را میکنند.
    من از یک پزشک متخصص در آمریکا این رو به صورت تفصیلی سوال کردم
    متن ایمیل را هم دارم منتها باید بگردم پیداش کنم.
    گفت وقتی چیزی نوشته نشود اینطور به ذهن افراد متبادر میشود که یک ایرادی در کار است که شفاف نیست این سابقه پزشک اما وقتی نوشته بشود بدین معنی است که من چنین افتخاراتی را دارم و لفظ باید رو ایشون ذکر کردند. حالا اینکه در قانون رسمی هست یا خیر را بازم میپرسم. شاید منظورون باید عرفی بوده.

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    شرکتهای بیمه که لیست می کنن این رو جلو اسم دکتر.
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

Banned

بلایی که بلاروس و روسیه و دوقوز آبادها دارن سر رشته پزشکی در ایران میارن دقیقا همان بلایی هست که دانشگاه های غیر انتفاعی و ..... بر سر رشته های دیگه اوردن.
    آمریکا به نظرم یه مقدار قانونمند تر باشه تو این زمینه و نگذاره هرکسی توی کشور خودش قبول نشد پاشه بره یکجایی یک شهریه ای بده و یه تیکه کاغذ دستش بگیره بگه منم دکترم و با جون مردم و اعتبار جامعه پزشکی بازی بکنه.
    + من از اقواممون که انگلستان هستند سوال کردم گقتن نه تنها در امریکا بلکه در تمام دنیا پزشک مینویسه کجا درس خوندم. تعجب کردند که در ایران چنین چیزی نباشه که با پیگری و سوال از آشنایان دیگر فهمیدم وزارت بهداشت کسانی که خارج درس خوندن رو موظف به قید اسم کشور روی تابلو کرده جدیدا. یعنی باید بنویسه فارغ التحصیل از کشور فلان.

ApplyAbroad Superstar pimi810 آواتار ها

بلایی که بلاروس و روسیه و دوقوز آبادها دارن سر رشته پزشکی در ایران میارن دقیقا همان بلایی هست که دانشگاه های غیر انتفاعی و ..... بر سر رشته های دیگه اوردن.
    آمریکا به نظرم یه مقدار قانونمند تر باشه تو این زمینه و نگذاره هرکسی توی کشور خودش قبول نشد پاشه بره یکجایی یک شهریه ای بده و یه تیکه کاغذ دستش بگیره بگه منم دکترم و با جون مردم و اعتبار جامعه پزشکی بازی بکنه.
    + من از اقواممون که انگلستان هستند سوال کردم گقتن نه تنها در امریکا بلکه در تمام دنیا پزشک مینویسه کجا درس خوندم. تعجب کردند که در ایران چنین چیزی نباشه که با پیگری و سوال از آشنایان دیگر فهمیدم وزارت بهداشت کسانی که خارج درس خوندن رو موظف به قید اسم کشور روی تابلو کرده جدیدا. یعنی باید بنویسه فارغ التحصیل از کشور فلان.
    اینجا هم تا دلت بخواد جزیره دو رو بر آمریکا هست که مردم میرن پزشکی می خونن! با شهریه پایین و ورودی آسان. من خبر ندارم ارزیابی مدرکشون چه طوره و قانون امریکا چیه تو این زمینه.
    !One hundred sixty-three thousand sq mi of awesomeness

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط pimi810 نمایش پست ها
    اینجا هم تا دلت بخواد جزیره دو رو بر آمریکا هست که مردم میرن پزشکی می خونن! با شهریه پایین و ورودی آسان. من خبر ندارم ارزیابی مدرکشون چه طوره و قانون امریکا چیه تو این زمینه.
    شهریه هار و که من چک کردم خیلی تفاوتی نمیکنه با خود آمریکا. منظورتون کشورهای حوزه کارائیب هست دیگه؟
    +درصد زیادی صرفا کاغذ پاره ای در دست خواهند داشت به نام مدرک پزشکی . شما در همین ایران چند درصد فارغ التحصیلان این گونه کشورها رو میتونید پیدا کنید موفق باشند؟ زید 1 درصد! تاز با ارفاغ.
    آمریکاشم همینه تا فارغ التحصیل هاروراد و ..... وایساده نه این دست افراد مراجعه کننده زیادی خواهند داشت و نه خواهند توانست در آمزون های تخصص قبول بشن در رشته هیا تاپ و ...... صرفا به نظرم یک جور وقت پر کنیست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)