صفحه 120 از 307 نخستنخست ... 2070110111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130170220 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,191 تا 1,200 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط shayan8218 نمایش پست ها
    - کارشناسی EMU قبرس رشته مهندسی کامپیوتر CGPA 3.94 (خدایی خیلی کار کردم)
    - 100% هم tofel هم gre میتونم نمره ی خوبی بیارم
    -مقاله ندارم ولی دارم روش کار میکنم
    -سابقه ندارم
    - دانشگاه های آمریکا
    -computer science واسه ارشد

تو چه رنکی دانشگاه بهم پذیرش میده ؟
    بهم full fund تعلق میگیره ؟

ممنون

دوست عزیز اینکه شما توی چه رنکی می تونید اپلای کنید و پذیرش بگیرید رو فقط نمره ی GRE و تافل شما تعیین می کنه.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

نقل قول نوشته اصلی توسط amir110 نمایش پست ها
    با این معدل فکر نمی کنم زیاد به امریکا بشه فکر کرد. اگر نمره ی زبان خیلی خیلی خوب بیارید شاید به رنکهای 200-300 بتونید فکر کنید.
    منطور چه رنج نمره ایه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mehranemperor نمایش پست ها
    منطور چه رنج نمره ایه؟
    تافل 100 و جی ار ای 320 و به بالا

Junior Member

با عرض سلام خدمت دوستان
    1-دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی+مهندسی مکانیک+معدل 15.16
    2-دانشگاه آزاد تهران شمال+مهندسی مکانیک طراحی کاربردی+در حال تحصیل
    3-هنوز امتحان نداده ام
    4-هنوز امتحان نداده ام
    5-ندارم
    6-یک سال سابقه کار تخصصی
    7-دانشگاه خاصی مد نظرم نیست ولی آیا امکان پذیرش از دانشگاه های رنک زیر 300 وجود داره؟
    8-گرایش انرژی یا خودرو
    9-نیم سال اول
    10-به چند نرم افزار تخصصی رشته ام هم تسلط کامل دارم
    آیا امکان پذیرش گرفتن برای من وجود داره یا باید رزوممو قوی کنم؟ واسه ارشد اپلای کنم یا دکتری؟احتمال فاند گرفتن برای من وجود داره؟
    باتشکر

ApplyAbroad Senior Veteran
    Mechatronic آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    EE-ME

نقل قول نوشته اصلی توسط mani_faz نمایش پست ها
    ۱- کارشناسی علوم مهندسی گرایش ریاضی مهندسی خوشه ی مخابرات-دانشگاه تهران- ( 15.53 یا 3.1 چه به صورت بازه ای و چه به صورت تقسیم بر 5 حساب کردم معدلم همین شد!)
    ۳- iBT Total: 115 R:30 L:30 S:26 W:29
    ۴- Total: 321 V:155 (67%) Q:166 (92%) AW:4
    ۵- مقاله ندارم.
    ۶- کارآموزی تحقیقاتی انجام دادم.
    ۸- Computer science-bioinformatic- Genome science-Systems biology-Neuroscience-Biomedical engineering
    ۹- Fall 2016
    ۱۰- نفر سوم در بین فارغ التحصیلان هم ورودی ( Top 15%)

نکته : من بیشتر واحد های مخابرات رو پاس کردم به علاوه یک سری واحد های ریاضی مثل جبر خطی و گسسته و .... پروژه ی کارشناسیم رو هم در زمینه ی مدل محاسباتی بینایی انسان انجام دادم. و در زمینه ی موضوعات مورد علاقم که بالا گفتم دوره هایی رو هم در coursera گذروندم و مطالعات متفرقه داشتم. یک مانع بزرگ کاهش دهنده ی شانس برای من اینه که می خوام توی رشته های نسبتا متفاوتی از کارشناسیم ادامه بدم و اصلا علاقه ای به ادامه ی برق ندارم.

من فقط با فول فاند امکان رفتنو دارم(و به همین دلیل فقط دکترا اپلای می کنم) . دانشگاه هایی که تا حالا خودم تصمیم گرفتم اقدام کنم اینا هستند. به نظرتون این لیست خوبی هست؟ چه دانشگاه هایی می تونن حذف یا اضافه بشن؟ ارزیابیم از میزان رقابتی بودن درسته؟

Dream Schools: Wisconsin University- Washington University in saint Louis- University of Utah- Vanderbilt University-

Reasonable choices: University of florida- Darthmouth college -Drexel University- Emory University-Colorado State University-Tulane University- University of Pittsburgh-Michigan State University- -

Insurance choices: Wright State University- Florida state University- University of central Florida- University of Tennessee Knoxville- Michigan technology University

با این برنامه برای 17 دانشگاه و 26 برنامه می خوام اقدام کنم( که البته 8 تاشون از الان می دونم ردم)- متاسفانه تا به حال نتونستم جواب خوبی از اساتید بگیرم- با فرض این برنامه از بودجه ی من 100 دلار باقی مونده که نمیدونم برای دانشگاه های آمریکا بذارم یا صبر کنم با تلاش بیشتر از استادای کانادا جواب بگیرم دو تا برنامه هم اونجا اقدام کنم. مسئله ی دیگم اینه که چه جوری از 3 تا استاد 30 بار توصیه نامه بگیرم و باهاشون این موضوع رو در میون بذارم. در مورد این دو موضوع هم راهنماییم کنین.پیشاپیش ممنونم.
    اطلاعات من در مورد رشتۀ شما نزدیک به صفره چون اصلاً نمیدونستم چنین رشته ای در ایران وجود داره! با این وجود، چون عنوان رشته تون مهندسی هست و معدل هم مینیمم 3 احتمالاً باشه، مشکلی برای اپلای در دستۀ رشته های مهندسی و علوم کامپیوتر ندارید. تمام رشته های هدفی که درج کردید، از نظر من میتونه ادامۀ مسیر شما باشه و مطمئن باشید که با نمرۀ زبان و GRE موجود، بخش قابل توجهی از عدم انطباق ها چشم پوشی خواهد شد.

قابل توجه بودن نمرۀ زبان و GRE شما نیازی به تحسین و توضیح نداره و به همین خاطر، مطمئناً طیف گسترده ای از دانشگاه ها روی رزومۀ شما نظر مثبتی خواهند داشت. تنها مسئله اینجاست که باید در SoP با دقت نظر کافی توضیح بدید که چرا در حال تغییر رویکرد هستید و از خودتون به درستی دفاع کنید تا برای کمیتۀ پذیرش هم صلاحیت شما در اتمام موفقیت آمیز دروس و تحقیقات مورد نیاز رشتۀ جدید، احراز بشه. البته با داشتن این نمرۀ تافل و GRE، میشه استدلال های کمیته پسند هم ارائه کرد. حتماً روی آماده سازی SoP انرژی و زمان و دقت کافی صرف کنید.

در مورد تعداد و گزینه های اپلای نمیتونم فعلا نظر بدم چون باید مشخص کنید که در گزینه های ذکر شده، برای چه رشته ای اپلای میکنید. رتبه بندی و میزان رقابت در دپارتمان های مختلف یک دانشگاه، مشابه هم نیست. هر چند که در دانشگاه های برتر، معمولاً رقابت در اکثر رشته ها بالاست اما با این حال نمیشه بدون داشتن اطلاعات کافی نظر موثق داد.

فارغ از مناسب بودن یا نبودن گزینه هاتون، اقدام برای 26 برنامه در یک کشور به نظر من اصلاً عاقلانه نیست حتی به فرض این که مشکل مالی نداشته باشید. راه حل منطقی تر اینه که اولاً با تخمین منطقی از شانس رزومه، تعداد نرمالی از گزینه ها انتخاب بشند و ثانیاً بجای تکیه بر روی تنها یک کشور، در کشورهای دیگری هم تلاش مناسبی صورت بدید تا همۀ شانس های شما در یک کشور خلاصه نشه؛ به هر حال بعد از کمیتۀ پذیرش، سفارت هم مسئلۀ مورد توجه همۀ اپلیکنت هاست.

علاوه بر این موارد، گرفتن توصیه نامه از سه نفر برای این همه گزینه، خودش یک معضل هست که پیشنهاد میکنم در گزینه های مشخصی که شانس شما قابل قبول هست اپلای کنید. بعد از اپلای، تردید بالای شما در انتخاب گزینه هم میتونه باعث سرگشتگی بشه.

تصور من اینه که پذیرش فول فاند شما قطعی هست و فقط باید در مورد گزینه هاتون و رشته های مدنظر توضیح بدید تا بهتر بتونم بگم کجا چقدر شانس دارید.
    آینده‌ای خواهم ساخت که گذشته‌ام جلویش زانو بزند!

به دلیل محدودیت زمانی، از پاسخگویی به پیام های خصوصیِ قابل طرح در فورِم معذورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Hamid1573 نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت دوستان
    1-دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی+مهندسی مکانیک+معدل 15.16
    2-دانشگاه آزاد تهران شمال+مهندسی مکانیک طراحی کاربردی+در حال تحصیل
    3-هنوز امتحان نداده ام
    4-هنوز امتحان نداده ام
    5-ندارم
    6-یک سال سابقه کار تخصصی
    7-دانشگاه خاصی مد نظرم نیست ولی آیا امکان پذیرش از دانشگاه های رنک زیر 300 وجود داره؟
    8-گرایش انرژی یا خودرو
    9-نیم سال اول
    10-به چند نرم افزار تخصصی رشته ام هم تسلط کامل دارم
    آیا امکان پذیرش گرفتن برای من وجود داره یا باید رزوممو قوی کنم؟ واسه ارشد اپلای کنم یا دکتری؟احتمال فاند گرفتن برای من وجود داره؟
    باتشکر
    بدون نمرات زبان نظر دادن فایده ای نداره. یعنی اصلا نمیشه نظر داد.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    کامپیوتر شهید بهشتی

1- مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه شهید بهشتی معدل 15.48
    2- TOEFL 88
    3- GRE هنوز ندادم حدود 300
    4- 1 سال سابقه کار مرتبط
    5- دانشگاه های Brown university, northeastern university, North carolina chapelHill,British coloumbia
    6- رشته computer science - database management و software engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط nina_rafieifar نمایش پست ها
    1- مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه شهید بهشتی معدل 15.48
    2- TOEFL 88
    3- GRE هنوز ندادم حدود 300
    4- 1 سال سابقه کار مرتبط
    5- دانشگاه های Brown university, northeastern university, North carolina chapelHill,British coloumbia
    6- رشته computer science - database management و software engineering
    با این نمرات هیچ کدوم. با جی ار ای 300 من فکر نمی کنم امیدی باشه.

Junior Member

با سلام من 32 ساله هستم و متاهل( ببخشید مجدد این پیام رو میذارم چون کسی جواب نداد)
    1. کارشناسی مدیریت دولتی دانشگاه تهران با معدل 17.54
    2. کارشناسی ارشد مدریریت بازرگانی پیام نورتهران بامعدل 15.97
    3. هنوز آزمون زبان ندادم
    4. دو مقاله بین المللی دارم
    5. هشت سال سابقه کار در امور مالی و درآمد ارگانهای دولتی
    می خواستم بدونم با این شرایط میتونم برای پذیرش به صورت فول فاند جهت ارشد رشته بازرگانی یا MBA اقدام کنم . اگه کسی اطلاعات داره خواهشا منو راهنمایی کنه از کدوم دانشگاهها میتونم پذیرش بگیرم. توانایی مالی خوبی ندارم که بتونم بدون فاند پذیرش بگیرم .
    با تشکر

Junior Member

با سلام و تشکر از لطف بی منت دوستان
    این هم از شرایط بنده با 30 سال سن و مجرد

1- کاردانی ، رشته شهرسازی، دانشگاه جامع علمی کاربردی ، معدل 15.42
    2- کارشناسی ناپیوسته ، رشته مهندسی حمل و نقل و ترافیک شهری ، دانشگاه جامع علمی کاربردی ، معدل 15.00
    2- کارشناسی پیوسته ، رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری ، دانشگاه پیام نور واحد اصفهان ، معدل 14.98

3- نمره زبان (آیلتس) هنوز امتحان ندادم ولی فکر کنم تا ژانویه توتال 6.0 یا 6.5 بگیرم. تخمینی از اسکیل ها : R7.0, L7.0, W6.0, S6.0

4- نمرهGRE : Q162, V145, W3.0

5- فقط یک مقاله خارجی Waset 2015 کنفرانس لندن که اسمم نفر آخر بوده و کاملاً به زمینه تحصیلی و شغلیم مرتبط بود.

6- چهار سال سابقه کار تمام وقت کاملاً مرتبط در معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری. به مدت 1 سال هم تجربه به روز رسانی سیستم شبکه معابر برای مطالعات جامع حمل و نقل شهر اصفهان را دارم و در این پروژه با دانشگاه صنعتی اصفهان کار کردم و از اساتید اونجا هم میتونم توصیه نامه بگیرم.

7- دانشگاه های مورد نظر : پرتلند (PDX)، اورگان (OSU)، دیویس (Davis)، کالیفرنیا (UCLA) ، آیوا (IAState)، کارولینای شمالی (NCSU)، نیویورک (NYU) و مونتانا (Montana).

8- مستر در رشته هایTransportation Engineering or Planning علاقه مند به مباحث حمل و نقل عمومی و غیر موتوری و آرامسازی ترافیک نواحی شهری

9- برای پاییز 2016 قصد اپلای دارم و فول فاند و یا پارشیال فاند نیاز دارم.

10- تسلط بر نرم افزارهای شبیه سازی ترافیکی

11- چند سال هم مدیر منطقه ای Google Map Maker در حوزه مرکز ایران بودم و مدرک و نشان هم از Google دارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)