صفحه 121 از 307 نخستنخست ... 2171111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131171221 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,201 تا 1,210 , از مجموع 3061

موضوع: شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید)

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Sharif University of Technology

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

سلام
    ۲۵ سال سن و متاهل
    1- علوم کامپیوتر- صنعتی شریف- 14.2
    ۲-مدیریت فناوری اطلاعات-دانشگاه تهران- ۱۸.۵
    ۳-تافل 110
    ۴-ندادم هنوز. ایده ای ندارم که ممکنه چند بشم
    ۵-مقاله ندارم. یه تالیف کتاب مرتبط دارم
    ۶-چهار سال سابقه مرتبط
    ۷-بین ۳۰ تا ۱۰۰ مطلوبه برام.
    ۸- سیستم های اطلاعاتی- MIS
    ۹-پاییز ۲۰۱۶
    ۱۰- چندین سابقه حل تمرین

قصد دارم برای PhD در زمینه MIS اقدام کنم. فاند هم برام مهمه.
    متشکرم
    ویرایش توسط danrah : October 17th, 2015 در ساعت 02:35 PM

Junior Member

پیش فرض پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

دوستان ببخشید برای پذیرش توو دانشگاهای مربوط به رشته ی موسیقی چطوری باید اقدام کنم؟من سازم درامز (مدرن درامینگ) هست و میخوام سازم رو به صورت آکادمیک ادامه بدم و خیلی گیج شدم که چطوری باید توو دانشگاهاشون ثبتنام کنم

ApplyAbroad Superstar amir110 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sepahann نمایش پست ها
    با سلام و تشکر از لطف بی منت دوستان
    این هم از شرایط بنده با 30 سال سن و مجرد

1- کاردانی ، رشته شهرسازی، دانشگاه جامع علمی کاربردی ، معدل 15.42
    2- کارشناسی ناپیوسته ، رشته مهندسی حمل و نقل و ترافیک شهری ، دانشگاه جامع علمی کاربردی ، معدل 15.00
    2- کارشناسی پیوسته ، رشته جغرافیا و برنامه ریزی شهری ، دانشگاه پیام نور واحد اصفهان ، معدل 14.98

3- نمره زبان (آیلتس) هنوز امتحان ندادم ولی فکر کنم تا ژانویه توتال 6.0 یا 6.5 بگیرم. تخمینی از اسکیل ها : R7.0, L7.0, W6.0, S6.0

4- نمرهGRE : Q162, V145, W3.0

5- فقط یک مقاله خارجی Waset 2015 کنفرانس لندن که اسمم نفر آخر بوده و کاملاً به زمینه تحصیلی و شغلیم مرتبط بود.

6- چهار سال سابقه کار تمام وقت کاملاً مرتبط در معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری. به مدت 1 سال هم تجربه به روز رسانی سیستم شبکه معابر برای مطالعات جامع حمل و نقل شهر اصفهان را دارم و در این پروژه با دانشگاه صنعتی اصفهان کار کردم و از اساتید اونجا هم میتونم توصیه نامه بگیرم.

7- دانشگاه های مورد نظر : پرتلند (PDX)، اورگان (OSU)، دیویس (Davis)، کالیفرنیا (UCLA) ، آیوا (IAState)، کارولینای شمالی (NCSU)، نیویورک (NYU) و مونتانا (Montana).

8- مستر در رشته هایTransportation Engineering or Planning علاقه مند به مباحث حمل و نقل عمومی و غیر موتوری و آرامسازی ترافیک نواحی شهری

9- برای پاییز 2016 قصد اپلای دارم و فول فاند و یا پارشیال فاند نیاز دارم.

10- تسلط بر نرم افزارهای شبیه سازی ترافیکی

11- چند سال هم مدیر منطقه ای Google Map Maker در حوزه مرکز ایران بودم و مدرک و نشان هم از Google دارم.
    با این رزومه شاید به دانشگاه وایومینگ بتونید فکر کنید.
    هر چی اینجا می نویسم نظر شخصیه و قابل تعمیم نیست

ApplyAbroad Hero hassanrouhi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

سلام دوستان. نظرتان در مورد رزومه زیر چیه؟ شانسی برای ارشد یا دکترا مستقیم با فاند داره؟

معدل لیسانس 16.10 از داشگاه شهرستان مهندسی برق
    ایلتس 7
    یه مقاله کنفرانسی IEEE
    سه تا ISI .البته خیلی از اعتبارش با خبر نیستم اما گویا مجلات اروپایی بودند!!
    امتحان GRE هنوز ندادند. به نظرتان چه نمره ای بگیرند که شانسشون برای ارشد یا دکتار مستقیم با فاند بالا بره ؟ و رو چه دانشگاه هایی باید سرمایه گذاری کنه؟
    واقعا خوشحالم!! يكي از بهترين خبر هاي سال 92 بود برام. تبريك ميگم به همه ي فوتبال دوستان انتخاب CR7 مقدس رو به عناون بهترين بازيكن جهان.اشكهاش بيانگر اراده و پشتكار غيرقابل توصيفش بود.واقعا تبريك به اسطوره ي صبر و پشتكار. بالاخره مسي نفرت انگيز رو پشت سر گذاشت

Junior Member

۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : عباسپور صنعت آب و برق تهرانپارس، برق قدرت، 15.20
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: خواجه نصیر، قدرت-الکترونیک قدرت، 15.70
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) : هنوز ندادم.
    ۴- در برنامه م هست اما هنوز شرکت نکردم.
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیق‌تر کمک شایانی می‌کند.: یک مقاله فارسی داخلی دادم، امکان دادن مقاله آی اس آی دارم.
    ۶- سابقه کار مرتبط : 4 سال در زمینه طراحی پست های برقی سابقه بیمه دارم و کار کردم.
    ۷- دانشگاه های مورد نظر :دانشگاهای آمریکای شمالی هر چه تاپ تر بهتر!!!
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه : الکترونیک قدرت- میکرو گرید دی سی، مبدلهای الکترونیک قدرتی
    ۹- نیم‌سال مورد نظر: ترجیحا دکترا
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): دانش آموز سمپادی بودم.
    ممنون میشم از دوستان اگر راهنماییم کنند که با این شرایط امکان گرفتن فاند از دانشگاهاای آمریکا هست؟ حداقل نمرات تافل و جی آر ای چقدر باشه؟ و اینکه بهتره واسه تافل و جی آر ای اقدام کنم یا روی مقاله و ثبت اختراع؟ با توجه به اینکه تازه دفاع کردم، امکان هر دوش واسم هست. البته مقاله نیاز به زمان حداقل چهار ماهه داره و برنامه م یکسال عقب میندازه. آیا ثبت اختراع در رزومه م تاثیر چشمگیری میزاره؟ ریکام مشکلی ندارم. با تشکر از دوستان.

Post پاسخ : شانس پذیرش/فاند از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌ 2016 (حتماً ارسال اول را بخوانید

1-لیسانس برق-مخابرات - معدل 17.6 - صنعتی امیرکبیر
    ۳-TOEFL iBT : 107۴- GRE 313 - Q163 - V150 W3.5
    (به دلیل اینکه از این نمره راضی نبودم ماه دیگه دوباره امتحان دارم و کوانت رو حتما بالای 165 خواهم آورد .)
    ۵- مقاله ندارم
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد) :
    دانشگاه خاصی مد نظرم نیست ولی از Washington State University جواب خیلی خوب دارم, اگر برای این یه دانشگاه خاص هم شانسم رو بگین ممنون میشم.
    ۸-پردازش سیگنال و زمینه های مرتبط با مخابرات و ارتباطات بی سیم .
    ۹-fall
    ۱۰- 2 ترم TA هم بودم .
    - در وهله اول هدفم دکتری مستقیم هست.
    میخواستم ببینم با وضعیت فعلیم شانسم برای پذیرش "با فاند" (بدون فاند نمیتونم برم) برای چه رنجی از رنک ها بیشتره و اینکه سبد اپلای رو بهتره تو چه رنج هایی انتخاب کنم.

خیلی ممنونم بابت وقت و توجهی که میگذارید.

Junior Member

1- دانشگاه صنعتی شریف – مهندسی برق – معدل 17.49
    2- ارشد ندارم.
    3- TOEFL iBT : total 112/120 – Reading 30 – Listening 28 – Speaking 26 – Writing 28
    4- GRE 3 هفته دیگه دارم ولی احتمال میدم : Verbal : +150 Quant: +168 Writing +3.
    5- مقاله ندارم.
    6- سابقه کار در شرکت فولاد تکنیک دارم.(3 ماه)
    7- Georgia Tech – Virginia Tech – UC Berkeley – UC Irvine – University of Ilinois at Urbana
    8- گرایش قدرت – الکترونیک قدرت – انرژی های نو – تولید پراکنده – شبکه هوشمند
    9 – Fall 2016

Junior Member

سلام

کسی از دوستان میدونه کدوم یک از دانشگاه های آمریکا قطعا آیلتس رو قبول نمی کنند؟

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiehhh نمایش پست ها
    ۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : عباسپور صنعت آب و برق تهرانپارس، برق قدرت، 15.20
    ۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل: خواجه نصیر، قدرت-الکترونیک قدرت، 15.70
    ۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) : هنوز ندادم.
    ۴- در برنامه م هست اما هنوز شرکت نکردم.
    ۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیق‌تر کمک شایانی می‌کند.: یک مقاله فارسی داخلی دادم، امکان دادن مقاله آی اس آی دارم.
    ۶- سابقه کار مرتبط : 4 سال در زمینه طراحی پست های برقی سابقه بیمه دارم و کار کردم.
    ۷- دانشگاه های مورد نظر :دانشگاهای آمریکای شمالی هر چه تاپ تر بهتر!!!
    ۸- گرایشها و زمینه‌های مورد علاقه : الکترونیک قدرت- میکرو گرید دی سی، مبدلهای الکترونیک قدرتی
    ۹- نیم‌سال مورد نظر: ترجیحا دکترا
    ۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): دانش آموز سمپادی بودم.
    ممنون میشم از دوستان اگر راهنماییم کنند که با این شرایط امکان گرفتن فاند از دانشگاهاای آمریکا هست؟ حداقل نمرات تافل و جی آر ای چقدر باشه؟ و اینکه بهتره واسه تافل و جی آر ای اقدام کنم یا روی مقاله و ثبت اختراع؟ با توجه به اینکه تازه دفاع کردم، امکان هر دوش واسم هست. البته مقاله نیاز به زمان حداقل چهار ماهه داره و برنامه م یکسال عقب میندازه. آیا ثبت اختراع در رزومه م تاثیر چشمگیری میزاره؟ ریکام مشکلی ندارم. با تشکر از دوستان.
    دوست عزیز بدون تافل و جی ار ای نمیشه نظری داد. شما حداقل یک تافل 90 و جی ار ای 315 لازم دارید تا به رنک حدود 100 فکر کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط morteza_nazari نمایش پست ها
    1-لیسانس برق-مخابرات - معدل 17.6 - صنعتی امیرکبیر
    ۳-TOEFL iBT : 107۴- GRE 313 - Q163 - V150 W3.5
    (به دلیل اینکه از این نمره راضی نبودم ماه دیگه دوباره امتحان دارم و کوانت رو حتما بالای 165 خواهم آورد .)
    ۵- مقاله ندارم
    ۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد) :
    دانشگاه خاصی مد نظرم نیست ولی از Washington State University جواب خیلی خوب دارم, اگر برای این یه دانشگاه خاص هم شانسم رو بگین ممنون میشم.
    ۸-پردازش سیگنال و زمینه های مرتبط با مخابرات و ارتباطات بی سیم .
    ۹-fall
    ۱۰- 2 ترم TA هم بودم .
    - در وهله اول هدفم دکتری مستقیم هست.
    میخواستم ببینم با وضعیت فعلیم شانسم برای پذیرش "با فاند" (بدون فاند نمیتونم برم) برای چه رنجی از رنک ها بیشتره و اینکه سبد اپلای رو بهتره تو چه رنج هایی انتخاب کنم.

خیلی ممنونم بابت وقت و توجهی که میگذارید.

با این gre نمیشه به WSU زیاد فکر کرد. با این وضعیت می تونید از رنک حدود 100 پذیرش با فاند بگیرید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)