با سلام به شما دوست عزیز و پرکار فروم
این نظر شخصی بنده هست و اصلا ادعایی ندارم که 100% درست باشه. (با خودم عهد کردم از این به بعد این نوشته رو همیشه اول پست هام و نظرهام بزارم.)
در مورد آیلتس ای کاش به تفکیک مهارت صحبت میکردید چون نمره اسپیکینگ بسیار نمره مهمی هست و نمره اسپیکینگ 6.5 در آیلتس با 7 بسیار متفاوته که تاثیر مستقیمی بر روی شانس فرد برای دریافت فاند TA داره.
برای دانشجوی کارشناسی داشتن این تعداد مقاله حتی در صورت متوسط بودن مقالات و ژورنال مربوطه حقیقتا با ارزش هست. یک نکته بسیار مهم دیگه حوزه ای هست که ایشون داره روش کار پژوهشی انجام میده، طبعا موضوعات داغی که فاند زیادی در حال حاضر روشون تعریف میشه شانس دانشجوی فعال در اون شاخه را برای دریافت فاند بسیار بالا میبره و در عین حال برخی حوزه ها در حال اشباع شدن بوده و فاند آنچنانی روشون تعریف نمیشه. با این رزومه با توجه به رکورد پژوهشی بسیار ارزشمند با فرض حضور ایشون در حوزه های پر فاند (RA) با فرض دریافت نمره GRE بالای 315 با کوانت بالای 165 شانس بسیار خوبی برای دکترای مستقیم در حوزه رنکی 25 تا 50 خواهند داشت یعنی پیشنهاد میشه بیشترین انتخاب هاشون در این حوزه رنکی باشه (سایر رنک ها هم مثلا 10 تا 30 هم شانس دارند اما کمتر، دو سه مورد در این بازه رنکی هم پیشنهاد میشه اپلای کنند). در صورت دریافت نمره GRE زیر 310 هم دکترای مستقیم در بازه رنکی 50 تا 80 پیشنهاد میشه. در مورد فاند TA نمیشه نظر داد چون برای نظردهی در اون حوزه در اطلاعات داده شده داده ای وجود نداره.
پیشنهادات ویژه (همگی با فاند RA) :
1- در صورت GRE بالای 320 تمرکز برای ارشد در حوزه رنکی 30 تا 60 و پس از ارشد اگر خوب کار کرده باشن شانس تاپ 20 هم خواهند داشت.
2- در صورت GRE بالای 315 و زیر 320 تمرکز برای دکتری مستقیم در حوزه رنکی 25 تا 50.
3- در صورت GRE زیر 310 تمرکز برای دکتری مستقیم در حوزه رنکی 50 تا 80.
تبصره 1 : حوزه پژوهشی در موارد گفته شده بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
تبصره 2 : در بازه های رنکی پایین تر (1 تا ...) هم دانشجو شانس داره اما به علت وجود رزومه های ناب که از سراسر دنیا و از دانشگاه های با پرستیژ روانه این حوزه رنکی میشه شانسشون به مراتب خیلی کمتره.
موفق و امیدوار باشند.
آیا از دوستانی که وقت میزارن و به شما کمک میکنن با دادن امتیاز مثبت تشکر میکنید؟
با عذرخواهی فراوان از پاسخگویی خصوصی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم.
۱.لیسانس آمار، دانشگاه پیام نور، معدل ۱۳
۲.فوق لیسانس economic and business شاخه entrepreneurship and management دانشگاه (autonoma university of barcelona(UAB معدل (۷ از۱۰ یا ۲.۸ از ۴)
۳.آیلتس: ۷
۴. GRE ندادم، میخوام بدونم چه نمرهای باید بیارم تا شانس برای پذیرش با فاند در رنک بالای ۱۵۰ تا ۳۰۰ داشته باشم
۵.ندارم
۶. ۱ سال سابقه کار مرتبط در ایران
۷. دانشگاهای ایالت کالیفرنیا مث uc reverside یا دانشگاههای ایالت فلوریدا( اگر امکانش هست پیشنهاد بدین در کدوم دانشگاه این ۲ ایالت شانسم برای گرفتن فاند بیشتره)
۸.entrepreneurship, business management
۹. fall 2017
کلا میخوام بدونم ضعف رزومم چی هست و چیکار باید بکنم تا بتونم پذیرش با فاند در مقطع دکتری در یکی از ۲ ایالت کالیفرنیا یا فلوریدا بگیرم.
ببخشید اگر دوباره این پست رو میذارم، از دوستان گرامی میخوام که راهنمایی کنند .از مدیر محترم هم عذرخواهی میکنم. آیا نیاز هست یکسال صبر کنم تا رزومم قویتر بشه؟
۱- دانشگاه شهید چمران اهواز- مهندسی برق قدرت- معدل 16.4
۲- دانشگاه صنعتی امیرکبیر- مهندسی برق قدرت- 17.2
۳- نمره زبان تافلiBT 107
۴- نمره (4 :RE (Verbal:161/Quantitative:166/Writing
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی:
مجله: 1 مقاله: IEEE Transaction on Industrial Electronic ----------impact Factor: 6.5
کنفرانس: 1 کنفرانس خارجی و 3 کنفرانس داخلی (ایندکس شده در IEEE)
۶- سابقه کار مرتبط: 9 سال کار مرتبط و تخصصی در صنعت همزمان با 8 سال تدریس در دانشگاه های دولتی در دروس تخصصی (مهارت بالا در تدریس و آموزش)
۷- دانشگاه های مورد نظر : TOP50
۸- گرایشها و زمینههای مورد علاقه: ماشین های الکتریکی، تشخیص عیب و پایش وضعیت، الکترونیک قدرت، پردازش سیگنال
۹- نیمسال مورد نظر: fall
۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه): فول فاند میخوام به طوری که نگران مسائل اقتصادی نباشم ، متاهل و دارای یک فرزند، تمام مقالاتم مربوط به 2014 و 2015 می باشند.
سلام دوست عزیز
رزومه شما رزومه کاملا مناسبی هست و نیازی به صبر بیشتر نیست. شانس بسیار خوبی برای حوزه رنکی که اشاره کردین خواهید داشت. شروع به تماس با اساتید مختلف کنید و شرایط خودتون رو هم پس از صحبت های فنی در کمال آرامش با استاد مورد نظر در میان بگذارید. امیدوار و موفق باشید.
آیا از دوستانی که وقت میزارن و به شما کمک میکنن با دادن امتیاز مثبت تشکر میکنید؟
با عذرخواهی فراوان از پاسخگویی خصوصی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم.
واقعا خوشحالم!! يكي از بهترين خبر هاي سال 92 بود برام. تبريك ميگم به همه ي فوتبال دوستان انتخاب CR7 مقدس رو به عناون بهترين بازيكن جهان.اشكهاش بيانگر اراده و پشتكار غيرقابل توصيفش بود.واقعا تبريك به اسطوره ي صبر و پشتكار. بالاخره مسي نفرت انگيز رو پشت سر گذاشت
سلام دوستان عزیزم
چرا بچه های معماری انقدر کم هستن اینجا!!!من رشتم معماری هست و ممنون میشم که دانشگاه هایی که در معماری فاند میدن رو بهم معرفی کنید و میدونم که با توجه به مطالبی که دوستان گذاشتند فاند در معماری خیلی کم هست به همین خاطر اگر لطف کنید و موضوعاتی بیشتر برای فاند بدردم می خوره رو بهم معرفی کند برای مقاله
۱- دانشگاه لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : دانشگاه سراسری اصفهان، روانشناسی بالینی، 13.96
۲- دانشگاه فوق لیسانس + رشته تحصیلی + معدل : سراسری زاهدان، روانشناسی عمومی، 18
۳- نمره زبان (آیلتس و یا تافل) (به تفکیک مهارتها) : هنوز ندارم.
۴- هنوز ندارم.
۵- تعداد مقالات داخلی و خارجی (کنفرانس/مجله). ذکر ناشر، ISI بودن یا نبودن و زبان مقاله (بسته به مورد) به ارزیابی دقیقتر کمک شایانی میکند. : مجله خارجی-هند
۶- سابقه کار مرتبط : یکسال و نیم در زمینه مرتبط
۷- دانشگاه های مورد نظر (اگر وجود دارد) : دانشگاههای آمریکا و کانادا
۸- گرایشها و زمینههای مورد علاقه : روانشناسی گرایش بالینی
۹- نیمسال مورد نظر: فال 2017
۱۰- موارد دیگر (مانند نکات برجسته ذکر شده در رزومه) : دانش آموز سمپادی بودم.
با تشکر از دوستان ممنون میشم اگر راهنماییم کنند که با چه نمره تافل و جی آر ای میتونم امیدوار باشم که فاند کامل میگیرم؟ امکان پذیرش و فاند از دانشگاههایی با چه رنک ی هست؟
به نظر من قطعا اگر GRE بالای 320 داشته باشن شانس خوبی خواهند داشت به علت رکورد پژوهشی بسیار خوبشون.
از نظر من اینکه ارزش داره و اروپا برن یا آمریکا، مبحث بسیار شخصی هست چون تفاوت های جدی از منظر اجتماعی در بین این دو وجود داره و قطعا هر کدوم مزیت ها و معایبی داره اما این مزیت ها و معایب برای همه افراد یکسان نیست یعنی ممکنه یکسری شرایط اجتماعی برای یک فرد مزیت حساب بشه و از بودن در اون شرایط احساس رضایت کنه در حالیکه فرد دیگری دقیقا همین شرایط اجتماعی رو عیب بدونه و از بودن در اون شرایط اجتماعی ناراضی باشه. به نظر من از اونجایی که شرایط روحی و اجتماعی فرد دخالت بسیار مستقیمی بر روند پیشرفتش داره، انتخاب بین اروپا و آمریکا نباید از این منظر دیده بشه که کدوم از کدوم بهتره و اصلا نمیشه قطعی گفت که آره این از اون بهتره. این بهتر بودنه بستگی به روحیات هر فرد داره. اگر شما در بهترین امکانات باشی ولی نتونی از لحاظ روحی در اون اجتماعی که زندگی میکنی بین خودت و اون جامعه انطباق ایجاد کنی موفق شدن خیلی سخت و یا حتی میشه گفت غیر ممکنه. احساس موفقیت داشتن رابطه بسیار مستقیمی با احساس رضایت درونی آدم از زندگی فعلیش داره. خلاصه کلام به نظر من انتخاب بین آمریکا یا اروپا باید بر اساس روحیات اجتماعی و خصوصیات فردی باشه.
آیا از دوستانی که وقت میزارن و به شما کمک میکنن با دادن امتیاز مثبت تشکر میکنید؟
با عذرخواهی فراوان از پاسخگویی خصوصی به سوالاتی که قابلیت مطرح شدن در فروم را دارند معذورم.
با سلام به همه دوستان، ممنون میشم در مورد شرایطم که در زیر ذکر میکنم نظرتون رو برای اپلای یکی از دانشگاه های آمریکا بهم بگید
1- لیسانس مدیریت بازرگانی دانشگاه علامه طباطبایی با معدل 16.49
2- فوق لیسانس مدیرت مالی دانشگاه وزارت اقتصاد ودارایی سابق(دانشگاه خوارزمی الان) با معدل 18.27 و رتبه دوم ورودی سال 90
3- دانشجوی دکتری مدیریت مالی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران
4- دارم زبان میخونم آیلتس 6.5 یا 7 و یا تافل 85تا95 رو با تلاشم میتونم بگیرم( فقط لطفا بگید آیلتس بدم یا تافل؟
5 سابقه کار تو حوزه مالی حدود دو سال
6- سه مقاله علمی پژوهشی و یک مقاله آی اس سی
7- یک کتاب تو حوزه مالی چاپ کردم
8- عضو بنیاد نخبگان هستم
9 جی آر ای 330 جی مت 650
علاقه مندی ها (Bookmarks)