ببخشید.من دانشجوی ترم 6 ام...میخواستم بپرسم کی میتونم واسه اراسموس اقدام کنم..ممنونم اگه جواب بدین...شرایطشم اگه بگین ممنون میشم
ببخشید.من دانشجوی ترم 6 ام...میخواستم بپرسم کی میتونم واسه اراسموس اقدام کنم..ممنونم اگه جواب بدین...شرایطشم اگه بگین ممنون میشم
سلام. تصمیم دارم برای اراسموس سال بعد اقدام کنم. امکان داره شرایطم رو توضیح بدم که ببینید اگه شانسی ندارم بیخودی دل نبندم و به فکر گزینه های دیگه باشم؟ سال 2010 از دانشگاه تهران در رشته علوم ارتباطات اجتماعی فارغ التحصیل شدم و سال 2014 شروع به ادامه تحصیل در مقطع ارشد جامعه شناسی در انگلستان کردم ولی به مشکلاتی برخوردم. دو تا درس رو افتادم و پایان نامه رو هم نمی تونستم به موقع submit کنم. با این که دانشگاه حاضر بود بهم extension بده ولی به این نتیجه رسیدم که در نهایت سوابقم درخشان نمیشه که بتونم مثلا برای PhD اقدام کنم. بعد از کلی گمانه زنی و مشورت با tutor تصمیم گرفتم به Postgraduate Certificate اکتفا کنم که شصت credit نیاز داره و من هشتادتا پاس کرده بودم، تا زودتر برای مستر دوم اقدام کنم. حالا با توجه به اینکه واسه اراسموس نمیشه برای مستر دوم اقدام کرد و توی پاسپورتم ویزای تحصیلی انگلستان هست راهی هست که بتونم مخفی نگهش دارم؟ و در صورتی که این کار رو بشه انجام داد فاصله سال فارغ التحصیلی کارشناسی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ و اراسموس محدودیت سنی هم داره؟ بینهایت ممنونم
گویا صفحه ی پذیرش سال آینده باز شده:
https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-p...cholarships_en
آیا بورس اراسموس وقت به رشته هایی که تو این لیست سایتشون قرار داره تعلق میگیره؟https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-p...d-catalogue_en
توی این لیستی که شما گذاشتید رشته های دندونگیر و به درد بخورش خیلی کمه به نظرمhttps://emecw.gis.lu.se/priorityFiel...all&lot=2SALAM
من این لیست رو هم پیدا کردم که مربوط به طرح سلام هستش
مرسی. آره این خیلی متنوع تره. طرح سلام کدومه؟ چند دسته داره اراسموس؟ ددلاین ثبت نام سلام تا کی هست؟
طرح سلام و طرح مرحبا گویا از زیرمجموعه های اراسموس هستند،این که طرح سلام دقیقا چرا زیرمجموعه هست رو نمیدونم،اما طرح مرحبا برای چند تا کشور مثل یمن و ایران و اینهاست که گویا فعلن مهلتش تموم شده،اما ددلاین سلام:
توی لینکی که گذاشتم در مقابل هر رشته تو قسمت info یک سری اطلاعات گذاشته مثلا در قسمت duration و information.و در قسمت homepage اگر وارد سایت دانشگاه شرکت کننده در طرح بشی ممکنه اطلاعات رشته و نحوه پذیرش رو ببینی
سلام. دوستان این لینکی که دوستمون لطف کرده گذاشته برای سال قبله دوره هایی که سپتامبر 2015 (یعنی الان) شروع می شن. احتمالا دوره های امسال آخر همین ماه(اکتبر) روی سایت قرار می گیره. هر چند که فکر کنم سال به سال زیاد فرق تمی کنه دوره ها و میشه از همینا هم تحقیقو شروع کرد ، فقط مثل اینکه سال به سال یه سری دوره ها کم می شن.
سلام
ببخشید میشه بدونم منظور تون از ی رزومه فوق العاده چیه؟Q
لیسانس مهندسی شیمی از دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 15.48
1مقاله در کنگره خوارزمیUOTE=baghaei;2094]سلام
تافل 87
فرانسه متوسط
الان مشغول ارشد صنعتی اصفهان هستم اما ترم اولم. خواستم ببینم چقد شانس قبولی دارم تو ابن برنامه ی Erasmus؟ برای ابلای تو erasmus باید بول داد؟
رهای در حال توسعه ( یعنی فقیر فقرا!) برای مقطع کارشناسی ارشد در نظر گرفته شده! اغلب رشته های مهندسی این بورس رو دارند اما قبول شدن توش واقعاً یک رزومه فوق العاده میخواد! مقدار حقوق سالیانه ای که می دند بیشتر از 30000 یوروه! با قبول شدن توی این برنامه شما بجای یه دانشگاه توی چند تا دانشگاه در کشورهای مختلف اروپایی درس پاس می کنید و آخرین دانشگاه مدرک رو صادر می کنه! کشورهایی که باید اونجا درس بخونید توی هر رشته متفاوته اما مثلاً انگلیس آلمان ، فرانسه ، بلژیک ، اسپانیا .... توش هست!
یکی از دوستای من امسال برای رشته مکانیک این بورس رو گرفته و الان انگلستان دوره رو شروع کرده! اگر کمک اضافی خواستید می تونم شما رو لینک کنم بهش
خوش باشید[/QUOTE]
علاقه مندی ها (Bookmarks)